Време за любов

Време за любов | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 11 до 17 октомври 2014 година

В голямата лупа: Сериозната по обем и място в нашата слънчева система планета Юпитер продължава да се включва в благоразумни съчетания със Слънцето, Венера, Марс и Уран. Резултатът няма да закъснее. Ние не само можем да получим повече от проектираното, но сме в състояние да дадем на околните повече, отколкото са очаквали. Заразяваме се взаимно, в случая с добро настроение. И няма как да е иначе при положение, че към средата на месеца връзката на Венера и Юпитер е толкова силна, че по активност и яркост може да засенчи вибрациите на дневното светило. Мнозина ще преживеят чудесни мигове в любовта, други ще направят там своя прощъпалник.

Тази линия продължава да се уплътнява. На 17 октомври наблюдаваме едно след друго вълнуващ разговор на Меркурий с Венера и приятна среща на Меркурий и Марс. Първият, Вестителят, все още е "ретрограден", но това въобще не му пречи да е невероятно чаровен. Колко ли добри неща и дела могат да се случат за толкова кратко време? Ще разберем.

Овен

Съдбата е във ваши ръце

Трябва да сте доволни. Съдбата ви предлага да хванете кормилото на живота си. Тя е приела удобната роля на наблюдател, след като повече от две години ви направляваше. Редно е, важно е да сте научили поне някой от уроците, които ви е преподала. Ще ви ориентирам в тази обща материя с пояснението, че днес повече от всякога, за да изработите стратегия на поведение, трябва да разполагате с познания и с разнопосочни умения. Имахте време през предходните години да направите нещо в тази посока или да наваксате онова, което ви се бе изплъзнало. Не си пестете усилия и сега. Продължете линията. Всички планети към този момент говорят, че вашият успех и благополучие не са на една ръка разстояние. Успехът ви очаква далеч от родното място. Натам ще ви води практическият нюх.

Телец

Важен е човекът до вас

Грижата ви е да опазите своя личен и интимен свят от любопитни погледи. Имате какво да преживявате, когато сте насаме със себе си. Направете така, че околните да разбират възможно най-малко. Причините са много, но като че ли се набива на очи невъзможността да сте там и с когото искате заради далечните отстояния или защото сте дали обещание за обвързаност. Вероятно е една лятна одисея да вълнува все така ума и сърцето ви, но да не можете да направите бог знае какво за нейното задълбочаване поради разстоянието. Кръстопътят в личния живот в известна степен може да бъде предопределен от поведението на човека до вас. То ще наклони везните на вашето решение. Очаквам на 11 и на 12 октомври да осъществите разговор за съвместяване на визиите за бъдещето.

Близнаци

Не прибързвайте с решенията

Вълнувате се и има защо. Всичко се върти около темата "любов". Всеки от представителите на знака ще я пречупва през собствените си очаквания и надежди, ще я проектира върху настоящата обстановка в зависимост от изработените приоритети и нагласи. Както разбирате, вибрациите на Венера, планетата, за чиито аспекти стана дума във въведението (Венера попада в лупичката), нахълтват в делника и превръщат обичайните неща във важни теми за бъдещето ви. Предстои ви да направите крачка към задълбочаване на отношения. Възможно е също да разплетете или да заплетете още повече връзките си. Няма условия за вземане на окончателно решение в рамките на дните, а и ще ви е трудно да го постигнете поради емоционалния патос, с който подхождате към случващото се. На 11, 12 и на 13 октомври не прибързвайте. Предстоят дни за оглеждане и преценяване, подходящи за претегляне на обстоятелствата.

Рак

Отдайте се на семейството

Предлага ви се възможност да си поемете въздух. Конкретни събития като приключване на дела от предходен период (в рамките на тази и на миналата година) създават условия за повече сигурност и за постигане на усещането за обезпеченост. До колко то е реално и ще отговори на вашите очаквания, е друг въпрос. Предлагам на 12, 13 октомври, а защо да не продължите линията и през следващите дни да сте отворени към другите, да сте готови за разговори и общуване с хората, които чувствате близки. По този начин ще реализирате две свои потребности - от споделяне и от зареждане с нова енергия през контактите си. Не изпускам от поглед също възможността, особено при наличие на няколко аспекта на планетата Меркурий от "воден" астрологичен знак (планетата Меркурий попада в лупичката), да се отворят и теми, които засягат семейството ви. Ще се вълнувате за семейните връзки, ще се наложи да се погрижите за възпитанието на децата и за тяхното бъдеще.

Лъв

Мислите за кариера

Не изпускате от поглед целите, които преследвате в областта на професионално-интелектуалната си реализация. Самият работен процес и изявата ви на работното място заемат основна част в плановете ви за седмицата. В същото време планетите са се наговорили за още нещо. Присъствието на силни връзка между Юпитер от знака ви и Слънце, Меркурий, Венера, Марс (Слънце, Меркурий, Венера попадат в лупичката) настоятелно изискват темата за семейството и семейно-партньорските отношения активно да присъства в делника ви. На вас се пада да решите дали ще създадете още условия за това и дали ще използвате предложила се възможност за съвместно пътуване. Не се опитвам да ограничавам инициативността ви. Само потвърждавам, че към 15 октомври обстоятелствата подкрепят всяко ваше намерение, целящо задълбочаване на отношенията в личния живот.

Дева

Важни промени

Напоследък се тюхкате, че нямате време за нещата, които са ви най-драги. Упреквате се, че пръскате енергията си за маловажни дела и за нестойностни контакти. Решени сте да се съсредоточите върху онова, което непременно искате да присъства в живота ви и да се превърне в негова основна цел. Твърде нависоко се целите и краткотрайността на този период няма да ви предостави достатъчна основа да разгърнете намеренията си. И все пак ще ви даде възможност да започнете. Старт в този момент обрича на успех всяко начинание. Не се притеснявайте от "ретроградността" на вашия звезден управител. Планетата Меркурий, както става ясно от въведението (Меркурий попада в лупичката), се е постарала да ви предостави много и разнопосочни възможности да хармонизирате своите потребности с външните условия. На вас остава да се сетите как да го направите и от къде да започнете. Още на 12, 13 или на 14 октомври мисловно стартирайте нещо важно.

Везни

Делова седмица

Отдръпнете се, ако виждате, че пречите с действията си за реализацията на процеси или на нечии действия. Няма да постигнете много, ако настоятелно и агресивно отстоявате своето. Позицията ви може и да е правилна, а каузата ви правдива, но към настоящия момент никой не се интересува от това, а планетните аспекти изискват да работите в сътрудничество. Изброих във въведението кохорта от планети и техни конфигурации, които имат отношение към вашето рождено Слънце. Те настоятелно говорят, че е редно да изпълните заданието, подадено ви от "ретроградния" Меркурий (Меркурий попада в лупичката). Неговото разтълкуване е достатъчно, за да ви подскаже, че няма как да се разминете без спокойни и умерени разговори и диспути, ако търсите успех. След като приключите с деловата част от седмицата до 15 октомври, можете да помислите за развлекателна програма. През оставащите два дни си припомнете за обещание, дадено пред любим човек.

Скорпион

Трудното предстои

Вие се чувствате по-силни от вчера. И така ще е с всеки изминат ден от периода. Това не отменя затрудненията и напрежението, които могат да внесат в делника ви интриги и разногласия, продиктувани от засегнати интереси. Меркурий и Марс са в добра комбинация (Меркурий и Марс попадат в лупичката), което дава надежди да се справите с проблемните казуси, но не може да ви гарантира колко нерви ще изхабите. Надявам се, навреме да си дадете сметка до къде и до колко можете да тествате чуждото търпение. Тъй като в планетните аспекти са включени предимно "лични" планети, явно горното предупреждение ще засегне предимно отношенията ви с колегите, с членовете на семейството, с интимния партньор. Явно, най-трудното предстои. Доверете се на балансираното поведение между 14 и 17 октомври, когато работа и професионални задължения поглъщат времето ви, а човекът до вас се нуждае от подкрепа и внимание. Дано да не прикривате зад заетостта си обещания, оставащи скрити за близките ви.

Стрелец

Съсредоточете се

Към всяко действие, дори онова, което свързвате с извършването на обичайните, делничните задачи, трябва да се подхожда със старание за максимална точност и изчерпателност. Проверявайте всичко до последната подробност, преговаряйте онова, което искате да кажете по време на срещите си през всеки от дните. Не можете да си позволите да оставите друг да довършва начинанията ви. А и няма как да се доверите на неговото мнение, тъй като е напълно възможно техният старт да е белязан с недоразумения. "Ретроградният" Меркурий (Меркурий попада в лупичката) не ви позволя да се изявите в обществените си задължения по начина, който желаете. Явно ще си говорите със заобикалящите на различни езици. На 17 октомври е възможно от миналото ви да изплува личност, проблем, въпрос. Бъдете готови за отговор интересувате ли се, имате ли намерение да ги развивате. Ако става дума за любов и чувства, не бъдете толкова категорични, че страницата е затворена.

Козирог

Нетърпеливи чувства

Забелязвам в поведението ви нещо нехарактерно за вашата природа. Вие проявявате нетърпение и прибързвате там, където обичайно дълго задържате вниманието си. Говоря за сферата на професионално-служебните дела и контакти. Няма как. Дори устойчивостта на Козирог се е поддала на атаките от страна на планетите. Конфигурации между Меркурий, Венера и Марс (Меркурий, Венера и Марс попадат в лупичката) поставят в центъра на вашето внимание взаимоотношения и контакти, в чиято основа присъстват чувства. Любовта сега не е за вас онова имагинерно понятие, което всеки желае да присъства в живота му. Вие разполагате с реални доказателства за ролята й. За конкретиката при нейната изява има няколко сценария в зависимост от това на каква фаза е вашият живот. Ако все още ви е рано да се обвързвате, то ще става дума за отношения между близки хора или за предстояща сватба в семейството.

Водолей

Работете в синхрон с другите

Силни сте. Дали осъзнавате или не, вие се опитвате да влияете на околните, не се дърпате при отдадена възможност да ги манипулирате. Нагърбвате се с отговорности и тежести, но сте убедени, че ще се справите. Надявам се, давате си сметка колко ще ви е трудно да балансирате на всички фронтове едновременно. И ви напомням, че звездните параметри изискват да работите в синхрон с другите. Предлагам ви, в тази връзка, да откажете задачите, които могат да търпят отлагане. Заострете вниманието си към онези ситуации, в които вие отговаряте и водите процесите. В тази връзка няма как да не спомена, че е редно да сте съсредоточени при извършване на технически задания, при работа с леснозапалими предмети, както и по време на шофиране. Най-трудно ще ви е да постигнете спокойствие и съсредоточеност през дните от 14 до 17 октомври, когато ще ви се иска хем да се похвалите с постиженията си, хем да подхванете нещо ново.

Риби

Имотни ангажименти

Вие сте настроени на вълна реализация в плана на материалното. Може би ще ви се наложи да направите старателен и задълбочен отчет за това с какви средства разполагате. Няма да се изненадам, ако някой друг пожелае да ви довери своя собственост, свои средства. Направили сте добро впечатление с инвестиционния си нюх. При положение, че предстои да се разделите със собствено имущество или да се погрижите за свой имот, смятам, че е дошло времето да помислите как да постъпите. Идеи и предложения няма да липсват, стига вие да се разтърсите. Не е възможно, в тази звездна обстановка (моля, обърнете внимание на въведението) да не се стигне в един момент до обструкции от страна на близки хора във връзка с горните ви намерения. Оставям на вас трудната част от задачата, а именно да ги убедите в правотата си. За тези и подобни разговори използвайте дните от 14 до 17 октомври.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай