Любовта се събужда

Любовта се събужда | StandartNews.com

Астрологичен хороскоп - 28 февруари - 6 март 2015 година

До последната дата от февруари небесните аспекти не се отказват от активността си. 28 февруари поддържа в пълна кондиция аспекта Марс/Сатурн. Търпение, грижовност и последователност в действията ни към целта - мога да изброявам още, но и този набор от поведенчески черти ще е достатъчен през тези дни да гарантира резултати.

В началото на март има отново среща на "разбирателството", осъществена между Слънцето и Нептун. Нищо чудно, че сме склонни да се самозаблуждаваме, да се поддаваме на внушения, да вярваме в несъстоятелни идеи.

Надявам се, че преди 3 март всеки по своему да е успял да яхне положителната енергия, идваща през връзката на Слънцето с Плутон. Тя може да се впрегне за смели дела и постъпки.

И за да поставя "черешката" за периода, ще кажа, че към 4 март Венера е в състояние да вдъхне живот на всички връзки, основани на любов: и на новите, и на старите, но като че ли най-вече на вторите.

Овен

Силни емоции

Днес вие носите знамето. Околните следят успехите ви и както знаем, победителите получават подкрепа не защото се нуждаят, а защото други искат да са като тях и с тях. След като така добре сте се позиционирали в пейзажа, остава да направите още нещо: да направите усилие за напасване на взаимоотношенията, като навреме премълчавате излишните критики. Венера е благосклонна към онези, които познават силата си и могат да я управляват. Така, със сигурност, ще избегнете сложния момент за взаимоотношенията към 1 март, когато вашите силни емоции могат да притеснят някого. Раздвижената атмосфера на вашата седмица може да въведе нова личност в живота ви. Ако съдбата ви е подготвила такава среща, можете да й се доверите.

Телец

Насладете се на постигнатото

Поемете дълбоко дъх. През новата седмица имате възможност да се наслаждавате на постигнатото. Целите няма да изглеждат толкова далечни и непостижими. Планетните аспекти са се погрижили да се възползвате от тази глътка свеж въздух, а вие я поемете заедно с намерението да преобразите, да промените или да подновите нещо в своя делник. Няма как да не сте възторжени и ентусиазирани по време на ежедневните занимания през дните от 1 до 6 март. Всяка стъпка, която правите, е в посоката, която желаете. Благодарение съчетанието между вашето рождено Слънце и Венера Слънце и Венера, вие не изпитвате вътрешни колебания. Не съжалявайте за предишните си планове, не се косете, че оставате един проект да отлежава, вие имате нужда да повярвате отново в собствените си сили.

Близнаци

Забавлявайте се

Стимулът ви за всичко е любовта. Сега тя е придружена от присъщата ви любознателност. Представяте си, че привличате погледи. Така е. Надявам се, че знаете какво правите, защото вниманието на околните е концентрирано върху личността. Бъдете готови да посрещнете интереса им с идеи и нови предложения. В крачка променяйте и прекроявайте плановете си така, че колкото е възможно повече и за по-дълго време да сте в центъра на актуалните трансформации. И най-важното: моля, забавлявайте се. Дните от 1 до 4 март не трябва да попадат в план на мрачни мисли. Стремете се да не ви влияят нечии твърдения. 28 февруари може да подложи на изпитание търпението ви. Забранете си невротични реакции или необоснована еуфория да ръководят поведението ви. Трябва да сте концентрирани върху основната си цел.

Рак

Всичко е във ваши ръце

Краят на месец февруари е приятно време. Предоставена ви е възможност да попътувате, да видите в нова светлина места, хора, идеи, събития. Не е необходимо да отидете надалеч, за да се случи това. Промяната в обстановката е препоръчителна, само за онези, които нямат поети задължения към настоящия момент. Добро съвпадение е фактът, че март започва с официални почивни дни. То ви позволява по-свободно да планирате дните и да отделяте повече време за развлекателни занимания. Венера не е чак толкова благонастроена към вас, но и малкото, с което ще се впише в делника ви, ще се забележи веднага. Околните ще остават учудени от бързата ви реакция. През втората част от седмицата изборът е във ваши ръце. Вибрациите на транзитиращите Слънце и Плутон са трудни за осмисляне, но веднъж възприети, дават големи предимства - позволяват ви да променяте бързо оценката и поведението си.

Лъв

Шофирайте внимателно

Вие сте преуморени. Дори да не се чувствате така, реакциите ви издават друго. Предлага ви се уникална възможност да разпуснете - пробвайте да сте в отдих, да си дадете ваканция до 4 март. В самия край на периода вибрациите на Венера ще "отключат" заложбите ви. Мнозина ще им се посветят или ще търсят всевъзможни начини да се посветят за по-дълго на своето хоби. Приветствам го и настоявам успоредно с това да продължите да сте внимателни при работа с инструменти, при шофиране. Нека се насладите докрай на свободата да избирате какво да правите. 4 - 6 март са чудесни дни за онези Лъвове, които са се посветили на изкуството, на науката или на културата. Венера няма да ви забрави и вие ще получите нечие одобрение.

Дева

Доверете се на роднините

Вие търсите едно - разнообразие, посредством промяна в обстановката, пътувания. Но това ни най-малко не поставя на втори план семейството и семейните дела. Вие искате да споделяте с някого преживяванията си и сега вашите верни слушатели са близките ви. Вярно е, че делникът ви е натоварен, но това не отменя необходимостта да сте състрадателни и готови да им помагате. 28 февруари е денят, който ще изиграе ключовата роля за определяне на вашето отношение и на мястото ви в партньорството. Събитие или разговор ще наклонят везните към вземане на решение и то ще е правилното на този етап. Началото на новия месец не е натоварено със събития. Вие ще имате повече време за себе си и за хората, които обичате. Надявам се, силните вибрации на Венера и Плутон да ви помогнат да приключите нещо важно в плана на парично-материалните отношения.

Везни

Никакво разсейване

Без да се напрягате, влизате в положението на хората, с които ви среща съдбата. Всеки ще е щастлив това да е той. В отношението ви към света има новаторски подход и много човещина. Пазете се единствено от обичайните проблеми в такива ситуации - мнозина не могат да спрат да се оплакват и ще преминат границите на търпението им. А там никому не пожелавам да се озове. Силата на вашата поведенческа линия днес е последователността, с която преследвате целите. Мнозина сред вас школуват това си качество от дълго време и вече не се надяват да им се отдаде случай да покажат какво могат и знаят. Въпреки разгледаните положителни тенденции, моля, още веднъж премислете въпросите, които ще решавате след 3 март. Присъствието на една силна Венера, която е вашата водеща планета, може да отнесе мислите ви в друга посока, точно когато трябва да сте напълно съсредоточени.

Скорпион

Релаксирайте повече

Краят на месеца ви заварва в специално настроение. Вие сте готови да се вслушвате в онова, което ви съветват, настроени сте да общувате повече с близките си, да им посветите свободното си време. Може би тази склонност издава деликатно вътрешно усещане, което ви прави лесно раними и раздразнителни. Моят съвет е да си отделите време за себе си, да се отпуснете и да разведрите мислите в главата си по начин, както вие си знаете. На този фон някак от само себе си се появява и задачата ви да се възстанови хармонията в семейно-домашните отношения. Бързам да ви предупредя за тази необходимост, защото само след ден-два от 4 март стартира период, преизпълнен с нови или различни отговорности. Предлагам ви да ги посрещнете със спокойствие и да не си втълпявате, че те ще изискват от вас още жертви.

Стрелец

Отдайте се на семейството

Подчинявате програмата си на желанието за общи пътувания с близките хора. Всички Стрелци ще се нуждаят от хармония и от спокойна атмосфера през дните. За вас няма нищо по-важно от усмивките на децата, прегръдката на партньора, родителя. Анализът на вашата седмица подсказва, че интуицията ви работи на пълни обороти и вие не само може, но и трябва да й се доверявате, когато става въпрос за планиране. Времето, което ще ви остане за свободни и волни занимания, ще е ограничено, но интензивно. 2 и 3 март са изключително подходящи за спортна активност, за пренареждане на дома или за пътешествие. Срещата на Слънцето с Плутон предполага интензивна обмяна на полезна информация. Вашата ясна и определена позиция по важните теми от ежедневието ще ви влезе в работа на 4 и на 5 март.

Козирог

Нащрек с партньорите

Краят на февруари е натоварен период за вас. Вие трябва да си отваряте очите на четири заради опасността от нелоялни партньори или интриги. Те ви следват по петите, където и да отидете. Онова, от което имате нужда, е да се усамотите, но вашите планове за спокойни почивни дни до 3 март няма да се реализират. В същото време, Венера ви зарежда с достатъчно силни импулси и ви отваря за нови идеи и начинания. Най-силно тази линия ще се почувства през първата седмица от март. За да съвместите своя интерес с обстоятелствата, предлагам да се заровите в литературата по въпросите, които сега вълнуват мислите ви. Ще научите или ще разбере много нови неща, ще подобрите уменията си. 3 март е изключително подходящ за водене на същностни разговори. Очаквам да разбиете на пух и прах тезите на опонентите си.

Водолей

Вълнуваща среща

Чувствате се натоварени и сте решени да си позволите няколко лежерни дни. Месец февруари ще завърши някак безславно на фона на предварителните грандиозни планове за почивния период до 3 март. Ще ви се наложи в последния момент да прекроявате програмата си. Характеристиките на дните 1 - 3 март позволяват да осъществите безпроблемно едно от своите намерения - да се задълбочите във вълнуваща интимна връзка. Мнозина ще се размечтаят, но е още рано да разказват за намеренията си. След 3-ти въздействието от вибрациите на съчетанието Слънце/Плутон ще развълнува вашия дух и ще го склони към търсене на причини и взаимовръзки в близкото или по-далечното минало.

Риби

Заредете батериите

Вие невъзмутимо наблюдавате суматохата наоколо. Не желаете да ви свързват с реализацията на нечии планове и се държите на положение, което според вас означава да декларирате равнодушие към всичко. И въпреки това осъзнавате, че към 28 февруари ще трябва да се върнете към "задължителната" част от семейно-домашната програма за почивните дни. Ако се позабавите с промяната в действията, нищо чудно да дочуете и упреци, и критики. Когато не знаете как да се измъкнете от кашата, доверете се на предчувствията си и не пренебрегвайте гласа на интуицията. Към 4 март можете да презаредите батериите си с дълги разходки в края на работното време или по обяд. Чувствате остра нужда от свеж въздух и то не само, за да възстановите вътрешния си баланс. Не пропускайте нито една възможност да подобрите кондицията си. Лошото настроение и умората могат бързо да подкопаят здравето ви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай