Кървав Марс насъсква Путин срещу Обама

Парадът на планетите налива масло в огъня на предизборната кампания

Кървав Марс насъсква Путин срещу Обама | StandartNews.com

Динамични промени, но и още по-голямо напрежение у нас около битките за власт. Така родни астролози тълкуват звездни знаци на небосклона през април. Един от тях е малкият парад на планетите, който наблюдавахме миналата нощ. При астрономическия феномен Марс застава на една линия със Слънцето и Земята. В резултат планетата, символизираща агресията, войната и човешката енергия, става кървавочервена. Астрономи успокоиха, че в явлението няма нищо обезпокоително, а то частично ще може да бъде наблюдавано и през май. На всеки 2 г. четвъртата планета попада под лъчите на Слънцето. А тъй като планетата ни също прави равнис, гледаме космическото шоу от първия ред. Така, като на киноекран, огненият образ на Марс се прожектира на нощния небосклон.

"Марс има много разтеглена орбита. Велико противостояние между Марс и Земята ще имаме чак през 2020 г. Тогава двете планети ще бъдат на рекордно близко разстояние. Сега от астрологична гледна точка имаме реално опозиция между тях. Тя вещае напрежение във всички сфери на живота ни", коментира астроекспертът Татяна Янковска.
Според езотеричната наука за звездните знаци всичко, което се случва в Космоса, дава отражение в света на хората. "Древният закон гласи - каквото на небето, това и на земята", убедена е астроложката Мила Славова. По думите й всеки парад на планетите фокусира и изпраща към Земята енергийни вибрации. А те по квантовите закони влияят на живата и нежива природа.

Без рискове

"Марс отговаря за нашата инициативност и мотивация, а в по-глобален план се свързва с войните и агресията. В момента четвъртата планета е ретроградна, т.е. движи се наобратно на земния небосклон. Тази позиция я прави особено непредвидима в своите проявления до 20 май. Дотогава трябва да се действа по-дипломатично и да се въздържаме от нови начинания в личния живот, бизнес, рискови действия и инвестиции", разясни Славова.
За щастие, необузданият Марсов импулс бил леко притъпен, тъй като планетата се намирала в неблагоприятна позиция - в балансиращия знак Везни. В момента на небесния парад обаче ще бъде активирано онова място от хороскопа, което отговоря за битките за власт и за имиджа на човека и държавата. Според тълкуванието на Славова тонът в предизборната кампания ще се изостри още повече. Ще завалят компромати, макар и неподплатени с реални аргументи, доказателства.
"Хора, които не могат да си сдържат нервите, ще атакуват директно авторитети и институции. Някакви бурни чувства на гняв могат да избликнат този вторник. Стари вражди има вероятност да пламнат с нова сила. Хората да бъдат особено внимателни зад волана и в личните взаимоотношения", добави астрологът Татяна Янковска. Според нея опозицията между Марс и Слънцето в полунощ ще намери отзвук и в международен план. "Путин е зодия Везни, където в момента попада Марс. Барак Обама пък е зодия Лъв, управляван от Слънцето. Всичко това говори за изостряне на обстановката в Украйна и Крим", убедена е Янковска. Напрегнатите планетарни конфигурации ще се изразят в опитите на американците да вербуват повече съюзници за идеята за по-строги санкции срещу Русия заради присъединяването на Крим. А това само ще увеличи напрежението по оста Москва-Вашингтон.

Плутон, Уран и Юпитер

И според западни астролози целият месец април ще бъде под много високо напрежение. Дори някои заговориха за избухване на сериозен въоръжен конфликт, което засега не се потвърждава от родните им колеги. Все пак допълнително масло в огъня в личен и международен план вече налива кардинален кръст, който е надвиснал над главите ни. Той се образува от планетите Плутон, Уран, Юпитер, формиращи помежду си ъгъл от 90 градуса. Към тях през четвъртия месец ще се прибави и войнственият Марс. "Тези планети са в кардинални знаци, което е достатъчен белег за съдбовни трансформации. Всичко това в комбинация с лунното затъмнение на 15 април и слънчевото (на 29 април) ще ни донесе много предизвикателства. Хората ще са по-травматизирани с огромно вътрешно напрежение, което всъщност вече се вижда в различните конфликти по света", тълкува звездните знаци Янковска.
По думите й първото затъмнение ще бъде със силата на пълнолуние, умножено по три. Една седмица преди настъпването си магнетизмът на Месечината ще засегне хората с по-чувствителна психика. В най-лошия случай инциденти като трагедията с агресивния мъж в Лясковец могат да се повторят като под индиго. "По-чувствителните хора или онези с таена дълго време агресия силно усещат тези неща и често действат доста неадекватно. Те ще бъдат извадени от своята точка на равновесие", убедена е Татяна.
Само 2 седмици по-късно ще настъпи и другото знаменателно за месеца небесно събитие - слънчево затъмнение. Небесната сянка ще донесе дежурните природни катаклизми по цялата планета и още - социално напрежение, стачки и бунтове. Астролозите са убедени, че освен неблагоприятни последствия, април ще предостави големи шансове за напредък в България, стига властимащите да не действат радикално и първосигнално. "Например по време на слънчевото затъмнение могат да бъдат стартирани нови проекти, които ще имат благословия за случване. Но вижте затъмненията, както и квадратурите (кардиналния кръст) са много мощни конфигурации, при които се отделя невероятно напрежение. Те могат да се превърнат в препъникамък, ако се поддадем на силните емоции и афекти. Но в случай, че канализираме и отработим със смирение предизвикателствата и провокациите, ще бъдем възнаградени. Защото именно тези космични моменти дават почти магически възможности за прогрес на хора и цели държави. Те са стъпало за изкачване на по-високо ниво в социален, кариерен и личностен план", убедена е Янковска.

Ритуали за късмет по време на затъмненията - четете в приложението "Мистерии" на 15 април

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай