Звездите вещаят: Жадувано спокойствие

Звездите вещаят: Жадувано спокойствие | StandartNews.com

Пред нас е един цялостен период от гледна точка на астрологията. Единственият аспект, определящ спецификата на неговия характер е супер съюзът Слънце/Сатурн. Той има за задача да защитава цялостта му.

Между 18 и 25 юли вибрациите им, подчинени на техния хармоничен тригон /отстояние от 120 ъглови градуси между планетите/, предполагат подобряване на взаимоотношенията, хармонизиране на връзките и изчистване на взаимоотношенията от недоразумения, както и успокояване на обществения климат.

Не бих казала, че ни очакват безгрижни дни, но е напълно възможно да постигнем сигурност, спокойствие и увереност - психологически фактори, които определят усещането за по-добро качество на живот.

В известен смисъл през седмицата присъства опасност от демонстриране на равнодушие към проблемите на другите, както и от снизходително отношение към собствените минуси. Някои ще се опитат деликатно да подминат проявите на неспособност за справяне с проблемите в ежедневието.

Тази линия няма да издържи дълго, тъй като предстои период на ретроградна Венера /25 юли - 6 септември/. Планетата отново /повторно след началото на юли/ се стреми към успоредност с Юпитер при своето движение по еклиптиката. Техният съюз ще подаде ръка на откровеността, искреността и на покаянието за стари прегрешения.

Овен

Щадете се

Периодът настоява вие да понамалите темпото и да помислите, ако не за ваканция, то поне за отдих и по-спокойна делнична програма. Не очаквайте да ви подканят да се разтоварите от отговорности. На работното място или вкъщи никой няма да ви го предложи. Още повече че присъствието на аспект Слънце/Сатурн от знака на Рак /Слънце и Сатурн попадат в лупичката/ изисква да се събуди вашето собствено чувство за самосъхранение. Щадете се и от изявата на бурни чувства. Не тичайте след велики идеи. Дайте превес на усещането си за вътрешно спокойствие и си оставете време за трезва оценка на реалността. С подобно предложение искам да ви кажа: Не се нахъсвайте за това или за онова. Осъзнайте, че собствените ви критерии и изисквания са много високи. Колкото по-бързо го постигнете, толкова по-спокойни ще са дните, които след 20 юли са подходящи за кратка ваканция.

Телец

С мисъл за бъдещето

Характерът на звездните обстоятелства - Слънце и Сатурн в хармоничен аспект /Слънце и Сатурн попадат в лупичката/, предопределя линията на вашите размисли. За вас е от съществено значение какви ще са взаимоотношенията ви с близките хора, с обкръжението на работното място, а не какви дивиденти получавате тук и сега. Наблягате на желанието да хармонизирате атмосферата, в която живеете, стремите се важните срещи и разговорите да преминават в приятелски тон. Тези намерения са в основата си напълно оправдани, тъй като мислено проектирате бъдещето си. Вълнуват ви не летните месеци от 2015 година, а нейната есен. Надявате се, така да изиграете картите си, че да участвате равностойно в големите замисли. Бъдете готови да ви потърсят за мнение на 20/21 юли. Всеки отделен представител на знака ще трябва да избере свой подход към ситуацията.

Близнаци

В плен на стари грешки

Предстои ви да решавате, дори да разрешавате конкретни материални и парични въпроси. Казусите стоят на дневен ред от известно време. Сега можете да установите кое е правилното решение, за да стартирате вярна линия на поведение пред институциите или пред другите хора - участници, играчи в ситуацията. Присъствието на силен аспект Слънце/Сатурн /Слънце и Сатурн попадат в лупичката/ ви позволява да си дадете сметка дали и до колко семейните и моралните ценности на обществото, към което принадлежите, залягат в основата на вашите действия. Всеки иска да види своя образ силно и добре осветен, но има моменти, в които е по-важно да си откровен пред себе си. Планетата Венера /Венера попада в лупичката/ се подготвя за период на ретроградност и ще ви върне към стари грешки, прегрешения. Изпреварете я, бъдете искрени днес.

Рак

Не прибързвайте

Основната част от времето ви през периода трябва да отиде за извършването на належащите служебни, лични и домашни задължения. Уменията ви няма да останат незабелязани. Между 18 и 21 юли планетните връзки подобряват имиджа ви, създават около вашата персона ореол на привлекателност. Тези моменти определено ще подобрят резултата от усилията ви, ще увеличат резултатността им, стига да вземете предвид следващото уточнение. Планетата Венера /Венера попада в лупичката/ ще се установи на 19 юли в знака на Дева. Между 19 и 31 юли тя влиза в противоречие с вибрациите на вашето рождено Слънце и създава предпоставки за появата на недоразумения в личните и служебните отношения, тъй като ще реагирате емоционално и непремерено на предложения, които не продължават линията на вашите очаквания. Прибързаността в този случай е разбираема, но е далеч по-разумно да овладеете поведението си.

Лъв
Покажете таланта си

Планетата Венера /Венера попада в лупичката/ напуска за кратко пределите на знака ви /между 19 и 31 юли/. Предлага ви се чудесна възможност да осребрите всичките усилия, положени дотук от началото на това лято за подобряване на семейната и професионалната среда, отношения. Ще ви се върнат умножени жестовете към други хора, ще ви се изплатят положените усилия по отношение на работа, на бизнес. Опитът и интуицията трябва да заработят на пълни обороти, ако искате да не е еднократен акт. За целта пренасочете вниманието на околните към познанията, които имате. Дайте простор на своите таланти и си позволете да изненадвате с хрумвания. Не се притеснявайте, ако в последния момент предварителните ви планове претърпят промяна или отмяна. Със сигурност това се случва, за да се развият делата ви в по-добра светлина. Хората на изкуството могат да определят от сега дата за откриване на изложба или да друг род обществена изява за септември 2015 година.

Дева

В кондиция сте

Чувствате се готови да общувате, да обменяте мисли, да кроите съвместни планове. Вие преливате от идеи и намерения, но не забравяте да защитите личния си, материален интерес. Предложенията ви очакват адекватното участие или съучастие от страна на хората, към които са отправени. Сигурна съм, ще запомните средата на юли като много успешен период от годината и ще го свързвате с преодоляването на затруднения и проблеми със стара дата. Мнозина ще съберат сили да приключат семейни-домашни или наследствени въпроси, създавали им грижи през годините. При някои Деви ще се окаже, че близки хора се нуждаят от материална или морална подкрепа. Дори да тръгнете да помагате без желание, в самия процес ще осъзнаете, че нещата са и във ваш интерес. След намесата на Венера от знака на Дева - 19 - 31 юли /Венера попада в лупичката/, настроението ви ще се подобри. Собствените дела ви преизпълват с гордост.

Везни

Решавате паричен казус

Нещата ви се подреждат, макар да не следват предварителните ви очаквания. Кроите планове и не позволявате на околните да се разпореждат с времето ви. Дотук добре, защото планетните вибрации предупреждават да не се доверявате на чужда преценка или съвет. Явно е, че тази нагласа може да създаде напрежение във взаимоотношенията. Лесно ще се справите с недоразуменията, ако пренасочите основните си усилия в посока получаване на нови познания, търсене на реализация за талантите си, концентрация в пряката работа. При положение, че в основата на неразбирателствата стоят пари, откажете се днес да настоявате за развръзка. Само след седмица или две проблемът няма да е актуален, а вие ще сте изразходили усилия, които е могло далеч по-успешно да употребите. Предлагам ви, вместо да се заглавиквате с проекти, да се захванете с изчистването на съществуващ юридически или имуществен казус.

Скорпион

Поработете върху себе си

Вие сте се подготвили да преживеете подем на възможностите си. Очаквате заслужена реализация в сферата на работата, бизнеса. Преценявате, че разполагате с всичко нужно. Платените вибрации допълват, че се нуждаете от сериозни и задълбочени познания по темите, към които сте насочили вниманието си. В противен случай, хармоничният аспект Слънце/Сатурн /Слънце и Сатурн попадат в лупичката/ може да се обърне срещу вас и вие да осъзнаете, че не сте били толкова добре подготвени. Надявам се, това да не се случи. От другата страна на барикадата са отношенията с близките ви хора. Те настояват да ги приобщите към успехите, но не са готови да споделят с вас разочарованията. Това са само част от изискванията от страна на Венера /Венера попада в лупичката/. Така че имате още една причина да сте много внимателни какво казвате, обещавате и предприемате през следващите дни.

Стрелец

Пътувайте за разтуха

Вие преосмисляте живота си, търсите нови посоки за развитие на личността си. Не спирате да смятате, че пред вас има нови простори, които все още не сте открили. Мислите ви са неспокойни и живеете в очакване. При положение, че вече сте наясно за присъствието на Слънце/Сатурн /Слънце и Сатурн попадат в лупичката/ в хармония, не виждам причина защо и вие да не използвате частица от спокойствието, което те пръскат: наложете си да преценявате обстоятелствата без напрежение, опасения и мнителност. Едва ли ще подобри настроението ви многократното вглеждане във всяка подробност и ежедневното мрънкане без специален повод. Нито има смисъл от това упражнение, нито е във ваша полза. Предлагам ви да разведрите дните от 18 до 24 юли с пътувания. Ако е неосъществимо, пробвайте с идеи за съвместни развлечения, организирайте срещи с приятели или планирайте домашно преустройство, в което да вложите лични умения.

Козирог

Отпуснете душата си

Цялото ви внимание е насочено към работата и възможностите за просперитет на работното място. Това е темата номер едно. Налага се на уточня, че ви вълнува повече впечатлението, което ще направите и как да наложите своя авторитет, отколкото с колко точно ще нарастват вашите авоари. Изненадани сте и с право. Не е характерно да сте ларш, когато става дума за пари и материалности, но спокойствието, което излъчва съчетанието Слънце/Сатурн /Слънце и Сатурн попадат в лупичката/, ви позволява да отпуснете душата си. Планетата Венера /Венера попада в лупичката/ е след 19 юли в знака на Дева и хармонизира своите вибрации с онези от вашето рождено Слънце в Козирог: очаква се в личния живот да проявите щедрост, великодушие и да дадете път на намеренията за съвместни действия, като се доверите на чувствата си, а не на логиката и разума.

Водолей

Успешна кариера

Вие сте чувствителни и интуитивни. Това ви позволява да се нагаждате и към всякакви обстоятелства, да действате в синхрон с промените в тях. Ако се наложи, ще дадете повече от себе си за подготовката на конкретни, съвместни проекти в професионалната сфера. При положение, че близките ви настояват да прекарвате повече време с тях или да се посветите на планираните семейни мероприятия, ще им откликнете с не по-малка готовност. Спокойната атмосфера на периода, благодарение на хармонията Слънце/Сатурн /Слънце и Сатурн попадат в лупичката/, създава у вас усещането, че с каквото да се захванете, ще успеете. Нещо повече - не откривате причина да се страхувате или притеснявате за материалното си положение и за финансите си. На тази основа, правите планове за пътувания и ваканция, които могат да се състоят в рамките на периода, но е възможно да стартират след края на разглежданата седмица.

Риби

Почивка му е майката

Отдавна не сте преживявали подобна седмица. Предоставя ви се възможност да осъзнаете, че сте все по-малко зависими от чужда воля или пари. Други напълно са се отскубнали от задължението да се отчитат пред някого. На тази основа, вижда ми се напълно резонна идеята ви да си подарите няколко ваканционни дни или да се отдадете на спокойни, лични занимания. Напълно ще осъзнаете, че доброто настроение е гарант за добро здраве и за желание за общуване. Периодът от 18 до 24 юли предлага точните условия за целта. Успоредно с това, докато си отдъхвате и почивате от активносттите през последните седмици, предлагам ви да се захванете с подреждането на кореспонденцията, с писане на писма или с уреждане на бъдещи срещи с хората, които смятате да присъстват във вашите дела през следващите месеци. Онези сред вас, които са посветили живота си на изкуството, литературата, науката, сега ще съберат смелост да насрочат дата за своя обществена изява през месец септември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай