Успехи и шанс за просперитет

Успехи и шанс за просперитет | StandartNews.com

Дните от седмицата са изцяло под вибрациите на съвпада Венера/Юпитер. Двете небесни тела застават едно до друго по пътя си през Зодиака върху територията на астрологичния знак Дева.

Това е чудесно планетно съчетание, носещо добри новини за успех, шанс и "златна възможност" за просперитет. Жалко, че Олимпийските игри в Бразилия почти приключват. Сигурно щяхме да се свидетели на уникални спортни постижения. Описаният аспект предразполага към съвместна работа, а създадените партньорства ще са успешни и дълготрайни, стига да са основани на честна дума и равноправност на отношенията.

От следобедните часове на 22 август транзитиращото Слънце също застава в знака на Дева и дава зелена светлина за проекти и намерения. Начинанията, стартирани през седмицата, ще са доходоносни!

Всеки печели парите си по начин, пряко зависим от способностите му, но сега е важно да се помни, че акцентът трябва да падне върху общата работа. Мнозина ще се сетят да изчистят сметките си от задължения, да подредят бюджета си. Планетната подкрепа не свършва дотук. Присъствието на аспект Венера/Юпитер позволява на любовта и на чувствата да стигнат до адресата, да го заинтригуват, а изпращащият ги да стане обект на похвали и уважение.

Дните 22 - 26 август са специални поради още една причина: те изпращат в атмосферата вълна от оптимизъм. Готови сме да се вслушваме, по-младите търсят съвет. Към описаната тенденция, пряко отношение има планетата Меркурий.

Възползвайте се и планирайте отпуска, ваканция, пътуване за удоволствие или далечно пътешествие, които да осъществите до края на първата седмица от октомври. Към изброените възможности се прибавя участието в обществено-полезна дейност.
Мнозина ще запретнат ръкави в прекия смисъл, тъй като дните са изключително подходящи за извършване на належащите или на планираните строителни или ремонтни дейности. Всичко изброено се случва в приятна и спокойна атмосфера. От нас се изисква да се вслушаме в гласа на интуицията си и да се откажем от ината си, когато става дума за извършване на съвместна работа.

Овен
Експериментирайте

Вие сте готови да отметнете планини с работа и сте доволни, че вашите интереси съвпадат с тези на околните. Превръщате работния процес в творческа инициатива, благодарение на съчетанието Венера/Юпитер. Предлагам ви да експериментирате, защото се нуждаете от нови идеи и предложения. С интуицията си предусещате възможност за кариерно развитие, за израстване в професията. Но всичко това не ви е достатъчно. Дори да се налага да загърбите летните забавления, не забравяйте да обмислите къде да отидете, когато се появи следващата възможности. А и сърцето ви няма да остане самотно. Преди да сте се усетите, ще се окажете в плен на чувствата си. Можете ли да си го позволите? Оставам вие да решите и уточнявам, че когато знаете какво търсите, онзи, който ще се появи, със сигурност, ще е подходящият партньор.

Телец
Пътувайте, но харчете с мярка

Предусещате случването на нещо голямо. 22 август е ден, достоен за отбелязване в календара. Поднася ви шанс, който не трябва да се пропуска. Още повече, че вие не се примирявате с провалите и роптаете срещу онези, които не разбират вашите идеи. Присъствието на Слънце, Венера и Юпитер в благоприятни съчетания към вашето рождено Слънце, ви дарява енергия и смелост. Възнамерявате да държите нещата под контрол. Все пак, контролирайте желанията си, когато става дума за приходи и за уреждане на финансови въпроси. Според звездните предписания, разходите си трябва да останат в разумни граници. При възможност, пътувайте през тази седмица или правете планове за предстоящи такива. Това ще ви зареди с нова порция ентусиазъм.

Близнаци
Потегляте в нова посока

Вие потегляте в нова посока. Наумили сте си да промените много неща. Раздвижването обхваща всички сфери от делника ви. Седмицата ще ви подари пътувания, срещи с хора от далеч, обмяна на идеи, които ще са ви полезни при осъществяването на проектите през предстоящата есен. Явно е, че не само мислите за бъдещето, но и се подготвяте да посрещнете предизвикателствата му. Мнозина ще съберат средствата, необходими им за покупка на жилище, имот или за основен ремонт на сегашния им дом. Благоприятно е да се възползвате за целта от енергиите на Меркурий в Дева преди той де юре да стане ретрограден /30 август/, както и да класифицирате документите, които ще ви дотрябват през следващия месец. Не пренебрегвайте своите професионално-служебните занимания. Там нещата изглеждат спокойни, но определено си струва да помислите за идеи, които да ги раздвижат.

Рак
Не пренебрегвайте дома заради кариерата

Август продължава да тече спокойно. Дълбоките процеси вървят под повърхността и вие не сте готови да споделяте намеренията си. На 22 август и през следващите дни, когато сте под напора на оптимизма и с помощта на съчетанието Венера/Юпитер ще решите, че е настъпил моментът да действате. Важното в случая е да водите едновременно двете основни линия: професионалната и личната, без никоя от двете да накуцва. Колегите, партньорите в бизнеса и близките ви хора ще установят, че сте изключително внимателни към техните потребности. Не е възможно да не откликнат, да не пожелаят да се включат във вашите инициативи. Синхронът в отношенията с личен привкус ще преживее своеобразен пик на 22 август. Мнозина ще се решат на важни стъпки в семейно-партньорския живот.

Лъв
Бъдете решителни във всичко

Дойде моментът да разкриете сърцето си, да разкрепостите желанията си, но без да надскачате границите на собствените възможности. Повече от явно е, че благодарение на съчетанията Венера/Юпитер и Слънце/Луна на 22 август преживявате важна житейска ситуация, свързана с желание за себеопознаване, както и с необходимост да проектирате своите възможности върху действителността. Няма как да се случи, ако не си позволите да експериментирате. Така ще стигнете до интересни открития в професията и в бизнеса ви, които директно ще приложите. Бъдете смели и загърбете страховете. Не е редно да пропилявате толкова ценно и плодотворно време в колеблива нерешителност. Специалните ви дни от периода са 25 и 26 август: планирайте не само инициативи в работата. Пътувайте, ако смятате, че ще се обогатите с информация, с импулси и с мотивация.

Дева

Щастливи събития в семейството

Свидетели сме на чудесен синхрона Слънцето, Венера и Юпитер. Те преминават през територията на вашия астрологичен знак и осветляват пътя ви. Не е възможно дните да преминат ей така, без да оставят следа. Вероятно, ще създадете контакти, ще влезете в съдружия. Някои ще се включат в благотворителни или меценатски акции. Други ще подпомогнат с усилията си успеха на важни обществени кампании. Покрай всички тези си занимания, не забравяйте да зарадвате близките си. Очаквам щастливи събития в дома ви, които не са следствие от добро стечение на обстоятелства, а са плод на последователната ви стратегия за подобряване на екзистенцията. По-смелите сред вас ще решат, че е настъпил моментът да изразят гласно своите чувства, предпочитанията си или своите тайни въжделения. Май, се оформя романтичен завършек на седмицата?

Везни
Разпуснете сред природата

При вас текат интересни процеси. Те не се набиват на очи. Вие не се нуждаете от изява. Не са ви необходими овации, за да затвърдите положителната самооценка. В мнозинството от предстоящите ситуации, ще предпочете да не известявате никого за намеренията си. Можете да си го позволите, стига да сте сигурни, че не ви е необходима материална подкрепа отвън. Присъствието на Венера/Юпитер в съчетание на територията на Дева поставя задължителното условие да преглеждате стриктно и с максимална точност всеки детайл и да не давате ухо на големи приказки, на обещания. Нужни са доста усилия, за да преодолеете вътрешното напрежение, но си струва да опитате. Независимо от многообразие от изяви и форми, които ще приема общата тенденция в живота на всеки от вас, в поведението ви се открият общи елементи. Характеристиката на тези седем дни способства изявата на вътрешната ви потребност от връзка с природата. Намерете време да й се насладите.

Скорпион

Откриват ви се нови хоризонти

Вие живеете с ритъма на съчетанието Венера/Юпитер, подсилено от присъствието на Меркурий. Убедени сте, че вашите усилия не отиват напразно! И желаете да направите, каквото следва, за да се почувстват и тялото ви, и духа ви във форма. Звездните характеристики не оспорват това ваше право, дори ви подпомагат да осъществите намеренията си за пътувания, за срещи и за познанства, които да открият нови хоризонти пред вас, да ви поставят нови цели, към които да се отправите през есента на 2016 година. Част от вас живее интензивно в настоящето, докато друга, планира бъдещето. В коя от двете групи ще попаднете, зависи от акцентите във вашия ден и от личната ви ситуация. Мога единствено да ви посъветвам да не затваряте прибързано нито едната, нито другата възможност. Позволете си го, дори ако ви се струва, че се надскачате. Сега е времето да откриете дали не притежава неподозирани таланти.

Стрелец
Виждате резултатите от усилията ви

Дойде време да видите резултатите от усилията си. Май сте изненадани. Дълго се борихте с обстоятелства и условия, които изглеждаха непреодолими. Осъзнайте, че сте на финалната права. Надявам се да не сте прекалено уморени, за да отбележите постигнатия успех. Как да се ориентирате, че случващото се е онова, от което се нуждаете? Съсредоточете се в разговорите, които ще проведете на 20 и 21 август. Те ще ви убедят, че управлявате ситуацията и че вашата дума се чува. Не забравяйте да отдадете нужното на онези, на чиито усилия разчитахте през предишните месеци. В съвместната работа, в колективната воля и в синхрона с близките хора се крие тайната на бъдещия успех. След 22 август ситуацията се променя. Вие се насочвате към нови пространства и очаквате пътуванията и пътешествията да ви донесат така желаното освежаване на делника. Не залагайте само на една карта. Мислете и анализирайте всичко и във всеки един момент имайте собствено мнение.

Козирог
Освободете се от напрежението

Не желаете да ви натякват за задълженията ви, да ви занимават с битовизми. Предлагам ви набързо да ги приключите и да се отдадете на правото си на ваканция. Не е задължително да отпътувате, за да се спасите от досадата. Разбира се, че подкрепям намерението ви да се отдалечите от дома, за да видите широкия свят, но само, ако е по възможностите ви. Съчетанието Венера/Юпитер ви изкушава да харчите повече, но това не означава, че е разумно. Сигурна съм, че дните ви предразполагат да търсите познанства и познания за света, извън вас. Онзи, който търси - намира. Преди да вземете решение, което ще се проектира върху следващите седмици до края на септември/началото на октомври, позволете на тялото си да се освободи от напрежението и стреса. Отличният момент за това са дните от 20 до 24 август. Заживейте с духа на периода, вместете в програмата си разтоварващи занимания и следвате правилата за здравословен начин на живот.

Водолей
Съсредоточете се върху работата си

Чувствате се добре в кожата си. Всеки, който ви познава, ви поглежда с изненада и с очакване да разкриете тайната си. Вие продължете да развивате способността си да излъчвате правилните послания към околните, за да си спестите недоразуменията и разногласията по време на важни разговори и обсъждания през дните от 22 до 26 август. Те са най-напрегната част от периода. Бъдете концентрирани и се съсредоточете върху служебно-професионалните дела, откажете пътуванията, които търпят отлагане. Към тази поредица от съвети допълвам, че присъствието на съчетание Венера/Юпитер ви предразполага към фриволно поведение. Не изпускайте от поглед ситуациите. Не си позволявайте волности там, където разчитате да постигнете конкретен материален или финансов успех. С други думи, моля, не смесвайте работата с удоволствието, за да не ви се видят твърде жежки предстоящите дни.

Риби

Действайте в екип

Неочаквано развитие на ситуации, които сте смятали, че държите под контрол, изважда реакции и реплики, които могат да провалят имиджа ви. Моля, съобразете се с тази тенденция. Напрежението във въздуха по време на делови разговори или общуване по теми, които не са ви добре познати, се причинява от присъствието на връзката Венера/Юпитер, която вие преработвате по своеобразен начин. Смятам за правилно да позволите на обстоятелствата да ви изненадват, без да ви разстройват. Застаналите в срещуположения ви Слънце и Меркурий стимулират мисълта ви и ангажират вниманието ви с намерения за проекти, чиято реализация ще е свързана с участието на още хора. Нуждаете се от добър контакт с тях, за да вървят делата ви. Нищо от онова, на което се надявате или възнамерявате да постигнете, няма да се осъществи, ако не сте в кондиция и психически устойчиви. Тренирайте се да посрещате топката, паднала във вашето поле, без да роптаете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай