Каква ще бъде за вас 2016 г. според зодиите на славяните

Каква ще бъде за вас 2016 г. според зодиите на славяните | StandartNews.com

Славяните също са имали свой зодиак, но този факт е малко известен дори по нашите земи. Разбира се, той е отстъпил място на традиционния за съвременния свят и постепенно е бил забравен. Но някои хора още му се доверяват. Вижте каква ще бъде за вас 2016 година според зодиите на славяните!

МЕЧКА
(10 декември - 9 януари)
Най-добрите в гората

Представителите на зодията се отличават с трудолюбие. В настоящата година Мечката ще се радва на делови успех. Стига да не влиза в караници. Той ще докаже, че е най-добрият в гората. И не може това да не се отрази на финансовото му състояние. В личния живот всичко ще мине равно. Но това не е задължително лошо! По принцип Мечката е сдържана личност.

РОСОМАХА
(10 януари - 9 февруари)
Нов дом

Този звяр никога не отстъпва! Хората от тази зодия лесно се палят. Но знаят какво искат от живота. Росомаха трябва да се приготви за размествания. Ако има дом, ще го ремонтира. Ако няма - ще се сдобие с такъв. По тази причина няма да се види в пари. Но и няма да изпадне в криза. 2016 година предлага шанс Росомаха да се избави от тежест в сърцето и да открие ново чувство.

ВРАНА
(10 февруари - 9 март)
Сватба

Враната е мъдра птица и през тази година ще се справи виртуозно с най-критичните ситуации. Цялата 2016-а ще е удачна. Но първо Враната трябва да претегли всички минуси и плюсове. Ще върви и на любовния фронт. Много вероятно е да срещне своята предана Врана. Като нищо ще се стигне до сватба в края на годината.

НЕВЕСТУЛКА
(10 март - 9 април)
Романс в офиса

На Невестулките им вярват и у дома, и в офиса. А през новата година началниците им ще се доверяват два пъти повече и ще им предложат повишение. Но бъдете внимателни, ако сте от тази зодия. Не се надценявайте. Ако не сте семеен, ви очаква романс в офиса. Защо не!

ЖАБА
(10 април - 9 май)
Нов меден месец

Жабата е златен човек! Няма да откаже помощ тази година. Авторитетът сред колегите ще удари тавана. А колко повече дава Жабата, толкова повече ще получава. Затова и зодията няма да бъде лишена от вниманието на началството и от любовта на близките. Твърде вероятно е Жабата да смени работата. Очаква ви и ренесанс в интимната сфера. Като нищо ще изживеете нов меден месец.

СКАКАЛЕЦ
(10 май - 9 юни)
Бебе

Скакалецът без умора скача напред! През новата година трябва да реши с какво точно да се захване. Да избира най-важното и да се откаже от някои проекти. Очертават се доста интересни командировки, срещи, запознанства. Ергените ще си намерят партньор. Семейните пък ще се радват на малки Скакалци.

ХАМСТЕР
(10 юни - 9 юли)
Печалба

Само на вид тези същества са сънливи и неповратливи. През новата година Хамстерът ще се прояви във всички краски. Ще успее да увлече шефове и колеги с творчески проекти. Те ще донесат не само печалба на фирмата, но и печалба на самия хамстер. Представителите на зодията ще постегнат финансите. Съставът на семейството ще остане без промяна. Но вината е в самия хамстер, който остава нерешителен в любовта.

ОХЛЮВ
(10 юли - 9 август)
Романтика

Охлювите долавят отлично настроенията на околните. Това им помага да заобиколят хлъзгавите места и да намерят верния път. Охлювът може да скрива всички несгоди в своята черупка. Представителите на зодията да се избавят от илюзиите. Охлювът ще преразгледа своя кръг от приятели и някои от тях ще отпаднат завинаги. През цялата година хората от зодията ще са романтично настроени, но това едва ли ще доведе до резултат.

МРАВКА
(10 август - 9 септември)
Водовъртеж от чувства

Мравката ще се впрегне сериозно във всяка една работа. И ще бъде оценена. Не че това ще донесе особени дивиденти на хората от зодията, ако веднага не сменят или позицията, или колектива. Защото всички са привикнали към трудовите подвизи на мравките. Но път ако сте под този знак, ще имате страстен романс. От това се нуждаете - водовъртеж от чувства и пълно превключване на мозъка.

МАЙСКИ БРЪМБАР
(10 септември - 9 октомври)
Летите

Това е вид бръмбар, който цепи направо. Но в същото време може да застине, за да прочете точно ситуацията и хората наоколо. Ако се опитате да върнете представителите от тази зодия, само си губите времето. Интуицията няма да подведе майските бръмбари и тази година. Те ще изберат правилния път, приятели и финансови проекти. Майските бръмбари ще бъдат обхванати от творчески пориви. В буквалния смисъл ще полетят! Много майски бръмбари ще открият своята втора половина.

БОБЪР
(10 октомври - 9 ноември)
Работа и уважение

Всички в гората уважават Бобъра! За майсторлъка, за способността да се отзове първи на помощ. През цялата 2016 година представителите на зодията ще бъдат затрупани с работа. И ако не се отплеснат в любовна авантюра, повишението и финансовото подобрение са вързани в кърпа.
Бобрите ще дадат кураж на мераклиите за сърцата им. Но няма да бързат. Ще оглеждат.

КУЧЕ
(10 ноември - 9 декември)
Нежно рамо

Кучето е предано, може да се разчита на него. Но през новата година самите песове се нуждаят от внимание на близките. Искат нежност! Чувстват ли се обичани, кучетата нямат грижи и в работата, и в семейството. За проблеми в личния живот хората от тази зодия не трябва да се притесняват. А появи ли се подходяща партия, Кучето ще се раздаде докрай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай