Сключете брак в годината на Овцата

Сключете брак в годината на Овцата | StandartNews.com

Сега е моментът за Менделсон, не подхващайте нови връзки

Според китайския хороскоп 2015 е годината на синьо-зелената дървена Овца. В съответствие с китайския календар годината на Овцата започва на 19 февруари 2015 г. и ще продължи до 7 февруари 2016 г. Според него всяка нова година започва на първата нова Луна в знака на Водолей. 2015-а е осма поредна година в 12-годишния цикъл на китайския хороскоп.
Понеже 2015 г. завършва с 5, тя е с елемент дърво.

Когато Овцата се сблъска с дървото, тя става много духовит и внимателен човек. Той се отличава с висок морал и щедрост. Овцата е нежна, възпитана, добра и срамежлива. Но има и своите отрицателни черти, сред които са несигурността, песимизмът, недисциплинираността и капризността. Случва се да е лекомислена, нерешителна и склонна към капризи. Минус на Овцата е, че тя се тревожи за всичко и е твърде емоционална, с което вреди на себе си.
Родените под този знак обичат спокойствието, уюта и комфорта.

Не ги плаши упоритата работа

Овцете са естети и обичат всичко около тях да е красиво. В любовта имат нужда от идилия и нежност. Що се отнася до финансите, Овцата не умее да контролира бюджета си и не е от най-пестеливите. Късметлийските цветове за родените под знака на Овцата са червен, зелен и лилав. Затова тези са и цветовете на 2015 г. Карамфилът и игликата са цветята, които носят късмет на Овцата.

Дървената овца (1955, 2015) е мекушава и много доверчива, а в щедростта си няма мярка. Тя може да се похвали с много приятели. Интересите й са доста разнообразни. Дървената овца обаче е много податлива на чужди влияния и затова не бива да попада в лоша среда. Финансовите си сделки движи чудесно, но там й помага не толкова трезвият ум, колкото големият късмет. Тази Овца има добри обноски и образование. С каквото и да се захване, Дървената овца ще остане доволна от постигнатото.
Годината на Овцата ще ви накара да направите преоценка на досегашния си живот и вероятно ще промените вашите приоритети. Вече ще гледате по различен начин на доста неща. Възможно е това да е годината на фундаментална промяна в живота ви -

да смените работното си място

да се решите на брак с партньора, да се преместите в друг дом или пък да се отървете от лошите навици. Задават се обаче допълнителни разходи и трябва да планирате разумно своя бюджет, не е зле да започнете да спестявате. Що се отнася до любовта, годината на Овцата няма да е твърде добра. Има вероятност от конфликти и неразбирателства. Ще се наложи да положите усилия, за да съхраните връзката си или да започнете нова. Годината обаче е добра за сключване на брак и раждане на деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай