Укротяване на страстите

Укротяване на страстите | StandartNews.com

Астрологична прогноза 11 - 17 април 2015 година

Седмицата започва с аспект Слънце/Меркурий. Двете небесни тела са ограничени по отношение на зодиакалната територия, на която е възможно да осъществят срещата си. Точно поради това, ще се пробват да направят възможното, проведените разговори и осъществените контакти да подсигурят желаното или очакваното разбирателство.

Ще допълня, че аспектът предполага и едновременно подпомага всички, които се трудят и не пестят личен труд и усилия за придвижване към целта.

На 11 и на 12 април е възможно да чуете ценен съвет. Установите ли, че конкретна информация ви върши работа, не се майте, а приложете наученото в практиката на делника.

За щастие, след 11 април Плутон не придружава горния аспект и с това отпада опасността от увеличаване на произшествията, пропаданията на земни маси и сериозни криминални престъпления. Въпреки това, не си позволявайте лекомислени постъпки.

Към 15 април Сатурн се противопоставя на Венера. В резултат се обаждат стари болежки, но с внимателно отношение към здравето и кондицията можем да ги предотвратим.

Овен
По-кротко

Може би сте малко притеснени за бъдещето и това си личи. Не избирайте импулсивността като защитен механизъм. Прочетете по-внимателно въведението и си отбележете дните, в които се говори за позицията на Слънцето и Меркурий. Това ще ви спаси от проблеми, а повечето са такива, каквито не можете да предвидите. По време на разговори, внимателно изслушвайте, а при подготовката на писмени дела или документи, изчитайте всеки ред открай-докрай. Решени сте да убеждавате околните в правотата си, както и да ги съветвате. Вярно е, че разполагате с нетрадиционен метод за разрешаване на проблемите, но преди да го приложите, убедете се, че всички са ви чули и разбрали. Към 15 април обстановката отново рязко се променя и очаква вие да сте грижовните и внимателните - към себе и към околните.

Телец
Справяте се с лекота

Щастливо стечение на обстоятелства под формата на звездна конфигурация ви се притичва на помощ. Става дума за съчетанието Слънце/Юпитер, което вие, за разлика от останалите представители на Зодиака, сте в състояние правилно да преработите. В резултат очаквайте трудностите и проблемите да се решат или разрешат от самосебе си. След 15 април ще се ориентирате бързо в обстановката и с учудване ще установите, че се справяте повече от добре с новостите. Не се отказвайте при появата на първото затруднение. Това е привидна, камуфлажна преграда или някой ви разиграва театър.

Близнаци
Грижи за здравето

Много добре започнахте месеца. Констатацията, макар обща, се отнася за работата и за деловите ви ангажименти. Околните се изтощени от опитите си да ви настигнат и е възможно да ви помолят да задържите темпото. В интерес на съвместната работа, не отказвайте. Още повече, че дните след 15 април предполагат да се погрижите за здравето и кондицията си. Прочетете поясненията по темата, поставени във въведението. Определено има какво да научите от вибрациите на вашия управител планетата Меркурий. Предлагам ви да си наложите спокойствие през последните три дати от периода - на 15, 17 и на 17 април и да ограничите заниманията до познатия кръг от дейности. Съзнателното отдръпване от епицентъра на събитията ще ви позволи да видите ситуацията от неочаквано удобен ъгъл. След това, продължете в избраната посока, ползвайки събрания опит, информация.

Рак
Важни са идеите

Седмицата ще ви направи подарък - интуицията ви ще заработи на пълни обороти. Надявам се, имате идея с какви задачи да я натоварите. Ще е жалко да пропилеете този потенциал в нищоправене. Още повече, че това ви се случва на фона на една доста натоварена фаза през предишните десетина дни, когато делничните проблеми не ви позволяваха да вдигнете глава. Първото, с което ви инициирам да се захванете, е подреждането на приоритетите във връзка със стартирането на професионални или бизнес проекти. Възможно е да получите подкрепа, благодарение на добрата си комуникация с околните, специално с хора, които по-малко и слабо познават работата ви дотук. Нищо чудно да посрещнете средата на месеца, улисани в дискусии и разговори, които водят към изглаждане на неразбирателства и различия. И двете страни на медала ще се окажат еднакво важни за вас и за вашата работа в близко бъдеще.

Лъв
Не прибързвайте

Действията ви изразят желание за осъществяване на подобрения - в бита, в начина на работа, във взаимоотношенията. Очаквате да привлечете нечие внимание. На 15 и на 16 април запознанствата и срещите са най-важната ви задача, защото ще ви отворят очите или ще отведат мислите ви в нова посока. Венера и Сатурн са в трудно противоборство около средата на месеца и не позволяват никакво своеволно нарушаване на правилата. Помнете, че условията се менят бързо. Присъствието на добрия тон във взаимоотношенията ще укрепи връзките и ще спомогне за личната ви стабилизация. 17 април отново е натоварен с важни задачи и първата сред тях е: да избягвате лекомислените и прибързани решения, които ви карат да правите нещата не с оглед на принцип, а просто така, на инат.

Дева
В плен на емоциите

Вие сте сензитивни и усещанията ви дават посока и ви ориентират в събитията и в настроението на околните. Мнозина попаднат в плен на чувства и преживявания, които искат да запазят само за себе си. Надяват се, винаги когато се обръщат назад, те да им припомнят за преживени хубави мигове. Желанието ви да се издигнете над реалността на делника ще се пребори да не зависите от битовизмите и през дните около средата на април да се чувствате специални дори само в собствените си очи. Към 17 април все по-често ще говорите за преживяванията си с близки хора. Ще изпитате желание да споделите с тях мислите си. Успоредно, на 16 и на 17 април е възможно да попаднете в сложна професионална ситуации поради недогледани или недовършени дела. Ако се разминете без този стрес, заключете с право, че сте били последователни и дословни в действията ви преди време.

Везни
Възходи и спадове

Надявам се да се възползвате от благоприятната страна на водещия звезден аспект между Меркурий и Слънцето, за да приключите или да се подготвите за приключване една протяжна и досадна вече сага. Повече не желаете да
живеете в паралелни реалности. Вярно е, че работата владее ума ви, но аспектите на седмицата, специално този между Венера/Сатурн, ще направят така, че предпазливостта и сериозността в поведението ви да имат превес. В професионалните дела присъстват криволичещата линия, следваща фазите на подем и спад, особено когато става дума за пари и приходи. Спестеното потъва в морето от нужди. Другата важна тема, върху която съсредоточавате енергията на мислите и действията си, е личната хармония във връзката. Можете да я подпомогнете като подредите плановете си така, че да прекарате повече време със семейството, партньора по време на предстоящите празнични дни.

Скорпион
Грижи за семейството

Вие реорганизирате делника си, променяте програмата си, защото сте си поставили нови цели. Определено, съсредоточавате усилията си върху конкретни задачи без да се маете - решавате и действате. Мнозина ще се захванат с преустройство на жилище, имот или ще се спуснат да помагат в подобни дейности на своите близки. Около средата на април грижата за семейството ще отнема от времето ви и нищо чудно и без да усетите как се е случило, ще се установите, че сте положили немалко усилия. Точно тогава енергията ви е в най-ниската си точка. Не позволявайте тенденцията надолу да продължи. Предлагам ви, при възможност да отказвате пътуванията и дейностите, които ви уморяват. Дните 16 и 17 април, са подходящи за пълно разтоварване според възможностите и обстоятелствата. При извършване на обичайните делнични задачи, проблем ще е припряността, защото ви предразполага към травми.

Стрелец
Залагате на чара

Вие сте емоционални и нетърпеливи. Мислите ви летят напред във времето. Ще трябва да охладя ентусиазма ви. Не сте подбрали верния момент за разстилане на фантазиите върху ежедневието. До средата на април задържайте очакванията си, за да не си създадете сами нови проблеми. Следват дни, подходящи за намиране на разрешения, както и за осъществяването на сериозните преобразования, набелязани в програмата ви за периода. С други думи: ще правите нещата точно така, както сте решили и ще очаквате околните да приемат решенията ви. Реакцията им няма да закъснее. 15 и 16 април ще са трудни дни за взаимоотношенията ви. Точно тогава, енергията, идваща от страна на аспекта Венера/Сатурн, предлага изход. Тя ви позволява да се доверите на вродения си чар и чувство за такт, когато става въпрос за изглаждане на недоразумения.

Козирог
Пътувате доста

Делникът ви е преизпълнен със задачи и с пътувания. Онези, които са успели да подредят плановете си и разбира се, да си подсигурят нужните време и средства, вече стягат куфарите за заслужен отдих. Не бих се наела да потвърдя, че предварително проектираното ще се изпълни на сто процента. Към средата на април е възможно да има изненади заради неочаквани или нелогични промени в ситуациите. Предлагам ви да не издавате вълненията си, да не казвате какво мислите. Не предприемайте нищо / поне до 17 април / преди да сте напълно сигурни, че сте си изяснили кое е новото и различното в обстоятелствата, тъй като звездните промени и вибрациите им активно възпрепятства структурирането на бърза и точна преценка. Покрай всички тези мисли, не забравяйте на 16 и на 17 април да поддържате добри отношения с колегите и подчинените.

Водолей
Повече концентрация

Съблазнява ви идея за пътешествие, пътуване или за промяна, която да разчупи скучноватото ежедневие. Времето за реализация на големите планове се отлага след средата на месеца, а дотогава имате доста поизоставащи задачи за изпълнение. На първо място, застава необходимостта да завършите онова, което сте започнали от началото на година. Съсредоточете се и си наложете да се вместите в поставените срокове. От себе си изисквайте повече концентрация и делови подход при разрешаването на текущите въпроси. Покрай много работа, която ще ви се отвори на 11 април, няма да ви остане време да помислите за здравето и за кондицията си. Задължително е да го направите през следващите дни. Препрочетете обясненията във въведението като обърнете внимание на факта, че Венера/Сатурн не подкрепят никакви изхвърляния и още по-малко ексцентрично поведение. То би размило енергията ви и ще ви изложи на опасности.

Риби
Релаксирайте

Страсти управляват поведението ви. Вие чувствате потребност за изява. Всеки ще я потърси там, където се чувства най-силен. Задължена съм да ви предупредя, че това, по никой начин, не трябва да става за сметка на ежедневните ангажименти и в ущърб на кондицията ви. Дните около средата на месеца предлагат нови изкушения за емоционалната ви природа: познанства, срещи, преживявания в непозната среда. Чувам отвсякъде да ви се нашепва, моля, внимавайте. Ако трябва да обобщя, интересно ви е да получавате нови или необичайни задачи. Но за това, как ще се справите и дали препускането няма да наруши баланса на делника, не се питате. Ще се съгласите, че няма да им е лесно на околните. Надявам се, вие да ги подпомогнете като на 11, 12 и на 13 април поставите сами юзди на страстите си. Това не е подходящият момент за философски размисли и семейни дискусии. Отпуснете се и се насладете на празничната атмосфера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай