Марс и Нептун носят заблуди

Марс и Нептун носят заблуди | StandartNews.com

В голямата лупа: През периода често ще се чуват предупреждения: за повече внимание и детайлно проследяване на процесите, за отказ от излишни действия. Има и напомняне за опасност от заблуди и самозаблуждения. Тези предизвикателства се появяват заради силното взаимодействие между планетите Марс и Нептун. В интерес на истината трябва да поясня, че въздействието и последиците от тази звездна конфигурация трябва да са ни известни, тъй като тя не е нито необичайна, нито рядка планетна връзка. Може да се твърди, че нашите реакции в случая са тест за способността ни да си даваме ясна сметка за собствените възможности и доколко реалистичен е погледът ни върху действителността, в която живеем. Предлагам да се въздържаме от начинания, да сме много прецизни в поведението си, когато става въпрос за уреждане на финанси, на материални въпроси. На ниво взаимоотношения и идеи аспектът въздейства като силна упойка. Приемаме всякакъв натиск и губим представа за истинските очертания на нещата, на думите, на обещанията. И така до 24 септември. Последните два дни позволяват да се отдадем на по-приятни занимания и за кратко да забравим бързането и надпреварата.

Овен

Във вихъра

Мога да ви подкрепя за активността, тъй като до края на периода е важно да приключите с темите и с проблемите, появили се в рамките на предходните седмици. Планетните положения се промениха, но промяната е с положителен знак. Не задържайте повече намеренията в мислите си, дайте им простор и очаквайте реакциите на околните. Няма лошо, ако ви изненадат. Това би било знак за вас къде и какво трябва да промените, за да се реализират идеите ви. Действайте, без да бързате и да се състезавате със себе си. Периодът не одобрява прибързаното лекомислие в нито една от житейските сфери. Допълвам, че предупрежденията от анонса се отнасят и до вас, колкото да се надявате, че представлявате едно приятно изключение. Дори да е така, сега потвърждавате правилото. 26 септември е важният ви ден. Не чакайте да се събудите, за да решите как ще го използвате.

Телец
Съвет от приятел

През седмицата ще ви се наложи да сте по-разговорливи. Обстоятелствата са натоварили делника ви със свойствени и несвойствени задачи. За първите имате опит и можете спокойно да се опрете на вече направеното - периодът след средата на август беше много продуктивен за вас. За втората група задачи най-вероятно ще ви се наложи да потърсите идеи или съвет отвън. Няма как да се разминете без разговори и срещи. Очаквам първоначално да сте твърде скептични към познанията на околните. Постепенно ще осъзнаете, че в дискусията се ражда не само истината, но и отлични идеи. Те ще ви влязат в работа след ден-два, към 28 септември, когато Меркурий ще застане в срещуположния знака - този на Скорпион.

Близнаци
Капани по пътя

Всичко, което може да се почувства със сетивата и да се преоткрие с ума, ви привлича и задържа вниманието ви. Предполагам, че следващите дни ще посветите на задълбочени занимания в различни сфери от делничното. Нуждаете се от този поглед, тъй като намеренията ви отвеждат мислите ви напред в бъдещето. Още повече, че днешният ви ден не би бил по никакъв начин привлекателен, ако не го украсите със спомени и не го заредите с надежди. При положение, че сте се запознали с думите ми от въведението към текста, няма как да не сте отбелязали, че точно в този момент трябва да сте много предпазливи към предложенията, които ви се отправят. Неблагоприятният ъгъл между Марс и Нептун /Марс и Нептун попадат в лупичката/ отваря широко очите ви за идеалите и визиите за живота, но по никой начин не ви защитава от лукавството и притворството по пътя ви. От тях вие сами трябва да се пазите.

Рак
Умната в офиса

Вашето внимание се е фиксирало върху неща с материално изражение. Продължете в същия дух. Надявам се, че сте се запознали с предупреждението какво трябва да включва поведението ви по време на неблагоприятна планетна връзка между Марс и Нептун /Марс и Нептун в лупичката/. Ако сте го взели предвид, няма как да се насадите на лъжовни предложения. Предлагам ви да сте внимателни в професията и съсредоточени върху конкретните трудово-служебни задачи. Причината е в околните. Те са се настроили да проследяват работата ви, да претеглят качествата ви и способността за работа в колектив. Към 24 септември ще получите обратна връзка как сте се представили. Последните два дни имат различен характер. Сигурно ще го предусетите и ще се възползвате от характеристиките им, а това означава, че ще предпочете да почивате, да се развличате и да си подсигурите спокойствие за рестарт на жизнената енергия.

Лъв
Никакви волности

Усетихте се освободени от примката на притеснението и веднага тръгнахте с плановете и проектите. Моля, обърнете внимание на предписанията от общата част. Те имат пряко отношение към знака ви. Дните до 24 септември са изключително продуктивни за онези, които смятат да разчитат на успех, ползвайки не само своя собствен потенциал, но и активността на околните. На 20, 21 и на 22 септември първо обсъждайте в тесен или по-широк кръг намеренията си. Преценявайте думите си, обмисляйте подхода си. Сигурна съм, че няма да закъснеят положителните реакции на заобикалящите, оценили по достойнство вашето поведение. В края на седмицата можете да си позволите повече волности и по отношение на разходите.

Дева
Робувате на догми

Днес никой не разчита да чуе плановете ви за бъдещето. Околните сякаш са се наговорили да ви питат за конкретни неща и очакват да чуват само еднозначни отговори. Направо ви се е запалила главата. Имам конкретно предложение. Крайно време е да се научите да използвате по предназначение и без страх наличните съвременни начини за комуникация, за да не изглежда поведението ви странно. Определено, робувате на догми и предразсъдъци, защото предпочитате да отваряте пощенската кутия на входната врата вместо пътьом за вкъщи да си проверите пощата. Не е необходимо да присъствате навсякъде лично, пробвайте да разпратите своите послания. В момент, когато планетите Марс и Нептун са еднакво неблагоразположени към вас и имат търканията помежду си, няма нищо по-подходящо от това хем да присъствате в живота на другите, хем да не живеете с чувството, че те искат да им сте под ръка.

Везни

Бъдете пресметливи

Вие се надявате, че все така ще можете да работите на пълни обороти, но погледът към планетните положения за седмицата, разкрива друго. Недвусмислено е така заради промяната в местонахождението върху Зодиака на транзитиращото Слънце. След ранните сутрешни часове на 23 септември то е в знака ви и изисква адекватно поведение. Не е препоръчително да сте толкова щедри и лекомислени, докато разпръсквате енергията и парите си за другите, защото настъпи моментът, в който трябва да акумулирате жизнени и материални сили през Слънцето. В същото време, планетите Марс и Нептун /Марс и Нептун попадат в лупичката/ са в дисхармония, но нито едната, нито другата нямат против вие да се държите настрана от епицентъра на събитията. Дори очакват да сте техен наблюдател и обективен оценител. От все сърце ви препоръчвам да се държите точно така и в семейството, и на работното си място. Няма да ви упрекнат, а ще се допитват.

Скорпион
Никаква почивка

Няма как да се каже за вас, че през това лято вървите по утъпкани пътища. Правете го предпазливо, припомняйки си подсещанията от общата част. Започващата седмица напълно ще затвърди у околните усещането, че е трудно да ви следват и още по-трудно да предвиждат стъпките ви. И на вас не ви е леко, но сте убедени, че сте направили печеливш избор. Повече яснота по въпросите, които ви вълнуват, ще внесат обстоятелства и хора по време на разговорите ви на 24 и на 25 септември. Не се колебайте да се възползвате от получената информация или да се доверите на нечие мнение, стигнало до вас на посочените дати. Време за отдих едва ли ще ви остане. Единствено 26 септември ще се окаже подходящ за ненатоварващи психиката и физиката преживявания.

Стрелец

Време за релакс

Вашият живот се подрежда някак от само себе си. Вие не се вдълбочавате в анализ на всяка своя стъпка и решение, а накрая се оказва, че не е било възможно по-добре да ги подредите. Дали това е само случайност? Вие не вярвате в случайността и сте прави. Зад всичко, което днес преживявате и получавате, стоят ваши предходни действия в една посока, с обща цел. Неслучайно се въздържахте от инициативи с краткотраен ефект през последните месеци. Въздействието на Нептун от знака на Риби продължава да се просмуква в решенията ви. Откриваме го в предпазливостта и мнителността, с която подхождате към околните, а най-мнителните сред вас го превръщат в оправдание за своята изчаквателна позиция. Не казвам, че трябва да го пренебрегнете точно сега. Имам предложение да си дадете кратка пауза и да разтоварите напрежението от очакването да се случи нещо, което не очаквате. Не и през настоящата седмица.

Козирог

На 22 ри се развихряте

Поемате си дълбоко въздух и се впускате в епицентъра на събитията от вашия делник. Не желаете и няма да допуснете да се случва едно или друго без вашето съучастие. Тук не става дума за амбиции, а за вътрешни усещания, които ви подтикват да действате, да сте активни и инициативни и да присъствате в живота на другите. През тях и техните въпроси и проблеми ще разглеждате своето битие. Очаквам неочаквано да научите нещо повече за самите себе си. Няма да се изненадам, ако някои от вас променят почти на шега свои привички или внесат в дневния си режим елементи, почерпени от чуждия опит и пример. Седмицата ще ви изправи през наложителността да работите с много хора и да овладявате техните настроения, техните разнопосочни, а често и противоречащи си интереси. Стегнете се и мислете как вие да представите в най-добрата им светлина общите кауза, задача, идея. Вашият ден е 22 септември. Развихрете се.

Водолей
Не вземайте решения

Далечни планове и далечни краища по света пълнят мислите ви и задържат вниманието ви извън делничната обстановка. Вие сте убедени, че фантазиите ви, подбудени от присъствието на дисхармонични Марс и Нептун в точен аспект /Марс и Нептун попадат в лупичката/, не могат да ви навредят, защото владеете подсъзнанието си. Може да се твърди, че именно подобни разсъждения са ясен знак за това, че вече сте попаднали във властта на лъжовните обещания и неясните мечтания за по-добри дни. В нито един момент настоящият период не е подходящ за важни решения във финансовата и материалната сфера. Дори е препоръчително да се въздържате от подобни стъпки, както и да се стремите да съхраните, а не да раздавате онова, което притежавате.

Риби
Шансът е с вас

Имате прекрасната възможност да изберете с какво да се занимавате извън обичайните и неотменими делнични задачи. Животът ви предоставя шанс, който на други отказва. Мнозина, по волята на обстоятелствата, ще се съсредоточат върху семейните и партньорските взаимоотношения. Възможно е те да имат нужда от освежаващата струя на промяната, на движението или от едно пътуване за придобиване на съвместни впечатления. Други, преориентирайки се, ще променят своите приоритети, ще потърсят нов набор от средства, посредством които да достигат професионалните си цели. Нищо чудно изкуството да влезе в бита, за да отговори на вътрешната ви потребност от повече сетивност и чувствителност към събитията от делника. Нуждаете се от нови критерии за оценка на случващото се. Литературата, филмите, театралните постановки, които ще посетите, могат да предложат различен, интересен и по-подходящ ъгъл за наблюдение на живота. Изводите, които ще си направите, ще ви влязат в работа, защото ще ви сродят със заобикалящите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай