Повече оптимизъм

Повече оптимизъм | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 6 до 12 декември 2014 година

Добрите страни на аспекта между транзитиращите Слънце и Уран са налице. Техните вибрации ни зареждат с ентусиазъм, а атмосферата наоколо с енергията на случването. А взети заедно, звездните тенденции позволяват да сме оптимисти.

Описаната картина ще е най-ярка между 6 и 10 декември. Описвам дните в специален абзац, тъй като през периода към тях се присъединяват вибрациите от съчетанието между Меркурий и Юпитер:
разчитайте повече на шанса, на доброто стечение на обстоятелствата и не се доверявайте на хрумванията на своята интуиция.

Моля, обърнете специално внимание на 11 и на 12 декември, ако сте решили да предприемете важни стъпки. Не чакайте покана, бъдете инициативни и целеустремени, следвайте собствените планове, без да обръщате глава за одобрението на околните.

10, 11 и 12 декември са отличният момент от декември 2014 година да се впуснем в предколедно пазаруване. Планетните аспекти позволяват да открием бързо и на отлични цени подаръците, с които се надяваме да зарадваме близките хора.

Овен

Бликате от идеи

Вие се вълнувате, денят ви преминава под знака на неспокойните мисли и понякога терзания. Причината е ясна - множество планове очакват своята реализация. Идеите ви са повече от всякога и това затруднява превръщането им в дела. Но не се отказвате и ви съветвам да не го правите, защото с настоятелността си ще стигнете далеч, дори по-далеч, отколкото сте планирали. Присъствието на Уран в "топли" отношения с транзитиращото Слънце /Уран и Слънце попадат в лупичката/ позволява най-невъзможните неща да станат факт. Ще допълня, че непринуденото ви общуване с различни хора и на различни теми разширява отвътре вашия хоризонт и променя личностните ви характеристики. Определено това не ви затруднява. Сами осъзнавате как по този начин достигате до полезна информация. Силните ви дни от периода са 3 и 4 декември. Посветете ги на преследване на цели и задачи.

Телец

Не на излишните разходи

Правилно сте преценили, че не е необходимо да натоварвате дните с допълнителни разходи. Дори сте взели решение да не подкрепяте разточителността на околните. Подобно поведение е оправдано единствено и само на фона на дните до 10 декември. Точно тогава в съдбата ви се намесват Уран и Юпитер /Уран и Юпитер попадат в лупичката/ и я преобръщат: получавате неочаквани пари, развързват се наследствено-финансови въпроси по начин, за който ни най-малко не сте получавали анонси преди дни! Колкото и да сте стреснати от случващото се, намерете сили у себе си да планирате стройни действия по усвояването им или за приключване на казуса. Най-доброто от вашата "земна" природа - стабилността на характера и на поведенческата линия, ще излезе напред и ще помогне на околните, също засегнати от ситуацията, да стъпят на краката си.

Близнаци

Предстои пътуване

Очаквате само добри новини от седмица и тайно се надявате да преживеете спокойно дните, но ако не се получи, пак няма да съжалявате. Днес е важно не да следвате програмата си, а интуицията си, защото тя няма да ви лъже. Звездните вибрации ви предоставят условия да се представите отлично там, където е важно да сте на ниво. Присъствието на съчетание между Меркурий, вашият астрологичен управител, и планетата Юпитер /Меркурий и Юпитер попадат в лупичката/ предразполага околните да ви вярват, да споделят и да ви доверяват тайните си. Започвате седмицата с важен/важни разговори, убедени, че така ще избегнете емоционалното разпиляване на силите ви към края на периода, за когато планирате пътуване. Доверете се на чувството си за ситуация и настоявайте на точен и ясен отговор от отсрещната страна. Това е вашият тест за тях.

Рак

Не се вайкайте

Нови хора, нови лица с нови идеи искат да намерят място в живота ви. Моля, отворете се за света и обърнете лицето си към другите. Предложенията за съвместна дейност, за общи начинания или за лична връзка валят и вие трябва бързо да се ориентирате, за да ги разпределите и да ги квалифицирате правилно, съответно. Надявам се много бързо да се освободите и от вътрешния си подтик да развивате свръхчувствителност към всяка дума или жест. Вглеждайте се повече в духа на неща, отколкото в прагматичната им страна. При положение, че трябва да поемете вибрациите на Юпитер от знака на Лъв /Юпитер попада в лупичката/, които към момента имат водещ характер, няма как да не похарчите повече от предвидените пари, време или усилия, за да се получат желаните неща. Дните след 10 декември ви предоставят възможност да надникнете в бъдещето. Не я пропускайте във вайкане и оплаквания.

Лъв

Добри новини

Обещавам да се чувствате прекрасно. Дните ви зареждат с ентусиазъм по отношение на случващото се, а събитията около 8 и след 10 декември ще ви направят оптимисти за бъдещето. Не е необходимо да се случват много неща, достатъчно е да получите обещаваща новина. Още повече, че е невъзможно да се разминете без последствия в практиката на делника си след срещата със силните вибрации от страна на аспекта между Меркурий и Юпитер /Меркурий и Юпитер попадат в лупичката/. Вие се ориентирате перфектно кой е подходящ за съдружие и кой ще се издигне в йерархията, за да го последвате или да го използвате за ракета носител. Другата страна от личностното ви развитие към момента се свързва с желанието ви да знаете и да можете повече. Развивайте този си стремеж в посока, която до момента не е представлявала интерес за вашите лични или професионални занимания.

Дева

Важни са приятелите

Нуждаете се от одобрението на околните. Мнозина ще го потърсят като изсипят пред високопоставена или авторитетна личност всичките си идеи, за да ги заинтригуват. Убедена съм, че тутакси ще предизвикате сериозен разговор, но за резултат ще се наложи да почакате. Докато се радвате на сигналите, че нещо добро може да изскочи от този контакт, ще пропуснете да отбележите, че към днешна дата другаде се случват важни неща. Предлагам ви между 6 и 10 декември да обръщате повече внимание на близките си хора и на техните потребности. Съчетанието между вибрациите на Меркурий и Юпитер /Меркурий и Юпитер попадат в лупичката/ го изискват. Дори си позволяват да ви изправят пред дилемата: необходимо ли е да жертвате собствения комфорт в името на семейното спокойствие? Моля, докато търсите компромиса как "и агнето да е цяло, и вълкът сит", давайте ухо на приказките на близките си, защото е възможно те вече да са намерили сами изход от проблема.

Везни

Подбирайте познанствата

Поставили сте си за цел да се възползвате максимално от предлаганите ви възможности и да подобрите екзистенцията си. Няма да се поколебаете заради постигането й да използвате и непозволени средства. И за този случай си имате оправдание: правите го в името на нечие добруване. Не намирам решението ви за разумно, но е напълно съответно на вибрациите на периода. Ентусиазмът, с който ви изпълват влиянията от страна на Меркурий, Юпитер и Уран /Меркурий, Юпитер и Уран попадат в лупичката/, могат да оправдаят дори лекомислени постъпки. За да се позиционирате по-добре в тази сложновата обстановка, предлагам да общувате предимно с онези, които ви познават, добре разгадават желанията ви, преди да сте ги изрекли гласно, и знаят, че не правите нещата с лоша умисъл. Още повече, че с цялата си същност днес вие се стремите да контактувате със света, колкото е възможно повече и колкото е възможно по-плътно.

Скорпион

Смели планове

Звездните обстоятелства ви предизвикват да планирате, да сте смели в предначертанията си и ви обещават помощ. Какво повече да си пожелаете. Създават се условия да приключите с миналото. Случващото на момента определено ще има връзка и има значение за пътя ви напред. Това е не само планетно състояние, а ваша вътрешна убеденост. Към 10 декември ясно ще осъзнаете колко много промени вече преживяхте през отминаващата 2014 година и как не е възможно да продължите по утъпканите пътеки. На 11 декември животът ви поднася изненади. В делничното пространство се намесват чудеса, които единствено се случват, ако в играта влязат шансът и добрата предварителна работа. Присъствието на силен и хармоничен Юпитер към транзитиращото Слънце /Юпитер попада в лупичката/ ще ви позволи да си съберете дълговете и да правите по-смели планове за бъдещи инвестиции, разходи, покупки.

Стрелец

Семейни капани

Установявате колко сте смели. Чудите се как някои не смеят да направят и крачка встрани от утъпкания път. А вие действате, без да изпитвате страх или колебания. Това е знак, че сте преработили правилно силната енергия на Юпитер от знака на Лъв и в момента, в който Меркурий подсилва неговите вибрации /Меркурий и Юпитер в лупичката/, ви остава само да констатирате, че новият подход ви е позволил да се приближите до целите си. Така стоят нещата в сферата на вашата обществена, професионална и служебна изява. Когато повдигате завесата на семейно-партньорските отношения, трябва да сте предпазливи. Отсрещната страна не е така схватлива или има други, свои планове, за които не сте известени. Преди да правите предложения и да задавате въпроси, първо разберете на каква вълна са. 10, 11 и 12 декември са ви предоставени за постигане на хармония и единомислие в личния живот. Защо да пропускате шанса?

Козирог

Във вихъра на делника
След моментите на необходимост от размисъл за претегляне на обстоятелствата и на актуалните ситуации, в които ще се потопите изцяло през дните 6 и на 7 декември, след 8 декември и до 12 декември животът ви отново ще потече по обичайното русло и вие ще се оставите да ви носи вихърът от делничните събития. В същото време е невъзможно да останете встрани от обществените процеси, да не се вълнувате от случващото се на работното ви място или от съдбата на околните. Сърцето ви е готово да съчувства. С действията си се опитвате да помогнете на целия свят. Водени от този алтруизъм и заради силните вибрации на Меркурий и Юпитер /Меркурий и Юпитер попадат в лупичката/, вие все пак не бива да забравяте да следвате собствените си принципи. От една страна, така ще останете верни на себе си, но от друга - ще привлечете вниманието на нови хора и ще разширите кръга си от познанства и приятелства.

Водолей

Животът не е само работа

Работите много и се стараете да следвате предначертанията си. Стремежът ви е да получите сигнали отвън за правилността на пътя, защото възнамерявате да продължите по него. Няма как да не спомена, че присъствието на планетата Юпитер в знака на Лъв /Юпитер попада в лупичката/ през последните месеци също допринесе да скочат вашите потребности, а също очакванията ви. Вие се надявате околните да си партнират с вас и да предложат активна, работеща стратегия за съвместна работа и отношения. Сега е моментът да им го кажете. След 10 декември обстоятелствата ви предлагат да се отпуснете и да откриете привлекателната страна на живота. Не се притеснявайте, нищо съществено няма да се случи, докато отсъствате от работа, позволявайки си неколкодневен отпуск, ваканция или кратко пътуване. Позволява ви се да откриете приятните страни на светския живот.

Риби

Всичко е окей

Околните могат единствено да завиждат. Вие имате от всичко и то не по малко. Разполагате с интелектуален потенциал, който може да впечатли всекиго. В тази връзка, настоявайте до 10 декември да се проведат разговорите от значение за развитието на професионално-кариерната линия. Мнозина вече разполагат с план за предстоящите празници и най-важното - той е обсъден и одобрен от най-близките. Меркурий в съчетание с Юпитер /Меркурий и Юпитер попадат в малката лупичка/ не ви дават и час спокойствие. Нямате мира дори, когато с разума си преценявате, че сте преизпълнили програмата си за деня. Към 10 декември вашата активност и инициативност ще стане причина да се впуснете в организирането на допълнителни събития и мероприятия и да осъзнаете, че сте фактор за обществото, към което принадлежите. Надявам се през цялото време разумно да използвате силите и енергията си, защото празниците предстоят и ще се наложи да организирате още и още събития.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай