Звезди и партньорства: Спираме да гоним Михаля

Звезди и партньорства: Спираме да гоним Михаля | StandartNews.com

Време за проверка. Действията ни трябва да са насочени към разкриване на мотивите и причините за събитията от днес и от вчера, за да си съставим правилно отношение към реалността.

В основата на този подтик, най-вероятно стоят вибрациите на ъгловото отношение между планетите Марс и Нептун. Двете небесни тела събират силите си, за да ни информират за всичко, което е безсмислено и напразно, но го правят по ненатрапчив и деликатен начин. Сигналите им целят да ни предупредят, че само ще си похарчим силите, парите, надеждите, ако гоним химери. Планетният аспект, който споменавам, е най-силен между 18 и 23 януари.
Успоредно тече енергия от Венера и Марс. Те са в лека хармония и се опитват да поднесат преживявания, които да разкрият истината за взаимоотношенията в интимния свят.

От първия упоменат ден, планетите улесняват с положителните си вибрации общуването, подсилват усещането за единомислие в партньорството.

Успоредно, към 19/20 януари се чувства въздействие от страна на аспекта между Венера и Юпитер, който носи желание за прекаляване - с чувства, удоволствия, с храна, с питиета.

Овен

Слезте на земята

Небесните аспекти не очакват да стоите на втори план. Те настояват да сте активни и инициативни, а на моменти и смели. В същото време, не забравяйте за предупрежденията от общия текст. Те напомнят, че залог за успеха сега е вашият реалистичен подход и поглед. Съюзът между вашия управител, планетата Марс и Нептун е гарант за вашия стремеж към истинност, но и провокира отприщването на фантазията ви. Вие сте тези, които трябва да следите силите да са в баланс. Предлагам ви да изберете конкретна цел, към която да се движите. Нито един от дните през настоящата седмица не позволява шляене и губене на време. Неочаквано разбирате колко ценно е онова, което притежавате и още повече ви се приисква да го задържите. На 21 и на 22 януари ще имате достатъчно време и желание са кажете някому какво преживявате, какво желаете и на какво се надявате.

Телец

Три пъти мерете

Предстои ви раздвижен период. Мнозина ще го усетят по натоварването на работното място, други ще трябва да пропътуват километри, за да се запознаят лично с предложенията в тази сфера. Хора, идеи, проекти ви завъртат главата. От 19 до 22 януари ще се чудите с кое по-напред да се заловите. Предпочетете да отделяте време си за проучвания, отколкото да прибързвате с решения. Стремете се да работите с документи и с информация. Убедена съм, че доверяването на слухове и случайни думи ще отправи усилията ви в грешна посока. Не подценявайте силните вибрации на управителя ви, планетата Венера и Юпитер. След 22 януари те се намесват в отношенията. Някой ще оцени вашите действия като недостатъчно благонадеждни и това ще повлияе на партньорството в делови и личен план.

Близнаци

Правете всичко стъпка по стъпка

Предоставя ви се възможност да разкриете своя иновативен подход към работата, задачите и ангажиментите. Не вървите по отъпкани пътища, търсите начин да преоткриете света и да го впечатлите. Творческият ви подход е подсигурен от силното съчетание между Марс и Нептун. Остава вие да следите за хармонията между техните енергии, за да не отидат напразно усилията ви, докато вие преследвате фантасмагорични намерения. С нарастването на деня, след 21 януари, ще ви е по-лесно да си подсигурите време за размисъл и анализ. Не се страхувайте, че така си губите времето. Дори се налага да преминете през етап на "въздържание" от действия, тъй като съществува опасност да прибързате, когато е важно да правите всичко стъпка по стъпка. Равносметката към 21 януари трябва да включва оценка на състоянието на деловите и на личните взаимоотношения.

Рак

Анализирайте повече

Предоставя ви се възможност да започнете нещо ново или отначало, да се преместите, преориентирате интересите си. Най-важните новини през периода ще са за вашата работа и ще подсигуряват вашите успехи в плана на материалното. Преследвате неотклонно целта за по-високи доходи. Планетните съчетания само донякъде са на ваша страна. В един момент, могат да оттеглят помощта си. Причината ще откриете във факта, че сте позволили да ви манипулират. Силното желание за успех ви е накарало да повярвате на онова, което ви дава надежди и да забравите да проверите информацията. За да излезете невредими, необходим вие е спокоен дневен ред и повече време за анализ. Специално на 18, 21 и на 22 януари. Бъдете готови за сериозни разговори на четири очи на 19 и на 20 януари. Непременно се подгответе, за да оцените правилно позицията на отсрещната страна.

Лъв

Укротете топката

Не е лесно да се работи с вас. Вие имате напредничави идеи, но сте твърде нетърпеливи. Държите вашите препоръки по отношение на професионалните и семейните дела да се спазват. Предлагам ви да се посветите на дните от 18 до 22 януари на самостоятелни и усамотени занимания. Това ще ви позволи да проучите документи, информация, стигнала до вас във връзка с интересуващите ви казуси и задачи. По този начин ще сведете до минимум опасността от грешки, обърквания и самозаблуди в желанието си да откриете по-бързо решение. Преценете до колко сте в състояние да контролирате фантазиите си, защото към 19 януари връзката между Венера/Марс и Юпитер/Нептун прави всичко възможно, за да вкара мислите ви в непродуктивна полоса.

Дева

Заплаха от конфронтация

Не се оплаквате от липса на работа и ангажименти. Делничната ви програма е напрегната, но това не може да е извинение за нежеланието да се вдълбочавате в случващото се. Доверявайте на разума си при определяне на целите, тъй като успехът ви изцяло зависи от посоката, в която ще отправите енергията си. Комбинацията между Марс и Нептун предполага да не бързате с решенията и да сте готови за изненади. Ще ги преодолеете безпроблемно, ако заложите на своя интелектуален потенциал. Не си позволявайте фриволно поведение спрямо околните. Те не са на вашата вълна и жестовете ви могат да бъдат изтълкувани неправилно. На 19 и на 23 януари не сте в състояние да водите лек и жизнерадостен разговор. Лесно стигате до конфронтиране. Помислете какво провокира недоразуменията. Възможно ли е, поведението ви да изразява ваш комплекс?

Везни

Предстои чудесна седмица

Планетните съчетания: ще цитирам Венера, Марс и Юпитер, ви позволяват да гледате напред по свой си начин. Имате на разположение прекрасни идеи, правите планове как да разширите контактите си и не желаете повече да се въртите в до болка познати проблеми. С една дума, намирате се в период, подходящ за преобразования. Те текат в дълбочина, под повърхността на отношенията и нищо чудно околните да останат изненадани от вашите действия. Планетните позиции позволят това раздвижване да се случи, но и изискват да си подсигурите време за подготовката му. Между 18 - 22 януари водете обстойни разговори за бъдещето на вашата работа, на вашите лични отношения. Пригответе се и да ви задават въпроси. За съжаление, не така лесен и готов за разрешаване е един финансов проблем. Надявам се, след старателно проучване на съответната документация, около 21 януари да намерите изход.

Скорпион

Оправяте финансите си

Втората половина от януари съвпада със сериозен етап от професионалното ви развитие. Предстои подобряване на личното финансово положение. Датите, подходящи за вземане на важни решения в тази връзка, са 17 и 18 януари. Тогава ще прецените дали е настъпил моментът за сериозни професионални промени. За да се възползвате напълно и бързо от добрия старт в периода, препоръчвам ви да обмисляте всяка стъпка до последната подробност. Както вече сте прочели, в общата предупреждавам за опита на Марс да подвежда при оценяването на реалностите. Знаете, че той се намесва в звездното управление на рождения ви знак и неговото въздействие се проектира директно върху реакциите ви. Какви да са те ли? Бъдете готови да грабвате предложенията, но и да подплатявате отговорите си с факти и документи.

Стрелец

Фантазирайте с мярка

Вие сте готови да си грабнете багажа, да направите промяна. Без значение дали е реално пътуване или пътешествие на мисълта, то ще ви отведе до нови, непознати простори и ще ви подсигури интелектуални разсъждения и емоционални моменти. И от двете имате нужда. Продължава да се задълбочава увереността ви, че самостоятелно се справяте по-добре с предизвикателствата. На работното място сте готови да действате авторитарно, парирате всеки опит да се изрази съмнение в правилността на решенията ви. Моля, не бъдете крайни на 20 и на 21 януари, за да не пропилеете възможност за постигане на споразумение. То може да се окаже полезно за подобряване на личното финансово положение. Важно е да заложите на реалистичния вариант и да не позволите на фантазиите, подхранвани от активните аспекти между Венера, Марс и Нептун, да ви отдалечат от действителността.

Козирог

Шанс за разтоварване

Вгледани сте в своята работа и успех. Звездните конфигурации ви позволяват да разширите кръга от интереси, предлагат ви да изоставите работохолизма поне за няколко дни. Така изглежда вашата основна задача за времето от 19 до 23 януари. Анализът на звездните параметри предполага да не поемате цялата отговорност за случващото се, да оставите другите сами да определят границите на собствените възможности, докато вие следите най-вече настроението и кондицията си. Прекрасната възможност да се разтоварите. Имате шанс да си възвърнете вътрешната хармония и усещането за баланс със света и заобикалящите. Присъствието на планетата Марс в знака на Водолей през целия разглеждан период предполага да подчините чувствата си на задачата да получите повече възможности, респективно пари с по-малко усилия и напрежение.

Водолей

Подредете мислите си

Толкова силно желаете да сте различни и забележими, че е възможно да направите куп глупости. Моля, успокойте се, подредете първо мислите и желанията си и едва тогава ги представяйте пред публика. Това, че вашият ум действа на пълни обороти, е добро начало, но не е гаранция за успеха на намеренията ви. Дали сте преценили вярно обстановката, ще се разбере по резултата от действията ви на 20 и на 21 януари. Фантазиите ви също са активен участник в избора на поведенческа линия. Вярно е, че те произвеждат творчески решения, но не дават гаранции за постигане на разбирателство с околните. Докато точно неговото отсъствие по време на разговори на 22 и на 23 януари ще се окаже голям проблем. Той може да се задълбочи през идните седмици - до края на месеца или през февруари.

Риби

Не на резките промени

Все не сте в кондиция за начинания. Предлагам ви да работите активно по довършителните моменти от задачите, с които вече сте се натоварили. Не отказвайте да помислите за промяна на работните планове или да се включите в общите проекти, но дайте да се разбере, че към момента предпочитате да си съберете мислите. Осъзнавам, че имате много преки ангажименти и организирането на отдих в този момент е почти невъзможно. Предлагам ви да се задоволите с разместване на програмата за деня като намерите място за интересни преживяния и контакти. От това ще се нуждаете най-силно на 22 и на 23 януари. В плана на семейството и личните отношения, към 17, 18, 19 януари изкача необходимост да се защитавате от несправедливи обвинения. Оставам на вас да прецените до колко те са сериозни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай