Идва седмица на разумните решения

Идва седмица на разумните решения | StandartNews.com

След природните и обществени бури Слънцето и Юпитер ни носят спокойствие

Преобладоващото участие на зодиакални знаци с управляващ елемент "вода" (това са: Рак, Скорпион и Риби) в звездната карта на настоящото лятото създаде предпоставки за надмощието на тази природна стихия при определяне на метеорологичната обстановка. Неспокойствието в атмосферните фронтове, предпоставено от аспекти, наричани "злосторни", създаде основателното очакване за силни и интензивни валежи, за природни катаклизми с участието на дъждове, бури, морски вълни.

Същите "заподозрени" проявиха в обществения живот други страни от своята характеристика като нанесоха щети по авторитета и фасадата на институции. Започващата седмица, от гледна точка на звездната ситуация трябва да е по-спокойна и уравновесена. Имам основание да очаквам емоционален подем в настроението на обществото. Наред с появата на идеалистични варианти за излизане от житейските казуси, между 21 и 26 юли, благодарение на една от "най-щастливите планетни комбинации" (аспект между Слънцето и Юпитер), се явяват действителни възможности за намиране на решения.

Астрологична прогноза за периода от 19 до 25 юли 2014 г.

 

ОВЕН

Жар в чувствата

Вие съзнателно и по необходимост стоите далеч от суматохата на професионалното поле. Разбирайте това като звездна препоръка. Предлагам ви да се посветите на семейно-домашните, на партньорските или на родителските отговорности. Така си гарантирате постигането на вътрешна удовлетвореност. Ще ви се поднесат на тепсия добрите думи, които винаги сте готови да чувате, защото сгряват душата ви. Питате се дали са ви необходими по средата на лятото топли отношения? Всичко зависи от индивидуалната ситуация, но въпреки това, смея да твърдя, че точно сега вие имате нужда от малко жар в чувствата. Няма как иначе да се прояви сантименталният идеализъм, който ви завладява на 19 юли. Вие сте отворени за преживявания, попивате емоциите, а той ще ви направи искрени и откровени пред хората, които няма да възползват от вас, нито ще ви наранят в моментите на разнежване.

ТЕЛЕЦ

Владейте нервите си

Няма почивка за вас. Вие ще пътувате, ще променяте и ще реорганизирате делника си. Активността и действията ви трябва да са насочени към онези преки задължения или новопоставени задачи, за които сте постигнали разбирателство с околните. За съжаление, на работната площадка няма много какво да направите. Насочете мислите и усилията си към разширяване на контактите. За да се организирате по-добре и да сте в час с хода на бързите промени в ситуациите, вие се нуждаете от информация и от познания, с които не разполагате. Решете как да си ги набавите. Конкретните мерки в тази насока са не само полезни. Те ще гарантират подобряване на реалността на делника и са добре дошли за успешното справяне с емоционалната вълна, която се готви да ви връхлети. На 19-22 юли е възможно твърде често да реагирате раздразнително, на моменти неадекватно. Подобно поведение не ви е от полза.

БЛИЗНАЦИ

Пуснете опасния си чар

Съсредоточени сте. Дори нещо повече - концентрирани сте върху задачата на деня и проявявате съзнателна, волева реакция. Поставили сте си за цел да увеличите или защитите своите пари и материални придобивки от променливостта на обстоятелства. Мнозина от вас се опасяват, че ще са изправени пред неясни промени на работното ви място. Смятате, че вашето заплащане е под въпрос или че сте заплашени от намаляване на приходите, на възнагражденията за работата ви. Подкрепям ви - има основание за притеснения. В конкретния случай с вашите способности и активности на професионалното поле, сте в състояние да защитите и позициите, и доходите си. Предлагам ви да пуснете в ход своя чар и способност да омайвате. Имате приятели, на които можете да разчитате и към които трябва да се обърнете с молба за съвет или с ясен план какво да включва тяхната подкрепа.

РАК

Решавате материални въпроси

Днес и вашата силата е в чара. Не приемам никакви извинения за отказа ви, че е неуместно да го включили в арсенала си от средства за справяне с несгодите и задачите през периода. Може би ще се питате, дали ви е необходимо да се ангажирате с предположения или с предричания. Оставете се на предначертанията на съдбата като от време на време давате ухо на нашепванията й. Настоящият е момент е точно такъв. Проявите ли повече свобода в действията си в различните сфери от делничното, позволите ли си емоционалност, самоувереност и артистизъм при избора на средствата, който ще използвате за постигане на ясно очертаните цели, значи вървите в крак с изискванията. Успехите няма да забавят. Приближават се дните, когато ще можете да тествате поведението си. Към 22 юли все по-често ще ви се налага да говорите за материални неща. Колкото по-бързо откриете как да ги обезпечите, толкова повече ще си вярвате и толкова по-бързо ще напредвате в живота.

ЛЪВ

Дайте си отдих

Дотук вашето лято беше свръх натоварено. Всеки от вас ще подкрепи достоверността на констатацията и ще я допълни с личната си оценка. След годишната си обиколка по зодиакалната лента на 23 юли транзитиращото Слънце ще се настани в знака ви. Едновременно ще заключи зашеметяващ аспект с Юпитер (СЛЪНЦЕ И ЮПИТЕР). Той ще ви позволи да живеете в ритъм с вибрациите на тялото си. Ако то иска отдих, позволете му го. Ако все така се чувствате готови за активности и сте в борбено настроение, не се спирайте. Все пак, редно е да се замислите дали не пренатягате бурмите на енергията и дали не се претоварвате излишно? В процеса на търсене на отговори, ще се разберете дали не превръщате желанието си да сте във форма в самоцел, която изчерпва силите ви.

ДЕВА

Напълнете семейната хазна

Вие сте във вихъра си. Приятелите и приятелствата - това е вашата стихия. Въздействието на силните вибрации от страна на елемента "вода" (ВОДА), намесващ се в характеристиките на периода при вас се изразява в смели проекти за пътувания или за реорганизации. С една дума, вие имате обширно поле за изявата си, свободни сте да направите своя избор на подход. С това отговорностите не изчерпват. В предвижданията за седмицата присъства ангажимент към семейството. Налага се да наваксвате с приходите за попълването на бюджета му, тъй като летните ваканции и преживявания при вас предстоят. Дните от 19 до 23 юли посветете на тази задача. Надявам се, че сте предвидили как да действате и че имате ясни цели, които да преследвате. Усилията ви ще приключат с конкретни уговорки на 24-25 юли за подписване на договори, споразумения. Поне такива са очакванията, а вие се нуждаете от усещането за перспективност.

ВЕЗНИ

Сложен пъзел в офиса

Нещо ви притеснява. Констатирам, че това е професионалният статус. Много са промените, които се случиха в последно време там, където работите, където редите своя бизнес и получавате възнаграждението си. Според ясната ви преценка, новите моменти не са нещо мимолетно. Но пак ви е свито, вероятно защото не ви достигат сили и информация, за да заключите какво ще е тяхното въздействие върху вас и вашите дела. Надавам се, характеристиката на дните от 19 до 22 юли да ви даде възможност да прозрете задаващото си. За целта си забранете смесване на емоции и логика и се пазете от ситуациите, в които е възможно да станете обект на обсъждане, клюки или критики. Ясно е, че сложните моменти на полето на работните ангажименти трябва да се мениджират. Нека всеки прецени дали да остане на поста си или да се възползва от правото си на отпуск?

СКОРПИОН

Доказвате се

Звездната характеристика на периода позволява изяви, поощрява смели стъпки в бизнеса за постигане на по-добри резултатите, ако ги използвате за командировки или пътувате с цел събиране на нова, полезна информация. Това, че ще се закрепостите по свое желание, няма да ви донесе верните прозрение за случващото се във вашия дом, с вашите дела или с близките ви. Сигурна съм, че между 19 и 23 юли имате нужда да се дистанцирате от реалността на живота си и че моментът е подходящ за целта. Точно тогава на посочените дати на мнозина ще им се наложи да доказват способностите си пред авторитетни и високопоставени лица. Те са спрели на вас воя избор. Остава вие да сте готови да поемете следващата порция отговорност, за да се каже, че сте използвали подходящите аспекти на това лято (съчетанието на Венера, Меркурий и Слънце) изцяло в свой интерес.

СТРЕЛЕЦ

В реалността ли сте?

Вие не му мислите много-много. Хвърляте се през глава от идея към идея, стартирате начинание. Надявам се, благоприятното съчетание между Слънце и Юпитер (СЛЪНЦЕ И ЮПИТЕР) да ви защити от необратими последствия. И без това, едва ли ще ви се хареса констатацията, че сте оставили всичко в ръцете на обстоятелствата. Към това се прибавя опасността от силно емоционални реакции на събития и случки от реалността на делника. Дните от 19 до 23 юли се управляват от високото ви самочувствие и очаквания. Те няма да се оправдаят, ако сте били надценили възможностите си. Всъщност, това е и един вид отговор на въпроса: дали живеете в крак с реалността? Пожелавам на всеки да си направи съответните изводи и да не позволи силните енергии да го носят по течението в посока, която не го устройва или не влиза в сметките му.

КОЗИРОГ

Отпуск до 23 юли

През идните дни събитията ще изпробват вашите способности да анализирате и да си създавате вярно впечатление за случващото. Не нашега ще изпитате затруднения. Първи ще отчетат смущението ви близките. Предлагам, дните от 19 до 23 юли да прекарате в тяхната компания, като напълно съзнателно ограничавате контактите си. Ако на работното място, някой се нуждае от вашето присъствие или подкрепа, моля, подсигурете ги, но запазете мнението си за себе си и не се включвайте в спорове, не се поставяйте в ролята на арбитър. Мисля, че едва ли ще е толкова трудно да подредите програмата си така, че от 19 юли до 23 юли да сте в отпуск. След това ситуацията се променя. Бъдете на работното си място, защото ще се обсъждат стъпки, следващи намерения за инвестиции и разходи.

ВОДОЛЕЙ

Скок в професията

Вие сте готови да се откажете от проектираната лятна ваканция, ако се отвори възможност да се изявите, да напреднете в професията или да заемете нов пост. Работохолизмът ще ви зарежда с неподозирана енергия. Важно е да се отбележи, че съединението на транзитиращото Слънце с Юпитер (СЛЪНЕЦ И ЮПИТЕР) е в състояние да ви изстреля във висините на успеха. Поставя ви се едно-единствено условие. Трябва да сте създали до момента подобаващ кръг от поддръжници, последователи, единомишленици. Положителното в случая е, че не се главозамайвате, а ще продължите с волята на работливата мравка да наваксвате пропуските в образователния си ценз, липсите в познанията, които сте прикривате с чаровно поведение. При подобно организирано поведение няма да се разминете с успеха и няма да ви се наложи да чакате. Смятам, че 21 и 22 юли на практиката ще ви го докажат.

РИБИ

Важно решение

Не започвайте седмицата с прикрит песимизъм и ниско самочувствие. Звездните характеристики дават добър шанс за реализацията на замислите. Единствено е необходимо да се съгласите, че препятствията се дават, за да бъдат преодолявани, а не да ви отказват от намеренията. Предлагам да съсредоточите вниманието си върху качеството на интимния живот. Вие имате високи изисквания към партньорите и партньорството. Към днешна дата сте в настроение да реагирате свръх емоционално на всеки повод, на дума, жест на отсрещната страна. Всъщност, обстоятелствата трябва да се използват за друго. Те позволяват да се намери изход от сложните моменти във взаимоотношенията. На 21-23 юли съберете сили да кажете някому точно какво мислите. Дори да последва сблъсък на виждания, убедена съм, че сагата ще завърши по-бързо от очакваното. Към 24-25 юли ще разполагате с решение по важен въпрос.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай