Студ в душите

Студ в душите | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода 21 - 27 февруари 2015 година

Предизвестено февруарският студ прояви своя характер. Казвам "предизвестено", защото астрологичният подход, използван за прогнозиране на метеорологичното време, се базира на ясни показатели. Един от тях е съюзът между транзитиращи Слънце и Нептун, подкрепен от точна квадратура Слънце/Сатурн и предполага студено, мразовито време. Това е случаят от края на изминалата и началото на настоящата седмица. След 26 февруари се очаква затопляне /като през зима/ и раздвижване на атмосферните процеси във връзка със съединението на Венера с Марс в полето на знака Овен.

Преди да затворя страницата за времето, ще си позволя отпратка към месец май: около 21-во число се очакват дъждове, силен вятър и ниски сутрешни температури.

Като заговорих за аспекта Слънце/Сатурн, редно е да опиша още последствия от неговото въздействие. Предразполага дните до 27 февруари да са подчинени на неразбирателства и противоборства. Наивно е да се очакват лесни преговори, бързо постигане на уговорки. Тенденцията се разпростира върху обществения живот и засяга личните отношения.
Съчетанието на Марс и Сатурн, развиващо енергията си в рамките на периода, предполага постигане на желания резултат с търпение, последователност и най-вече с хладнокръвно поведение.

Овен

Бъдете инициативни

През седмицата вашият неспокоен дух разполага с поле за изява. Вие търсите, пробвате възможностите си, дегустирате отношенията, тествате връзките и контактите, които имат място в плановете ви за бъдещето. Мнозина ще вземат правилните решения, като позволят на промените да навлязат в живота им. Очаквайте новини за работа, възможности за уреждане на финансов или имуществен въпрос. Продължавате да се чувствате добре в личен план. Разполагате с време и желание да обърнете внимание на партньора. Да сте мили и любвеобилни ще ви се отдава с лекота, тъй като дните са подчинени на синхрона между Венера и Марс, осъществяващ се на територия на вашия рожден знак. На всички фронтове имате нужда от своето творческо нетърпение. Бъдете инициативни. Така си гарантирате успех.

Телец

В плен на емоциите

Чувствата и желанията ви управляват. Очаквате околните да го разберат и да се подчинят, защото можете да ги убедите, че сте напипали пулса на деня. Вие се ориентирате в сложните плетеници от взаимоотношения и зависимости, които остават скрити за околните. И няма как да е другояче, при положение че сте приютили Венера и Марс в дома на тайните и надеждите. Предлагам ви да запазите мълчание, докато не се развият важните събития от 21, 22 и 23 февруари. Денят 26 февруари е трудният момент от периода и предполага да изключите от програмата си провеждане на делови разговори, преговори. На 27 февруари преценявайте кому да предложите партньорство, с кого да продължите.

Близнаци

Търсите приключения

Готови сте да се променяте, благодарни сте на конкуренцията, защото ви позволя да разкриете заложбите си. Съчетанието Венера/Марс придава чар на вашите светски изяви. Не спирате да се оглеждате за нови приключения и не криете, че не желаете да скучаете. Мислите ви летят напред, рисуват пъстрото бъдеще. Всеки от нас има нужда от моментите за мечти. Сега е дошъл вашият ред. За съжаление, седмицата е натоварена с делови ангажименти. Те ще настояват за вашето специално внимание и си отваряте си очите на четири, когато на 24, 25 и на 26 февруари се запознавате с нова или различна информация. Многото подробности и изпадането в обяснения трябва да ви подскажат, че отсрещната страна се старае да прикрие истината.

Рак

Време за нови идеи

Важното съчетание на планети от близък порядък до нашата Земя - става дума за Венера и Марс, ви поставят в необичайна позиция. И как да е друго, когато Марс напоследък все по-често привлича вниманието ни заради планираното "преселение" по неговите "земи" и ни се готви да ни сближи с Космоса. При вас планетата сега се грижи да имате работа и подтиква контактите към развитие. Причините за уплътняването на делничната ви програма са поне две. От една страна, вие знаете как да защитавате правата и да отстоявате вижданията си. От друга страна, проявявате засилен интерес към отсрещната страна, към другия пол, към другия човек въобще и сте готови на инициативи за задълбочаването на връзките в семейството и по отношение на приятелствата. Това няма да остане незабелязано. Още през почивните дни, 21 и 22 февруари, срещите и разговорите ще наситят с нови идеи и намерения вашия ден.

Лъв

Буйна седмица

Трябват ви сили, за да овладеете чувствата си. Седмицата има буен, а на моменти и непредвидим характер. Всичко ще се случва бързо, докато подчинявате намеренията си на емоционалните предпочитания. Преди да им позволите да променят установени параметри, защото и това може да се случи, постарайте се да си преговорите какви са целите и очакванията ви. Въздържайте се от решения на 21-22 и на 26 февруари. От 23 до 25 февруари се пригответе да обсъждате надълго и нашироко актуални семейни и имуществени въпроси, без да се опитвате да налагате своето мнение. Сега, поради присъствието на квадратура между Слънцето и Сатурн, вие трябва да се стремите към уталожване на неразбирателствата във фамилията и да не вземате ничия страна. Не си затваряйте очите за проблемите.

Дева

Разгадавате сложен казус

Отворени сте да приемете различното, новото. Непознатото ви омагьосва и ви прави неспокойни. Искате да знаете повече, за да сте съпричастни с онова, което се случва по света. Нищо чудно, че променяте реалността на своя делник и тръгвате да пътувате, правите първи стъпка към нов контакт. Някои от вас ще си преведат вибрациите на Венера и Марс от знака на Овен като подходящо условие за реализиране на намеренията в лично-частния живот: увеличават се срещите с цел изясняване на отношения, споделяне на чувства и желания. Други ще търсят възможност да се "раздвижат" с курс по танци или да се отворят към външния свят, записвайки езиков курс. И все пак не забравяйте за реалните задачи и задължения. Делникът настоява да сте в час на 27 февруари, когато е редно да впрегнете ума си в разгадаване на сложен или според казус.

Везни

Пазете се от интриги

Не се задоволявате с обичайните срещи и търсите в общуването нещо повече - предизвикателството, което да провокира фантазията ви, да ви накара да се почувствате важни и значими. Нищо няма да е в състояние да ви отклони от целта. Стремежите ви провокират много нови моменти не само на територията на настоящата седмица. Предполагам, че те ще са най-вече в сферата на професионалната изява. Служебни и бизнес интереси ви отвеждат далеч от обичайните места и ръководят плановете ви не само за периода, но и за дните до средата на март. Преди да направите крачката към решението, съветвам ви да преценявате внимателно дали сте в състояние да си позволите разходите, които тя предполага. До 25 февруари се налагат още ограничения: пазете се от интриги и не си губете времето в празни приказки. Ако искате да съберете мислите си, преди да продължите напред, възползвайте се от единствения спокоен ден 26 февруари.

Скорпион

Любовни трепети

Вие сте активни, вие чувствате, че живеете. Възможно е същото да усещат околните и поради това търсят все по-често вашата компания, съвет, подкрепа. Имате и с какво да се похвалите и какво да покажете на света, защото цените семействеността, търсите начин да уплътните хармонията в брака и партньорството и правите най-доброто за децата си, застанали пред важни житейски решения. Не съм сигурна, че трябва да ви кажа: "Пазете се от любовна магия! Вярно е, че съществува опасност да потънете в дебрите й, ако след 21 февруари вървите по петите на "огнения" плам, излъчван от характера на съчетанието Венера/Марс. Нека всеки прецени дали има сили за подобно емоционално и духовно изпитание. На 23, 24 и на 25 февруари срещате нови хора и е важно да им отредите подобаващото място в своя живот.

Стрелец

Много сте строги

Вие мислите в перспектива, очаквате да получите обратна връзка за правилността на своята визия за бъдещето. Както сами разбирате, рамките на периодите са тесни за намеренията ви и не могат да спрат полета на въображението ви, особено, ако сте преценили, че това е прекият или бързият път до преследваната цел. На околните им става ясно /да се надяваме на разумността им/, че не може да се очаква да постъпвате принципно. Трябва да са доволни, че им давате сили да мечтаят. Същевременно, сериозната енергия, излъчвана от съчетанието Слънце/Сатурн, втвърдява тона ви и на моменти вие ще стряскате дори близки хора със строгите си забележки или критики. Повече от добре осъзнавате, че точно сега не ви трябват разправии, а още по-малко конфронтации. Предлагам ви разумно решение - да се оттеглите от шумните светски срещи и изяви на 26 и на 27 февруари.

Козирог

Не всичко е пари

Напоследък действате и работите много. Може би сте преуморени и затова не изпитвате удовлетворение от стореното. За всичко си има обяснение и ще го узнаете през новата седмица, подвластна на съчетанието на Венера/Марс от територията на "огнения" Овен. Установявате, че с големи усилия сте постигнали резултат, но също така заключавате, че е крайно време да признаете, че не всичко се измерва с пари. Дните предполагат разпускане. Вие можете да си позволите повече отдих и по-малко задачи. Ограничете се в програмата си за 26 и 27 февруари с кратки и съдържателни срещи за обмяна на информация. Тя е важното звено, което може да ви ориентира вярно в потока от съобщения и предложения, за да не се изгубите в делнична суматоха. По-важното в този случай е, че така позволявате на подсъзнанието си да отпочива, а на тялото да се зареди с полезна енергия.

Водолей

Нужен ви е комфорт

Нова вълна от интереси залива мислите ви. Няма как и вие да не й се поддадете. Става дума за въздействието от страна на съвпада Венера/Марс от знака на Овен. Смятате, че е крайно време да мислите повече за себе си и да си подсигурите комфорта на живот и общуване, който заслужавате и който съответства на положените усилия. Разместванията в звездния парад прави вие да се отличавате с изказванията си от общия тон, да се откроявате сред множеството. Дори да не сте го планирали, вниманието на заобикалящите е привлечено от личността ви. Ако това е била вашата цел, добре. Но ако не желаете да подсказвате как подреждате или възнамерявате да промените живота си, постарайте се действията и постъпките ви да не са показни. Приемете вътрешния подтик към усамотение и лични занимания на 24, 25 и на 26 февруари като предпазна мярка, предохраняваща ви от празни срещи и опасни контакти.

Риби

Общувайте с повече хора

Не може да се твърди, че настоящият небесен климат се отличава с мекота и спокойствие. Въпреки това вие се движите почти безметежно, на моменти напълно безразлични към суматохата на деня. Присъствието на съединени Венера и Марс в знака на Овен влияе положително на настроението ви. Не се колебайте да общувате, да търсите нови контакти в социалните мрежи. Престрашете се да допуснете до себе си хора, които не са от познатия ви кръг. Някои от вас ще отворят душата си пред партньора, други ще видят в позната личност нови черти. Вероятно те ще ги провокират да променят своето отношение към нея. През дните от 24 до 26 февруари реализирате смислени разговори в семеен или в по-широк фамилен кръг. Ще ви подкрепя, ако междувременно пристъпите към уреждането или приключването на конкретни имуществено-парични въпроси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай