Звездите: Харчете с мярка до 12 септември

Звездите: Харчете с мярка до 12 септември | StandartNews.com

Юпитер държи ключа към щастието ни и пълната семейна хазна

Точно по пладне на 16 юли планетата Юпитер - онзи газов гигант, за когото знаем, че държи ключа към нашето щастие, преминава на територията на най-"слънчевия" от зодиакалните знаци - Лъв. В практиката на астрологията е доказано, че преходът му от знак в знак бележи важни промени в нашия живот, в обществените, политическите и икономическите процеси в световен мащаб.

Благоприятните му аспекти с останалите планети са гарант за щастие и добруване в продължение на тяхното въздействие, но са в състояние да ни провокират към неразумни решения и необмислени разходи. Юпитер отговаря за хазната на една държава и за семейния ни бюджет. По време на въздействието на съвместните му вибрации с тези от страна на Нептун, които ще са водещи за периода между 16 юли и 12 септември 2014 г., е неподходящо да се увеличават разходи, да се планират сериозни инвестиции. Дните са неблагоприятни за пазарите на нефт и нефтени продукти, тъй като цените им на борсата са труднопредвидими и неуправляеми.

(Астрологична прогноза за периода от 12 до 18 юли 2014 г.)

ОВЕН

Сложни преговори

Вие не просто живеете, вие мечтаете. Вдъхновявате се да чертаете бъдещето си според собствените разбирания за живота. Околните не трябва да си помислят, че ще ви подчинят. Промяната в позицията Юпитер (ЮПИТЕР) върху зодиакалната лента е за вас конкретен акт със съответни параметри: той подсилва самостоятелността, самомнителността и стремежа ви към независимост. Силата на духа днес е ваш защитник от първа величина по време на сложните разговори, преговори, уговорки, които трябва да проведете между 12 и 16 юли. Като че ли за някакви по-специални идеи и постъпки в личен план няма да ви остане време. Това да не ви безпокои. Никой от околните няма претенции към вас, а когато става дума за лични и семейни преживявания, вие демонстрирате хладнокръвие. Надявам се да ви е от полза и след това, защото на 17 и 18 юли у дома ще се обсъждат не само приятни теми.

ТЕЛЕЦ

Емоционални срещи

Надявате се някой да обърне внимание на вашите качества. Стараете се да не сте един от множеството и да не прилагате в делника си обичайните подходи за справяне със ситуациите. Вярно е, че животът ви постави пред трудни решения в последно време. Докато седмицата, която предстои, ще събере в действията ви старание и интуиция, за да се възползвате от събрания опит и самочувствие. Вие не сте просто едни съглашатели. Вие се противопоставяте, не се страхувате да отказвате и ще покажете какво не ви харесва. Околните няма да победят вашата воля. След лекото спокойствие на 12 юли следват бурни дни. Мнозина от вас ще ги запомнят с емоционалните срещи на различни нива и с познанствата, които ще отворят пред тях нови хоризонти.

БЛИЗНАЦИ

Свалете розовите очила

Мамят ви далечните простори. Желаете за душата си повече спокойни мигове и замисляте как да си го позволите на фона на надпреварата за подсигуряване на материалното. Раздвоени сте. Не казвам нищо ново. Въпреки това отчитам нови моменти в поведението ви през периода поне за дните до средата на юли. Вие сте готови да стартирате идея, смятайки, че тя ще промени хода на делника ви. Но дните от 15 до 18 юли много бързо ще ви върнат в реалността на делника. Едно върху друго се трупат въпроси за разрешаване и в основата си те са свързани или зависят от финансовите и материалните ресурси, с които разполагате. Искам да ви предупредя да сте внимателни, когато правите сметки и теглите чертата: към момента сте склонни да виждате нещата в благоприятна светлина, която не отговаря на реалното състояние на вашия бюджет или възможности. Постъпленията ще са по-малко от очакваното.

РАК

Романтични срещи

Обхванати сте от вътрешно спокойствие. Дори не се питате за причината, а дали въобще има такава? Подкрепям ви в желанието да се насладите поне за седмица на онова, което може да предложи едно лято в своя разгар. 13 и 14 юли, а донякъде и 15 юли са изключително подходящи за романтични срещи, за семейни пътувания, както дълги разговори, след които не остава специална следа освен усещането за чудесно прекарано време. Човек има нужда от това отпускане. Сега сте вие върху гребена на вълната на спокойствието. Единственото, което ще си позволя да допълня към тази идилична картина, е кратко съобщение за промяна в звездната обстановка: с преминаването си на 16 юли от вашия знак към този на Лъв (ЛЪВ), Юпитер би трябвало да събуди чувството ви за самосъхранение. Не си позволявайте големи обещания и смели предначертания. Първо се уверете, че можете да си ги позволите.

ЛЪВ
Промяната идва на 16.07

Душата ви е жадна за преживявания. Вие търсите сродна душа. Някои ще си го признаят, други ще се срамуват от неуместните си желания, на трети въобще не им е до това. Но всички Лъв са готови да се радват на малките неща от живота. Дълго очаквахте в делника ви да се случи нещо добро, важно или наложително. Някои позагубиха търпение. Е, дочакахте. Промяната на небосклона към 16 юли ще повлече крак. Разбира се, не всички едновременно и веднага ще я почувстват новото, различното, но няма как да не си признаете, че усещането ви за доброто, което предстои се е засилило, уплътнило. Средата на юли ще се постарае да подкрепи тази ви убеденост с постъпления, които ще зарадват не само вас, но и близките ви.

ДЕВА

Интрига на 13.07

Вътрешно сте притеснени. Всеки има своите въпроси без решение, но обикновено ги оставяте в графата "После". Сега те стават не по ваша воля актуални и ви притискат да кажете или да направите нещо. Решавате, че така ще се освободите от тежестта им. Не мога да се съглася, че верният подход към ситуацията е да ги прехвърлите на друг или да търсите вина при околните, които дори не сте запознали с терзанията ви. Докато разсъждавате как да излезете сухи от водата, ще се окажете в центъра на интрига или машинация. Това е възможно да се случи през дните около 13 юли. Не се хващайте за главата. Първо се убедете, че има какво да направите, за да приключите най-бързо с проблема, а след това си дайте сметка с кого сте споделяли намерения си. Нищо чудно да сте се поддали на чужди внушения, стремеж към доминация или сексуално желание, които определено нямат за цел да се постигне взаимност, на хармония, а подпомогнат сбъдването на нечии неясни за вас цели.

ВЕЗНИ

Пазете се от обещания

Вие сте очаровани от възможността да разполагате с повече средства - материални и властови, от преди. Средата на юли ще е щедра към вас в това отношение. Мнозина вече правят планове за бъдещето. Определено, те са много, много смели. Преди да стартирате тяхната реализация, искам да ви върна в реалността на делника. Онова, което смятате, че ще е ваше и с което ще можете да разполагате до дни, ще се окаже план, чието осъществяване в реалността ще се разминава с желаните форми и размери. Ако не ставаше дума за пари и материални средства, бих си позволила да кажа, че мечтите ни са онези, които подсказват и дори показват колко големи са нашите сърца. Предлагам ви да се пазите от обещания на 12 юли, а на 13, 14 и на 15 юли да се впуснете в реализацията на вече предначертани пътувания в компания на приятели, близки или на семейството, за да ви остане възможно най-малко време за мечтания и химерични проекти.

СКОРПИОН

Посветете се на близките

Вие сте вторачени в една цел, имате едно голямо желание и правите всичко по силите си, за да я реализирате. Но реалността е друга в дните преди средата на юли, когато потребностите на семейството или на отделен негов член ще ви заставят да им подчините своите планове за близкото бъдеще. За 16 - 18 юли откривам достатъчно планетарни основания да ви предложа да продължите да сте все така ангажирани със семейните си дела, да подкрепяте намеренията и проектите на децата, братята, сестрите си. Това ще са цели, които в бъдеще ще променят или ще осмислят по различен начин и вашия живот.

СТРЕЛЕЦ

Тежите на мястото си

Вие предвкусвате изпълнението на един план или намирането на решение на въпрос, проблем, вълнувал дълго време мислите ви. Средата на юли ще е запомнящ се период. Чувствате се добре в кожата си, усещате подкрепата на близки, сродници, приятели и знаете в кой момент кому да се доверите. С една дума: вие сте много добре ориентирани и позиционирани там, където се намирате или където са вашите интереси. Не ви съветвам точно сега да излезете в отпуска или да тръгнете да пътешествате. Сега, за вас важи смисълът на поговорката: "Камъкът си тежи на мястото". Прилагайте предложението ми според актуалните моменти във вашата ситуация. Днес нищо не е заковано или фиксирано. Вие живеете динамично и такива трябва да са вашите разсъждения, както и оценките ви за събития, хора или предложения. Важните дни за важните решения са 14 и 15 юли. Датите носят промени и възможности. Не губете нито минута в празни приказки и колебания.

КОЗИРОГ

Силна седмица

Не възпирайте ентусиазма си, не подтискате желанието си за промяна, за изява. Вие искате да сте различни и можете да го постигнете, ако не се страхувате да се откроите от останалите. Вярно е, че това налага поемането на отговорност, но също е вярно, че вие не се страхувате от това. Може да се обобщи, че това е силна седмица за всички, които действат там, където са силни и можещи. Единствено през дните около средата на юли можете да си позволите малко разтуха. Предлагам ви да ги използвате за лични срещи, за разговори в семейството или с партньора, за да изясните позиции, намерения или възможности за следващи решения, засягащи бъдещето на вашата връзка. Следват дни, през които въртележката на делничното ще е на максимална скорост. Вие не се оплаквате, това е ясно, но е добре и да помислите за здравето си, защото умората ще е голяма.

ВОДОЛЕЙ

Мислите за нов дом

Седмицата ще подложи на проверка способността ви да си партнирате, да работите в синхрон, да постигате единомислие точно тогава, когато от него има нужда. В центъра на темите, които ви вълнуват, ще са семейството и взаимоотношенията. Доброто в случая е, че вие не сте сами и че отсрещната страна също се старае да живее в крак с вашите намерения и желания. Дните от 13 до 16 юли са изключително успешни за всякакъв род решения, които водят до реорганизация, преустройство на жилището ви. Възможно е също да обмисляте покупка на дом, недвижимост или за първа инвестиция с подобна цел. 17 и 18 юли носят различна характеристика. Това са дните от периода, които спокойно можете да посветите на развлечения и на пътувания. Вие ще сте в центъра на вниманието, ще забавлявате околните и ще им предложите незабравими преживявания.

РИБИ
Лавирайте в офиса

Вие сте ненадминатите алтруисти на периода. Искате всички да са добре. Надявате се, така да си подсигурите дълго чаканото лично спокойствие. На път сте да сбъднете мечтата си. Дните преди средата на месеца са ви дадени за ориентиране в задкулисията на работното място. Трябва да се справите с тази задача бързо - преди 16 юли, когато ще се появят нови обстоятелства или играчи, след като планетата Юпитер ще застане под вибрациите на знака Лъв (ЛЪВ). Тогава при вас ще се наблюдава разширяване на професионалните перспективи, но и уплътняване на проблемите, с които не сте се справили през последната една година. Следват дни (17 и 18 юли) на конкретни предложения към вас от всякакъв род. Надявам се, да не се стреснете пред настоятелността на някои хора да участват във вашите дела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай