Меркурий пречи на бизнеса

Меркурий пречи на бизнеса | StandartNews.com

Дочакахме приветливата част от месец октомври. Надявам се, че сте се вслушали в съветите да не прибързвате и да не упражнявате натиск върху обстоятелствата. Сега вашето търпение, дипломатичност и придвидливост ще бъдат възнаградени.

Очаквам между 18 и 24 октомври да получаваме подкрепата на хармоничния аспект между Слънцето и Венера и светът ще изглежда едно по-добро място за живеене. Първоначално съюзът им ще се случва на територията на знака Везни, а след 23 октомври върху тази на знака Скорпион.

Мнозина ще получат вътрешен подтик за себеусъвършенстване. Други ще се решат да променят към по-добро екзистенцията си или да направят необходимото, за да хармонизират взаимоотношенията си.

Красивите гледки, красивите предмети и добрите обноски ще внесат нов елемент в обичайния ритъм на ежедневието ни и ще отнемат част от напрежението.

Меркурий остава "ретрограден" през целия период и принципно отрича сключването на важни, дългосрочни договори.

Овен

Намирате ключ към успеха

Вие сте изключително самоуверени. Няма как да не потвърдя, че съжденията ви почиват на стабилна основа, а изводите ви - на верен анализ. И все пак - не е излишно да чуете онова, което другите казват. Присъствието на планетата Венера в микса от звездни аспекти, изисква да се доверите на дипломацията в общуването. Няма как иначе да убедите другите защо днес смятате, че е невъзможно всеки поотделно да се бори за важните неща в живота. А и на вас ще ви е по-лесно ще откриете собствения път към успеха. Приемете постигането на единомислие за своя основна задача. След 22 октомври продължете да търсите варианти за предлагане на своите проекти. Важно е да привлечете вниманието на повече хора. Така мнозинството от представителите на знака ще получат достатъчната доза внимание, от която се нуждаят в личен план и в професионален план.

Телец

Никакви емоции

Няма да ви е лесно да се справите с проблемите в общуването. Причината днес са вашите високи изисквания към отсрещната страна. При мнозина аспектите фиксират вниманието им върху фамилните взаимоотношения, докато обстоятелствата налагат те да се съсредоточат върху работата си. Там има много неща за довършване, а други очакват вашата бърза намеса. Сега, информацията, която получавате, ви затрупва, докато за вас е важно да отсеете излишното. Използвайте дните от 18 до 21 октомври за ориентиране в ситуациите, тъй като процеси, протекли под повърхността на делника през последните месеци отново напомнят за себе си. Те са в състояние да внесат напрежение и да ви създадат усещането за прииждаща вълна от неприятности. Не се поддавайте на емоции. Трябва да сте готови с отговора си, защото вече сте затворили тази страница.

Близнаци

Не на прибързаните решения

Животът ви тече на бързи обороти, но това не ви притеснява. Оценявате случващото се като приятно и не се оплаквате от суматохата наоколо. Всъщност, дните са ви дадени да се посветите на приятни занимания, на контактите, които ви държат в крак със случващото се. Срещите, които ще реализирате на 20 и на 21 октомври, освен приятния си характер, имат още една страна. През тях вие ще протегнете някому ръка, а отсрещната страна ще ви позволи безболезнено да разширите влиянието си в желана сфера. И докато общувате с лекота, моля, останете странични наблюдатели и позволете на околните също да следват своя път. И докато се забавлявате и се наслаждавате на уменията си, придържайте се към съвета да не да вземате прибързани решения. За важните разговори и за уговорките, на които ще разчитате занапред предвидете време на 24 октомври или след тази дата.

Рак

Предстоят пътувания

Енергията на лунното затъмнението от 8 октомври ви даде сили да сте в непрекъснато движение. Съзнателно преместихте акцента на заниманията и стремежите си върху семейната среда. Там събитията са много и задържат основателно вниманието ви върху себе си. Възможно е, благодарение на присъствието на Венера в знака на Скорпион да използвате предстоящите дни за пътувания като съчетаете удоволствието от срещата с нови лица и места с работата и бизнеса си. Не се отказвайте от тази възможност - точно в този момент светът открива пред вас неподозирани страни. На 24 октомври следва слънчево затъмнение, което ще ви подтикне да претеглите постигнатото до тук. Не бих се учудила, ако у някои зароди намерение за промяна в работата или се оформи идея за нова посока, в която да развиват своята професионална дейност. Ще поясня, че всичко се случва в мислите ви и въпреки това е подготвителен етап за следващи решения.

Лъв

Любовта ви променя

Обстоятелствата се намесват и преконфигурират вашия личен живот. Плановете ви ще претърпят корекции. Причината е в повишеното внимание към личността ви от страна на заобикалящите. Всеки ще реагира според нагласите и индивидуалните положения в картата си, но едно е ясно - никой няма да остане равнодушен към енергиите, които планетата Венера вкарват в делника им. Не казвам, че трябва да промените целите си или да се откажете от предходните намерения. Твърдя само, че животът ви се променя, благодарение на любовта, емоциите и чувствата. Не се колебайте да извадите от приоритетите си нещата, които не се харесват на отсрещната страна. Сега е моментът да хармонизирате отношенията, на които изрично държите.

Дева

Общувайте с мярка

Няма еднозначен отговор или оценка за състоянието на вашия делник през периода. Необходимо ви е да съхраните желанието си за приятни мигове през свободното време. Така ще си подсигурите сили да свършите многото работа, с която ще се окажете натоварени от първия до последния ден. Не мога да не ви предупредя, че обстоятелствата не ви щадят. Те, а и заобикалящите, изискват все повече и повече от вас, очакват вие да сте винаги на разположение, да се съобразявате с капризи. Прекрачването на границите в общуването може да бъде възпряно от вашия категоричен отказ да се съобразявате с прищевки. Редно е да го сторите, тъй като така защитавате не само своята позиция, но и позволявате на чувството ви за самосъхранение да предотврати изтичането на важна за вас жизнена енергия. Тя е тази, която ви предпазва от обичайните за сезона грипни и вирусни заболявания.

Везни

Чакайте критики

Невъзможно е да не попаднете под въздействие от страна на енергиите на предстоящото на 24 октомври слънчево затъмнение. Как ще ви се отрази ли? Когато Венера е в играта, нещата винаги излизат на сцената. Вие ще се превърнете в обект на нечии желания, а емоциите ще ви завладеят изцяло. И все пак, обърнете внимание на поведението си в обществото. Нищо чудно да станете обект на упреци. Вие сами ще ги предизвикате с поведението си на 21 - 22 октомври. Преценете до колко сте силни, за да поемете вълната от подобно недоброжелателно внимание от страна на обкръжаващите ви, а как да се справите с критиките от страна на домашните по повод ваши решения, които пряко ги засягат. Мисля си, че запазването в тайна на емоционалните желания и на трепетите ви е вярната стратегия в този момент.

Скорпион

Мислете за близките си

Енергиите на периода фиксират вниманието ви върху състоянието на отношенията в личен план. Причините за това ще са различни при отделните представители на знака и са в зависимост от индивидуалната ситуация в техния дом, в партньорствата им. Непосредствено след затъмнението на 8 октомври им се наложи да посветят повече време на належащите семейни въпроси. Темата за парите и разходите все така е на втори план. Изместена е от вътрешната ви потребност да се убедите в искреността на чувствата на отсрещната страна. Избрали сте точния момент за тези отговори. Възползвайте се благоразположението на Венера и Слънцето ви, за да изясните съществуващи недоразумения. Съсредоточете се върху необходимостта да преорганизирате своето време така, че да ви остава повече сили за обгрижване на вашите близки.

Стрелец

Дайте си отдих

Вие сте готови да попадате някому ръка. Имате респект от способностите и постиженията на околните. Това е отлична основа за добро сътрудничество в бъдеще. След 24 октомври мнозина ще се окажат в нова лична или професионална ситуация, именно защото са се възползвали днес от хармоничните вибрации на Венера, към тяхното рождено Слънце. През дните, които са непосредствено преди слънчевото затъмнение на 24 октомври, не е препоръчително да изяснявате стари проблеми от взаимоотношенията било то в тези от личен план или на работното ви място. Дайте си малко отдих, излезте сред природата и си позволете да се отдадете на спокойни и разтоварващи занимания. Смятам за полезно да си съберете мислите, тъй като по този начин ще се погрижите за своя душевен баланс. Възползвайте се от тази уникална възможност.

Козирог

Всичко е във ваши ръце

Усещате се готови за дела. Не можете веднага да си дадете отговор на въпроса - какво ви прави толкова уверени, но и не е нужно. Предлагам ви да се съсредоточите върху делничните задачи и да си дадете сметка, че успехът е във вашите ръце. На 21 и на 22 октомври истината за напредъка в делата е в малките стъпки. Мнозина ще се поздравят за чудесни идеи и нововъведения, които ще могат да реализират в близко време. Причината за моята увереност се крие във факта, че планетните вибрации през периода поставят акцент върху настроението ви, а то ще се подобрява, благодарение на резултатите от работата ви. Остава в сила препоръката ми към вас да не се насилвате и да оставяте възможност околните да проявят инициативност. Дните преди 24 октомври изискват вие да се отпуснете и да допуснете в живота онова непукистко настроение, от което иначе толкова се страхувате.

Водолей

Нови полета за изява

Вие търсите нови полета за своята изява. Мнозина ще попадат документи за работа извън страната или ще разгръщат страниците на интернет, за да се информират за възможностите да продължат обучението си, да се преквалифицират. До 24 октомври вие сте ентусиазирани да направите възможно повече в тази посока. След това, в живота ви ще навлязат нови енергии и вие ще трябва да се съобразите с тях като канализирате и систематизирате намеренията си в конкретни решения, договори. Напомням ви, че подходящото за целта време ще дойде, непосредствено след слънчевото затъмнение и края на "ретроградния" период на Меркурий на 25 октомври. А дотогава, мислите ви все така ще политат към бъдещето и ще сте изцяло погълнати от правене на планове и проекти.

Риби

Не отлагайте задачите

Седмицата ще ви изненада с появата на непредвидени задачи. Мнозина ще се окажат в цайт нот заради предишното си нехайство. Към 20 октомври и през идните дни се появява наложителност да се свърши работата, която е трябвало да сте приключили към началото на месеца. Не повтаряйте повече тази грешка и не отлагайте днешната си работа за утре. Обстановката под семейно-домашния покрив също е усложнена поради намесата в живота ви на хора и обстоятелства, изплували от миналото. Партньорът ви, вероятно, се нуждае от вашата морална подкрепа. Неправилно е да си мислите, че тази задача може да почака. А и не е възможно да махнете с ръка и да си кажете, че проблемите на околните не ви засягат. Редно е да проявите изискващата се сега от вас отговорност на поведението и тогава ще осъзнаете, че дяволът не е толкова черен, за колкото се представя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай