Хладен разсъдък

Хладен разсъдък | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 25 до 31 март 2017 година

Дните започват със звездно съчетание мечта.

Меркурий/Венера и транзитиращо Слънце осветляват една и съща зодиакална територия, тази на знака Овен, и ни поднасят своя подарък – хармония в отношенията. Преди всички облагодетелствани ще са родени под същия знак, както и под останалите два "огнени" представители на Зодиака: Лъв и Стрелец.

Надявам се да им е достатъчно през този напрегнат, нетолкова приятен заключителен период от март.

Продължавам с Меркурий. Неслучайно, защото отново се налага да си припомним за указанията по време на ретроградната фаза на планетата Вестител, отговаряща в съвременно общество и за комуникациите, медиите.
Тази седмица Меркурий достига градуса от знака на Овен, върху който ще образува траекторен възел, докато спира – тръгва "обратно" – спира – тръгва "директно".

Това е изключително важен момент с ключово въздействие върху упоменатите сфери от нашия живот. И това не е всичко. Всъщност, това е капакът от въздействия, докато в тенджерата вече ври и кипи.

Продължава актуалността на силния аспект Уран/Плутон. Неговата роля е също с място на обществената сцена. Вярно е, че сега не е така силен, колкото бе през февруари 2017 година, но е в състояние да нажежи атмосферата.

Тъй като между 26 и 28 март в ситуацията навлизат благотворни влияния от страна на Марс/Нептун, си позволявам да допусна, че хуманното отношение към страдащите и човешкото съчувствие към по-слабите ще омекотят дисхармоничните енергии на Уран/Плутон и Юпитер/Плутон.

Следват още специални дни. Преди края на месеца, на 29-ти ще наблюдаваме чудесната съвместна работа на Меркурий/Сатурн. Тя ще ни помогне да се справим по-лесно с тежките задачи, поставени ни от аспекта Юпитер/Плутон.
Всъщност, разчитам за целта на проявления на трезв разум и хладен разсъдък в напечените моменти, които няма да липсват от 25 до 31-ви март.

Овен

Вземете се в ръце

Възможно е някой да се разочарова от вас, ако не се вземете в ръце и не престанете да говорите повече, отколкото е нужно или разумно. Защо не се присетите за хармоничния ъгъл Меркурий/Венера/Слънце и не обърнете внимание на личните отношения, на любовта, на дома и семейните дела, вместо да дълбаете в сфери, където към момента не сте фактор? Само така ще откриете духа, а и възможностите на периода. Дори го приемам за наложително, тъй като дисхармоничните енергии от страна на Уран/Плутон се изливат директно върху ви. Да внимават най-вече родените около 10 април. Тук ще си позволя да кажа, че те не трябва да изпитват колебание. Не могат да го допуснат, тъй като ги подбужда към вътрешно безпокойство, а оттам грешна оценка на актуалната ситуация.

Телец

Вслушайте се в интуицията

Движението на Юпитер е важно за вас. Неговото въздействие преминава през проекцията на планетата Марс: околните ви оценяват като неразумни, а вие им отвръщате с повече амбиции и намерение да се докажете. До къде ли ще стигнете, ако продължите по този начин? До конфликти и неразбирателства, които съвсем не ви вършат работа. Моето предложение е друго. На 26 март към вас се обръща позитивната страна от енергията на Нептун. Остава ви да й се доверите, което означава да се вслушате в интуицията си. Шестото ви чувство ще ви направлява по време на разговорите на 27 и на 28 март. То ще ви даде идея как да потърсите подкрепа от представител на бюрократичната машина. На интуицията си разчитайте и на 30/31 март по време на дискусии и също тогава, когато само показвате, че сте склонни на компромис.

Близнаци

Нови успехи

Моят прочит на актуалните небесни вибрации предлага да се възползвате от предизвикателство на аспекта Юпитер/Уран. То ви подканя да участвате в обществените процеси без да позволявате друг да направлява живота ви. Не се стремете към удобството на неангажираността, не се сърдете, че ви безпокоят. Редно е да почувствате актуалния аспект като импулс да сте в играта. Изработете си стратегия, за да приложите познанията си на момента, особено по прагматични, делнични теми, където другите се суетят. Присетете се за наученото, извиквайте в ума си различни ситуации, превъртайте спомените си. Много неща могат да ви влязат в работа сега, докато действате пътьом. Към днешна дата е важно да проявите желание, да покажете съпричастност. Те са необходими, за да ангажирате вниманието на новите си познайници през най-успешната част от седмицата ви: 28 – 31 март.

Рак

Вътрешен мир

Решени сте да опазите своя вътрешен мир от любопитни погледи. Интересно, как си представяте, че с такъв подход ще успеете да развиете една прохождаща връзка, например? Ако за вас е важно да съхраните доброто си настроение, не се доверявайте на мнителността. Актуалните планетни влияния са твърде противоречиви – поне така ги възприема вашата впечатлителна натура. До 26 март, включително, вие сте ентусиастите в отношенията, активната страна във връзката. След това необходимостите се променят. Налага се да станете прагматици, да определите мнението си по семеен въпрос. Ще се питате също дали да запазите едно съществуващо партньорство в деловата сфера. Уха. Много задачи за кратко време. Предлагам ви да тръгнете с наместване на отношенията в личния живот. Докато приключвате с важните разговори там, в края на месеца ще ви хрумне как да подредите другите.

Лъв

Чарът ви помага

Наслаждавате се на възможността за изява по време на една важна среща. Вие знаете как се разказва за вълнуващи неща, събития. Очаквам на 29, 30 и на 31 март звездна подкрепа за вас от страна на Меркурий/Венера / Слънце, която да ви направи непреодолимо чаровни и в същото време стоманено твърди, когато вземате решение за развитието на делата си. Няма място за компромиси, според вас, когато става дума за съвместяване на визиите, интереси, съдби. И все пак. Редно е да помислите по въпроса до края на март. Мисля си, че този път истината ще се открие по време на една дискусия, която не трябва да приема твърде сериозен или строг вид. И докато във фантазиите за бъдещето ви се позволява да сте щедри и разточителни, то не така трябва да стоят нещата по време на пазаруване. В края на март е препоръчително да се откажете от сериозни инвестиции, големи разходи.

Дева

Семейството преди всичко

Предстои ви специална седмица. Вълнувате се за себе си, вълнувате се своите близки и има защо. Всичко се върти около темата семейство, отношения. Както разбрахте от въведението, вибрациите на Венера, планетата, за чиито аспекти стана дума във въведението, нахълтват в делника през срещата си със Слънцето и с Меркурий. Заедно те превръщат обичайни неща, събития в подсещане да се мисли по важните теми на деня като тази какво ни носи бъдещето? Ако ви предстои да направите крачка към задълбочаване на дадени отношения, не се бавете, а действайте. Нищо чудно, покрай тях да се заформят още контакти. Има вероятност, по този начин да решите стар проблем или да дадете тласък на идея от миналото. На 30/31 март ще се почувствате уморени. Има защо. Претеглете обстоятелствата, позволете си, при възможност, кратък отдих или нещо развлекателно.

Везни

Оправяйте се сами

Не си помисляйте, че през следващите дни ще си поемете въздух. Обстоятелства са ви приготвили задачи, които не могат да бъдат отлагани или разтегляни във времето. Конкретните изискванията към вас включват дела от предходен период / от тази и от миналата години /. Мнозина ще се окажат пред невъзможността повече да разрешат конкретен финансов въпрос, дано не се окаже проблем. При положение, че имате зад гърба си подкрепа от Юпитер, независимо от другите звездни съчетания, важно е да се концентрирате върху конкретен вариант и да го изпълните. Спрете да разчитате на чужда помощ. 29 и на 30/31 март, преди да се създадат недоразумения, пробвайте се взаимно да си изясните намеренията.

Скорпион

Висока концентрация

Имате енергия, но не е достатъчно за успех. Трябва да сте концентрирани. При положение, че ви се наложи повечко да пътувате, спазвайте правилата за движение, внимателно преценявайте поведението си. Добрата страна на същите аспекти, от които последваха горните предупреждения, ще видим реализирана при онези, които се занимават с обществена или стопанска дейност. Те ще са в такава форма са, че могат да продадат всичко, дори краставици на краставичаря. Следователно, направете си извода, че само можете да спечелите, ако сте стриктни и убедителни. Присъствието на силна връзка Юпитер/ Уран настоятелно изисква да мислите за оценката на околните за вашата работа. Пренебрегнете ли чуждото мнение, чакайте проблеми от всякакво естество. Особено между 26 и 28 март, когато са възможни неприятности по време на работния процес, последица от недоглеждане, лекомисленост.

Стрелец

Пазете енергията за важни неща

Тюхкате се, че обстоятелства и проблеми крадат от времето за нещата, които са ви на сърце. Упреквате се, че пръскате енергията си за маловажни дела и за нестойностни контакти. Решени сте да се съсредоточите върху онова, което непременно искате да присъства в живота ви и да се превърне в негова основа. Едва ли ще съвместите всички тези свои намерения и желания в седемте дни от периода, но поне ще ви стане ясно къде повече не трябва да си хабите усилията и с какво не трябва да се залавяте, за да постигнете основното – стабилност във взаимоотношенията. И все пак, на 29, 30 и на 31 март ви се предоставя възможност да преживеете нещо вълнуващо. На вас оставам да го охарактеризирате. Не искам да ви натрапвам мнение, но допускам, че срещата ви ще е с човек, към когото много скоро ще се обърнете за съвет в подкрепа на намерение за важно начинание.

Козирог

Без конфронтации

Жадувате за спокойствие. Присъствието на силен аспект Меркурий/Венера/Слънце само раздразва чувствата и ви прави прекомерно чувствителни, особено при разговори или по време на дискусии. Приемете, че те са априори обречени на успех. А от конфронтации сега нямате полза. Предлагам ви да си наложите една лежерна линия на поведение спрямо партньорите в личен и професионален план. Няма да постигнете много, ако настоятелно и агресивно отстоявате своето. Позицията ви може и да е правилна, а каузата ви правдива, но към настоящия момент никой не се интересува от това, докато планетните аспекти изискват и очакват от вас да работите в сътрудничество. И още. Те настоятелно ви подготвят да приемете факта, че партньорът в любовта, човекът, с когото делите покрив, приятелят, на когото залагате надежди, очаква да сте добронамерени и съчувстващи.

Водолей

Харчите пари

Енергиите от аспекта Меркурий/Венера/Слънце/, с които започва периода, при вас действат подмолно. Правят ви лекомислени. Внимание. Мнозина ще се впуснат в начинания, от които после сигурно ще ги боли главата. Други – няма да си признаят, но ще изхарчат парите, които няма как да върнат. И всичко това се струпва на 25, 26 и на 27 март. Има, разбира се, и друг път, по който да преминете през дните. При положение, че сте си подредили в програмата важни дела и сте решени да приключите с онези, влачени с месеци, предупреждения от горните изречения не се отнасят за вас. И ако към 31 март осъзнаете, че дните са преминали спокойно и не сте изпитали нужда да се тюхкате за едно или друго, че нямате причина за оплакване пред близките си, значи сте успели да преодолеете провокацията от страна на Марс без да се скарате с целия свят. Вече можете да се насладите на пролетната птича песен.

Риби

Повече откровения

Започвам с анонс за затруднения в делника ви. Меркурий/Венера/Марс ви изолират от околните. Приемете го доброволно. Така ще използвате дни за лични и самостоятелни занимания. Неща, които, с най-голяма вероятност няма да ви вкарат в излишни или неприятни противоборства. А и имате цял куп проблемни казуси, над които трябва да се поразмишлява. Горното предупреждение е по отношение на контактите с колегите. Напоследък пренебрегвате спокойния тон като гарант за успешно сътрудничество. Сега е възможно някой умишлено да ви провокира, за да злепостави. Не го позволявайте. В същото време, бъдете готови да разберете неща, които няма да са ви приятни. На 28 и/или на 29 март от миналото да изплува личност, проблем, въпрос. Откровеността ви днес ще се оцени високо. Мнозина ще осъзнаят, че са спечели съюзник или са отлистили нова страница за едни важни отношения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай