Слънцето и Луната в хармония за изборите

Слънцето и Луната в хармония за изборите | StandartNews.com

Нетрадиционни политически съюзи след 5 октомври

Парламентарни избори
Дата - 5 октомври 2014 година
Час - 06 часа 00 минути местно (източноевропейско време)
Място - България

Всяко събитие има дата, час и координати. Географската точка определя позиционирането на средището и е резултат от пресичането на световните паралели със световните меридиани. Звездните му координати отчитат конфигурациите, в които небесните тела влизат към същия час спрямо земните координати.

За началото на парламентарните избори на 5 октомври 2014 година, неделя, се приема традиционният час 06 часа местно (източноевропейско) време за координати 42 градуса и 41 минути северна ширина и 23 градуса и 19 минути източна дължина, съответстващо на географското местоположение на столицата на България.

Двете светила, Слънцето и Луната са в чудесно взаиморазбирателство. Те образуват астрологичната фигура "тригон" (от 120 ъглови градуса), която води по точки във всички анализи, когато става въпрос да се определи ръководната сила на едно събитие. Сега тя е желание за помирение със света и стремеж към лично, вътрешно спокойствие.
Хармоничната връзка между Слънце и Луна в картата на изборите е в резултат на тяхното строго регламентирано и циклично движение. От друга страна, тя подсказва, че нощното светило се намира в своята първа четвърт и върви към пълнолуние.

Хилядолетният емпиричен опит, натрупан в паметта на астрологията, представя поведението на хората по време на тази лунна фаза с обобщението:

Те се стремят да преодолеят препятствията, които съдбата поставя по пътя им, ползвайки се от негативния опит в миналото си.

През този отрязък от лунния месец волята е най-силно изразеният елемент в човешкото поведение, а на самия 5 октомври тя е най-ярка и спомага индивидуалните качества на всеки от нас да достигат върхова точка в изявата си. Посланието на лунния ден зове: Не бъдете пасивни!

Слънце в Първия и Луна в Пети дом от 12-те полета на картата на изборния ден подава информация за доброто разположение на духа на хората, които ще заемат своите места в изборните секции, за да ги подготвят за провеждането на вота. Вероятно предпоставка за прилагане на всички правила за нормална атмосфера през целия ден до затварянето на секциите.

В звездната карта на изборите се открива още предпоставка за

намален риск от ексцесии, инциденти

Съвпадът на Луната с "Точката на щастието" подкрепя всеобщата добронамереност и представя основния заряд на атмосферата на деня 5 октомври, подвластен на стремежа да се действа спокойно и в синхрон с вътрешните усещания.
Хората ще обръщат повече внимание на собствените си потребности, на мислите и размислите си. В действията си те ще бъдат водени от нагласите си, от светоусещането си, но ще се съобразят в последния момент с вътрешния глас, ръководен от интуицията.

Изборите, независимо какъв предмет имат, не са едноактно действие. Те имат своята предистория и съответната проекция върху бъдещето на страната и нейните поданици. Самият факт, че фокусираме цялото си внимание върху една дата от календара е удобна възможност да анализираме как ни въздействат световните аспекти.
В "Астро-лунен календар 2014 година", отпечатан преди повече от година, съм написала, че по своя характер на дните, предшестващи датата и самият 5 октомври способстват за бързото вземане на решения във всички сфери от делника.

Предупредила съм, че е възможно и да позволим на

оптимистичното настроение да попречи

на реалистичната оценка на обстоятелствата, а това да повлияе негативно върху поведението и последващите стъпки до 13 ноември 2014 година. Периодът напълно съвпада с времето, необходимо за консолидиране на следващия парламент и избор на следващо правителство.

Налага се да го припомня поради няколко причини. Времената на транзитиращо Слънце под знака на Везни (23 септември - 23 октомври 2014 година) имат съществена роля за България. Паметта за тях е в аналите на нашата тринадесетвековна история. Този път датата 5 октомври 2014 година заварва дневното светило на 12 градуса Везни. Това е градус, свързан с вибрациите на съзвездието Дева. И двата астрологични знака, този на Дева и този на Везни, "осветляват" характера на самия изборен ден.

В часа на началото на изборния процес астрологичният знак Дева изгрява на източния хоризонт. За нашите изводи тук обаче по-важен е градусът от знака, върху който попада асцендентът (Изгряващият знак). 21-22 градус се свързват в астрологията с вибрациите на "постоянна" звезда от втора небесна величина с лоша слава в историята. Например тя управлява "Титаник" в момента на първото му и единствено плаване към Новите земи.

"Една птичка пролет не прави" е казал народът. Астрологията използва паметта, за да информира интересуващите се.
Присъствието на най-високата точка от звездната й карта върху 22 градус от знака Близнаци (това е мястото в картата, което дава информация как ще се възползваме от резултатите) подкрепя позициите на Слънцето и Луната в нея. Трите заедно гарантират произвеждането на съвременни по дух избори и бързото обявяване на резултатите.
Налага се да обобщя. Оказва се, че трите от четирите (но ако продължим да анализираме, ще установим, че и четирите) най-важни точки от всеки хороскоп в картата на изборите на 5 октомври попадат върху зодиакални знаци от "въздушния" тригон:

резултатите от изборите ще се различават

от предварителните нагласи;

до урните ще отидат повече гласоподаватели в сравнение с процентите от последните години;

бариерата за влизане в парламента ще прескочат повече партии и коалиции, отново в съпоставка с предходните (не само с последните);

ще има много нови лица и новите формации също ще имат поддръжници;

ще се създадат условия за създаване на нетрадиционни политически съюзи след изборите.

Свързването на датата 5 октомври 2014 година с поредните парламентарни избори по силата на президентския указ, предполага интересните процеси да дойдат след тях. Ще стартира процес, свързан с намерения за сериозни промени в избирателния процес и в Изборния кодекс, които ще видят бял свят в рамките на следващата година (до декември 2015 година).

Жребият е хвърлен

Всяка от осемнадесетте партии и седемте коалиции, участнички в Избори 2014, знае своя жребий. В астрологията понятието "жребий" е точно дефинирано и има място в анализа на звездната карта. Под него се подразбира точка, която отговаря за конкретна област от човешкия живот, винаги е свързана с положенията на планетите. Астрологията и нумерологията преливат своите познания в интерес на хората, които искат да се възползват от информацията, която съдържат. Този жребий потвърждава присъствието на елемент на неочакваност и изненада при изборните резултати.
Според звездната карта на 5 октомври Жребият на изборите попада върху 6 градус от знака на Водолей. Числото шест от градуса функционира в системата на Зодиака с проявите на планетата Венера и с представителите на знака Телец и Везни. Може да се предположи, че родените под тези знаци партии, коалиции и лидери ще успеят

да се нагодят по-лесно

към очакванията на гласоподавателите.

Самата конструкция на шестицата подразбира съюз, съвместяване на силите, защото е подвижна и енергична по натура.

Числото на знака Водолей в нумерологията е четворката. Това е числото на планетата Уран. Тя символизира мъдростта, която човек е успял да придобие, преминавайки през житейските изпитания. Четворката изисква работа и не носи лесна и лека победа.

Числата на Жребия на изборите - шестицата и четворката, са взаимно хармонични, четни числа, чиито сбор е 10, чиято стойност според законите на нумерологията задължително се редуцира до просто число, в случая единица.
Едно е числото на Слънцето, заедно с още едно число - осмицата. Техният нумерологичен сбор е девет.

Деветката изразява действената сила на Слънцето

в нашите представи, тя е превъплъщение на лидерството, на способността на новото да се справи със старото, с отмиращото.

Дори само общият преглед на числената стойност на номерата на бюлетините, под които влизат в надпреварата партиите и коалициите, говори за високи амбиции. В този смисъл, надпреварата за присъствие в следващия парламент ще е повече от интересна.

За да се ориентираме по-лесно в това множество от числа, комбинации и нумерологични вибрации, първо трябва да търсим къде присъстват числата на Жребия на изборите, а именно: едно, четири, осем и девет. След като ги открием, ще знаем повече за предимствата, които съдбата предоставя на участниците в предстоящата надпревара за доверието на избирателя.

Тези числа присъстват в бюлетината на "Атака" - 11, "Движение 21" - 1, на "България без цензура" - 13 (4), на АБВ - 14, коалиция "Десните" 17 (8), Движение за права и свободи - 18 (9), БСП и лява България - 22 (4) и коалиция "Патриотичен фронт и ВМРО" - 24.

Самотна остава седмицата на РБ

която много трудно ще намери място сред амбициите на толкова много единици, осмици и деветки. Вибрациите на седмицата на РБ се свързват трудно с очакванията на четворката. За духовната работа, за която е пригодна една седмица, са необходими сериозни практически натрупвания, опит и време, които обикновено остават извън полезрението на хората, когато трябва да направят избор в един определен ден.

Споменах, че Жребият на изборите в картата на 5 октомври има сбор единица. Под едно в списъка е ПП "Движение 21". Обикновено се казва, че единицата символизира началото, зараждащия се живот. "Движение 21" ще въздейства на тези избори основно през лицето на своя водач и създател. Ще изпита затрудненията, характерни за единицата: да си отвоюва правилна оценка за способностите си от страна на гласоподавателите на момента, но това няма да я обезкуражи, защото ще е готова на съдружие след вота.

Две са единиците в номера на бюлетината на "Атака" за изборите. Единадесет често се спряга за число на духовните водачи, но сега то е впрегнато в ролята на жребий за избори и обещава да събере около себе си много вълнения. В нумерологично-астрологичното познание 11 се свързва с проявленията на планетата Хирон. Тя има способността да ни изненадва с появата си на всеки шест месеца (междувременно остава скрита и за най-силните телескопи) и с опитите си да провокира към изява на най-добрите и на най-силните качества на всички други числа.

Сборът на номера на тяхната бюлетина е две (1 плюс 1). Често се смята, че двойката има опасна вибрация, тъй като е готова да се прикрепи към една цялост, но не за да я укрепи, а за да я накара да преосмисли същността си и да се промени.

Според Жребия на изборите към датата 5 октомври в надпревара ПП ГЕРБ има бюлетина номер 9. Тя ще е в състояние да се възползва пряко от

силата на новото и на волята за победа

В характера на деветката е кодирано да търси формална хармония с цел да създаде личност (единство), което да премине през вече постигнатото и да потърси нови измерения за своята свобода. Партията ще трябва да се преобразува, за да се справи с предизвикателствата на 5 октомври и след тази дата. Тя трябва да притежава тази способност, тъй като деветката се свърза в нумерологичната система с вибрациите на Първия дом от Зодиака, този на знака Овен и с енергиите на неговата планета управител Марс.

Излъчването на деветката се разпознава по действията й, които сякаш говорят, че не са й нужни подкрепа или разбиране. Околните трябва да са доволни, че са се доближили до един непостижим за тях идеал.

Нумерологичната система работи с простите числа - числата от първи ред са от 1 до 9. Всички числа от следващите редове се редуцират. Съществуват нагласи, които извеждат извън тази таблица 10, 11 и 22, но подобно действие губи смисъл, когато става дума за Жребий и еднократна връзка между явление и число.

По силата на жребия, ПП ГЕРБ не е единствената, която може да се възползва от вибрациите на деветката. Номерът на бюлетината, с която ще участва Движение за права и свободи, е 18. Сборът на едно и осем е равен на девет. Това е нумерологичната вибрация на жребия на Движение за права и свободи и той повтаря вибрациите на деветката на ПП ГЕРБ, но с акцент върху двойката (2 по 9 равно на 18). В този случай акцентът попада върху популяризирането на качествата на двойката, в чиято природа откриваме свойството да противопоставя качествата на осемнадесетицата на останалите.

В специализираната литература се казва, че това число не позволява лесно да бъде разгадано. Осемнадесетицата никога не се отказва от желанието си да ви накара да правите онова, което тя смята за разумно. Смята се, че

в нейните вибрации е затворено познанието

за света такъв, какъвто го виждат очите на посветените в древните тайни.

Номерата на жребия на "България без цензура", АБВ и на коалиция "Десните" си делят тясно пространство от територията на двуцифрените числа: числата от втори ред 13, 14, 17.

Числата 13 и 14 често се свързват с неприятни асоциации не само в съзнанието на българина. Докато за тринадесетицата сме като че ли по-наясно защо се опитваме да го заобиколим, когато можем, то четиринадесет ни стряска с неяснотата на посланията си.

Тези два жребия също трябва да бъдат разгледани като нумерологични вибрации. Съответно откриваме, че те се превръщат в четворка и в петица. Сега нещата придобиват по-ясни очертания. Четворката на ББЦ

настоява да се преодолее егото

за да се стигне до помирение с останалия свят.

Петицата от номера на бюлетината 14 на АБВ говори, че коалицията трябва да остави отворени вратите за прозрението, че светът е по-сложен от онова, което се вижда на пръв поглед. Не можем да си представим друго по-подходящо поведение за тях от онова, което уважава принципите на дипломацията.

Номер 17 е жребият на коалиция "Десните". За първи път дотук ще ми се наложи да говоря за чувства. Те не би трябвало да имат място в политиката, но и тя се прави от хора. В природата на числото 17 те имат водеща роля. Смята се, че то е готово да предложи помощ на нуждаещите се и печели от това, че знае що е състрадание. Да не забравяме обаче, че нумерологичната вибрация на 17 (1 плюе 7) е равна на 8. Коалиция "Десните" ще очаква усилията им да бъдат материализирани.

22 е номерът - жребий, под който коалиция "БСП лява България" ще се яви на изборите. По силата на нумерологичните правила, нейното число кореспондира пряко с числата на "Движение 21" и ГЕРБ. След изборите коалицията ще трябва да изрази себе си като медиатор. В специализираната литература вибрациите на 22 дават възможност да бъдат изработени критериите, по койтода отличаваме злото от доброто, и е отговорно за правилното разбиране на енергиите на останалите числа.

Коалиция "Патриотичен фронт и ВМРО" имат бюлетина под номер 24. Говорихме, че четворката (2 плюс 4) присъства във вибрациите на самия Жребий на изборите в картата на 5 октомври 2014 година. Наличието на двойка допълва картината и позволява на коалицията да се възползва от качествата и на двете числа. Те биха могли да им помогнат да направят бързи връзки и асоциации, лесно да се ориентират в обстановката. Заедно и поотделно вибрациите на 24, и на 2 плюс 4 равно на 6, кореспондират с поведение, в което се чете желание за създаване на ползотворни, материални съюзи, които са единственият път към реалността на живота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай