Молитвата на Иванка лекува дрогирани

Молитвата на Иванка лекува дрогирани | StandartNews.com

Богородица й казала насън: "Ти си наша, ще те пазим"

Силата й се отприщила след силни болки в главата

Иванка Младенова се сблъскала с проблемите на алкохолиците от малка. Покрай баща си, който злоупотребявал с чашката, тя добре опознала реакциите и поведението на зависимите. Сега успешно помага на хора, които имат проблеми с пиенето или наркотиците. Въздейства от разстояние, без да се налага да ги вижда. Помощта идва със силата на молитвата.

Началото

Иванка вижда, че Бог е закрилял живота й и е имал промисъл за нея още преди появата й на бял свят. Когато разбрала, че е бременна, майка й се опитала да направи аборт. Но колежките й забелязали, че наедрява и питали дали не носи дете. Тогава жената разбрала, че плодът е запазен. Притеснила се дали ще е добре бебето. Иванка се родила 4,5 кг и нищо й нямало. Майка й искала да я кръсти Мария. Но бащата решил, че ще е Иванка и го обявил в родилния дом. "Майка си търси бебе Мария, дават й бебе Иванка", смее се сега лечителката.
Знаците свише се проявяват през целия й живот.

Един от тях е появата на Богородица в съня й. Ваня има син и момче и момиче близнаци. Когато децата били малки, цялото семейство отишло на море. Но малчуганите вдигнали висока температура. През нощта на Иванка се присънила Девата, "Отваря се врата и виждам Богородица, светеща. Тя ми каза: "Не се страхувай. Трябваше да дойдем и да ти кажем. Децата ти не са болни. В петък трябва да отидеш в черквата "Св. Кирил и Методий", на Женския пазар. Там, зад голямата печка казан, до стената на колоната има икона на св. Фанурий. Ще се помолиш и децата ти ще бъдат здрави". Събудих се и скочих. Върнахме се в София. Направих каквото ми се каза в съня. На иконата имаше ангел, прострял ръка над дечица. Сълзи се стичаха от очите ми, но някак не по бузите, а като през маркуч. Вечерта пак сънувах Богородица. Каза ми: "Нали знаеш, ти си наша, ние те пазим и децата ти ще са здрави от събота". Така и стана", спомня си Ваня.

Дарбата й да лекува се отключва след дълги години на главоболие. Тя работела като санитарка в очната клиника в Медицинска академия. Била на 30 г. Нито хапчета, нито упойки й помагали. Щом започнали да й правят скенер, апаратурата блокирала и не успели да я пъхнат в огромната машинария. Тогава Иванка чула страшната диагноза - микроаденом на хипофизата (тумор в мозъка). При томографията странните явления продължили. "Череп има, мозък - няма. Осветена снимка", връща лентата назад Иванка. Докторите се видели в чудо. Дали й лекарство да потиска тумора, който според медиците растял изключително бързо. "Накрая реших да отида при баба Кунка от село Славщица, Ловешко. Бях чула за нейната ясновидска дарба, беше помогнала на зълва ми с билки. Отидох при нея с цялата папка изследвания, а тя тъкмо си идваше от коситба с една вила на рамо. Без да поглежда опашката пред къщата й, каза: "Айде, да влезе софиянката". Вътре ми рече: "Да кажеш на доктора и жена му (а те работели заедно - б.а.), че те имат тумор в мозъка, ти нямаш. Здрава си и ще лекуваш. Когато започнеш да осъзнаваш и контролираш енергията си, ще се разтоварваш, ще лекуваш и няма да имаш болка. Силна е дарбата ти, затова сега е така", разказва историята Иванка.

Измолва изцеление с код

Иванка, която е помогнала на стотици зависими, споделя, че нейният метод включва само добра дума и молитва. Изречени пред който трябва от Небесното царство, те помагат на болния дори да се намира на другия край на света. "За Бог разстояние няма. Аз само моля за помощ на този човек, а изцелението го дава Той", признава Младенова. В началото при развитието на дарбата си изкарала курсове за масаж и започнала работа в един център. Клиентите започнали да усещат, че им помага по някакъв начин. Намерила обява: "Астрал медиум" търси лечители и масажисти". Там имало ясновидка, която я посрещнала с думите: "Ваня не е масажист, тя е много голям лечител". Останала да работи там и чрез дамата й се дал код, с който да изцелява. "Тя ми беше земният водач", пояснява Иванка.

Веднъж пък получила съобщение: "Вземи белия чаршаф, който донесе днес, и го разстели на земята". И тогава невидимият й първи учител си написал името със златни букви върху бялото платно. Така започнала да се развива дарбата й, която се допълва всеки ден. Друг път, на празника на свети Мина, отишли в патронния манастир на поклонение. Иванка докоснала възрастна жена, страдаща от болки в коляното, и се изцелила. От полунощ до 2 часа трябвало да се пази тишина, но бабата извикала: "Олеле, мина ми!". Но друга мирянка помислила, че Иванка говори и й се скарала. Ваня от неудобство станала права и усетила, че нещо странно се случва с нея - тялото й се движи като махало. Чула хората как шептят и се чудят какво става. Но не реагирала. След 21 минути седнала на земята. Всички се събрали около нея и започнали да молят: "Пипни ме, изцели ме". А Ваня получила съобщение чрез колежката си от "Астрал медиум", че това се е случило, за да се покаже силата й на земните жители.

"Търся проблема на хората, когато дойдат за помощ. При мен идва мисъл, форма и визия. Нямам глас, който да чувам. Виждам картини от живота на човека и причината за проблема. Моля се на Бог за теб, не ти се набърквам в съдбата", обяснява Ваня.

Помогнала и на човек с пареза

Веднъж, докато пътувала с трамвая, й позвънил човек, който имал пареза от 6 г. Ваня му казала, че щом моли за помощ, ще опита да му помогне. Казала му думи, които да изговори. По-късно човекът се обадил разгневен, защото усетил небивали болки. После обаче разбрал причината - парализираните пръсти на ръцете му започнали да се отварят. Кракът му, който не можел да изпъне от коляното, също се разгъвал. Човекът се разкаял, извинил се. Започнал да ходи без бастун, а с безпомощната си преди ръка вече можел да носи литър мляко. След време й споделил, че видял падаща звезда и си пожелал: "Помолих Бог да ме извини и да ти увеличи дарбата".

Въпрос на вяра

Ваня споделя, че никого не задължава да й вярва, но предупреждава скептиците да не се подиграват на дарбата й. Веднъж при нея дошли двама братя близнаци и техен приятел, които имали проблеми с пиенето. Иванка съвсем откровено се обърнала към тях с думите: "Ако искате да ви помогна, не ми се подигравайте. Ако чувствате, че това не е за вас, не го правете". След време единият близнак започнал да се подобрява, отказал пиенето. Хванал се на работа, чувствал се добре. Но другите двама й се обадили един ден, като се държали арогантно. Тя отново ги предупредила да не се подиграват. След седмица двамата младежи пак й позвънили, пак говорили неприлични приказки. "Засрамете се, какво ви помолих аз", попитала ги тя. По-късно двамата тръгнали на път и направили такава катастрофа, че колата им станала за скрап. Но хората нямали и драскотина. "Сетили се тогава, че съм ги предупредила. Аз нищо лошо не съм и помислила, това беше следствие на поведението им", разказва Иванка.

Друга история - при нея дошло момче, зависимо от дрога. Приплакало, че се чувства слабо, че има нужда от помощ. Започнали лечение. Положението било сериозно, но стигнали до минимална доза метадон, ако е много силна кризата. Веднъж младежът дошъл с приятелката си, бил силно надрусан и започнал да я обижда. Тя му припомнила, че не бива така. Казала му: "Грешиш, детенце!". "Лельо Ваня, знаеш ли какво стана. Прибрахме се и щом отвори вратата на сервиза си, всички машини изгърмяха", обадила й се малко по-късно приятелката му. Младежът се разплакал, съжалил, че я обидил. "Ако не ми вярваш, по-добре си иди и нищо не ми казвай, така предупреждавам хората всеки път", казва в заключение леля Ваня.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай