Майка под наем ще роди внука на Джуна

Майка под наем ще роди внука на Джуна | StandartNews.com

Ясновидката погребала 3 деца, израснала с жестока мащеха

4 месеца живот не й стигнали, за да види наследника на любимия си син Вахо

"Бързам да си отида! Отивам си като прокълната от Бог, въпреки че жертвах живота си заради благото на хората!", казва ясновидката Джуна в последните си мигове на откровение. "Всички ме нападат, опълчват се срещу мен. Нямам повече сили да страдам. Така и така съм жив труп, който ходи отдавна по тази земя. Не спя, не ям. Господи, идвам при теб!", признава Джуна. Всъщност лечителката с вълшебни ръце е нещастен човек с много врагове. "Всички шамани, екстрасенси и магьосници искат да ме убият", признавала пред приятели. Истината е, че знаела прекалено много държавни и лични тайни. Но самата тя била загадка. А животът й е белязан от голямата трагедия - да губи децата си. 40 дни след смъртта на Джуна "Стандарт" разкрива големите й тайни.

Синът на Джуна - Вахо, чиято нелепа смърт изпива силите й, не е единственото й дете. Преди него щяла да има момиченце, но пометнала, едва 18-годишна. Джуна обаче пазела в тайна тази драма. Както и факта, че имала още едно момче - Михаил, когото осиновила от дом, за да си има другарче Вахо. И него го застигнало проклятие - Миша бил убит! Отишъл уж да се види с приятелчета от детския дом в покрайнините на Москва

изчезнал и го открили убит

Зверството така и не било разкрито от полицията, тъгувала до последно Джуна.

Да бъде добра майка била най-голямата мечта на лечителката - може би, защото нямала такава. До сетния си дъх ясновидката криела, че е израснала с мащеха. А детството й никак не било леко. Мащехата я тероризирала системно - веднъж й разбила носа, друг път - я давела в кофа с вода. След всичко преживяно Джуна се съмнявала дали е дъщеря на баща си, или на брат му, който живеел в Пятигорск, но безследно изчезнал с жена си, която също била рускиня.
Тормозът от детството обаче бледнеел пред това, което щял да й предложи животът в бъдеще. Най-големият удар - катастрофата със сина й Вахо. Приятели на Джуна твърдят, че той живял 6 месеца след инцидента. С невероятната си сила майка му успяла да го вдигне на крака. Момчето дори отново започнало да излиза с приятели. До последната си Нова година - 2001-ва, когато й казал: "Този път ще остана с теб!" - вероятно предчувствайки, че ще са заедно за последно. След празника Вахо излязъл, за да се разходи. Тогава Джуна последно го видяла жив. "Седем души са го нападнали. Дали са му нещо да пие. После са го били.

Носът му беше счупен, черепът - също

целият беше изпотрошен", разказва с цигара в ръка ясновидката в предсмъртните си откровения. Оттогава насетне живее като птица със счупени криле, която се лута в невидима клетка. Убедена е, че синът й е "премахнат". Кръгът на заподозрените се свежда до най-близките й роднини. Тя твърди, че е купила на всички по две-три коли, обличала ги и ги обувала. Но ги подозира в заговор. В последната си изповед Джуна е убедена, че няма да си отиде без чужда помощ. Бои се от брат си и племенника си, за които признава публично, че са ненавиждали сина й Вахо. "Не можех да ги изгоня от къщата си. Беше ме страх да не направят нещо на сина ми...", със съжаление заявява гадателката в последното си откровение. В отчаянието си след смъртта на Вахо Джуна се нагълтала с реланиум, но я спасили. След няколко неуспешни опита за самоубийство тя решила да продължи живота си, но на самотек, по инерция и без никакво желание. Тук обаче възниква въпросът как вярващ човек може многократно да иска да сложи край на живота си! Това е несъвместимо с християнската религия, към която се твърди, че изповядвала лечителката. Тя самата е казвала, че е вярващ човек, тогава защо целеустремено е вървяла против неговата воля!? На този въпрос Джуна сама си отговаря в откровението, като заявява, че

напуска като прокълната от Бога

Тя си признава, че имала много врагове, особено сред колегите й, които се пишат за екстрасенси. Определя се като изключително самотен човек. Съществото, което й е носело малко радост в живота през последните години, е било любимото й кученце Вики. Тя го е гледала като писано яйце, като малко дете. Лечителката много е обичала децата. Лекувала е безчет малчугани с епилепсия и се е отнасяла с много нежност към малките си пациенти. Целувала е всеки един от тях. Всъщност Джуна е мечтаела за пълна къща с деца, за много внуци - една несбъдната мечта. Поне засега. Защото чудесата на съвременната медицина може и да я сбъднат. Още след смъртта на Джуна се разбра, че е пазела замразена сперма на сина си Вахо и едва ли не смятала да зачене от него. Сега главният лекар на клиниката, където се съхранява замразеният биоматериал на младия мъж, твърди, че вече са намерили сурогатна майка. Това потвърди и биофизикът Сергей Яковенко, който е бил последната надежда на Джуна, че ще дочака да види наследника на Вахо. Сергей Александрович е шеф на "ЭКО АлтраВита" - известната и скъпа клиника за лечение на безплодие. Неговата заместничка Евгения Сергеевна потвърди пред "Стандарт", че екипът им наистина прави чудеса. Яковенко споделя, че първоначално Джуна е

поискала да износи ембриона

но лекарите успели да я разубедят. Така намерили сурогатна майка. Били са необходими още 4 месеца до окончателното завършване на експеримента, но междувременно Джуна издъхнала. Да, но чудото е възможно и сега, твърдят учените. Едно е сигурно - детето на Вахо ще се роди "със златна корона". Завещанието на гадателката гласи, че единствен неин наследник ще е внукът й. А легенди се носят за планините от пари и скъпоценности, които е спечелила с вълшебните си ръце Джуна.

"За онова време всички трябва да са ми благодарни - започвайки от олигарсите. Трябва да са ми благодарни, че се радват на живота и благата си благодарение на мен. Отивайки си от този свят, аз всъщност няма да си тръгна, защото ще оставя следа от себе си, която един ден ще надделее над всичките науки", казва Джуна в последната си изповед. Хронометърът на живота й вървеше прекалено бързо и тя сама го ускоряваше. Дали някой ще я продължи? Кой знае!

Срещнала Шевернадзе на оня свят
Изпаднала в кома, преди да замине за Москва

Джуна твърди, че враждата й с роднините, чиято завист вини за провала на живота си, е започнала много отдавна. Още докато живеела в Съветска Грузия и при нея идвало цялото държавно ръководство. Домът й бил на ул. "Фиолетов" 18 в Тбилиси. Посещавал я дори всесилният Чурбанов, а славата й се разнесла с бързи темпове до Кремъл. От столицата Леонид Брежнев издал заповед Джуна да бъде докарана в Москва. Точно тогава ясновидката за малко не умряла. Внезапно й прилошало на улицата, обляла я ледена вълна. В несвяст се качила на автобус и успяла да стигне до вкъщи. Там паднала на дивана и загубила съзнание. Близките й разбили вратата и я намерили в тежко състояние. Бъбреците й били напълно отказали, а сърцето й - извън ритъм. По път за реанимацията Джуна окончателно изгубила съзнание, изпаднала в клинична смърт. По-късно лечителката ще каже: "Умрях на Пасхата, пренесоха ме в червения ъгъл на покойниците!". Джуна си спомня, че на "оня свят" я чакала жената на Шевернадзе, която лежала на гърдите й и ридаела. Ясновидката разказва, че усетила как душата й се отделя от тялото. Било страшно, жестока болка я пронизала в слънчевия сплит. Крещяла от ужас, но никой не се притекъл на помощ. И после дошло облекчението - изведнъж усетила лекота, всичко около нея се разплуло, било нощ, усещала вълните на тъмно море. Успяла да политне и в далечината видяла много висок мъж, който я чакал в огнен квадрат. Тя искала да се хване за него, но той я блъснал... И се събудила. Било е 5-6 сутринта. Два дни след като излязла от комата, я закарали в Москва.

Лорд й платил чувал с пари
Криела в сейфа златна корона, диаманти и изумруди

Щом след възкресението си Джуна пристигнала в Москва, от Кремъл разпоредели да й измислят официална длъжност. Само и само да прави това, което умее. Казали й, че ще работи в Изчислителния център на Госплан на СССР, дали й апартамент по нареждане на Леонид Брежнев. И след смъртта на първия човек в СССР номенклатурата не я изоставила. В края на 80-те Джуна станала една от най-богатите и влиятелни жени в страната. В последната си изповед Джуна признава, че е живяла прекрасно. Не само руснаците, и американците я носили на ръце. Веднъж Джуна се върнала от Щатите с чувал пари. Ясновидката разказвала, че лорд Стенли Куг й подарил 2 кг платина, изумруди, диаманти и сапфири. Твърди се, че имала корона от чисто злато, която тежала над 3 кг. Въпреки това твърдяла, че мрази брилянтите и скъпоценностите. Големите парични суми ясновидката държала в банки в чужбина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай