Откриха цветя, гущери и скорпиони на Венера

Откриха цветя, гущери и скорпиони на Венера | StandartNews.com

Цветя, гущери, скорпиони са открили последните сонди, които са се приземявали на Венера. Това заяви проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии пред bTV.

За мистериозното откритие се разбрало по време на конференция, проведена на 5 и 6 ноември в София, посветена на контакта с извънземни, новата парадигма и спасението на човечеството, която проф. Филипов организирал.

Руските сонди „Венера 12" и „Венера 13" са открили формите на живот още преди 15-20 години. Има дори и неразкривани досега кадри, на които се вижда как животните се движат изключително бавно, заяви проф. Филипов. Той обясни, че причина за това вероятно е атмосферното налягане, което притиска организмите. На Венера то е около 10-15 атмосфери, което би било „смачкващо" за хората на Земята.

„Шокиращото за учените е, че цветята на Венера имат венчелистчета – т.е. има някакви насекоми, които ги опрашват", разкри още професорът. За него е необяснимо и как растенията дишат, след като на Венера има плътна обвивка, която не пропуска слънчева светлина.

С това обаче не се изчерпват необичайните разкрития на учените по време на събирането им в София. Там били показани и кадри на реални обекти, летящи около Земята, както и уникални снимки на извънземни в църква, които изглеждали като светещи малки човечета с ореоли около главите, които много наподобявали ангели.

За първи път на конференцията били показани документи, свързани с мистериозния случай с падането на две летящи чинии в Розуел през 1947 г. От тях станало ясно, че още от самото начало, когато военните са отишли в американския град, са констатирали присъствието на тела, разказа проф. Филипов. В последствие обаче те били принудени да замаскират всичко и да обяснят, че е паднал балон.

В действителност комисията, която изследвала случая, назначена от тогавашния президент на САЩ Хари Труман, стигнала до заключението, че това били апарати от извънземен произход. Нейни ръководители били не кои да е, а гениалните физици Алберт Айнщайн и Робърт Опенхаймер.

„За да назначи президентът такава комисия, там не е паднал балон", категорично заяви българският професор.

„През последните години, когато научните среди не могат да обяснят нещо, те предпочитат да го скрият", заяви още той. Според него в момента САЩ най-много подкрепят укриването на тази информация, защото по всяка вероятност американците са използвали най-много данни от контакти с извънземни.

В България също има много зони на аномалии и те са навсякъде, обясни проф. Филипов. Към момента обаче те не са изследвани достатъчно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай