Завихрят се страсти и ревност

Завихрят се страсти и ревност | StandartNews.com

Криза, съпротива и натиск бележат седмицата до 8 юли. Парирайте с добронамереност отчаяните амбиции и нездравите намерения

Всичко, което може да се каже за характера на дните, изразява думата "емоция". Емоционалното равнище на поведението на мнозинството представителите на Зодиака ще е много високо.

Забелязва се раздвижване в живота на хората, които по някакъв начин през своите звездни карти се докосват до "земния" и "водния" тригон от зодиакалната структура /става въпрос за Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби /. Често към тях ще се присъединяват представителите на знака Овен.

Тяхното поведение създава у околните усещането, че с бавни, методични и премислени действия възпрепятстват успеха или постигането на разбирателство.

Причината се крие в сложния аспект Венера/Юпитер/Плутон. Последиците са ясни и отчетливи. Очаквам скок на амбициите и на желанието за доминация в обществените, служебно-деловите и в личните отношения. Ще ни е трудно да оценяваме ситуациите по същество и в реалните им измерения заради високия градус на страстите, с които се потапяме в тях.
Сериозното съперничеството на Марс/Уран, съответно от територията на които знаците Скорпион и Овен, вкарват в атмосферата още една невидима причина за противоборствата. Това е ревността.

Целокупният резултат от планетни вибрации ще е ясен до 5 юли. Неминуемо ще усещаме мирис на криза, съпротива и натиск.
Първи попаднат под въздействието им обществено-политическите процеси. Неразбирателствата настъпват заради липсата на гъвкавост в поведението на политическите лидери.

Да не се самоуспокояваме, че личният живот и партньорствата остават незасегнати. Двубоят Уран /Марс е извор на нервност, сприхавост, отчаяни амбиции и нездрави намерения през целия период.
Болшинството от хората следват собствената линия, дори когато осъзнават, че се конфронтират. Противодействието има и то е добронамереният тон.

Овен

Пазете се от лекомислени постъпки

Не се надявайте, че вибрациите, за които говоря във въведението, няма да донесат последици и за вас. Марс/Уран пряко атакуват вашето зодиакално поле и създават предпоставки за нервност, сприхавост, необмислени или лекомислени постъпки. Претегляйте всяка дума, оглеждайте внимателно всеки план за действие и не говорете за бъдещите си намерения през тази седмица. Не е подходящо да планирате важни стъпки при положение, че не успявате да си подсигурите поддръжници. Предлагам ви да действате методично и целенасочено. Най-трудните ви дни ще са 2 и 7 юли. Те са белязани с криза във взаимоотношенията с лично-интимен привкус. Не изключвам възможността мнозина да вземат решение за раздяла заради силен вътрешен подтик към свобода и независимост. Да се надяваме, че предварително са обмислили постъпката си.

Телец

Не се доверявайте на шестото чувство

Вярно е, че над настоящия период тегнат енергиите на Марс/ Уран, но пък вие нямате намерение да се съобразявате. Чувствате се като у дома си навсякъде. И има защо: доверявате се на чара и на усещането за изключителност. Венера, планетата, която управлява знака ви, е в главната роля на звездния спектакъл през седмицата. Ако сте си изработили точни и ясни рефлекси за различни ситуации, ако имате балансирано поведение и сте определили кому ще се доверявате, успехът ви е в кърпа вързан. При положение, че в поведението нещо куца, внимателно подбирайте думите, жестовете и постъпките си през дните от 5 до 8 юли. Със сигурност ще е полезно да се доверявате по-често на усмивката, тъй като ваш девиз трябва е: Умереност във всичко! Той изключва доверяване на шестото чувство, когато в ситуацията са включени различни и многобройни линии и интереси. Слаб ли е ангелът ви в любовта, не забравяйте, че звездите ви призовават да си партнирате.

Близнаци

Имате шанс, ако говорите малко

Небесните съчетания ви провокират да разкриете природата си. Ще преживеете и критични, и отлични дни. Напрежението у околните предоставя възможност вие да се изявите. Придържате ли се към принципите си, нямате да сгрешите. Безкомпромисният Марс от знака на Скорпион ви изграждат ореол на авторитетни и можещи хора. След 5 юли променяте в крачка вижданията си, прехвърляте вниманието си към нови цели, настоявате околните да ви следват. Няма да е лесно да се работи с вас, тъй като силата на транзитите ви придава самоувереност. Помислете как да се държите като лидер, ако решат да ви последват, каква ще е вашата стратегия. Според звездните аспекти, вашето поведение трябва да съдържа умиротворителни елементи и да разкрива желанието ви за постигане на единомислие. Колкото по-малко думи казвате, толкова по-лесно ще убедите околните в правотата на идеите си.

Рак

Не издавайте намеренията си

Изберете да се оттеглите от активна намеса в процесите на работната площадка и да си подсигурите спокойствие. Това е основният тон на дните 2, 7 и 8 юли. По средата на периода експлозивната сила на Плутон, Уран, Юпитер, Марс и Венера нееднозначно ви казват: бъдете предпазливи. Ако съумеете да прикриете намеренията си, да не показвате силата си, както и да премисляте отговорите си, всичко ще е наред. На 5 юли е кулминацията на опасните моменти и вие ще се убедите за пореден път, че страшното никога не е толкова страшно, когато е зад гърба ни. Към края на периода се разкриват възможности да се погрижите за своето тяло, кондиция и душевен комфорт. Дните са в състояние да ви предложат забавления. Възползвайте се и не мислите за утре, докато се забавлявате.

Лъв

Избягвайте конфликтни ситуации

Вие сте си себедостатъчни. Предлагам ви на 2 и 5 юли да сте повече от всякога съсредоточени в работата си, за да акумулирате знания и да получавате информация. Вече сте се убедили, че колкото повече разчитате на собствените качества и способности, толкова по-малко ядове берете. Моето предложение за дните е да не предприемате нищо съществено, ако не ви идва отвътре, както и да не правите важни промени. Високомерието, което демонстрирате, ще се окаже източник на сериозни неприятности. За съжаление, ще го осъзнаете през идната седмица, което означава - със закъснение. Вашата интуиция проговаря и ви предупреждава да не се конфронтирате. Но и безразлични не можете да останете. Енергиите на планетите, описани във въведението, докосва вашата зодиакална територия и очаква да я преработите. Това ще рече, че е важно да се заемете с подреждане на документацията си и с уреждане на финансите. Полезно занимание, което ще ви разкрие, че притежават добри резерви.

Дева

Избягайте във ваканция

Продължава една интересна фаза от вашето лято. Вслушайте се във вътрешния си глас. Той ви подсказва да изразходвате енергията си за начинания и да влагате ентусиазъм в новите познанства. Те ще разнообразят делника ви. Не изключвам флиртове и задълбочаване на отношения, които доскоро не са давали индикации за подобно развитие. Но... Да, има и условие. Няма как да не спомена, че към момента сте в плен на приповдигнатото си настроение и не съумявате реалистично да претеглите какви ще са последиците. За да се ориентирате в процесите от реалността, обърнете още веднъж внимание на описанието във въведението. След 5 юли ви предлагам да си позволите кратък отдих и да не планирате важни начинания преди да се почувствате в кондиция за работа, т.е., да е след края на разглеждания период. Така или иначе, където и да ви намерят и да ви оставят дните, не се отказвайте да споделяте и приятните, и трудните моменти с партньора. Любимите хора ви вдъхновяват.

Везни

Изкушавате се да вземете заем

Силата на звездните аспекти само косвено засяга вашата зодиакална територия. Вие не сте подвластни на енергиите от страна на Марс и Уран в онази степен, с която те упражняват натиск върху останалите знаци. Поради това сте склонни да преувеличавате собствената си роля в процесите. Не бих се учудила, ако някои се почувстват дотолкова сигурни, че се решат да вземат заем. Те са им необходими, за да реализират покупките или инвестициите, които отдавна обмислят. Други ще се пробват да разрешат належащи семейни или домашни въпроси. Възможно е да разкрепостят отношенията си или да се освободят от такива, които приемат за прекомерно обвързващи. След 5 юли ще си прекарате добре, ако се откъсне от ежедневието, реализирайки съвместна идея за кратко пътуване. Дори да сте набелязали важни разговори и срещи за този ден, пак ще ви останат няколко дни за бягство от реалността.

Скорпион

Бъдете въздържани и лоялни

Отново сте изправени пред необходимостта да постъпвате отговорно. Налага се да сте въздържани, премерени и лоялни, независимо дали ви харесва. В противен случай ще се окажете в ситуация, в която всички ще са срещу вас. Признавам, не е приятно, но е редно да кажа, че имате избор. При положение, че Марс е на вашата зодиакална територия, важно е да се съобразите с препоръката от въведението и да покажете лоялност, независимо дали към партньорите от деловата сфера или онези, с които ви свързват интимни отношения. Венера ви предразполага към флиртове и фриволно поведение. Възползвайте се от нейната енергия, но и мислете за последиците. Предлагам ви да пазите за себе си бъдещите намерения, както и да се въздържате от големи обещания. Днес в разговорите е важно да присъства желание за постигане на единомислие. Разбирателството със заобикалящите ще ви помогне да преодолеете затрудненията от финансов характер, появили се следствие на разточителността ви.

Стрелец

Околните ще ви пречат да се изявите

В самото начало на седмицата мислете повече за това от какво се нуждаете, за да се разтоварите, и кои са емоциите, кои са срещите, които ви карат да се чувствате щастливи. И преди всичко: моля, ревизирайте очакванията си. Ситуациите, в които ще попадате, не следват вашите очаквания. Дните съчетават успехи с трудни моменти. Докато не си наложите да демонстрирате воля за намирането на конструктивни решения заедно с другите участници в събитията, всички ваши усилия ще са напразни. На 2 и 3 юли бъдете непрекъснато нащрек. Ясно ви е защо. Чувствате съпротивата на околните спрямо вашите инициативи. За да се предпазите от провал, не решавайте нищо ей така. По този начин защитавате делата си и си подсигурявате спокойствие. Предлагам ви през този труден и комплициран за взаимоотношенията ви период /2 - 5 юли / да ръководите поведението си по нашепванията на шестото чувство. Тогава определено ще си кажете: май този месец няма да се окаже толкова неблагоприятен.

Козирог

Направете компромис, за да успеете

Чувствате се добре и работите на пълни обороти. Конфигурацията Марс/Уран с намесата на Юпитер и на Плутон не ви позволяват да мислите за отдих. Не ви се разрешава да сте в лекомислено и авантюристично настроение. Поведението ви недвусмислено трябва да изразява нагласа за сериозни намерения и начинания. Напомням ви, че техният старт може да е след време, но е редно да го огледате от сега. Единствено спокойни обещават да са дните 7 и 8 юли. Тогава транзитиращата Луна успокоява нервите ви и уталожва страстите в личния живот. Това ще се случи, защото вие ще сте готови да покажете готовност за постигане на компромис. Убедена съм, че това е единственият път, по който трябва да преминете, ако искате да си подсигурите подкрепата и съгласието на партньора по отношение на намислените начинания. Не го споменавам случайно. Общата тенденция налага на всяка крачка да се съобразяваме с другите, да следим поведението и настроението на заобикалящите ни.

Водолей

Обмисляйте внимателно стъпките си

Периодът не обещава да протече по обичайния ред. Множеството от задачите, които ще получите или с които ще се нагърбите, ще изисква да промените подхода си, да изберете нови методи и средства за справяне. Предлагам ви да разчитате повече на анализа и на претеглянето на обстоятелствата, отколкото на опитите да надхитрите обстоятелствата. Мнозина ще са склонни да злоупотребят с правата и силата си в опит за надмощие. Къде по-приятно ще завърши седмицата ви, ако между 2 и 5 юли си наложите да проявявате търпимост спрямо чуждите грешки и да приемате решенията на другите. Замислете се, те могат да ползват и вас? Колкото по-самоотвержено доказвате правотата си, толкова по-сериозна ще е съпротивата на отсрещната страна. Възможно е да се стигне до крайни ситуации. Краят ще е неприятен. Допускам, че непремереното ви поведение ще стане причина за сериозно обтягане на отношения.

Риби

Провокатори се опитват да ви провалят

Неправилно е да кажа само, че нещата са само във вашите ръце. Редно е да конкретизирам, че онова, което сте в състояние да управлявате, е собственото ви настроение. Или поне така трябва да е. Планетите Марс и Уран ще се постараят то да е не е оптимистично. А фактът, че техният аспект покрива с вибрациите целия период, идва да ви подскаже, че ще се наложи да го обгрижвате достатъчно дълго. Предлагам ви да отвърнете на предизвикателството като подложите на сериозен анализ и обмисляне всяка ситуация, в която попадате или всяко предложение, което получавате. Целта ви е да откриете дали някой се опитва да ви провокира. Отметнете ли я като невъзможна тази опция, можете да се отпуснете се и да се насладите на предложения на втората основна линия. Става дума за вибрациите, които ви предразполагат към спокойни забавления и релакс по избран от вас начин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай