Позитивна енергия измества напрежението

Позитивна енергия измества напрежението   | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 2 до 8 април 2016 година

Най-накрая да си отдъхнем. Напрежението, провокирано от дисхармоничните Юпитер/Сатурн, рязко отслабва / без да се прекратява, разбира се /. Изместват го позитивните енергии от аспектите Слънце/Сатурн и Юпитер/Плутон, преосмислени през новата позиция на Венера в Овен от 5 април. Някои, дано да не са мнозинство, ще продължат да настояват, че съвременният свят е организиран по несправедлив начин и че трябва да се бунтуваме срещу нормите и законите му. Вибрациите на Юпитер и Сатурн подбуждат на интелекта, превръщайки го в обединител на уменията, опита и мъдростта, натрупани от личността по пътя й през необятната шир на знанието. Така те ни откриват другия начин за справяне с житейските проблеми. Може да се твърди, че територията на седемдневието е зона, освободена от сляпата вяра. Всеки, който съумее да приеме това послание, ще трябва да си даде сметка, че става съпричастен към зараждането на нови общественозначими идеи. Най-важната част от въздействието на енергията Юпитер/Плутон се отразява върху способността на човека да оцени правилно границите на възможностите си. Необходимост и ценност, която ни позволява да не напускаме човешкия си облик. До 5 април общият фон на атмосферата е спокоен. От 6 април следват няколко много интересни дни, подвластни на дисхармоничните трептения от връзката Слънце/Уран/Плутон. За това е валидно предупреждението - без прибързани решения!

Овен
Интимни вълнения

Седмицата обещава вълнения. Изразявам се така, тъй като акцентът на събитията е поставен върху емоционалния и интимния ви живот. Дните около 6 април са многозначителни във всяко отношение. Възможно е да се стигне до разколебаване на връзката с постоянния партньор, до напрежение в личните контакти, които да са провокирани от неизчистени стари проблеми или да са предизвикани от напълно нови ситуации. Според мен, вторият вариант е много по-вероятен, тъй като сега в живота ви навлиза въздействие от страна на Венера/Марс/Уран /. Авантюристичният ви подход ме кара да заговоря за още нещо. Вие сте готови да търсите, да пробвате, да дегустирате живота, отношенията и да експериментирате в контактите. Правете го с разум и с мисъл за бъдещето.

Телец
Успехи в любовта

Както вече разбрахте от въведението, днес в играта влиза Венера - вашата планета управител. Сигурна съм, че веднага се сещате за възможността тя да се намеси в любовните ви дела. Вие пък ще разчитате да се възползвате от нейната енергия, за да ги превърне в истинска разтуха за душата ви. И как да очаквате друго, след като се знае, че планетата покровителства любовта от небосклона. Бъдете инициативните и в отношенията с противоположния пол. Така си гарантирате успех във връзките. Държа да ви обърна внимание на още нещо. Венера от знака на Овен е в състояние да ви накара да действате бързо, дори на моменти прибързано, което ще ви излага на риск или ще налага да вземете неправилно решение. Вярно е, че нямате време за губене през една толкова динамична седмица, но все пак, позволете на нещата да се случват по реда си.

Близнаци
Предстоят ви промени

Вие сте превъзбудени. Очаквате събития, които да донесат, разбира се, искания от вас резултат. Едно е сигурно: ще има промени. А и вие не губите надежда. Към края на периода, около 8 април, Венера ще изяви силата си и ще променя живота ви отвътре. Тя знае как да ентусиазира хората в очакване на сбъдването на мечтите. Сигурни сте, че ще стане така, но се опитвате да не се издавате през другите. Наумили сте си да запазите пълно мълчание, докато събитията не подскажат, че вървят в желаната посока. Правилно решение. Няма как да не отбележа, че планетата Уран е също в играта и прави ситуациите непредсказуеми по отношение на крайния резултат и посока на въздействието от страна на обстоятелства, които не контролирате. Тъй като на моменти ви е трудничко да се въздържате от ненавременни реакции в общуването, предлагам да изразходвате енергията си в спортни занимания.

Рак
Пазете се от лъжливи обещания

Започвам прегледа на вашите положения с предупреждение, логична последица от срещата ви с въздействието на аспекта Уран/Плутон: моля, оглеждайте се и анализирайте задълбочено поведението на заобикалящите. Не сте застраховани от опит да ви се навреди, да ви подведат с обещания, действия. В същото време, вашият авантюристичен дух е в подем. Привлечени сте от идеята за приключения и за целта сте готови да протегнете ръка за нови приятелства. Няма нищо лошо, стига предварително да се убедите, че това са хора, с които искате да споделяте и да общувате. Тъй като на този фон е повече от ясно, че не е време и за големи планове, предлагам ви както през уикенда /2 и 3 април/, така и през следващите дни да не се впускате в начинания и да правите главно неща, за които сте сигурни, че разполагате с нужния опит, а също с духовен потенциал за справяне с обстоятелствата.

Лъв
Динамична седмица във всичко

Не се приготвяйте да скучаете. Седмицата започва с приятни преживявания в личен план и продължава с натоварено професионално-работно ежедневие. Нямате време за оплаквания. Мислите ви летят напред, към цели, които сте си набелязали преди време. Но все още не е настъпил моментът да за стратирането им. Добрата новина е, че има достатъчно планетни аспекти, които се грижат за доброто ви настроение. Става дума за присъствието на контакт Слънце/Венера, които се грижат да не ви изглеждат събитията непреодолими или крайни. Споменах, че деловата част от седмицата е натоварена с множество задачи. Това също би могла да е една от причините да не ви остане време да забивате мислите си в една-единствена посока.

Дева
Време за релакс

Важните съчетания на планетите от близък порядък до нашата Земя - Меркурий и Венера, с останалите небесни тела, ще се погрижи вие да релаксирате - мисловно и на физическо ниво през идните седем дни. Не се очертават събития и ситуации, които да ви напрягат, да ви изнервят. Чудесни новини. Вие гледате с оптимизъм напред. Причините за състоянието на духа ви са две. От една страна, вие знаете как да защитавате правата и да отстоявате вижданията си. От друга страна, проявявате засилен интерес към отсрещната страна, към другия пол и сте готови на инициативи за задълбочаването на връзките и приятелствата. Това няма да остане незабелязано. Още през почивните дни, 2 и 3 април, срещи и разговори ще наситят вашия ден с идеи и намеренията. За да ги реализират, имате нужда от вътрешна увереност.

Везни
Решавате семейни въпроси

Както вече тръгна март, вие сте наясно, че така и ще продължи. Присъствието на планети в знака на Овен, разположен срещуположно, обогатява деня ви със събития и заедно с това повишава вашата енергичност. На моменти ще са ви нужни усилия и воля да овладеете емоциите си. Трябва да допълня, че най-често нещата в делника ви ще се случва бързо, а страстите направо ще ви връхлитат. Преди да им позволите да променят живота ви, защото и това може да се случи, постарайте се научите и разберете възможно най-много за отсрещната страна.

Пригответе се от 4 до 8 април да обсъждате надълго и нашироко актуални семейни въпроси. Има много теми, които очакват подход и той няма как да се намери без вашето участие. Вие сте тези, които могат да помогнат за уталожване на напрежението във фамилията. Не си затваряйте очите за проблемите.

Скорпион
Предложения за нова работа

Предстои ви да се разберете какво точно означава, когато астролозите казват че ви предстои страхотен период. Разбира се, информация, особено, когато е точна и навременна, ще ви е от голяма полза. Тя може да ви насочи накъде е правилно да отправите очакванията си, а и усилията си, а не да се лутате по широкия свят. Нищо чудно, че приемате реалността на своя делник като скучна, а общуването с добре познатите лица от него за голямо бреме. Вие искате, вие се нуждаете от най-вече от разнообразяване на пейзажа. Вибрациите на Меркурий и Венера ви помагат да реагирате на момента. Някои ще търсят възможност да "раздвижат" контактите си, други ще се запишат на езиков курс или на курс по танци, защото смятат, че им трябват информация и сили, за да пътуват, да пътешестват. Няма да ви остави безразлично едно предложение за смяна на професията. Някои ще обсъждат идея за промяна на местоработата.

Стрелец
Отдавате се на ремонти и преустройства

Целеустремени сте. Нищо не е в състояние да ви отклони от предначертаното. Вие сте толкова креативни в ежедневните дела, че сте в състояние да започнете преустройство на жилището си или да предложите помощта си по-бързо приключване на ремонта на дома на ваш близък или приятел. Новости ще има във вашата професионална работа. И там не ви свърта на едно място. Правите предложения за подборяване на колективния дух, за размествания в интериора, които да подобрят контакта между колегите. Единствените по-свободни дни от периода са почивните, 2 и 3 април. Набележете ги за обмисляне на стратегията, от която ще се ръководят действията ви през оставащата част от април. Появата на Меркурий в знака на Телец идва да ви напомни да не пренебрегвате парите като важен фактор за реализацията на идеите.

Козирог
Не изпускайте нервите си

Предстои ви труден период. Комбинация от звездни въздействия / Юпитер/Сатурн и Юпитер/Плутон ви изненадва и поставя пред свършен факт. Трябва да запазите присъствие на духа и да не си изпускате нервите при никакви обстоятелства. Колкото по-трезво и спокойно мислите, толкова по-бързо ще разберете, че обстоятелствата могат да се преборят или отстранят с малки лавирания, а не с директен удар. На 4, 5 и на 6 април, както и на 8-ми се пригответе да давате пари, съвети, подкрепа. Редно е да го направите като отработен жест и да не се опитвате да придават важност на собствената си персона. Някой от членовете на семейството ви очаква от вас да постъпите точно така.

Водолей
Работите за трима и успехът идва

Вие сте дейни и работоспособни. Допускам, че през този април ще отхвърлите толкова задача, колкото през целия досегашен период от 2016 година. Сигурна съм също, че ще има с какво да се гордеете, след като представите на вниманието на публиката/заинтересованите своята работа. Вярно е, че сега Меркурий напредва много бързо по градусите на Телец и ви задължава, настоява да сте пресметливи и рационални, когато става дума за плащания. Важно е също да си повтаряте, че задачата ви е да получите подкрепата на заобикалящите. Без нея усилията ви ще увиснат във въздуха. Повече от добре осъзнавате, че точно сега не ви трябват разправии, още по-малко конфронтация. Следвайки тази ясна и точна линия, определено ще се поздравите с успех.

Риби
Нуждаете се от отдих

Надявам се, началото на април, а и следващите периоди, да са спокоен отрязък от 2016 година. Нуждаете се от това. Май напоследък често се преуморявахте. Вярно е, че има сериозен резултат от усилията ви, но не всичко се измерва с пари. Дните предполагат разпускане и вие можете да си позволите повече отдих и по-малко задачи. Включете в програмата си за 2 и 3 април срещи за обмяна на информация. Тя ще се окаже полезна за подготовката на работните дела и процесите, в които ще участвате през следващите дни. Така, наред с разпускането и отпочиването, ще се заредите с увереност. През делничната част от периода редувайте обичайни задължения с приятни разговори с близки хора.

Очаквам да се подготвите за ключовия период от април между 12 и 20 число.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай