Уран и Плутон вещаят криза

Уран и Плутон вещаят криза | StandartNews.com

Труден период. Като за последно през 2014 година сериозните обществени планети Уран и Плутон влизат в противоборство. Резултатът от него ще е ясен на момента. Атмосферата на дните от 10 до 13 ноември, включително, ще има мирис на криза и съпротива. Първи попадат под въздействието им обществено-политическите процеси. Неразбирателства следват отсъствието на гъвкавост в поведението на световните и местните лидери, ще има потърпевши от сблъсъка на техните непримирими позиции.

Да не се самоуспокояваме, че личният живот и партньорствата там ще останат незасегнати. Поради присъствието на личната планета Марс в безкомпромисния Козирог болшинството от хората ще се стараят да следват собствената линия дори когато осъзнават, че провокират с поведението си околните. Двубоят между Уран и Марс към 13 ноември дава нервност, сприхавост, отчаяни абмиции и нездрави намерения. Предлагам да забравим ината и да се доверим на добронамерения тон в общуването.

Овен

Шестото чувство лъже

Време е за планиране на бъдещи действия. Необходимо е да действате методично, целенасочено. Вярно е, че над настоящия период тегнат енергиите на непримиримия Марс, но вие нямате намерение да се съобразите с тях. Чувствате се като у дома си и няма защо да не е така, ако вече сте си изработили опитност на какво поведение да се доверявате, докато вашият астрологичен управител Марс влиза в небесно противоборство. Със сигурност то включва отстояване на правата с усмивка и само ако се наложи, показване на противника юмрук в кадифена ръкавица. Повече от ясно е, че всичко в програмата ви за дните от 10 до 14 ноември трябва да е много прецизно прегледано и претеглено. Девизът ви: Умереност във всичко, изключва доверие за шестото ви чувство. Сега то е лъжовно, както е и слаб ангелът ви в любовта. Не забравяйте, че звездите ви призовават да си партнирате с другите, а не ги побеждавате, провокирате или подвеждате.

Телец

Всичко е ОК

Небесните съчетания ви провокират да разкриете природата си. Ще преживеете и критични, и отлични дни. Напрежението наоколо ви предоставя отлични възможности за изява и себеизява. Придържате ли се към личните принципи, нямате причина за безпокойство и е невъзможно да сгрешите. Безкомпромисният Марс от знака на Козирог ви изграждат ореол на авторитетни и можещи хора. След 13 ноември променяте в крачка вижданията си, прехвърляте вниманието си към нови цели, настоявате околните да ви следват. Няма да е лесно да се работи с вас, тъй като силата на транзитите ви придава самоувереност. Все пак, мнозина ще са онези, които няма да се поколебаят да ви последват, а с това ще нараснат вашите отговорности.

Близнаци

Помислете за себе си

Предпочитате да се оттеглите и да си подсигурите спокойствие. Такива дни ще са 8, 9 и 14 ноември. По средата на периода експлозивната сила на Плутон, Уран и Марс нееднозначно ви казват, че трябва да сте предпазливи. Ако съумеете да прикриете намеренията си, не показвате сила и премисляте, преди да отговорите, всичко ще е наред. На 13 ноември е кулминацията на опасните моменти и вие ще се убедите за пореден път, че страшното никога не е толкова страшно, когато е зад гърба ни. Към края на периода се разкриват възможности да се погрижите за своето тяло, организъм, кондиция и душевен комфорт. Дните от 13 и 14 ноември са в състояние да ви предложат и забавления. Възползвайте се от момента и не мислете за утре. Сега си е за сега. Онова, което ще дойде, то все още не се е появило на хоризонта и няма как да нацелите правилния подход.

Рак
Доверете се на интуицията

Вие сте си себедостатъчни. Предлагам ви на 10 и на 11 ноември да акумулирате сили и информация. Още повече, че сами сте убедени, че колкото повече разчитате на собствените качества и възможности, толкова по-малко ядове ще берете. И си е така. Не смятате да предприемате нищо съществено, а и не ви идва отвътре да се правите на важни. Правилно. Не ви е необходимо да се конфронтирате безцелно. Вашата интуиция проговаря и ви подготвя за интензивни, но преходни процеси, в които нямате място, нито ви е нужно да се набърквате. И все пак, трябва да употребите, напиращата енергия през вибрациите на планетата Марс от срещуположния знак Козирог, за да се почувствате пълноценни. Мнозина ще се заемат да подредят финансите и документацията си. Полезно занимание, което ще им разкрие, че притежават скрити резерви.

Лъв

Отдъхнете си

Продължава една нелека фаза. Вслушайте се във вътрешния си глас и не бъдете напористи. Не е възможно по този начин да се съпротивлявате на завладелия ви песимизъм. Той има пряка връзка със силните небесни процеси. Стана дума за тях във въведението. Предлагам ви да си дадете кратък отдих и да не планирате важни начинания, преди да се почувствате в кондиция за работа, което ще случи след края на периода. Така или иначе, където и да ви намерят и оставят дните, не се отказвайте да споделяте и приятните, и трудните моменти с партньора. Любимите хора имат днес привилегията да ви вдъхват увереност. Убедена съм, че няма да сбъркате, ако послушате съветите им по отношение на финансовите планове. Подходящо е да ги обсъдите, преди да направите първата крачка.

Дева

Взимате кредит

Силата на звездните аспекти остава вашата персона извън кръга на интереса си. Вие не сте подвластни на енергиите от страна на Плутон и Уран в онази степен, с която те упражняват натиск върху останалите зодиакални знаци. Поради това сте склонни да преувеличавате собствената си роля в процесите. Не бих се учудила, ако някои се почувстват дотолкова сигурни, че се решат на постъпки за вземане на кредит, заем. Те са им необходими, за да реализират покупките или инвестициите, които отдавна обмислят. Други ще се пробват да разрешат висящи, належащи семейни или домашни въпроси. След 13 ноември ще си прекарате добре, ако се откъсне от ежедневието, за да реализирате съвместна идея за кратко пътуване с партньора. Дори да сте набелязали важни разговори и срещи за 16/17 ноември, пак остават няколко дни за бягство от реалността.

Везни

Справяте се финансово

Отново сте изправени пред необходимостта да покажете отговорност спрямо избора на поведение през седмицата. Налага се да сте въздържани, премерени и лоялни, независимо дали ви харесва. В противен случай ще се окажете в ситуация, в която всички ще се изправят срещу ви. Признавам, няма да е приятно, но е достатъчно да ви кажа, че имате избор. Предлагам ви да запазите за себе си както бъдещите си намерения, така и критиките към околните. Днес в разговорите е важно да присъстват желание или намерение за постигане на единомислие. Разбирателството със заобикалящите ще ви помогне да преодолеете затрудненията от финансов характер, появили се следствие на разточителността ви през лятото на 2014 година. В края на седмицата мислете повече за това от какво се нуждаете, за са се разтоварите и какви емоции ви карат да се чувствате щастливи.

Скорпион

Три пъти мерете

Моля, ревизирайте очакванията си. Делата ви няма да следват праволинейните ви нагласи. Дните съчетават успехи с трудни моменти. Напразни ще са и изричните ви усилия, докато не постигнете обща воля за конструктивни решения. На 12 и на 13 ноември ще се наложи да сте непрекъснато нащрек. Ясно ви е защо. Чувствате съпротивата на околните спрямо вашите инициативи. За да се предпазите от провал, не решавайте нищо ей-така, без цялостна преценка. По този начин защитавате делата си и си подсигурявате спокойствие. Надявам се, че през този труден и комплициран за взаимоотношенията период ще ръководите поведението си по нашепванията на шестото си чувство. То не може да ви подведе в ситуации, където всичко се решава от презумпцията за харесване или нехаресване от страна на силните на деня.

Стрелец

Разчитате на партньора

Чувствате се добре и работите на пълни обороти. Конфигурацията на Уран и Плутон при намесата на Марс не ви позволяват да мислите за отдих. А и не ви разрешават да сте в лекомислено и авантюристично настроение. Поведението ви недвусмислено трябва да изразява нагласа за планиране на предстоящите сериозни начинания. Напомням ви, че техният старт може да е след десетина дни, но е напълно съответно отсега да го огледате. Единствените ви спокойни моменти са през дните 8 и 9 ноември, докато транзитиращият Меркурий променя позиция от знака Везни в този на Скорпион. Общата ситуация леко се успокоява, а вие сте готови на компромис, за да си подсигурите подкрепата и съгласието на партньора за своите начинания в професионален план. Не го споменавам случайно. Тя ще ви е нужна, защото сте замислили големи неща.

Козирог

Избягвайте конфликти

Периодът не обещава да протече по познатия ред. Множеството от задачите ще изискват да промените подхода си, да изберете нови методи и средства за справяне. Предлагам ви да разчитате повече на анализа и на претеглянето на обстоятелствата, отколкото на опитите да ги надхитрите. Мнозина ще са склонни да злоупотребят с правата и силата в ненужна борба за надмощие. Къде по-приятно ще завърши седмицата, ако между 10 и 13 ноември проявите търпимост спрямо чуждите грешки и решите, че сега не е моментът за настъпление, доказващо вашата правота, наложена със сила. Възможно е да се стигне до крайни ситуации. Изходът от тях ще е неприятен не само на отсрещната страна. Допускам, че непремереното ви поведение в този случай може да се окаже причина за сериозно обтягане на отношенията с хора, които на един следващ етап ще се окажат на ключови позиции. Не прибързвайте със заключенията си днес, за да не се налага да правите компромиси утре.

Водолей

Повече настроение

Неправилно е да кажа само, че всичко зависи от вас през идните дни. Трябва да конкретизирам, че всичко е в ръцете на вашето настроение. Планетите Уран и Плутон ще се постараят то да е мрачно, а Марс ще се погрижи да го отглеждате достатъчно дълго време. Какво ви остава ли? Да осмислите с ума си, че това е провокация, на която не трябва да се поддавате и да продължите да реализирате намеренията си, стараейки се да разчитате в този процес предимно на себе си и на хора, които добре познавате. Сигурно ще останат неизпълнени задачи, неосъществени намерения за срещи. Така е много по-добре, отколкото да стигате до изтощение и накрая да нямате сили да се зарадвате на направеното. Ще допълня, че има сфера, която ви носи недвусмислено спокойствие. Вие намирате разговорите тет-а-тет за силно стимулиращи и зареждащи с енергия. Не се отказвайте от тази радост.

Риби

Вършите всичко сами

Вие имате всичко, за да вървите успешно през дните. Най-важното е, че притежавате вътрешно спокойствие и самоувереност. Надявам се, добре да сте оценили възможностите и способностите си, защото е недопустимо по средата на периода, към 11 - 12 ноември, да се огънете под тежестта на обстоятелствата. Тъй като сте убедени, че знаете точно как да постъпите, със сигурност няма да се допитвате до никого. В настоящия случай това е за добро. Ако сте прочели въведението, станало ви е ясно, че оглеждането и вглеждането в чуждия опит може само да ви навреди. В тази сложна обстановка плановете ви за сериозен професионален или обществен просперитет са под въпрос, защото реализацията им не зависи единствено от вас. Но е напълно възможно да ви предложат повишение или да си издействате увеличение на заплащането. Бъдете доволни от самия факт, че сте се преборили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай