Везните със силен шанс за напредък

Везните със силен шанс за напредък | StandartNews.com

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП - 6-12.05.

ОВЕН /21.03.- 19.04./
Добра реализация
Намиращи се в състояние на повишена чувствителност, Овните ясно ще долавят всичко случващо се в заобикалящото ги пространство и най-вече това, което по един или друг начин ги засяга. Ще осъществявате целите си в предвидения срок, но внимавайте. Очертават се инциденти! Петък и събота ще са напрегнати. Неделя също, но е по-добра. В понеделник сте активни, а вторник носи промени. Сряда ще е истински успешна, а в четвъртък се справяте добре.

ТЕЛЕЦ /20.04.- 20.05./
Напрежение, но и успехи
В личен и професионален план ситуацията за Телците е благоприятна, въпреки че напрежението във всекидневието е с доказано присъствие. Особено внимателни следва да сте при вземане на решения. Тази сфера е атакувана от неблагоприятни влияния и лесно може да сгрешите. Внимавайте - не сте достатъчно устойчиви! Петък и неделя са благоприятни, а събота е напрегната. Понеделник и вторник са трудни и променливи, а следващите ще са нервни.

БЛИЗНАЦИ /21.05. - 21.06./
Съдбовни удари
Преобладаващата част от Близнаците са подложени на съдбовни удари, защита от които едва ли е възможна, защото не става въпрос за физически противници или врагове от всекидневието, а за проблеми от съдбовно естество. Ще е добре да не влизате в противоречия с околните и да сте внимателни във всичко, за да не станете жертва на нечии атаки. Сполучлив петък и тежък уикенд. Печеливш понеделник и успешен вторник. Следващите дни са напрегнати.

РАК /22.06.- 22.07./
Освободете се от напрежението
Две са характерните тенденции, валидни за преобладаващото мнозинство от Раците през седмичния период. Едната е положителна и осведомява за предстоящ успех и реализация на целите, а другата се отнася към емоционалното ви състояние, което сега не може да се определи като слънчево и оптимистично. В петък някой ще провали реализацията ви, а уикендът е успешен чрез партньорство. Понеделник и вторник са сполучливи, а следващите са трудни.

ЛЪВ /23.07.-22.08./
Солиден шанс за реализация
Това е важна седмица от вашето развитие, която предоставя доста солидни възможности за реализиране на целите. Проблемите, с които ще се сблъскате при осъществяване на задачите, идват от административно ниво. В личен план сте стабилни, но външните пречки ще са изразителни. Петък е усилен и напрегнат, а уикендът е успешен. Понеделник носи положителни промени. Вторник е сполучлив, а сряда е напрегната. Четвъртък ще ви радва с успех.

ДЕВА /23.08.-22.09./
Напрегнат период
Това е един доста напрегнат период, през който трудно може да се определи доколко действията ви ще са сполучливи, защото материалните стимули, към които мнозина ще се насочат, не са малки, а ситуацията е нестабилна. В борбата за реализация се намесват множество фактори, а предимствените позиции се оказват тези на измамата и коварството. Нервен петък, печеливша събота и успешна неделя. Делниците ще са трудни и доста напрегнати.

ВЕЗНИ /23.09.- 23.10./
Ярък напредък
Период на чудесни възможности за значителен напредък в сферите на вашите отговорности и за осъществяване на целите, към които се стремите. Определението засяга деловата реализация, пътуванията, преговорите, инвестициите, финансовите печалби и сполуката в съдружия и партньорска дейност. Петъкът се оказва нервен и мъчителен, а уикендът е напълно обратен - печеливш и силно сполучлив. Делниците ще преминат в условията на пълен успех.

СКОРПИОН /24.10.- 22.11./
Чудесни условия за просперитет
Ситуацията около Скорпионите се успокоява, а условията за реализацията на личните, деловите и финансовите цели са твърде благоприятни. Всеки от зодията може да бъде убеден, че ще реализира своите цели по подобаващ начин. Успешните петък и събота са следвани от променлива неделя. Понеделник се очертава напрегнат, а вторник ще бъде печеливш. Сряда ще бъде нервна, неудобна напрегната, а четвъртък ще ви радва с очакван успех.

СТРЕЛЕЦ /23.11.- 21.12./
Материална стабилизация
Тази седмица акцентира най-изразително върху материалната стабилност, от която зависи и финансовото благосъстояние. Ще насочите вниманието си в тези сфери и ще осъществите предварителните си намерения. Едва ли ще се наложи да действате с много усилия, но състоянието на инертност не бива да ви завладява. Труден петък, печеливша събота и успешна неделя. Понеделник и сряда са силно успешни, а във вторник и четвъртък се активизирайте.

КОЗИРОГ 22.12.- 19.01./
Раздвижване в делови план
Предстоящата седмица носи изменения за Козирозите. Тя бележи граничен етап, който се свързва със социалния статут и деловата дейност. Някои ще напуснат досегашната си работа и ще започнат на ново място. Част от родените в знака действат в това направление от известно време и вече са напълно готови за такъв ход. Петък и уикендът ще са много напрегнати, а въпросната характеристика не се променя съществено и през следващите делници.

ВОДОЛЕЙ /20.01.- 18.02./
Преодолейте негативите
През седмица може да се говори за проблеми, които за едни от зодията се свързват със служебни пречки и несгоди, или с неприятности от административно ниво, а при други са лични и често пъти засягат взаимоотношенията с хора от близкия кръг. Както и да изглежда ситуацията, възможности за преодоляване на негативите не липсват. Петък и уикендът са тежки. Определението засяга и останалите дни, като по-надеждни ще са понеделник и сряда.

РИБИ /19.02.- 20.03./
Ярка възможност за устройване
Представителите на Риби навлизат в твърде благоприятен етап за реализация на целите и плановете си. На преден план изпъква значителното раздвижване на обстоятелствата около вас и разкриващите се нови възможности, които поражда то. Най-изразителни в делови план. Петък и уикендът са мъчителни и ще преминат за мнозина мъчително. Понеделник ви носи успех, а следващите дни са нервни, но ще стимулират социалното и деловото разгръщане.

Реализацията на Овните ще е на добро ниво, а Телците ще са напрегнати, но и успешни. Близнаците хващат съдбовни удари, а Раците да преодолеят напрежението. Лъвовете разполагат със солиден шанс за успех. За Девите периодът ще е тежък, а Везните ще са успешни, а Скорпионите разполагат с хубави възможности за просперитет. Шансът на Стрелците за стабилизация е изразителен, а за Козирозите е видимо деловото раздвижване. Водолеите да се активизират за преодоляване на негативните влияния, а Рибите разполагат с шанс за устройване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай