Всичко е любов и... бизнес

Всичко е любов и... бизнес | StandartNews.com

Астрологична прогноза 7 - 13 ноември 2015 година

От 8 ноември до средата на месеца ще имаме възможност да се възползваме от помощта на едно от най-силните хармонични съчетания на небесните тела: от вибрациите на секстила Слънце/Юпитер.

В астрологията за него се чуват чудесни думи, а въздействието му се определя за стимулиращо нашите емоции и чувства.
Знае се, че дневното светило Слънцето ни дава топлина и сили за изява. А когато то се изявява в съюз с планетата Юпитер, се добавя ентусиазъм, активност и страст.

В случая, природата на знаците Дева и Скорпион, в които попадат планетите, се свърза предимно с изявата на материалните страни на живота, може да се заключи, че периодът ще е подходящ за инвестиране, за инвестиционни намерения, за разширяване на бизнеса, за търговия на едро и за борсови операции.

Предвидливите ще се съсредоточат върху предложенията на застрахователите, ще се възползват от облекчения за своя бизнес или дейност, давани от местната/държавната администрация.

През свободното си време бихме могли да насочим високата октава на емоциите си натам, където те се чувстват най-добре - към любовта, приятелството, за организиране на семейни празници, за преживявания в театралния салон.

Между 10 и 13 ноември в ситуацията се намесват Меркурий/Плутон с изискването да сме във всичко прецизни и внимателни.
Последният ден от седмицата 13 ноември е изключително позитивен и зареден с енергия. Подходящ е за лични срещи, за семейни празници, за начало на далечно пътуване.

Овен

Документацията е важна

Светът се интересува от вас. Предпочетете да подредите документите, важните писма и да изпратите пощата преди крайния срок и преди да са ви потърсили сметка за закъснението. Наред с това прегледайте датите на заеми, кредити и изпълнете дадените обещания. Нищо че отвън изглежда почти безобидно да просрочите срока с ден-два. Точно в този момент малкото закъснение може да предизвика сериозна вълна от неприятности. Ако погледна на нещата отвън, през погледа на заобикалящите, както обикновено се случва през периодите на аспекти между Меркурий и Плутон, може да се окаже, че давате на околните достатъчно поводи за обсъждане на поведението ви. Не си помисляйте, че можете да ги контролирате, а се стремете да се държи подобаващо, докато 10, 11 и 12 ноември ви се изсипят достойно количество планирани и непредвидени срещи.

Телец

Доверете се на интуицията

Съсредоточени сте в личния живот и интимните моменти са ви най-важните. В същото време на работното място се оформят събития, които не сте предвидили, а онези, които сте планирали, зациклят. Първо ще ви е трудно да реагирате правилно на разнопосочността на планетните влияния. Съветвам ви да се осланяте на интуицията си и да не се страхувате да разместите всичко в програмата си, ако това ви се вижда логичен изход от затрудненията. Транзитиращите Слънце и Юпитер не ви позволяват свобода на действията, когато става дума за пари и материалности, но ви даряват с лека ръка за сделки, бизнес и инвестиции. От кога чакахте този момент?! Забравете що е страх. Упорствайте, докато не разубедите околните да се откажат от своите намерения и да се включат във вашите проекти. Трябват ви истински съмишленици тук и на момента.

Близнаци

Емоционален период

Началото на седмицата е изпъстрено със срещи и разговори, от които ще почерпите информация за онова, ви е убягвало. Краят й обаче ще е далеч по-емоционален, отколкото сте допускали. Мнозина ще разрешат важен личен или семеен въпрос. В сферата на професионалните дела могат да се появят трудности, ако вие се поддавате на вътрешното безпокойство, давате вид на разколебани хора, които не знаят как да окачествяват, случващото се във външния свят. Присъствието на планетата Меркурий, вашият управител, в силна комбинация с Плутон, придърпва вниманието ви към поведението на другия човек, партньора и придава повече значение на отношението на заобикалящите към вас. Улавяте се, че се сравнявате, съпоставяте с тях. Това е недалновидно поведение в момент, в който емоциите лесно вземат връх над разума. Нищо чудно, че усещате главата си позамаяна.

Рак

Бъдете настъпателни

От предходния период осъзнавате, че сте в свой нов, динамичен цикъл и се чувствате така, сякаш живеете върху подвижни пясъци. Не можете да промените нещата. Във ваша власт е да смените подхода. Останете верни на принципите си и си позволете да изразите своята любознателна природа на хора, привлечени от непознатото. Има приказка, че родените под знака на Рак трудно намират покой. Случаят е точно такъв. А и вие ще се убедите в правотата й след следващите седем дни. Предполагам, че в действията си ще заложите на настъплението и по-малко на отбранителната стратегия, когато става дума за работа, бизнес или служебни задача. За да държите нещата под контрол, не би трябвало да си позволявате дълги отсъствия от работната площадка, а ако се наложи да пътувате към края на разглежданите дни, то вземете със себе си наръчници и документи, за да отговаряте на въпросите в движение.

Лъв

Правите кариера

Седмицата ви предоставя една различна възможност. Към края на календарната година, преди да затворите страницата с нейните задачи и да се поздравите с успехите, ви се предлага да помислите за своето здраве и кондиция. Предлага ви се, а и се налага, ако искате все така устремно да продължите напред. Силата на транзитиращите Слънце и Юпитер, които едновременно ви подкрепят и провокират, ще се окаже за вас нещо като трамплин. Ако сте се прицелили във високите етажи на властта, ще ги стигнете. Някои ще атакуват висок пост на настоящето си работно място или ще го сменят, защото искат да правят кариера. Няма да са единици онези, които ще продължат образованието си. Не очаквайте пътят ви да е гладък и застлан с рози. Но със сигурност ще е интересен. Очаквам срещи и запознанства да променят живота ви.

Дева

Помислете и за себе си

За вас дойде време за равносметка на постигнатото през годината. За разлика от обичайния подход, когато следим преди всичко за материалността и придобивките, вие ще се заровите в душата си и ще търсите от тялото си потвърждение, че се чувствате добре, че сте в кондиция. Дошъл е моментът да направите онова, което най-трудно си позволявате, т.е., да похарчите пари за себе си. На 11 и на 12 ноември в семейството ви има поводи и събития, които трябва да се почетат. Не мислете какво ще правите после, когато дойде моментът на разплащането. Редно е да си позволите да изживеете момента, да почетете празника. На 13 ноември събитията ще са толкова бързи, че ще се наложи да влезете с летящ старт в задачите. Ако през предходните дни сте направили нещичко за себе си и за своята форма, то това предизвикателство ще ви изглежда като детска игра.

Везни

Парични несгоди

Всичко, което ще ви вълнува през идните дни, е свързано с любовта и партньорството. Може би там има тайни или вие се притеснявате да не разкриете нещо от миналото си? Заобиколени сте с любопитни погледи. Дръжте се далеч от отношения, за които не трябва да се говори, не може да се споделя. В този момент интересите ви не съвпадат с тези на заобикалящите. В някои случаи това разминаване може да не повлече след себе си неприятности, докато при други е възможно да се провокират съдебни дирения, юридически казуси. Освен да се занимавате с личния си живот, дните ви подтикнат да помислете за общото си финансово състояние, да си дадете сметка дали сте достатъчно далновидни в ръководенето на делата си и дали, все пак, не е по-разумно да си спестите нови финансови натоварвания. Убедена съм, че на 7 и на 8 ноември тялото ви се нуждае от малък отдих.

Скорпион

Търсите поле за изява

Все така сте заредени с енергия, но осъзнавате, че искате да я насочите другаде. Търсенията ви са за нова сфера за изява в професионален план и на възможности за представяне на талантите ви. Пожелавам ви това да се случи без да експлоатирате своя пословичен работохолизъм. Анализът на аспекта, който сключват Меркурий/Плутон, предполага вие да се задълбочите в обследване на въпросите и темите, които ви вълнуват от лятото насам. Налага се също да помислите за себе си. Позволете си да сте откровени и да си признаете /не на всеслушание, разбира се/ дали се чувствате така, както би ви се искало. Използвайте за тези размисли дните от 7 до 9 ноември. Планирайте да сте сред близките си, да не пътувате и да не се преуморявате. Позволете на организма и на тялото си да си поемат въздух, да се почувстват свободни от задължения по принуда.

Стрелец

Доверявайте се повече

Вие сте ентусиазирани, търсите за себе си нови простори за изява. Интересното е, че те са предимно в сферата на духовното. Мислите ви летят напред, търсят отговори като този: какво ще е бъдещето ми? Не ме разбирайте погрешно, това не означава, че ще стоите със скръстени ръце. Напротив, делникът ви е много интересен и изпълнен със срещи. Съчетанието Меркурий/Плутон, което ви обгражда с вибрациите си, настоява да осъзнаете потребността от доверие в колектива, от сътрудничество и с близките си. По този начин ще гарантирате успеха на задачите през делника и ще ви позволи да отделите време на размислите, които най-вече ви вълнуват. При положение, че в характеристиката на седмицата присъства съчетание на Слънцето с вашия управител, планетата Юпитер, няма как да не ви подтикна по-смело да правите планове за вложения, покупки, пътувания.

Козирог

В кондиция сте

Вие се чувствате в кондиция и смело решавате с какво да се занимаете и на какви дела и задачи да отделите време. Усещането ви е, че външните обстоятелства не ви притискат. Прави сте. Предлагам ви да преподредите мислено кои са силните страни на вашия бизнес, да огледате перспективите си на настоящото работно място. До сега повече действахте и малко време ви оставаше за подобен анализ. При положение, че Меркурий/Плутон ви въздействат, трябва да разчетете правилно обстоятелствата и да вземете верните решения. Транзитиращите Слънце и Юпитер засилват своето участие в живота ви около средата на периода. Подканят ви към активност за претворяване на желаното в реалност. Само не се сърдете на близките си, ако не успяват да следват полета на мисълта ви. Ваша задача е да ги въведете в намеренията си.

Водолей

Натягането е излишно

Предстои да изразите мнение, да вземете решение по важни въпроси. Само не прибързвайте. Мнозина се надяват на промяна в професионално-служебната сфера. Очакват да им се предложи пост, повишение. Правят опити да привлекат вниманието на висшестоящите или поне да намерят подходящ момент да покажат умения, да представят своите проекти. Допускам, че ще останат леко разочаровани. Не мисля, че имат основание да се впечатляват толкава. По моему, силата на седмицата е съвсем на друго място. Те трябва да преценят как да се възползват от предложение за инвестиция, как да реализират доходност от свободните средства, с които разполагат и дали не могат да ги организират по такъв начин, че те да заработят за тях, да им подсигурят по-добро бъдеще. Поне това се показва от анализа на съчетанието Слънце/Юпитер спрямо вашата рождена карта.

Риби

Плувате в свои води

През настоящото седемдневие вниманието ви ще бъде погълнато от събитията в дома, в семейството. Вие се опитвате да ги оглеждате и да ги разтълкувате по начин, различен от досегашния подход. Без да искате, ще застанете в центъра на семейните дела и ще се опитате да обедините родствениците си около една идея. А когато става дума за идеи и визия за бъдещето, вие плувате уверено, защото сте в свои води. Колебанията и съмненията, които доскоро прекрояваха намеренията ви, са изтласкани на заден план. Сега демонстрирате увереност. Тук е мястото да ви подсетя, че нито за момент не трябва да изключвате от тях ролята на заобикалящите. Ако са планове за служебен просперитет, пак трябва да се оглеждате за поддръжката на колеги, съдружници, партньори. Едва на следващ етап, който ще е след края на настоящия период, ще настъпи моментът да избирате средствата и пътя за реализацията им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай