Потушете тревогата

Потушете тревогата  | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 6 до 12 юни 2015 година

В първия ден от седмицата стартира 45-дневен период, в чиято основа, наред със сменящите се краткотрайни въздействия, са вибрациите на планетите Венера и Сатурн. Към тях, все още несмело се присъединява Юпитер. Той и Венера вървят рамо до рамо през територията на знака на Лъв, без да отнемат преднината на аспекта й със Сатурн.

Когато Венера/Сатурн са заедно, астролозите предричат труден момент за любовта и влюбените.

При подобни обстоятелства ни се предлага да запазим присъствие на духа. Още повече, че от края на юли Венера е "ретроградна". Затова е правдоподобно да се допусне, че някой може "да размисли", а планетата на любовта да даде нов шанс на старата любов. А дотогава действайте с разум.

Присъединяването към описания небесен тандем на планетата Юпитер допълва препоръките с надеждата, че неразбирателствата могат да се разрешат с диалог.

Планетните връзки през седмицата не се изчерпват дотук. Около 8-ми и около 11 юни Марс е плътно в играта. Това са специални дни, защото в тяхната характеристика взема участие и Уран. Последствията: неудържимо ни тегли към промяна и се чувстваме достатъчно силни да се противопоставим на обстоятелства и енергични да предприеме конкретни действия.

Остава да не забравим, че Меркурий е все така ретрограден. За предпочитане е да запомним идеите си, а за реализацията им да почакаме седмица-две.

Шанс за Овните

Не се страхувате да работите, което за вас означава - да вземате решения. Дори сте доволни, че ви затрупват със задачи. Мнозинството не се страхувате от експерименталния подход, а ви е повече от ясно, че се нуждаете от нови идеи и предложения, за да изпълните със смисъл делника. При вас сега явления като "благоприятно стечение на обстоятелства" ще е нещо обичайно. Шансът е на ваша страна и ви преследва, ако не сте готови да го грабнете - направо се тика в ръцете ви. Идва лято на горещите страсти. Действайте преди чувствата напълно да замаят главата ви.

Телецът с нови проекти

Вълнуват ви много лични неща. Но докато мислите ви вървят "назад", в работата се разкриват нови проекти. Имате силата да ги реализирате, тъй като сте наясно, че това са нови източници на доходи и сигурност, а с интуицията си предусещате какъв залог са те за вашето кариерно развитие, за израстването в професията. Но всичко това няма да е от значение, ако не вършите нещата с радост. Възможно е да съберете мисли и решения в едно на 6 и 7 юни, докато медитирате в усамотение или тренирате усилено. Дните са подходящи за всякакъв род физически и умствени натоварвания благодарение на постоянството на Сатурн.

Близнаците с прекалени фантазии

Случващото се през тези дни не отговаря на очакванията ви. Опитвате се да прикриете разочарованието си, но не ви се отдава. Със сигурност отношение към вашето настроение имат преминаващите Слънце, Венера и Юпитер, които раздуват очакванията ви и не ви позволяват да махнете с ръка, когато те надскачат реалността. Вероятно към 10 юни ще се наложи да поограничите желанията си. Това се налага заради проблеми с приходите, изскачат нови затруднения, докато уреждате материалности или финансови въпроси.

Рак: Дръжте езика зад зъбите

Неочаквани обрати през седмицата могат да смутят мнозина. Около вас има много хора и се случват различни неща. Трудно ви е да се ориентирате от пръв поглед, но сте склонни да вземате бързи решения. Допускам присъствие в близкото ви обкръжение на хора, които няма да се смутят да спретнат интрига или клюка, за да подредят себе си. Вие трябва да ги разпознаете, преди да попаднете под влиянието им. Противодействайте на ситуацията с достойно премълчаване на идеите си за близки и далечни проекти. Около 10 юни при срещи и разговори дръжте езика си зад зъбите, дори да ви се прииска да натриете нечий нос.

Лъвът се колебае

Разколебани сте. На пръв поглед нещата изглеждат наред, но интуитивно ви се подсказва да не се доверявате само на усещанията си. В същото време сте активни и действени, не спирате да реализирате програмата си, но мислите за проекти, които очакват своето време. В работа е добре да сте оптимисти, но да не забравяте да показвате, че се нуждаете от засвидетелстване на вярност и лоялност - само така ще съчетаете правилно влиянията на Венера и Сатурн. В тесен и семеен кръг близките ви хора ще установят, че сте изключително внимателни към техните потребности и ще отреагират като откликват на вашите намерения с готовност. Синхронът в отношенията ви ще преживее своеобразен пик към средата на месеца, а дотогава трябва да ги убедите да ви се доверят, да повярват в преценката ви.

Девата търси точния човек

Свидетели сме на чудесен синхрон между Слънцето, Венера и Юпитер. Те се намесват в делника ви, но не ви помагат да се ориентирате в обстоятелствата. И в личната сфера, и на работното място ситуациите ще ви създават напрежение и ще ви подтикват към размисъл. Вярвате, че сами трябва да си отвоювате място под слънцето и право на глас при вземане на решения, докато се питате дали не грешите в преценка и подход. Тъй като не ви е дадено да се справите сами, от изключително значение е да изберете точния човек, комуто да се доверите. Нека това да е член на семейството или вашият партньор в живота. Техният поглед върху нещата ще ви помогне да промените собствените си виждания, а оттам до успеха ще стигнете сами.

Суетата вреди на Везните

Суетни сте и се стремите да сте навсякъде, където смятате, че е интересно и полезно. Мнозина ще се включат в благотворителни или меценатски акции. Други ще подпомогнат с усилията си успеха на важни обществени кампании. Умеете да синхронизирате усилията си с околните и успехът на съвместните дела е предизвестен. Приповдигнатото настроение покрай всички тези важни занимания ще пренесете вкъщи. На 6 и на 7 юни сте в състояние да организирате забавления за всички и да радвате близките си. Както ви става ясно, вие не просто живеете, вие се раздавате. Вярно е, че присъствието на Венера и Юпитер в знака на Лъв ви зарежда с енергия, но тя не е неизчерпаема. Предлагам ви да помислите и за разтоварване.

Трудности за Скорпиона

Не ви е лесно. Трябва да сте винаги на ниво, да отговаряте на изисквания и на очаквания. Присъствието на планети в знака на Лъв допуска действията ви да се набиват на очи, докато вие не се нуждаете от изява. Мнозина са готови да се впуснат в рискови начинания, други надскачат реалните си материални и финансови възможности. За тези си действия вие ще забравите да уведомите близките си и нищо чудно да се стигне до неприятни разговори около 8 и около 11 юни. За разтоварване и зареждане с енергия можете да се доверите единствено на общуване с природата.

Стрелец: Време е за промяна

Вие живеете с ритъма на обстоятелствата и не си мислите, че трябва да ги променяте. Нещата ви харесват такива, каквито са. Звездните характеристики не оспорват това ваше право, дори ви подпомагат да осъществите намеренията си за пътувания, за срещи и за познанства, които да открият нови хоризонти пред вас, да ви поставят нови цели, към които да се отправите през лятото на 2015 година. Както сами разбирате, част от вас живеят така, че да използват всяка секунда от настоящето, докато други планират бъдещето си. Върху коя от двете ще попадне акцентът на вашия ден, зависи от личната ви ситуация. Мога единствено да ви посъветвам да не затваряте прибързано нито едната, нито другата страница.

Козирогът се нуждае от фокус

Едно подхващате, друго изскача. Живеете с чувството, че си губите времето.

Не ви е приятно. Звездните тенденции не са дълготрайни и се очаква промяната им към края на седмицата. Съветвам ви да съхраните въображението си и да запомните идеите си, за да ги реализирате в следващ, подходящ момент. Как да се ориентирате в често променящите се обстоятелства ли? Насочете вниманието си главно към служебните дела и извършването на технически проверки. Възможно е да имате проблеми с техниката. Сигурно е и че ще откриете грешки, които биха били в състояние да ви създадат проблеми на следващ етап от работата. На 7, 8 и на 9 юни обстоятелствата ще ви задължат да проведете повече разговори от обичайното. Тук отново ще се нуждаете от концентрация на вниманието.

Водолей: Лятна романтика

Вие сте в плен на чувствата, а някои са си в романтично настроение. Напълно естествено, на преден план застават темите, които вълнуват партньора, семейството ви и за ваша радост, са в синхрон с нагласите ви. Само при отделни представители на знака се усеща желанието да търсят развлечения далеч от познатото. Те се впускат в авантюри, без да помислят, че точно сега всяка тяхна стъпка е като игра пред публика заради силните лъчи на Венера и Юпитер от знака на Лъв. Към тях е моето предложение: да използват своя висок енергиен и творчески потенциал за измисляне на нови проекти в работната или бизнес сферата, за да са сигурни, че ще могат да разчитат на достатъчно поддръжници, дори идеите им да са прекалено смели.

Риби: Пазете се от стреса

Стегнали сте се и очаквате събития. Дотолкова сте се вторачили в желанието си да ги предусетите и предугадите, че не забелязвате приятните неща, които искат да ви се случат. Присъствието на планети в знака на Лъв - става дума за Венера и Юпитер, стимулира вашите очаквания и ангажира съзнанието ви с намерения за нови проекти, чиято реализация е свързана с участието на още хора. На първо време, на 6 и на 7 юни, си позволете тялото ви да се освободи от напрежението и стреса като включите в делничната си програма разтоварващи занимания. През следващите дни ваша трябва да е грижата да излъчвате добронамереност и добри послания към околните, за да си спестите недоразуменията и разногласията по време на важни разговори и обсъждания.

Всички права запазени!? Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай