Мисълта може да лекува

Мисълта може да лекува | StandartNews.com

Няма нелечима болест, има незаслужено изцеление, смята лечителка от полски произход
За да сме здрави, трябва да обичаме, казва сензитивът Зофия Шчербак

Силата на човешката мисъл е огромна. Тя може да твори, но и да лекува. В това ни убеждава Зофия Шчербак. Казва, че се занимава с алтернативно лечение от 1992 г. Подходът й обаче бил индивидуален и не се побирал в рамките на човешките разбирания. "За мен по-лесно се работи с децата, защото са непредубедени и имат фини и ефирни вибрации. Докато възрастните, обременени с тежки заболявания, имат много бариери към живота изобщо", убедена е енерготерапевтката.

Менталната енергия

Заявява, че работи предимно със силата на мисълта си. "Това е най-фината енергия, с която може не само да се диагностицира, но и да се лекува", разказва лечителката. Твърди, че с този метод имунната система на човека може да се стимулира до такава степен, че организмът да разпознае мутиралите клетки, като раковите, например, или увредено ДНК при генетично заболяване. След това започвал процес на регенерация. "Именно оттук се получава подобрението в състоянието на болния", обяснява ефекта от своите сеанси Зофия.

Когато при нея дойде болен човек, тя първо го сканирала, за да види откъде идва проблемът. При този процес като на екран пред нея изскачали увредените клетки на даден орган. Медицинските документи, които хората й носели, я интересували само дотолкова, че да свери, дали докторите са видели същото. И ако поставената от лекаря диагноза съвпадне с нейната констатация, тя не изисквала нови изследвания. В противен случай казвала на хората какво точно да си изследват и да дойдат пак. За да не бъде голословна, Шчербак дава за пример една 78-годишна жена. Тя не можела да ходи, тъй като според епикризата имала дегенерация на гръбначни прешлени и малки плаки в мозъка. Със свръхсетивната си дарба обаче Зофия видяла, че пенсионерката има атрофия на мозъчната кора, която обхваща и бялото вещество. "Освен че не можеше да ходи оттук имаше проблеми с говора и преглъщането", спомни си дамата. Още след втората процедура старицата се подобрила видимо.

Карма

Не на всеки може да се помогне, признава полякинята. "Аз получавам информацията за дадения човек и в случай, че не е за мен, му казвам да отиде на еди си какъв специалист или че е за операция", разяснява жената скенер.
Не били рядкост случаите, в които самите хора по някаква причина не заслужавали изцеление. Затова дори да им се даде целебна енергия, то реално не се получавало подобрение. Шчербак разказа за две сестри от Пловдив - едната не можела да има деца, а другата имала киста на гърдата. На първата помогнала, но при другата заради множеството й аборти не се разрешило. "Казах й, че колкото и да искам, не мога да й махна образуванието, защото тя трябва да изкупи греха си", разказва лечителката, която от години живее в България.

Зофия Шчербак споделя, че е имала лечителски способности от малка, но просто не е подозирала за тях. "Като дете помагах на родителите си, които имаха високо кръвно", разказа тя. На 12-годишна възраст Зофия постъпила като доброволец в Червения кръст в Полша и там дарбата й се доразвила. После, идвайки у нас, у Шчербак се събужда и желанието да помага на страдащите и тежко болните.

Дистрофия

Сред болестите, които Зофия установила, че може да повлиява, са дистрофия на мускули, всякакъв вид хормонални нарушения, дори паркинсон и множествена склероза. "Като дойде човека, аз ако мога да му помогна, го взимам, в противен случай отказвам", признава Зофия.

При по-сложните болести освен мисловния контакт се налагало и допир в определени зони от тялото - при множествена склероза и паркинсон например. "Така въздействието се удвоява. Това се налага, когато положението е тежко и нямаме време", вметва екстрасенската.

Шчербак разказа и друг случай, в който помогнала на дете с дистрофия на мускулите да клекне, а после и да започне да изкачва стълби. "Както вече споменах, с децата напредваме най-бързо и ефективно, защото те са чисти и нямат бариери. На недоверчивите винаги казвам: "Ако до три дни не получите облекчение, прекратяваме", заявява енерголечителката.
По думите й пациентът сам трябва да се убеди в ефекта, а не да му се внушава. Иначе процедурите като времетраене и честота зависели от стадия на болестта, а не от възрастта. Жената сензитив разказва, че помогнала и на 7-месечно бебе от Лом с хематом в главата. Пеленачето не можело да седи и да контролира лявата си ръчичка. Надарената дама открила проблема и със силата на енергията на мисълта успяла да го премахне, като работила от разстояние само по снимка.

Среща с папата

По същия начин дистанционно Шчербак помагала и на своя сънародник папа Йоан-Павел II през 2002 г. Тогава главата на римокатолическата църква идва на визита у нас, но скован заради напредналия паркинсон. По думите на Зофия тя осъществила мисловен контакт с папата и както стояла в множеството, отстрани му дала живителни сили. "Имаше страшна връзка между мен и папата. Той ме търсеше с очите си. Погледна ме и ме богослови, сякаш искаше да ми благодари по този начин", описа онзи момент жената скенер. В заключение казва, че за да сме здрави, трябва да излъчваме любов. "Защото всичко е любов и тя е водеща!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай