Звездите: Да бъдем в крак с времето

Звездите: Да бъдем в крак с времето | StandartNews.com

Седмицата е подчинена на срещите на планета Меркурий. Тя се движи директно, като провокира две от големите планети: Сатурн и Нептун, да равихрят енергиите си.

Меркурий/Сатун към 8 август ни обръщат внимание на опасността да приемаме прибързано нещата, да подценяваме обстоятелствата. Във взаимоотношенията надценяването на собственото участие, дял или роля може да се окаже фатално за успешния край на намеренията ни.

На 12, 13 и 14 август в сила влиза втората звездна конфигурация - Меркурий/Нептун. Навреме си отбележете в календара, че това са неподходящи дни за решения.

На два пъти през разглежданите дни: на 10 - заради хармоничната връзка Слънце/Уран, и на 12 август - заради срещата Слънце/ретроградна Венера, разбираме, че работим добре, ако ни плащат добре, ако постигаме очакваното.
Дните 8-14 август са интересни, но и сложни.

Планетни промени настояват да сме в крак с актуалните събития, да не очакваме да ни поощряват и харесват, а да сме сами доволни от свършеното.

Специално внимание на горната тенденция да обърнат родените под: Дева, Козирог, Рак, Телец и Скорпион. Причината е в Юпитер, който на 11 август се появява в Дева и задейства водещия механизъм на тяхното желание за покровителстване.

Овен

Съдии на самите себе си

Периодът е динамичен. Не очаквайте някой друг да мисли за вашите чувства и преживявания. Не се сърдете за дреболии. Дайте си сметка, че собствените ви изисквания са много високи. Колкото по-скоро осъзнаете, че енергията на Меркурий/Сатун /Меркурий и Сатурн попадат в лупичката/ изискват спокоен размисъл, толкова по-приятни дни ви очакват. Между 8 и 12 август подредете програмата си така, че да се пренагласите възможно най-бързо към новите обстоятелства на работното място, в бизнеса. Сигурна съм, че сте нетърпеливи да видите развитието на интересуващ ви процес. Докато го наблюдавате или изчаквате, превърнете паузата /12 - 14 август/ в прекрасна възможност за задълбочаване на познанията, за търсене на нов подход към старите казуси, въпроси или проблеми.

Телец

Важен е септември

Периодът е подходящ за преорганизиране на отношението с хората, с които се срещате и общувате всекидневно. Намирането на общ език или път за действие ще се окажат от решаващо значение за плановете ви. Днес е добре да мислите за това какво ви очаква след средата на септември. Ако си мислите, че сте подредили нещата, позволете си да разкажете за проектите си пред отбрана публика. Не си помисляйте да манипулирате с обещания работните или личните отношения, защото очаквам аспектите между транзитиращите Слънце, Венераи Сатурн /Слънце, Венера и Сатурн да попаднат в лупичката/ да превърнат датите 12-14 август в територия на интензивни разговори. Вслушвайте се в мнения, но имайте едно наум, че някой може неволно да ви подведе.

Близнаци

Вие сте господари

Изпитвате затруднение да сте еднакво активни и ефективни на работното място и в личен план. Възможно е проекти за близки или по-далечни пътувания да се провалят заради новоизникнали задачи. Планетата Венера е ретроградна и отново пресича знака Лъв /ретроградна Венера попада в лупичката/. Няма как тя да не подсили желанието ви да се чувствате господари на волята си. Поради това е възможно на 13 и на 14 август да се усложнят отношения, изградена на основата на задължението. Колкото по-ангажирани се чуствате с конкретна дейност, толкова по-силно ще ви се иска да прекъснете зависимостта. За да намалите частта на неудовлетвореността от всекидневните дела, предлагам да изберете занимание за свободното време, което да позволи вие да контролирате кога, как и колко сили да му посвещавате.

Рак

Потребност от близки хора

Планетата Венера /ретроградната Венера попада в лупичката/ се установи отново в знака на Лъв, като отново влиза в противоречие с вибрациите на Сатурн. В този случай новата ситуация означава ръст на потребността ви от ненатрапчиви, непоказни отношения с близките хора. Вие се нуждаете не от признания, а от малки жестове, които да демонстрират дълбочината на чувствата и уважението на отсрещната страна. Опитът и интуицията трябва да заработят, за да ви подскажат недвусмислено кой е искрен и кой се опитва да ви обработва в свой интерес. Мога само да ви подсетя да се доверите на следната хитринка: отбележете си какви са отношениятави с близки и родственици през дните 12-14 август. Знайте, че ако те текат спокойно, са искрени и такива, каквито ви се представят.

Лъв

Внимание: апатия

С напредването на периода ставате активни, дейни, инициативни. Правя връзка между енергиите на ретроградната Венера /Венера попада в лупичката/ от полето на вашия знак и желанието ви за самоизтъкване. Хората на изкуството да определят отсега за втората половина на септември датата за откриване на подготвяна изложба или на друга обществена изява. В делника ще се чувствате готови за решения от всякакъв род. Ако забележите, че ви завладява апатия, знайте, че или действате в неправилната посока, или сте позволили да ви завладее мързелът. Възможно е той да се е включил по настояване на чуството за самосъхранение, за да ви предпази от преумора, а оттам и от здравословно неразположение.

Дева

Не отлагайте задачите

Мнозина ще се опитват да се концентрират и да си дадат време да превъртят още веднъж важните мисли. Те са свързани с предстоящи намерения или с дела, които след септември не могат повече да бъдат отлагани. Предлагам ви, преди да потънете в размисъл, да насочите своята енергия и активност към нещата, които засягат семейството, за да разчитате в бъдеще на помощта на близките си. През дните от 12 до 14 август непрекъснато ще се учудвате колко малко е било необходимо, за да живеете в синхрон със заобикалящите. Вероятно, намесата на ретроградната Венера от знака на Лъв /Венера попада в лупичката/, ви е подсетила как точно да постъпите. Помислете какво да дадете, платите или какво е нужно да обещаете, за да ви погледнат със сериозността, която очаквате.

Везни

Не бъдете доверчиви

Дори да не подтиквате себе или обстоятелствата, вашите планове ще вървят като по ноти. Все пак, редно е да вмъкна, че не трябва да сте прекомерно доверчиви. Осланяйте се предимно на помощ и средства от страна на близки, родственици. Днес планетните вибрации предупреждават да не се доверявате на хора, които не са запознати с предходни ваши действия по актуалните казуси. Ако някой ви се подмазва или ви говори любезно без да разбирате защо, то определено иска нещо. Какво е то вие ще разберете след две седмици. До тогава го дръжте под око. Стига да ви се отдаде случай, на 12-14 август можете да предприемете действия по изясняването на интересуваща ви ситуация. Тръгнете ли в тази посока, бъдете съсредоточени. Заради силната енергия на ретроградната Венера /Венера попада в лупичката/ е възможно да сгрешите в преценките си.

Скорпион

Делови подем и ново начало

Събота е плодотворна за представителите на Везни, не толкова за делови постижения и финансови печалби, колкото за идеи. Най-значителната от тях е, че ще намерите превъзходен начин да се освободите от затормозяваща ви ситуация. Хубави новини за предстояща делова реализация.Копирано от standartnews.com

Стрелец

Помислете и за околните

Всичко важно за вас е съсредоточено в семейството. Отношенията с близките хора са тема номер едно. Изискват го планетните вибрации. Венера /Венера попада в лупичката/ стои в знака на Лъв и се надява вие да преодолеете стремежа си към личен комфорт в интерес на ближните. Ако се преборите със страховете си и покажете своите чувства, говорите за преживяванията си, дните от 12 до 14 август ще оставят незабравими следи в паметта ви. Съвместните вибрации на Меркурий и Сатурн /Меркурий и Сатурн попадат в лупичката/ предполагат, успоредно с това, да огледате резултатите от усилията си до момента. Претеглете кои от целите ви са се реализирали и кои отново да поставите на дневен ред. Предлагам ви да планирате за дните 10-11 август отлагани, отложени разговори за пари, заплащане, разплащания.

Козирог

Любовта ви зове

Оценявате делника си с критичен поглед. Дори сте склонни да се вдълбочите в мрачните си чувства и предчувствия, убедени, че сте пренебрегнати, неоценени. Вглеждате се във всяка подробност. Доста уморително. Не ви съветвам да търсите претекст, за да изразите недоволство. Ако ровите в стари истории, ако натоварвате отношенията си със сцени на ревност, с драматични подробности и със стремежа си за изясняване, ще се уморите още повече. Необходимо ли е да ви напомням, че Венера е все още ретроградна /Венера попада в лупичката/. Според мен, цялото ви внимание трябва да е насочено към любовта. Посветете й време и средства. Само след няколко седмици ще сте убедени, че сте постъпили далновидно. Венера очаква от вас щедрост, великодушие и готовност да се съобразявате с чуждите емоции и желания.

Водолей

В добра кондиция

Цялото ви внимание е насочено към партньорския живот и отношенията. Динамиката им се уплътнява заради присъствието на ретроградна Венера /Венера попада в лупичката/. Тя създава у вас усещането, че е възможно да преодолеете всякакви недоразумения или неясноти. Някои ще отидат още по-далеч - ще заговорят за създаване на семейство или за планирано потомство. На ваше място не бих прибързвала. Има неща, обстоятелства, които остават забулени в тайна и могат да преобърнат добре подредената от вас къща от карти. Онези, които нямат преки професионални задачи за тези дни, да се възнаградят с няколко дни ваканция, отдих или спокойни занимания. Идеята ви ми изглежда добра, тъй като през периода от 11 до 14 август не се появяват нови проекти и ангажименти.

Риби

Кофти период

Разсеяни сте и сте склонни да се предоверявате. Очаквате повече от околните, а те не са склонни на компромиси. Ако това се случва на територията на чувствата и личните отношения, вероятно ще отведе въпросния контакт до задънена улица. Някои без да искат, ще вкарат партньорските отношения в спиралата на недоразуменията. На работното си място мнозина ще отчетат, че делата, с които се занимават, са пред провал. Предлагам, вместо да натискат да ги оставят да поотлежат. Смея да прогнозирам, че вибрации, идващи от страна на ретроградната Венера от знака Лъв /Венера попада в лупичката/, настояват да разчитате повече на интуицията си. До втората половина на септември е трудно да се прогнозира успех на дела, начинания, на които залагате да ви донесат пари, успех или слава. Действайте така, за да не пострада авторитета ви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай