Септември ще бъде май

Септември ще бъде май | StandartNews.com

Хармонията между Слънцето и Сатурн води до стабилност у всеки от нас, настъпва световно разбирателство

Астрологична прогноза - за периода от 6 до 12 септември 2014

В голямата лупа:

Септември започна по-обещаващо в сравнение с август. Необходимо е бързо да превключим, за да се възползваме от благоприятните моменти. Настоящата седмица разкрива кои са позитивните аспекти, които ще раздвижат всекидневието ни до края на месеца. Основно място сред тях заема хармоничният аспект между транзитиращото Слънце и планетата Сатурн. Комбинирането на техните вибрации спомага за засилване на нашето вътрешно усещане за сигурност и стабилност. Възможно е тяхното положително влияние да се разпростре върху световния климат. Очаквам да се постигне разбирателството между замесените страни в конфликта на територията на размирна Украйна.
10 и 11 септември трябва да се отделят от другите дати. Тяхната звездна характеристика предполага да се използват за сериозни и значими стъпки в икономическата сфера. Възможно е да станат територия на срещи на високо равнище, чиито решения ще повлияят съдбата на множество хора. В личен план всеки би могъл да се им довери, ако е намислил да предприеме нещо съществено в живота си.

Овен

Не прекалявайте с работохолизма

Не си мислете, че предстои почивка. Не се приготвяйте за спокойни и мързеливи дни. Периодът ще е натоварен и колкото повече работа се задава, вие ще сте от доволни по-доволни. Предполагам, че бързо ще ви стане ясно, че само така ще постигнете желаното - да се наложите със своя авторитет на работното място, да убедите някого в качествата си, да засвидетелствате чувствата си пред човека, на когото държите. 6 и 7 септември са почивни дни. Постарайте се те да се превърнат в празник за душата ви. Насрочвайте предимно лични срещи и разговори. Нищо чудно да спечелите нов приятел или приятелства, да се срещнете с различни и интересни хора. Защо да се затваряте в познания кръг, когато ви се предлагат толкова различни възможности? След лекото изнервяне заради неспокойната атмосферата на 8 септември, в работата следват успешни дни. Ще имате много задачи и се надявам да правите неща с размах, а не мислете за това как ви приемат околните.

Телец

Справяте се с финансови казуси

Няколко въпроса не ви дават мира. Следващите дни са готови да ви предоставят неочакван вариант за разрешаването на конкретните финансови казуси. Налага се, ако искате да стабилизирате положението си, да потърсите подкрепа извън семейството, фирмата. Предпазливостта, с която действате на работното място, в бизнеса определено е правилната стратегия с оглед на планетните изисквания. Не се отказвайте и не издавайте ходовете си. Извън тази обща тенденция ще намерите време за ремонти, премествания, разкрасяване на обстановката. Предполагам, че очаквате така да изтриете умората в отношенията с личен и интимен характер. Предлагам ви да направите още нещо, ако искате да събудите страстта във връзката. Възползвайте се от спокойния и хармоничен характер на 10, 11 и 12 септември, за да прекарате свободното време с партньора. Транзитиращото Слънце и Сатурн (Слънце и Сатурн попадат в лупичката) с радост ще подкрепят отношения, стъпили на здрава основа.

Близнаци

Обърнете гръб на атаките

Няма лесни въпроси и бързи решения. Не се палете, не отвръщайте тутакси на вербалните нападки. Посветете дните на намерения и задачи, в които вие трябва да потънете изцяло, за да се надявате на успех. Няма как да не забележите, че обстоятелствата не са на ваша страна, но с прозорливост и интуиция ще установите как да ги подхванете, за да ги обърнете в своя полза. Важните дни за прилагане на деликатен натиск, там където е нужно, са 6 и 7 септември. Стегнете се, организирайте деня си така, че да ви остане време и за отдих, но след като изработите стратегия за действие. Решенията с днешна дата ще ви бъдат особено полезни през следващите четири-пет седмици. Преди да кажете на някого открито мнението си, запитайте дали е наложително. Премълчавайте малките неща, за да ви останат сили за голямата битка. Тразитиращият Сатурн /Сатурн в лупичката/ настоява да сте едновременно конкретни и стабилни в поведението си.

Рак

Дайте газ на амбицията

Намирам за полезно точно сега да се изявите като амбициозни хора, които искат повече от това, с което разполагат. Скромността няма да ви разкраси. При положение, че знаете какво целите, не трябва да се бавите нито ден с решението си да го постигнете. Следващите три седмици ще се изтърколят много бързо и вие ще установите, че сте пропуснали съществен момент. Седмицата започва с множество разговори. Към вас се обръщат за съвет или влизате в дискусия с много хора. Присъствието на Венера, догонваща транзитиращото Слънце в Дева /транзитиращо Слънце в Дева в лупичката/, се грижи за вашия обществен авторитет. Възможно е на 6 и на 7, както на 9, 10 или на 11 септември да се окажете в центъра на нечие внимание. Дори да не ви се иска да попадате под светлините на прожекторите, добре е да се подготвите. Идва момент, след който повече нищо не е такова, каквото е било. При вас новите реалности предстоят в близко бъдеще.

Лъв

Напразно се чувствате на тръни

Леко сте раздразнени. Живеете в очакване, без да сте убедени, че това е продуктивно. Трудно можете да си дадете отговори защо седите на тръни. Не намирам да имате сериозни основания за притеснение. Още повече, че при настоящата планетна ситуация финансовото ви състояние би трябвало да върви към стабилизиране, а не в обратна посока. Предлагам ви да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Работите и знаете колко трябва да получите. Единственото, което не предвидихте, са забавянията. Те са подплатени от присъствието на Сатурн в аспект с транзитиращото Слънце /Сатурн и Слънце в лупичката/. Техните вибрации изискват вие да доказвате, че сте подготвени да направите всеки разход, а също така имат пръст в разтегливостта на сроковете, когато стане дума за получаване на изработеното. Единственото, което може да сторите, е да си наложите спокойствие, тъй като същият този Сатурн "се дразни" от мрънкането ви.

Дева

Очакват ви стабилни доходи

Вие сте на вълна пътувания. Така ще започне вашата нова седмица. И това ще ви хареса, защото вие се надявате да си подсигурите още ден-два през нея за приятни развлечения. Не ви се навлиза в дълбоките води на сериозните професионални занимания. Добрата новина е, че планетните разположения ви подкрепят и с тяхна помощ вие бихте могли да преоткриете занимания, които занапред да ви носят спокойствие, разтоварване. Нуждаете се от усещането, че сте господари на желанията и на времето си. Май сега от друго нямате нужда. Както се досещате, вашата седмица няма знаменателен характер и не ви поставя важни задачи. Предлагам ви до 10 септември да се възползвате от спокойствието. Едва на 11 и на 12 септември ще ви се наложи да се вглеждате обстойно в документи, чертежи, сметки или писмени дела от друг характер. Направете го с цялата задълбоченост, на която сте способни и с очакване за стабилни приходи през идните месеци.

Везни

Излишно играете на криеница

Преминавате през периода с усещането, че нищо не зависи от волята ви. Дали сте вътрешно убедени, или си е само поза? Дали не искате да заблудите някого, че нямате намерение да се борите за своите интереси? Надявам се, да не е така, защото рискувате, без да се усетите, да подбиете авторитет, граден с години. Най-силна е опасността от провали в работата или за конфликти на работното място на 8, 9 и на 10 септември. Отбележете си дните и се старайте да избягвате дискусии и спорове. Транзитиращото Слънце и планетата Сатурн /Слънце и Сатурн попадат в лупичката/ са се разположили от двете ви страни и ви съпровождат, правейки така, че всяка ваша дума, жест или стъпка да се забелязва от околните. Как тогава решихте, че точно сега можете да си поиграете с някого на криеница? Колкото по-бързо се отърсите от тези намерения, толкова по-добре. На 6 и на 7 септември ще ви се налага надълго и широко да обсъждате парични въпроси.

Скорпион

Целувка отменя напрежението

Нищо не става така, както си го представяхте. Затруднявате се да определите ясно границите на собствените си възможности. Това е причината. Вярно е също, че Слънцето и Сатурн /Слънце и Сатурн в лупичката/ към днешна дата не на шега очакват от вас сериозни намерения и конкретни действия. Присъствието на силна връзка между небесните тела и рожденото ви Слънце ви провокират да се доказвате. Обстоятелства, които не можете да контролирате, ще поставят на изпитание обноските ви, ще затрудняват общуването. Отпуснете се. Всички ваши опасения ще станат на пух и прах след една целувка. Позволете си я. На 9, 10 и на 11 септември ще сте склонни да говорите повече, отколкото е необходимо, и да казвате неща, които околните не искат да чуват. Прекъсвам линията на недобрите новини, защото вие имате избор да не сте в патова ситуация. Действайте уверено по належащите задачи и съхранете оптимизма си по отношение на бъдещето. Тогава няма да има нужда да набеждавате някого за несполуките си.

Стрелец

Говорете с близките си

Ще се питате дали правите нещата правилно? Ще сте самокритични и едновременно неспокойни по отношение на онова, което другите могат да направят без ваше знание. Всички тези процеси ще текат под повърхността на вашия делник и почти няма да се забелязват, докато извършвате обичайните си занимания. Но останете ли насаме със себе си, затворите ли вратата на дома, близките ви ще се питат за причините за липсва на настроение. Говорете с тях. Дните 6 и 7 септември са подходящи за целта, а и вие имате нужда да чуете мнение и гледна точка, които да ви изтеглят от кръга на непродуктивните мисли. Не се колебайте да се възползвате от възможността. Следват дни - 10, 11 и 12 септември, които не са най-подходящите за инициативи и начинания, но това съвсем не обрича седмицата на неуспех. Предлагам ви да се съсредоточите в дейностите, които доказват интелектуалните ви качества и не разчитат на физическата ви сила.

Козирог

Бъдете по-модерни

Вие сте блестящи, вие сте уверени и привличате внимание. Някой ще си каже - какво по-добро от това! Познавайки природата на вашия рожден знак, ще се въздържа да подкрепя подобен коментар. Да, блазните се от факта, че където и да сте, каквото и да правите, усещате, че поведението ви е фактор за околните. Вместо да се анализирате и да се чудите как ще овладеете ситуацията след време с типичната си предвидливост, заловете се да използвате тези обстоятелства, подходящи за развитие на интелектуална дейност. Мнозина ще могат да реализират желан напредък в кариерата, други ще се решат на разширяване на дейността си. При всички случаи, експанзията, независимо в каква посока и с какви средства се реализира, отговаря на характера на дните. Няма как да скрия от вас, че инициативността може да подсигури случването на намеренията ви. Ще си позволя да направя предложение: дори да сте доволни от начина си на работа досега, положете усилия да го осъвремените.

Водолей

Озаптете реакциите си

Планетните вибрации правят картината при вас да изглежда пъстроцветна. Обстоятелствата, с които ще се наложи да се съобразявате, идват неочаквано и около 10 септември ви сварват неподготвени. Все пак, оставя ви се малко време за избор на реакция. Надявам се, че ще използвате дните от уикенда за разтоварване, тъй като единствено така ще съумеете да овладеете нервите си. Необходимо е. Забравете, моля, за силовите и агресивни реакции. През дните до края на периода поведението ви спрямо околните не трябва да издава чувствата, които бушуват в душата ви. Умът ви трябва да остане хладен и спокоен, за да не си създадете сами проблеми, чието потушаване ще отнеме много сили и време. Бързам да ви успокоя, че това са единствените трудни дни от този септември. Поглеждайки на нещата от подобна перспектива, изглежда странно и нелогично да проваляте шансове, които могат да ви гарантират висок старт в есента.

Риби

Излезте от черупката

Всичко, от което се вълнувате, е затворено между стените на вашия дом или е подчинено на духа на отношенията във връзката. Останалият свят не съществува за вас. Заела съм се със задачата да ви убедя, че това не е продуктивен подход към настоящия период. Той носи друг род послания. Предлага ви възможности за успешни разговори в професионалната сфера, за подписване на документи, които ще подредят вашите професионални или финансови дела. Всичко това не бива да се пропуска. След като си изясните, че няма как да противодействате на всяко решение, било то и на близки хора, съсредоточете се върху реалността на делника. Дните от 9 до 12 септември посветете изцяло на работата си, придвижете делата, изостанали по различни причини през август и в началото на септември. Сигурна съм, че ще останете доволни от резултатите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай