Планетите носят бизнес успех

Планетите носят бизнес успех | StandartNews.com

Звездите са в хармония от 9 до 15 юли и бележат възход на сделките

Нека си отдъхнем. Небесните аспекти се подреждат добре и въздействието им е благоприятно, защото в периода повечето планети не си взаимодействат с Плутон. Смята се, че тази малка планета, предизвикала толкова спорове около мястото й в Слънчевата система, събужда дълбоките чувства, страховете и фанатизма у хората. Но сега страстите са уталожени и реалността застава пред нас в действителните си краски.

След четири напрегнати месеца важните планети са в хармония от 9 до 15 юли. Връзките на Юпитер с Меркурий и Марс предполагат отприщване на бизнеса, подобряване на търговските отношения, както и на международния климат. Ще се случат конкретни събития или ще се обявяват сериозни намерения. Девети и десети юли бележат възход и в стопанския живот. Активизирането на международните пазари ще поднесе изненади.

Сегашните връзки на Уран с Меркурий и Венера са тест за предприемчивото ни мислене. За да го преминем, трябва да синхронизираме действията си с намеренията на околните. Помнете, че единствено добрият тон гарантира успех. Денят с най-много подписани договори е 11 юли.

Тези процеси ще текат на всички нива във всекидневието. Последните дни от пребиваването на Марс в Скорпион, който ще се задържи до 2 август, преминават под знака на Меркурий и Венера от знака на Лъв. След 12 юли трябва да наложим контрол върху чувствата си и да се придържаме към общоприетите норми на поведение.

Овен
Успявате с добър тон

Периодът отправя нови предизвикателства към вас. Трябва да сте старателни, последователни и целеустремени. Само с така ще успеете. Тези указания важат и за маловажните дела и ежедневните ангажименти. В планетната картина на седмицата са вкарани аспекти на Меркурий и Венера /Меркурий и Венера попадат в лупичката/, което подсказва, че ако действате на автопилот, после ще трябва да поправяте стореното. Оглеждайте се, сравнявайте и изпробвайте колкото може повече нови методи. Трябва да сте наясно какво работи и какво не на този етап от живота ви. Отнасяйте се добре с околните, бъдете добронамерени. Не знаете от кого ще имате нужда, за да осъществите плановете си. Поддържате ли добрия тон, ще получите подкрепата на Венера, планетата на любовта и парите.

Телец
Не манипулирайте околните

Очаквате промени. Вътрешното ви чувство не подсказва те да се случат бързо и лесно, но сте измислили стратегия как да обърнете нещата във ваша полза. Но не забравяйте, че само с правилното поведение ще успеете да предразположите околните. В отношенията си бъдете взискателни и не допускайте натрапчиво присъствие. Постигате повече с думи, отколкото с пресиращи действия. Първите дни от седмицата са изключително подходящи за разговори, преговори, дискусии. През целия период обаче се нуждаете от озаптяване на напиращото отвътре желание за доминация. Предприемете конкретни стъпки за канализиране на енергията. Откажете се да манипулирате околните, постарайте се да ги спечелите с откровеността си. Последните два дни, 14 и 15 юли, са под властта на Меркурий и Венера /Меркурий и Венера попадат в лупичката / и е добре да допуснете инициатива от отсрещната страна.

Близнаци
У дома бъдете предпазливи

Не е лесно човек да се разбере с вас. Вие искате чудеса. Приготвяте се да смаете света, но голяма част от идеите ви все още не са узрели за представяне. Задръжте ги, огледайте ги финално преди 14 юли и едва тогава определете дата за тяхното оповестяване. Средата на юли всячески ви помага да разгърнете способностите си. Ще имате добри резултати в начинанията, които изискват сериозно съсредоточаване. Всичко ще върви по ноти, ако не изпускате нервите си. Околните трябва да виждат във вас предвидим и добронамерен партньор. Докато Меркурий и Венера променят местата си върху зодиакалната лента /Меркурий и Венера попадат в лупичката/, вие променете целите и приоритетите си по един деликатен и незабележим начин. И у дома бъдете предпазливи. Задържайте се по-дълго вкъщи, за да откликнете на нуждите на своята половинка.

Рак
Вслушвайте се в съвети

Планетите Меркурий и Венера /Меркурий и Венера попадат в лупичката/ са близки до Земята. Сега те са в интересно съревнование. Те ще се погрижат за успеха на вашите намерения. Вие знаете как да защитавате правата и да отстоявате вижданията си. От друга страна, осъзнавате, че е редно да се вслушвате в съвети. Вярно е, че това изисква да надмогнете честолюбието си, но е по-важно, че така подпомагате собствената си дейност. Дните предполагат да общувате повече и разкриват възможност за запознанства. Някои ще се превърнат в успешно, дълготрайно сътрудничество. Изключителни и специални ще са дните 13, 14 и 15 юли. Тяхната атмосфера ще ви позволи да разгърнете талантите си или да стартирате свои намерения. Резултати ще дойдат по-бързо от очакваното. В края на юли ще теглите чертата под постигнатото и ще останете доволни.

Лъв
Покажете търпимост и разбиране

Имате сериозни и конкретни цели, които не изпускате от погледа си, каквото и да се случва във всекидневието ви. Намеренията ви ще се реализират през настоящия период, ако знаете кога да отстъпите и кога да отстоявате позицията си. Планетните връзки между Меркурий, Венера, Марс и Уран /Меркурий, Венера, Марс, Уран попадат в лупичката/ ви подсказват как е правилно да действате: с ентусиазъм и добронамереност, но без да изпускате момента за атака. 14 и 15 юли са вашите силни дни, когато конкретно стечение на обстоятелства ще ви предложи правилния вариант за решение на казуса, който ви терзае. Но трябва да обсъдите актуалните семейни въпроси.

Меркурий и Венера /Меркурий и Венера попадат в лупичката/ ще се постараят да уталожите напрежението в отношенията, на които държите. Време е взаимно да си покажете търпимост и разбиране. Ще сте по-успешни в работата си и в интелектуалната си дейност, ако знаете, че сте успокоили домашната атмосфера.

Дева
Успех и увереност

Съчетанието на Меркурий и Венера /Меркурий и Венера попадат в лупичката/, което контролира седмицата, ви влияе силно и дори в по-голяма степен, отколкото на другите представители на Зодиака. То ви отваря към света и засилва желанието ви за комуникация със заобикалящите, защото ви вдъхва увереност. Но ви прави и силно пресметливи. Парите, финансите и материалностите са ваш приоритет. На тяхното печелене и обезпечаване сте готови да посветите цялото си време и сили. В същото време, разполагате с невероятни идеи, за чиято реализация се нуждаете от средства. Така кръгът се затваря. Дните от 13 до 15 юли са подходящи за самореклама на вашите идеи. През собствените си чувства, стигате до правилните решения. Някои ще потърсят възможност да продължат обучението си.

Везни
Не правите далечни планове

Вие живеете в несигурност, проектирана основно върху семейните отношения. Мнозина предусещат, че животът им отново, за пореден път през последните две години, ще претърпи сериозни промени. Но това няма да се случи днес. Вашата седмица има други задачи. Подгответе се за предвидени и непредвидени обстоятелства. Най-добре ще е да не правите далечни планове и да не участвате в чужди проекти. Предпочетете да не си поставяте и срокове. Меркурий /Меркурий попада в лупичката/ ще се постарае да обърка плановете ви още през първите три дни от периода. В резултат: ще сте изнервени, припрени, сприхави. Надмогнете себе се и си наложете спокойствие, за да огледате обстановката. На 14 и 15 юли събития, новини, разговори ще ви убедят, че реалността е различна от вашите представи. Нуждаете се от подобни дни, за да се ориентирате и за да възстановите вътрешния си баланс.

Скорпион
Не упорствайте

Бъдете концентрирани. Дните имат специална атмосфера и носят много и разнородни послания, които могат в последствие да се окажат в основата на вашите бъдещи решения. Умозрителността, на която са способни скорпионите, трябва с пълна сила да бъде впрегната тези дни, за да ориентирате по-добре. Най-силно въздействие е по отношение на работата и професионалните планове. Очаквате съществени промени. Дори сте вече нетърпеливи да ги видите в действие. Вярно е, предстоят нови моменти, но вие трябва да ги дочакате без нетърпение, тъй като те могат да влошат отношения с хора, на които тепърва ще разчитате. Средата на юли носи професионален успех. Дотогава не упорствайте, ако хора или обстоятелства ви подтикват да им дадете време.

Стрелец
Гледайте лежерно на живота

Не сте спокойни и с основания. Изнервя ви необходимостта от пари, които разходите поглъщат безмилостно. Готови сте да обвините околните, респективно семейството, че е полегнало на плещите ви. Но помислете дали с поведението си няма да предизвиквате проблем. Планетите настояват да гледате по-лежерно на живота, да не се опитвате да предричате нещата и поведението на другите, а да изчакате те сами да се изявят. Заради вътрешна неувереност гледате със страх на случващото се и бъдещето. Всичко това е ненужно. Предприемете промени в поведението си. Планирайте пътувания. Настоящата седмица не е време за важни проекти, така че опитайте се да следвате програмата си ден за ден.

Козирог
Отворете се към света

Околните са променили отношението си към вас и час по-скоро трябва да разберете защо. Възможно е самоувереността, която демонстрирате, да ви е изиграла лоша жега. Отсрещната страна е загубила доверие във вас. Между 12 и 15 юли ви се удава възможност да контактувате с нови хора, редно е да се опитате да се възползвате от тези срещи и да потърсите мнението на им. Общуването ще ви отвори очите за непознати средства и методи на работа, с които ще се уверите, че успявате да промените обстоятелствата към добро. Няма как всички тези неща да се осъществят, ако поддържате студен и равен тон в общуването. Заобикалящите не желаят да се срещат с роботи и кариеристи. Те искат да усетят какво чувствате. Позволете им да надникнат в мислите ви. Ще сте много по-добре, ако се престрашите да се отворите към света.

Водолей
Откажете се от претенциите си

Осъзнавате, че светът се променя и че нещо важно ви предстои. Готови сте да мислите глобално и да предприемате значими неща. Не ви плаши, че не знаете как точно ще изглеждат те. Надявате се да съхраните яснотата на погледа си и убедеността в собствената си преценка. Някои сред вас предвиждат или желаят да приемат повече отговорности в професионалната сфера. Те се осланят на вибрациите на Меркурий и Марс /Меркурий и Марс застават в лупичката/, които ги подтикват да търсят реализация на амбициите си. Мнозина пък смятат, че трябва да получат поздравления от заобикалящите ги за действията си. Отново изявявате самочувствие, надскачащо реалните измерения.

Делникът изисква от вас адекватно поведение. Стигне ли се до недоразумения, до сблъсък на мнения към 12-15 юли, не се колебайте да се откажете от претенциите си. Заради вибрациите на Меркурий и Венера /Меркурий и Венера да се поставят в лупичка/ другата страна ще влезе в правото си. Вашите решения могат да се окажат грешни.

Риби
Тренирайте тялото и духа си

Отново сте на кръстопът. Решени сте да изберете вярната посока за вашите стремежи. Търсите си и съюзници. Но не очаквайте, че нещо важно ще се случи в рамките на седмицата. Вдъхнете си увереност чрез вярата в бъдещето. Мнозина ще предприемат промени, макар да са наясно, че часът не е ударил. Така ще попаднете във водовъртежа на сериозни размествания и нови обстоятелства от 12 до 15 юли. Не бъдете крайни. Претегляйте внимателно, както изискванията си към отсрещната страна, така и собствените си възможности. Животът ви днес е пъстра смесица от победи и загуби. Нито ги преувеличавайте, нито ги подценявайте. За да отговорите на предизвикателствата достойно, тренирайте тялото и духа си всеки ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай