Луната ни тормози на 15 април

Затъмнението и Марс ни правят скандалджии, Слънцето ни спасява на 29.04

Луната ни тормози на 15 април | StandartNews.com

Водещата тема на дните са затъмненията. Те са небесните феномени (механизмът на тяхното случване е известен за науката), но не така стои въпросът за последствията им, които ни изпълват отвътре и променят поведението ни.

Пълното лунно от 15 април 2014 г. не може да се изолира от следващото го слънчево на 29 април. Първото предрича скандали и скок на напрежението в обществената атмосфера, конфликти, противоречия на лична основа, които разклащат взаимоотношенията, пропукани от ерозия. Докато второто предлага шанс на съхранилото се да намери път, нова роля и форма, за да просперира.

Затъмненията (лунни и слънчеви) се свързват напълно обосновано с ръст на природната активност. В настоящото си проявление лунното от 15 април е подсилено от енергиите на Марс, което би могло да се приеме за предупреждение за аварии, инциденти, причинени от човека.

 

ОВЕН

Чакат ви изненади

Вие знаете на какво сте способни, сигурни сте, че можете да променяте условията, които оформят вашия делник. Остава да убедите другите, защото днес е невъзможно сами да постигнете важните неща. Това е вашата основна задача за периода. Търсете контакти, предлагайте своите проекти, привличайте вниманието на съответните хора върху намеренията си. Мнозинството от представителите на знака ще успеят по този начин да балансират вътрешната си потребност от внимание в личен план, където чувстват, че не им се удава да постигнат своето. Към това задължително трябва да добавя, че периодът носи елемент на изненада. Добре е да не се взема всичко за даденост, а неочакваните промени в обстоятелствата да се приемат като желани.

ТЕЛЕЦ

Между роднините и любовта

Няма да е лесно да се справите с проблемите в общуването. Аспектите фиксират вниманието на членовете на фамилията върху вас, докато вие сте на любовна вълна, размишлявате за любовта, интимността и партньорството такива, каквито вие ги разбирате. Вероятността разминаването да влоши качеството на комуникацията у дома не е малка. От вас очакват отговорно поведение, а вие пледирате за свобода на избора и действията. Процеси, протекли под повърхността на делника през последните месеци, са променили отношението си към партньора, а човекът до вас не го е забелязал. Точно сега не е моментът се говори за това. Дните са с НЕСПОКОЙНА АТМОСФЕРА, а и е редно да помислите дали онова, което желаете, не е единствено плод на развихрила се фантазия?

БЛИЗНАЦИ

Без нови хора край вас

Животът ще тече около вас с бързи и все по-забързващи се темпове. Оценявате го и все още смятате, че не изоставате. Всъщност дните са ви дадени да събирате енергия и информация, да ги съхранявате и обработвате, но не и да се намесвате пряко, директно в процесите. Оставете събитията да се развият и едва тогава си направете изводи, покажете своето отношение, дайте си мнението. Между 14 и 17 април е задължително да се придържате към горните съвети: да сте в крак със случващото се, а не да вземате изпреварващи решения. В този процес бихте могли да се доверите единствено на много, много близък човек или на доверени лица. Не правете познанства, не допускайте нови хора в близкото си обкръжение.

РАК

Сменяте работата си

Енергията на затъмнението ще ви даде сили да сте в непрекъснато движение. Вие ще се чувствате отлично, докато пътувате - по лична работа или по бизнес дела. Не отказвайте да видите нови неща и да чуете чуждото мнение - точно в този момент светът се открива пред вас с неподозирани страни и възможности. Не бих се учудила, ако към 16, 17 април някои от вас вземат важното решение да сменят работата си, да поемат нова професионална пътека или да подадат някому ръка, отреждайки му мястото на партньор в живота. Ще поясня, че всичко това може да се случи в мислите ви, които сега ви подготвят за тези стъпки на един следващ етап. Така или иначе, за вас е важно състоянието на удовлетвореност, което постигате.

ЛЪВ

Послушайте съвет на 16.04

Обстоятелства - къде нежелани, къде неочаквани, се намесват и преконфигурират вашия личен живот. Плановете ви претърпят корекции. Не казвам, че това трябва да ви накара да промените целите си, да се откажете от тях. Твърдя само, че ситуацията се нуждае от обмисляне и от нови решения, които да отразят изводите, които сте си направили или които условията са ви подтикнали да направите. Не се колебайте да извадите от приоритетите си нещата, които срещат съпротивата на обстоятелствата. Това трябва да е достатъчен знак, че те повече нямат място в делника ви. Не проявявайте излишна настоятелност. Доверете се на нечие мнение, съвет, получени на 16 или на 17 април.

ДЕВА

Пазете енергията си

Няма еднозначен отговор и оценка на състоянието на вашия делник през периода. Вие трябва да съхраните енергията си, като си подарявате приятни мигове в свободното време. Така ще си подсигурите сили да свършите многото работа, с която ще се окажете натоварени от първия до последния ден от седмицата. Нищо чудно околните да се пробват да прехвърлят върху плещите ви свои задължения. Непременно отчитайте кои са вашите професионални и морални задължения, за да не се окажете пред необходимостта да отказвате нещо, което задължително трябва да направите, защото не са ви останали време или сили покрай угаждане да нечии прищевки.

ВЕЗНИ

Във вихъра на емоциите

Невъзможно е, дори да го искате и с волята си да се съпротивлявате, да не попаднете под силното въздействие от страна на енергиите на предстоящото на 15 април пълно лунно ЗАТЪМНЕНИЕ. Как ще ви се отрази ли? Как ще се чувствате? Емоциите са ви завладели дотолкова, че едва ли ще чуете думите ми. И все пак обърнете внимание на поведението си в обществото. Нищо чудно да има за какво да ви упрекват или обсъждат. Преценете доколко сте силни, за да поемете вълната от подобно недотам доброжелателно внимание от страна на обкръжаващите ви, а и да се справите с критиките от домашните. Мисля си, че запазването в тайна на вашите емоционални желание и трепети е вярната стратегия в този момент.

СКОРПИОН

Посветете се на семейството

Енергиите на периода фиксират вниманието ви върху състоянието на отношенията ви в личен план. Причините за това ще са различни при отделните представители на знака ви в зависимост от индивидуалната ситуация в техния дом и въпреки всичко темата ще е доминираща. Непосредствено след затъмнението на 16 и на 17 април ще се наложи изцяло да посветите времето си за разрешаването на належащи семейни въпроси. Темата за парите и разходите като че ли ще остане на втори план. Съсредоточете се върху необходимостта да преорганизирате своето време така, че да ви остават повече сили за обгрижване на вашите близки. Не се притеснявайте за работата си, там нещата се подреждат от само себе си.

СТРЕЛЕЦ

Дайте си почивка

Вие сте силни и ще сте смели, ако съумеете да се вслушвате в своя вътрешен глас, да следвате интуицията си. За съжаление сигналите и посланията, които приемате от действителността, са объркващи, на моменти - погрешни и заблуждаващи. Не е възможно да е другояче при положение, че преживявате енергиите на едно силно лунно затъмнение, подтискащо сетивата - ориентири за света. През дните непосредствено преди и след него - на 13 и на 14, както и на 16 и на 17 април, е непрепоръчително да изяснявате отношения, било то в личен план или на работното място. Дайте си малко отдих от контакти и си позволете няколко по-спокойни дни, през които да съберете мислите си и да се погрижите за своя душевен баланс.

КОЗИРОГ

Бъдете непукисти

Усещате промени. Не можете веднага да дадете еднозначен отговор на въпроса в какво се изразява промяната? Как ще повлияе тя на поведението ви в делника? Причината е в това, че вибрациите на периода поставят акцент върху настроението ви, а не върху прагматичната страна от вашето мислене. Случват се и такива неща. Въпросът е да не се насилвате да бъдете толкова работоспособни и делови, колкото сте обикновено. Дните изискват вие да се поотпуснете и да допуснете в живота си малко от онова непукистко настроение, което толкова ви харесва, когато го виждате у другите. На 16 и на 17 април малките стъпки и победи ще ви носят големи радости.

ВОДОЛЕЙ

Устремени към бъдещето

На практика разглеждаме само седем дни от вашето ежедневие, а се получава така, че те събират заедно два съществени периода. До средата на април ще сте все така задълбочени и ентусиазирани да събирате познания, да подобрявате опитността си в нови сфери от живота и да просперирате в работата си. Към 18 април ситуацията изглежда коренно променена. Мислите ви политат към бъдещето и сте изцяло погълнати от планове и проекти. Не казвам, че това ще се случи по ваша воля. Дори напротив. Смея да твърдя, че промяната ще дойде по силата на обстоятелствата, а енергията на лунното затъмнение ще я направи факт. Дано сте се подготвили за занимания, които са и нови, и донякъде трудни.

РИБИ

Не може да угодите на всички

Налага се да започна с констатацията, че обстановката е сложна и че ще ви се наложи да вземате решения при непривични за вас условия. Вие искате да угодите едновременно на себе си, търсейки спокойствие и душевен мир, и да сте в услуга на своите близки и любими хора. Няма как да се получи. Обстоятелствата ще наложат да отделите повече време на семейството и на отношенията под домашния покрив. Партньорът ви вероятно се нуждае от вашата морална подкрепа. Неправилно е да си мислите, че и тази работа може да бъде свършена с пари. Покупки и подаръци в случая не могат да заместят добрата дума и разумния съвет. Дайте си сметка, че притежавате чар и обаяние, които работят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай