16:04 ч.

06.12.16

1 мин.

0

0

0

Откриха софтуерна лаборатория в Техническия университет

от редактор |

Откриха софтуерна лаборатория в Техническия университет

„Взаимодействие между висшите училища и бизнеса, качествено образование и квалифицирани кадри са условията, при които младите хора ще останат да живеят в страната". Tова заяви зам.-министърът на икономиката Любен Петров по време на официалното откриване на високотехнологична софтуерна лаборатория във Френския факултет на Техническия университет в София.


Лабораторията е оборудвана в партньорство с френската високотехнологична компания Проксиад (Proxiad), а на откриването присъства и посланикът на Франция Н. ПР. Ерик Льобедел. Зам.-министър Петров подчерта, че политиките и мерките, които провежда Министерство на иекономиката, са насочени към повишаване на конкурентоспособността на предприятията чрез осигуряване на квалификация и обучение на необходимите кадри и доказват социалната отговорност на държавата и предприятията към младите хора в страната.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент