Любов в горещото време

Любов в горещото време | StandartNews.com

Звезди и партньорства

Астрологична прогноза за периода от 26 юни до 3 юли 2015 година

Юни завършва точно така добре, както и започна. Поне според звездните предначертания. Няма как по друг начин да разтълкувам чудесния аспект, случван между Юпитер/Уран, преливащ в не по-малко хармоничния между Венера/Уран. А тяхната територия на изява е от 26 юни до 4 юли, което обхваща целия разглеждан период.
Какво да очакваме и на какво ще се радваме е въпросът. Първо, не е необходимо някакво превключване по отношение на делничната динамика, тъй като на благоразположение от страна на Юпитер и Уран се радваме още от 22 юни.
Би трябвало също да сме наясно, че техните влияния ще се отразят положително върху нашето настроение и очакванията от живота ще са с позитивна нагласа. Така би трябвало да е.
Второ, към тези звездни условия ще се присъединят от 28 юни вибрациите от контакта Венера/Уран, които ще внесат допълнително много ярко оцветяване на дните на границата между двата месеца. В личен план очаквам приятни семейни и приятелски срещи, постигане на разбирателство по важни дела и финансови въпроси. Мнозина ще предприемат стъпки, които дълготрайно ще подобрят атмосферата и условията на живот и работа.
Тъй като към тези обстоятелства се присламчва въздействие от страна на аспект Слънце/Нептун, допускам възможността сложни казуси от международно значение да дочакат благоприятен край.

Овен

Подарете време на близките

Вие трябва да покажете, че имате отношение към околните и че техните намерения и надежди не са ви чужди. Започвам с подобна молба, тъй като планетните положения ви подтикват да сте инициативни и концентрирани върху своята работа, да действате по дългосрочните си проекти, без да се оглеждате за друго. Така ще ви оставя твърде малко време да помислите или да прецените дали не сте останали сами на състезателното поле. С други думи, дали не сте пренатегнали нещата. Наясно съм, че въздействието от страна на Венера, Юпитери Уран не ви оставя да изявите правото си на свободен избор. Те навиват и навиват пружинката ви, а вие сте готови да полетите в космоса, да направите чудеса, за да се изявите. В същия момент, през празничните дни - 27 и 28 юни за домашния уют и семейно-партньорския комфорт е необходимо време и внимание. Решете се да действате, изберете начин и подарете време на онези, които са ви най-мили.

Телец

Защитавате имиджа си

Не се приготвяйте за спокойни дни. Причината е във факта, че приемате всичко емоционално и така реагирате на реалността. Вероятно и защото Венера, Юпитер, Уран и Нептун поотделно и заедно въздействат, предизвиквайки ви да изразходвате повече чувства, отколкото логика при вземането на решения. През периода ще ви се отвори повече работа от предвиденото. Но това ще ви хареса, тъй като интуитивно, благодарение на хармоничния аспект между вашето и транзитиращото Слънце и Нептун /Слънце и Нептун попадат в лупичката/, осъзнавате, че така защитавате имиджа си. Насрочете за последните дни от юни личните срещи и разговорите, на които държите, а свободното време между 1 и 3 юли посветете на по-лековати и незначителни неща.

Близнаци

Доверете се на шестото чувство

Вие сте убедени, че мислите далновидно или поне вярвате на преценката си, защото ви е ясно, че обстоятелствата и околните се нуждаят не толкова от вашата отдаденост на работа и задължения, колкото от шестото ви чувство. Убедена съм, че следвайки интуицията си, вие ще достигнете през дните около 30 юни до верен, макар и неочакван вариант за разрешаване на актуален финансов или правен казус. Налага се, ако искате да стабилизирате положението си, да потърсите подкрепата на близки хора. Може и да са такива, които макар да са извън семейството, сте проверили през годините общуване. Извън за тези витиевати решения ще ви се наложи да намерите време за ремонти, премествания, разкрасяване - който от каквото се нуждае. Мнозина ще направят впечатление с променен външен вид или с подредбата на своя офис, жилище. Възползвайте се от спокойния и хармоничен характер на 1, 2 и на 3 юли, за да излезете в кратка ваканция.

Рак

След хаоса идва ред

Вие сте състрадателни, готови да се включите в различни каузи. Не се надявате лесно и бързо да намерите решения на вълнуващите ви въпроси, но съдбата или обстоятелствата, наречете го както ви харесва, са ви подготвили изненада. Връзката между Венера/Юпитер/Уран действа като кълбовидна мълния, когато защитава благородна кауза: върви ли всичко като по вода, независимо от вашите опасения и страхове, не се отказвайте, а действайте. Няма как да не забележите, че моментът ви даряват с прозорливост и интуиция. Намесата на транзитиращото Слънце в аспект с Нептун ще отвори очите ви по отношение на някои лични неща. Като например, решението да се вземете в ръце, за да възстановите фигурата си или да реабилитирате професионалния имидж след месеците на хаотични решения. Важните дни за тези намерения са 27, 28 и 29 юни.

Лъв

Бъдете дипломатични

През тази седмица основно се говори за чувства и ще се правят емоционални заключения заради присъствието на упоменатите във въведението аспекти на небесни тела. При вас тяхното въздействие може да поема и в друга посока. Намирам за полезно точно сега, вие да се съсредоточите върху работата си и да се изявите като амбициозни хора, които искат повече от онова, с което разполагат. Ако към вас се обърнат за съвет, погледнете сериозно на въпроса. Избягвайте да влизате в дискусия. Силната ви страна не са споровете и емоциите, а трезвият анализ и дипломацията при конфликтни ситуации. Ще го разберете недвусмислено на 28 и 29 юни. Присъствието на Венера, догонваща транзитиращия Юпитер, ще се грижи вашият свободолюбив дух да намери отдушник в ново професионално предизвикателство.

Дева

Пазете здравето

Не сте доволни от онова, което имате или правите. Лесно стигнете до раздразнение, защото не си давате сметка за собствените постъпки, а живеете в очакване отсрещната страна да направи повече. Около 28 юни напрежението във взаимоотношенията ще кулминира, без да си го поставяте за цел. Със закъснение ще установите, че това не е печелившата ви карта, но нещата ще са се изплъзнали от контрола ви. Въздържайте се от заяждания. Отправете енергията, с която разполагате към практически занимания: може би сега е моментът да отдадете време и внимание на хобито си? Мнозина ще открият приятни неща или ще преоткрият свои потребности, ако се включат към група по интереси. Случайно прочетена листовка или брошура ще ги отведе до неочаквани решения и до нови преживявания. Дните след 29 юни предполагат почивка, промяна на ежедневния ритъм, за да не пострада здравето.

Везни

Летни флиртове

Сетивата ви са настроени да улавят вибрациите на духовното, а поведението ви следва вашата емоционална нагласа. Пристрастеността ви към тези начала расте с всеки ден. В хора на общуването, вие пеете арията на обаятелния и очарователен герой, който няма нужда от публика, за да се чувства добре. Няма кой да ви устои, ако пожелаете да установите контакт или да завъртите нечия глава. Преди да действате по инерция, признайте си, че ви интересува много повече спокойствието и уюта, които може да ви подсигури усамотеното общуване с книгата или компютъра. През първите дни от юли мнозина ще се посветят на търсенето на полезна информация. Е, няма да са малко онези, които ще раздадат енергията си за любовни и емоционални преживявания.

Скорпион

Успехът е по петите ви

Вие сте на вълна преоценка на живота си. Не сте амбицирани да стигнете до момента на появата си на тази земя, но определено сте се нагласили да върнете лентата назад. Така започва вашата седмица. А как ще завърши ли? Още на 28 юни се организирате да запретнете ръкави. Приготвили сте се да оправите бъркотиите, които ви дразнят от известно време насам. Някои ще се потопят в домашно-домакински задачи, други ще отворят кореспонденцията си, за да я подредят. Няма да ви да липсват амбиции да позагладите семейно-домашни недоразумения, да подобрите отношенията с партньора или между родственици. И след всичко това на 3 юли ще сте приготвени да посрещнете резултатите от работата си. Определено ще сте доволни. Да ви припомням ли, че присъствието на силна връзка между транзитиращото Слънце и Нептун предполага по-честото сверяване на часовника с реалността.

Стрелец

Нови занимания и пари

Предстоят ненатоварени дни. Спокойно можете да се отпуснете и да позволите на делничния ритъм да ви понесе. От време на време поглеждайте къде сте. През цялото време ще се нуждаете от едно нещо - събеседници, които да провокират ума ви в търсенето на идеи. Ако не ви се навлиза в дълбоките води на сериозните професионални занимания, няма проблем. Покажете на околните, че продължавате да проучвате интересуващите ги въпроси, на не сте готови за окончателен отговор. Добрата новина е, че планетните разположения, визирам присъствието на Венера и Юпитер, са в хармонична връзка с вашето рождено Слънце. Те ви подкрепят и с тяхна помощ вие бихте могли да преоткриете занимания, които да ви носят приходи. В началото на юли се нуждаете от усещането, че сте господари на времето си. Предлага се възможност да поставите в календара си дните от 1 до 3 юли в графата "ваканционни".

Козирог

Пътувайте

Възможно е да изпитате определени затруднения. Те ще се появяват в процеса на общуването. Близки хора или родственици ще предявяват претенции, на които вие или не можете да отговорите, или не желаете да го направите. При някои от представителите на знака, тази ситуация може да се развие в професионалната сфера при положение, че там нещата са подредени на основата на семействеността. Присъствието на силна връзка между рожденото ви Слънце и планетите Нептун и Плутон провокира желание за доказване, но и да получавате доказателства за това, че вашият авторитет е съхранен. Водени от силни емоции, нищо чудно да влезете в безсмислени спорове и дискусии. Пазете се от тях на 1 и на 2 юли. Предпочетете да се оттеглите в спокойната атмосфера на домашно-семейния уют или да пътувате.

Водолей

Господари на положението

Вие сте господари на положението. Осъзнавате, че ви се предлагат моменти за разтоварване и за откъсване от напрегнатото ежедневие, както и че се задават приятни събития, свързани с вашия живот или този на близки хора. Едновременно с това ви е ясно, че успехът в работата, в бизнеса, развитието на плановете ви е в плътна зависимост от способността да се концентрирате. От правилната ви преценка днес и сега зависи как ще живеете в обозримо бъдеще. Подготвяте почвата на спокойствието по отношение на приходи и материални възможности в рамките на поне две-три години напред. И всичко това се случва през няколкото дни от края на юни до началото на юли. Така е, защото много и важни небесни обстоятелства - става дума за въздействието от страна на Венера, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, са се съсредоточили като въздействие върху вашия знак.

Риби

Строите мостове към новото

Вгледани сте в личния си живот. Отношенията с домашните и родствениците ви вълнуват, но покрай това осъзнавате, че този кръг се е поразширил, защото изпитвате необходимост да сте в тесни, близки отношения с повече хора. Вече не ви изглежда неприемливо да наречете близък някого, с когото работите. Този момент на смесване на отношенията е преломен и важен за изграждане на бъдещи връзки и на мостовете, по които смятате да преминете, за да запазите позицията си или да подплатите авторитета си. Това е процес, който ще тече през следващите месеци до края на октомври 2015 година. Независимо от неговата дълготрайност, днес всяка стъпка е важна. Редно е да съсредоточите вниманието си през дните 27, 28, 29 и 30 юни върху разговорите, които текат. Първите дни от юли са важни в друго отношение: те са ви дадени да се погрижите за здравето и кондицията си. При възможност вземете отпуска, отпочивайте.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай