Възстановяваме хармонията

Възстановяваме хармонията | StandartNews.com

Астрологична прогноза 31 октомври - 6 ноември 2015 година

След четири изключително напрегнати седмици, настоящата предлага повече спокойствие и активна работа по възстановяване на вътрешната хармония. Първите дни от ноември ни подтикват да демонстрираме желание за разбирателството. То ще се разпростре във всички възможни посоки и измерения. Определено можем да кажем, че на фона на дипломатичния зодиакален знак Везни от 31 октомври до 6 ноември светът преживява спокойни дни.

Не бих искала да ви губя времето в празни приказки, а да ви подтикна да вървите към обмисляне на плановете за бъдещето. Възползвайте се от предоставената свобода на избора и на изразяването на собствената воля, за да ги надградите.
Връщам се на началото.

В сравнение с октомври, ноември предлага и повече шансове. Първите са свързани с аспекта Слънце/Плутон. Техният тригон подбужда състрадание и отваря сърцата ни за съчувствие. Усещането за съпричастност ще подтиква към действия, целящи да се облекчи животът на страдащите.

Към 3 ноември, когато е кулминацията на хармоничния сексил Меркурий/Нептун, ще наблюдаваме появата на нова вълна от желание за постигане на разбирателство по време на преговори. Макар и малък, напредък ще има на всички равнища. Промяна към добро ще раздвижи домашно-семейния климат, ще се почувства в партньорския тон по време на срещите на световните лидери.

До два дни, към 5 ноември, описаните вибрации ще се влеят по естествен начин в морето на активната мисловна дейност. Това ще се случи благодарение на съчетанието Венера/Марс. Очаквам въздействието му бързо да се разпростре и да подобри понакуцвалите през октомври партньорски взаимоотношения. А хармоничните вълни от участието на планетата Марс да придадат сила на колективистичния дух.

Овен

Желана промяна

Новата седмица и новият месец идват с възможности, а вие имате желание за промяна. Разбира се, не е достатъчно да вярвате, че това ще се случи. Нужно е да проявите целеустременост. Да се надяваме, че навреме ще прочетете въведението, за да отправите мислите и постъпките си в посока постигане на разбирателство, сътрудничество и колективен дух във всичко, което правите или с което възнамерявате да се захванете през идните седем дни. За да не съм голословна, ще цитирам присъствието на вибрации Меркурий/Плутон /Меркурий и Плутон застават в лупичката/. Те не позволяват да оставите нещата на самотек, а идеите си на волята на случайността. Предлагам ви да се оглеждате, да сравнявате и да пробвате. Дегустирайте живота - може да ви хареса повече, отколкото сте очаквали.

Телец

Гарантиран успех

Дали сте наясно какво може и какво не на този етап от живота ви? Определено се налага положителният отговор. Старанието ви включва подсигуряване на необходимата материална база за развитие на проектите. С други думи, готови сте на всичко и не правите нищо случайно, или безпредметно. Ако сте прегледали въведението, знаете, че в днешната игра, по чиито правила върви седемдневието, основна роля има вашата управителка, планетата Венера /Венера попада в лупичката/. Тя не покровителства от небесния свод единствено любовта. Откриваме нейния пръст във всички важни взаимоотношения с парично-финансов характер. Сега тя отправя ясни изисквания към вас: да дадете ухо за чуждите потребности. В същото време не ви се позволява да разхищавате нито време, нито доверието, което сте си отвоювали. Важно е да вметна, че си гарантирате успеха, ако включите в намеренията си хора от противоположния пол.

Близнаци

Попътен вятър

Ах, каква седмица! Слънцето и Меркурий /Слънце и Меркурий попадат в лупичката/ се докосват лично и с много усмивки до всичко, което ви засяга лично и в интимен план. Вие може и трябва да разчитате повече на човека до себе си и да му предложите възможно най-голяма част от времето и вниманието си. Всичко, което до вчера е вървяло напук или срещу волята ви, днес може да се обърне в желаната посока, ако подхождате с усмивка и добро. В партньорството сега не се нуждаете от правила и от изисквания. Там трябва да се появявате с предложения за разбирателство и с дипломатичен тон да обсъждате проблемите. Първите дни от ноември могат да се окажат изключително важни за ваша прохождаща връзка или за контакт, преустановен преждевременно през предходните месеци. Възможности, да, и то много. Така е. Но те ще си останат само пожелания, ако не се спретнете да ги реализирате.

Рак

Време за семейството

Никому няма да е лесно да работи за вас или с вас. Вие застъпвате интересни идеи, но вместо старание за реализирането им, проявявате инат и настоявате околните да мислят като вас. Повярвайте в импулсите на Меркурий/Нептун и Венера/Марс /Меркурий, Венера, Марс и Нептун в лупичката/ и позволете на другите да изразят мнение. Със съвместни усилия ще постигнете конкретни неща на 3 и 4 ноември. Сега за вас е важно да сте заобиколени от единомишленици. Тяхната лоялност ще ви спаси от неразумната готовност за големи обещания. За разлика от работната среда, където не сте чак толкова натоварени, в личния живот ще се наложи да поемете допълнителни ангажименти. Възможно е някои да помислят за създаване на семейство, а други да му се отдадат изцяло. На 5 и 6 ноември се задържайте вкъщи. Имате доста задачи за отмятане.

Лъв

Грижа за здравето

Венера и Марс /Венера и Марс попадат в лупичката/ са небесни тела от близък порядък до нашата Земя. Сега те са в интересно съревнование, полагайки грижа за вашата кондиция - в здравословен и във финансов аспект. Вие знаете как да защитавате правата и да отстоявате вижданията си. От друга страна, проявявате точен усет по време на разговор и се вслушате в съвети. Подобно поведение днес е повече от полезно, то е перспективно и ще ви позволи да задълбочите партньорските контакти, да ги превърнете в дълготрайно сътрудничество. На други ще им се наложи да ревизират отношението си към съществуващи партньорства. Щом се случва в този етап, редно е да повярват, че са на прав път да търсят изясняване на отношения, определяне на ангажименти. След 3 ноември предпочетете да използвате всяка свободна минута за разтоварващи занимания и за следване на набелязания здравословен режим на живот.

Дева

Владеете положението

Вие давате вид на сериозни хора. Мнозина ще се обърнат към вас за съвет, а вие ще откликнете. Представям си колко търсени и значими ще изглеждате в собствените си очи. Комбинация между Меркурий и Нептун /Меркурий и Нептун попадат в лупичката/ развързва езика и ви помага да намирате точните думи в разговори, при дискусии. В същото време, не отклонявайте поглед от собствените професионални цели, тъй като в многообразието от делнични задачи е възможно да загубите желание за напредък в кариерата. До този кръстопът ще стигнат мнозина. Налага се да ги амбицирам, подтиквайки ги да продължат напред. След дни ще се огледате и ако не видите онзи резултат, на който сте се надявали, трудно ще овладеете разочарованието си, ще падне тонусът ви, а с тях ще дойдат критичните оценки и критиките по адрес на други хора.

Везни

Никакво обвързване

Съчетанието на Меркурий с Нептун /Меркурий и Венера попадат в лупичката/ ви влияе повече, отколкото на всеки друг представител на Зодиака. Трябва да призная, че ви отваря към света и засилва желанието ви за комуникация, вдъхва ви увереност. Описаното звездно съчетание дръпва юздите ви, предлага ви да се поразпуснете. Докато сте заети да се представите в най-добрата си светлина, има опасност да загубите контрол над поведението си. Възможно е да си позволите контакти, от които обичайно се въздържате, а в този момент е изрично необходимо да не допускате до себе си нови хора, да не се обвързвате с обещания. По-правилно е да впрегнете усилията си за довършване на започнати дела. Дните от 2 до 6 ноември са подходящи за целта, тъй като не дават анонси за появата на нови проблеми или на неочаквани обрати.

Скорпион

Дотук с вреден навик

Всичко се променя, новостите са навсякъде. Но тъй като едва стартират, мнозина само предусещат прииждащата вълна. Ако не сте сред тях, още не сте отпразнували тазгодишния си рожден ден. Имайте търпение. В актуалната звездна картина са намесени вибрациите на Меркурий, Венера, Марс и Нептун /Меркурий, Венера, Марс и Нептун попадат в лупичката/. Това би трябвало да ви подскаже да си мерите думите, да претегляте обещанията, да контролирате жестовете си. Ще напредвате по-бързо със задачите, ако сами си поставяте срокове и се отчитате пред себе си за тяхното изпълнение. Меркурий /Меркурий попада в лупичката/ ще стои изцяло на ваша страна, стига да установи, че сте готови на дела не само в професионалната сфера, но и когато става дума за вашето здраве и кондиция. Моментът е изключително подходящ за отказване от вредни навици, за промяна в начина на живот и хранене.

Стрелец

Нужен е релакс

На вас ви е необходимо едно: разтоварване, разнообразни занимания. Те пълнят сетивата ви с положителни емоции. Предстоящите дни имат специална атмосфера и носят послания, които могат впоследствие да се окажат в основата на ваши решения. Няма как да ги оцените по достойнство, ако следвате обичайния забързан ритъм на деня си. Аналитичността, на която сте способни, трябва с пълна сила да се впрегне в работа. Подобна необходимост най-силно ще почувстват родените през ноември. Навсякъде, на всяка крачка те ще се срещат с нови хора, събития и случки, които непременно трябва да анализират, преди да решат дали да участват или съучастват. В същото време, моля, прецизирайте поведението си спрямо близките. Член на семейството или приятел могат да се засегнат от недоверието, от мнителността ви, която неприкрито проявявате.

Козирог

Излизате от черупката

Вие изисквате промени, искате да виждате различни и нови лица, картини. С радост излизате от черупката си, нарушавате правила и стереотипи. И дори не се вълнувате, защото всичко сте предвидили. Старателно се грижите да разполагате със средствата, които са ви необходими. Остава опасността така да преминавате покрай същностните въпроси на деня, без да ги отбележите. Не бих се фиксирала върху темата, ако не е важно да помислите: Дали не е застрашено работното ви място? Дали отношенията са колегиални? Дали в партньорствата сте честни? В стила на Меркурий/Нептун и Венера/Марс /Меркурий, Венера, Марс, Нептун попадат в лупичката/ е да подкрепят усилия и разходи, които се правят в името на по-доброто образование, осведоменост и за популяризиране на идеи с обществена значимост.

Водолей

Целите се нависоко

Колко сте се амбицирани и колко нависоко се целите. Не ви е достатъчно онова, с което разполагате като работа, заплащане, контакти. Опитвате се да подобрите живота си, но не сте сигурни, че сте се подготвили. Първите три дни от периода ще преминат под знака на колебания и откази. След 3 ноември преминавате в нова фаза - в настъпление. Тогава ще е трудно дори да се говори с вас. Бързате, невнимателни сте към околните, подценявате тяхната роля в процесите. В резултат ще се появят конфликтни моменти и конфронтация с доскорошни приятели, поддръжници. За да ги избегнете, предпочитате да останете в сянка, да застанете зад гърба на влиятелни и авторитетни лица. За кратко време това ще ви върши работа, но към края на периода ясно ще осъзнаете, че отново трябва да търсите начин да защитите собствените планове и намерения.

Риби

Потребност от изяви

Няма как да задържите старото. Онова, което добре ви е служило години наред, в този момент може да ви предаде. Но ако интуицията ви е изпреварила събитията, вие без съжаление ще се разделите с доскорошните, добре оттренирани жестове, рефлекси. Има подобни моменти в живота и задачата ни е да не ги пропускаме. Мнозинството от вас ще изпитват към 3 ноември вътрешна потребност от изява - на дълбоките си чувства, на талантите си, на събраните познания. Съдбата е готова да ви предостави възможност за изяви. Мнозина ще се смаят от собствените си прозрения за нещата от живота, за взаимоотношенията си. Други ще влязат в ролята на гуру. Ще има и такива, чиито интереси в духовното ще направят прощапалник. На всички пожелавам успех, защото съм убедена, че това е техният път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай