Отпускаме му края

Отпускаме му края | StandartNews.com

Отново сме изправени пред предизвикателството да приемем и да обработим информация със сериозен обем. Споменавам го, защото водещият аспект от 28 март до края на месеца, а и в началото на април, е Венера/Сатурн.
Той е дисхармоничен и опасен, защото лесно подвежда, въвежда в заблуждение. Ще сме склонни да прекаляваме във всичко и с всичко, да си затваряме очите пред граници, прегради, опасности, правила и предписания. Оттук до проблемите едва ли остава една стъпка.

Учудени сте? Сигурно, защото говоря за двете небесни тела, познати като наши благодетели с толкова сериозен тон. Такава е реалността и ни подтиква към размисъл.
Следва обрат. Последният ден от периода, 3 април /тенденцията ще се развие върху територията на следващия период/, благодарение на хармоничната връзка Меркурий/Сатурн ще ни върне към приятните, към малките неща от живота, които ни правят щастливи.

Овен

Хванете бика за рогата

Малко скептични и леко разочаровани от себе си. Това сте вие през тази седмица. Причината може да откриете в духа на периода. Съчетанието Венера/Юпитер /Венера и Юпитер попадат в лупичката/ ви обгражда с безпокойство, което всеки сам превежда по своя си начин и според собствените си разбирания. Моят прочит на небесните вибрации предлага да се възползвате от предизвикателството и да хванете кормилото на живота. Не се стремете към удобството да не ви безпокоят. Редно е да сте научили предходния урок. Вибрациите на Уран/Плутон, които ви разтърсваха през последните няколко години, показаха, че не печелите в ролята на наблюдатели. Изработете си стратегия на поведението за приложение на познанията в избраната сфера. Имахте време през предходните години да ги натрупате. Сега ще стане ясно кой с какво разполага.

Телец

Пред важни решения

Отдадени сте на идеята да опазите своя вътрешен мир и мислите си от любопитните погледи. Ще успеете. За вас е важно да съхраните доброто си настроение и най-вече самостоятелността на решенията си, докато преживявате и се наслаждавате на лични срещи и чувства, за които не искате да се говори. Задачата ви е повече от съдбовна. Вие сте на кръстопът. В този случай личният живот и отношенията играят ролята на преорганизатор на бъдещето ви. Невъзможно е да не се замислите и за това дали е адекватно поведението на човека до вас. Очаквам на 29, 30 и на 31 март вашата звездна покровителка планетата Венера /Венера попада в лупичката/ да ви направи непреодолимо чаровни и в същото време стоманено твърди, когато вземате решение за развитието на една връзка, контакт и за съвместяването на визиите за бъдещето.

Близнаци

Само емоции не стигат

Предстои ви специална седмица. Вълнувате се за себе си, вълнувате се за своите близки и има защо. Всичко се върти около темата семейство, семейственост и отношения. Както разбрахте от въведението, вибрациите на Венера, планетата, за чиито аспекти стана дума във въведението /Венера попада в лупичката/, нахълтват в делника през срещата си с Юпитер /Юпитер попада в лупичката/ и превръщат обичайните неща във важни теми от бъдещето. Предстои ви да направите крачка към задълбочаване на отношенията. Възможно е също да разплетете или да заплетете още връзките си. Няма условия за вземане на окончателно решение в рамките на дните. Дори да се насилите, пак ще ви е трудно да го постигнете поради емоционалния патос, с който подхождате. На 30/31 март и на 1/2 април не прибързвайте в нищо. Предстоят дни за оглеждане и преценяване, подходящи са и за претегляне на обстоятелствата.

Рак

Финансови проблеми

Не си помисляйте, че през следващите дни ще си поемете въздух. Обстоятелства са ви приготвили задачи, които не могат да бъдат отлагани или разтегляни във времето. Конкретните изискванията към вас включват приключването на дела от предходен период /в рамките на тази и на миналата година/. Ще ви се наложи да се потрудите за уреждане на финансовите отношения с околните, както и договорите с институциите, с администрацията да се поставят в ред. Възможно е покрай тези задачи да загърбите конкретни лични ангажименти и това да създаде линия на напрежение, която да се усети в поведението ви. Мнозина от заобикалящите ще реагират недобре. Преди да се създадат недоразумения, опитайте се на 28 и на 29 март да им обясните каква е причината за вашата неотзивчивост към техните проблеми или желания. На 3 април се отдава възможност да се заредите с нова енергия покрай един контакт.

Лъв

Предстои пътуване

Вие сте преизпълнени с енергия. Не изпускате от поглед нито една от целите си. Преследвате или поне така трябва да е, тези в областта на професионално-интелектуалната реализация. Самият работен процес и изявата ви на работното място заемат достойна част в програмата ви, но остава място за още нещо. Присъствието на силна връзка Венера/Юпитер /Венера и Юпитер попадат в лупичката/ настоятелно изискват темата за семейството и семейно-партньорските отношения активно да присъства в делника ви. На вас се пада отговорната задача да предлагате, да поемате отговорност, да предразполагате партньора. За да уплътните още повече контакта и взаимността, вероятно ще предприемете пътуване. То може да е кратко, като е най-добре е да се случи през дните след 1 април.

Дева

Хабите енергия

Тюхкате се, че обстоятелства и проблеми крадат от времето за нещата, които са ви най-драги. Упреквате се, че пръскате енергията си за маловажни дела и за нестойностни контакти. Решени сте да се съсредоточите върху онова, което непременно искате да присъстват в живота ви и да се превърне в негова основа. Едва ли ще съвместите всички тези свои намерения и желания в седемте дни от периода, но поне ще ви стане ясно къде повече не трябва да си хабите усилията и с какво не трябва да се залавяте, за да постигнете основното - стабилност във взаимоотношенията. И все пак, предоставя ви се отлична възможност на 29, 30 и на 31 март да преживеете нещо вълнуващо. На вас остава да се сетите как да го реализирате и как да го оцените. За стартирането на начинания и на пътувания мислете след 3 април. Следващата ни прогноза ще ви даде повече информация в тази посока.

Везни

Жадувате за спокойствие

Присъствието на силен аспект Венера/Юпитер /Венера и Юпитер попадат в лупичката/ може да ви го позволи, стига вие да се отдръпнете от конфронтациите, които вече са се създали. Предлагам ви да си наложите една лежерна линия на поведение спрямо партньорите в личен и професионален план. Няма да постигнете много, ако настоятелно и агресивно отстоявате своето. Позицията ви може и да е правилна, а каузата ви правдива, но към настоящия момент никой не се интересува от това, а планетните аспекти изискват да работите в сътрудничество. Актуалните небесни конфигурации настоятелно говорят, че няма как да се разминете без спокойни и умерени разговори под семейния покрив и без добронамерени диспути на работното място. За тях изберете датите от края на март, а за личните срещи и обсъждания, датите от началото на месец април.

Скорпион

Внимателно с колегите

Енергиите от аспекта Венера/Юпитер /Венера и Юпитер попадат в лупичката/ се съчетават с вибрациите на затъмненията - отминалото, към 20 март, и предстоящото, към 4 април. Най-вероятно те ще са забъркани в причината за присъствието на затруднения и напрежение в делника ви, както и за интригите и разногласията на работното място към 28 март. Но в същото време ще спомогнат да разберете или да разкриете истини, които да ви отворят очите. Меркурий/Сатурн /Меркурий и Сатурн попадат в лупичката/ ви противопоставят на околните, но и дават надежди да се справите с проблемните казуси, размишлявайки. Надявам се, навреме да си дадете сметка докъде и доколко можете да тествате границите на ограниченията и кога трябва да ги приемете. Горното предупреждение ще засегне отношенията ви с колегите, с членовете на семейството, с интимния партньор. Доверете се на приоритетите на едно балансираното поведение през дните от 28 март до 2 април.

Стрелец

Горчиви истини

Съсредоточени сте в това да разберете живота, да получите максимално достоверна информация за поведението на хората, които ви интересуват, защото се нуждаете от верен подход към тях и общата работа, към съвместността в отношенията. Към всяко действие, дори онова, което свързвате с извършването на обичайните, делничните задачи, подхождате със старание за максимална точност и изчерпателност. Похвално е, че проверявате всичко до последната подробност и обстойно преговаряте. В същото време трябва да сте готови да научите или да разберете неща, които да не са приятни. Истините невинаги се преглъщат лесно. Но от друга страна, моментът е възможно най-подходящ да се справите с темата. На 28 и на 29 март е възможно от миналото да изплува личност, проблем, въпрос. Бъдете готови за отговора дали се интересувате, имате ли намерение да се занимавате занапред с тях. Моят съвет е да затворите една страница, за да отворите нова, следваща.

Козирог

Бързайте бавно

Вашият слънчев знак е облагодетелстван от транзитиращите планетни аспекти. Приемате информацията от Венера/Юпитер и Меркурий/Сатурн /Венера, Юпитер, Меркурий и Сатурн попадат в лупичката/ за важна, но не се стряскате пред заявката да сте предпазливи и да не прекалявате. Вашата природа, когато вярно се е проявила, не може да допусне никакъв род разхищение. Разбира се, мога да отбележа, че има дни, през които и вие ще проявите нетърпение, ще прибързвате там, където не се предполага да го правите. Говоря за дните 29, 30 и 31 март, които не предполагат лекомислени или необмислени решения в сферата на професионално-служебните контакти, в делата с парично-финансов характер. Дори устойчивостта на Козирог може да се поддаде на атаки от страна на планетите. Спокойствие и отмора ще намирате единствено под семейно-домашния покрив, но след 2 април.

Водолей

Нужна ви е почивка

Налага се да осъзнаете, че сте се нагърбили с големи отговорности. Основната част от усилията ви в последно време е в помощ на близките, за да се справят с проблемите или в начинанията си. Вие се опитвате да им помогнете, но е възможно да се окаже, че вместо това ги отдалечавате от пътя им. Постарайте се през следващите дни да балансирате собственото си поведение и с това да си изясните каква трябва да е вашата роля. Истината е със сигурност посредата: някой се нуждае от вас, но не за да го закриляте, а за да осъзнаете колко важна е взаимността. Тогава ще спрете да се нагърбвате с отговорности, защото трябва и ще го правите заради общото желание да продължите по пътя. И да ви напомня, че звездните параметри днес изискват именно синхрон. В тази връзка ви предлагам, преди да се заловите със следващия кръг от своите професионални задачи, да помислите за кратък отдих. Надявам се той да спомогне за отърсването от вредните за вас припряност и настоятелност.

Риби

Съдбата е благосклонна

Има правила в астрологията, които рядко са толкова ярко вплетени в атмосферата на нашето настоящето, както се случва днес при вас. Сега става възможно в практиката на живота си да видите въздействието им. Говоря за присъствието на аспект Венера/Юпитер /Венера и Юпитер попадат в лупичката/, към който на 29, 30 и на 31 март се присъединяват вибрациите на Луната. Имате шанс да осъзнаете какво означава да получиш подарък. Съдбата е добросъвестният пощальон, който няма да забави пратката и ревностно, упорито ще ви преследва дори когато отказвате да я приемете. А вие го правите, защото се страхувате. Пазите се от новини и не търсите повече факти, информация, не искате и да чуете за промени и начинания. Смятате, че вече разполагате с онова, което сте искали и което е добро за вас. Грешите. Седмицата е готова да ви покаже и защо. Само не си затваряйте очите пред очевидното, моля.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай