Време за решителни действия

Време за решителни действия | StandartNews.com

Метеорологичното време през септември плаща компенсации заради август. Приятните температури трябва да се задържат по-дълго - от началото до средата на месеца. Причината е ясна. Тя е следствие от благоприятно свързаните Меркурий/Юпитер и Меркурий/Венера.

Тъй като в основата на аспектите са бързо движещите се планети Венера-Меркурий /той е де юре ретрограден от 30 август/, необходимо ще е и ние бързо да превключим, залавяйки се с належащите, трудоемките и неспорните задачи от делничната програма. Когато ги приключим, ще си кажем, че шансът е бил на наша страна.

27, 28, 29 и 30 август са изключителни дни в много отношения. Рядко се наблюдава подобна дълга последователност от аспекти на "добротворци". Смята се, че техните звездни съчетания придават на живота усещането за лекота. На тези дати е подходящо интензивно и съзнателно да генерираме положителни мисли, които да насочваме в желаната посока и да ползваме енергията си за добри дела. Чудеса се случват, когато хората си говорят. Влюбените ще стигнат до решение за годеж, брак. А онези, които са използвали за това решение предишен подходящ момент, сигурно вече са избрали за своето бракосъчетание един от дните.

Настоящата седмица разкрива кои са позитивните аспекти, които ще раздвижат ежедневието ни в средата на септември. Основно място сред тях заема съвпадът Слънце/Меркурий.

Комбинирането на техните вибрации спомага за подсилване на вътрешното усещане за правилно и грешно. Допускам, че мнозина ще потърсят опора за своите бъдещи действия в правото и законите. Възможно е са се ускорят и умножат решенията за сключване на договори. Бързам да уточня, че за тяхното подписване времето изтича следобед на 30 август. Септември - 1 и 2 -ри, стартира с изключителна активност от страна на Слънцето /планета от астрологичната карта/ в знака на Дева. Неговата енергия ще ни подтиква усилено да премисляме кое е полезно и кое е вредно. Моментът е подходящ за отказване от вреден навик, както и да се замислим дали да не променим хранителните си навици. Така или иначе, редно е всеки да се замисли дали води здравословен начин на живот.

Овен
Приключвате важни дела

Вашият знак си държи на положение: заети сте и го показвате, но сте и въобдушевени от онова, с което се занимавате. За това се е погрижил Марс, който се държи отчуждено с останалите представители на зодиака, а на вас не ви представя нито един спокоен ден през седмицата. От края на август до 2 септември трябва да сте на ниво във всяко отношение, особено, когато става дума за справяне със служебни задачи или с професионални предизвикателства. На някои наблюдатели може да им се стори странно вашето задоволство. Всъщност, колкото повече работа имате, толкова по-широко ще се усмихвате. Допускам, че сте схванали пряката зависимост между бързо и качествено действие и положителния резултат в края. Не изпускайте от поглед 30 август. Постарайте се дотогава да приключите с най-отговорните задачи.

Телец
Много успешна седмица

Това се казва седмица! Меркурий/Венера/Юпитер заедно и поотделно се надпреварват да ви се случват хубави неща и да ви зареждат с положителни мисли. Ако не се чувствате така, замислете се и бързо-бързо поправете нещата. Необходимото трябва да стане желано, за да е успявате през периода. Още повече, когато резултатите са онези, които сте очаквали, та и още по-добри, какво друго ви остава да направите освен да се усмихнете. Това е най-малкото. Седемдневието предполага и предпоставя да подковете авторитета си на работното място, да убедите някого в качествата си, да засвидетелствате чувствата си пред човека, на когото държите. Краят на август и 1-2 септември са отличният момент за всяко от тези намерения. Насрочвайте предимно лични срещи и разговори. Постарайте се дните ви да се превърнат в празник за душата.

Близнаци

Труден период

Благоприятното стечение на звездни обстоятелства, наречено аспект Меркурий/Венера/Юпитер, ви подминава отдалеч. Вие попадате под въздействието на строгите пазители на вниманието, времето и реда /Марс, Сатурн и Нептун/, които не ви позволяват никакви волности. Всъщност те се опитват да ви въздържат от лекомислени действия. С други думи, налага се да се съобразявате с момента и ситуацията. Не мисля, че е разумно да прибързвате с каквото и да било. Не си позволявайте да кажете някому "сбогом", преди да сте напълно убедени, че друг изход за вашите отношения не съществува. А точно това едва ли ще успеете правилно да прецените преди началото на септември. Ако ви заболи глава, не си мислите, че е единствено от претоварване. Вирусните инфекции не ви подминават.

Рак

Срещате нови приятели

Нищо чудно да спечелите нов приятел или приятелства, да се срещнете с различни и интересни хора. Защо да се затваряте в познания кръг, когато ви се предлагат толкова различни или нови възможности? Все пак, не мога да не отбележа, че през целия период в атмосферата ще витае напрежение. То може и да не се отрази върху поведението и работата ви, но няма да ви оставя на мира, докато обсъждате въпроси и теми, свързани с бъдещето. Заровете се в актуалните дела и използвайте момента да ги приключите или придвижите в посоката, която сте избрали. Много задачи, надявам се, да решите с размах. 30 август и при вас може да се окаже свързан с вземането на същностни решения. Нека ви напомня, че в този ден Меркурий става ретрограден и че след това не е подходящо да подготвяте и подписване документи с продължителна давност.

Лъв
Обърнете внимание на партньора

Не ви дават мира няколко въпроса. Мислите ви кръжат около няколко екзистенциални намерения. Иска ви се да отделите време за ремонт и разкрасяване на жилището или на офиса, които обитавате. Следващите дни са готови да ви предоставят неочакван вариант за разрешаването на тези и на други конкретни въпроси с финансов привкус. Налага се, ако искате да стабилизирате положението си, да потърсите подкрепа: от семейството си или заем отвън. Предпазливостта, с която действате на работното място, в бизнеса, е правилна с оглед на планетните изисквания. Освен подкрепящите ви донякъде Мекрурий/Венера/Юпитер във вашия ден се намесват още звездни фактори, например, Нептун. Не издавайте ходовете си. Възползвайте се от по-спокойния и хармоничен край на август, за да излезете от професионалното и да прекарате повече време с партньора.

Дева
Преодолявате пречки с интуиция

Няма лесни въпроси и бързи решения. Не се палете, не отвръщайте тутакси на вербалните нападки. Посветете дните на намерения и задачи, в които вие трябва да потънете изцяло, за да се надявате на успех. Няма как да не забележите, че обстоятелствата не са на ваша страна, но с прозорливост и интуиция ще установите как да ги подхванете, за да ги обърнете в своя полза. Важните дни за прилагане на деликатен натиск, там където е нужно, са 27, 28 и 29 август. Приключете с належащи дела тогава, за да организирате на следващия етап деня си така, че да ви остане време и за отдих, за отпускане. Задължително изключете напрежението от живота си, преместете за по-нататък проектите, които изискват много усилия и съсредоточаване. Мисловните изводи, до които ще стигнете през този съзерцателен период, ще са ви добре дошли и ще ви бъдат особено полезни през октомври.

Везни

Свършете трудоемките задачи

Седмицата започва с множество разговори. Към вас се обръщат за съвет или влизате в дискусия с много хора. Присъстващият аспект Меркурий/Венера ще се грижи вашият обществен авторитет да нарасне. Намирам за полезно да изявите амбициите си. Искате повече от онова, с което разполагате. Скромността ви може да попречи на успеха. Предлагам да посветете на усилена работа и на трудоемки задачи цялото си време. По-късно през септември и да искате няма да имате същото търпението. Следващите седмици ще се изтъркулят много бързо и вие ще установите, че сте пропуснали един шанс. Преди това, на 27, 28, 29 и 30 август, е възможно да се окажете в центъра на нечие внимание. Бързам да уточня, че мотивът за това е свързан с чувства, емоции или страстно желание.

Скорпион
Поправете това, което не харесвате

Живеете в очакване. Знаете, че бъдещето ще е по-добро. Бързам да кажа, че то не е утре, а вече е тук. Настоявайте да го видите и не се плашете да повдигнете завесата. След като на 26 август Меркурий/Венера/Юпитер се съчетаха, вие няма от какво повече да се боите. Не откривам сериозни основания за каквото и да е притеснение. Вълненията ви са рефлекс от миналото, от трудните моменти и периоди, които имахте. Още повече, че при настоящата планетна ситуация финансовото ви състояние би трябвало да върви към стабилизиране, а не в обратна посока. Предлагам ви да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Заемете се да поправите онова, което не харесвате. Не се спирайте пред нищо, карайте по ред: нови отношения, нова връзка, нова фирма, нов бизнес. Всичко изброено е резонно, ако е свързано или произтича от ситуацията.

Стрелец
Съхранете спокойствието си

Вашето рождено Слънце в Стрелец не влиза лесно в съгласие с вибрациите на Меркурий/Венера/Юпитер. Те изискват вие да доказвате, че сте подготвени за всеки един разход. А също, че ще спазите всички сроковете и няма да искате разсрочки, отлагания за важните решения. Единственото, което се изисква от вас, е да съхраните спокойствието си. Вие смятате, че се борите с дувари. Все пак, преди да тръгнете да ги рушите или прескачате, огледайте се дали наблизо няма врата, през която да преминете. Този съвет е най-важен за отношенията ви с хората. Задълбочавате ги, без да помислите кои са подходящите за вас. Погледнете на тази задача не по принцип, а от позициите, на които сте към момента. Анализирайте, не правете генерални изводи или обобщения. Трябва да сте наясно, че онова, което правите днес, утре едва ли ще е актуално.

Козирог

Вие сте на вълна пътувания

Така започва вашата седмица. И това ви хареса. Ако все още сте на работното място, със сигурност, правите планове как и къде да прекарате ден-два или повече в приятна обстановка, сред приятни хора. Не ви се навлиза в дълбоките води на сериозните професионални занимания. Добрата новина е, че планетните разположения ви подкрепят и с тяхна помощ вие бихте могли да преоткриете занимания, които занапред да ви носят спокойствие, разтоварване. Тъй като се нуждаете се от ролята на господарите на момента, редно е вашите желания и тези на околните да вървят в синхрон. За целта се доверете на вибрациите от аспекта Меркурий/Венера/Юпитер, които ви вдъхновяват да говорите и дават простор на въображението ви. След като се възползвате от интуицията си за ситуацията, ще се почувствате разкрепостени. Май от повече неща сега нямате нужда.

Водолей

Излезте сред природата

Чувствате, че разполагате с енергия за различни неща. Сигурна съм, че правилният избор за вас ще е онзи, върху който падне погледът ви. Вие най-добре знаете какви са нуждите ви. Ще си позволя само да допълня, че вибрациите от съчетанията Меркурий/Венера и Меркурий/Юпитер, подсилени с участието на планетата Марс, ще ви помогнат да изкачите и планини - в прекия и преносен смисъл на думата. Както се досещате, можете да останете на работното си място и да се захванете със пипкава задача, чието приключване отлагате. Но също сте готови за пътешествие. Не е задължително да е надалеч. По-важното е, да не използвате бързи превозни средства. Ходенето и срещата с природата и здравословен режим на живот и хранене са най-доброто през тези дни.

Риби
Сключвате договори

Преминавате през периода с усещането, че всичко се подчинява на волята ви.
Транзитиращото Слънце и планетите Меркурий/Венера/Юпитер са се разположили в отсрещния зодиакален знак. Те сякаш конвоират пътя ви и предават особено значение на всяка дума, жест или стъпка на околните. Не се заемайте с неясни задачи и не си играйте на криеница с обстоятелствата. Трябва да използвате дни, специално датите 28 и 29 август, за сключване на договори и споразумения. Моментът е подходящ и за подписване на бизнес договори. На друга вълна ще сте в началото на септември. Тогава ще ви се наложи надълго и широко да обсъждате лични парични въпроси, да пренагласяте семейни бюджет. Действате уверено по належащите задачи и съхранете оптимизма си по отношение на бъдещето. Тогава няма да има нужда да търсите причини за неуспех или вина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай