Годината тръгна с десант на НЛО

Годината тръгна с десант на НЛО  | StandartNews.com

Ангел с крила шашна Бирмингам, огнени кълба над Южна Америка

У нас също се появиха чудни небесни явления

Има ли наистина извънземни на земята, между нас ли са те или това са пълни фантасмагории. За голяма част от НЛО учените намират разумно обяснение, след внимателно изучаване на фактите. Според други поне част от случаите не могат да бъдат обяснени с нищо познато на науката до този момент. Най-разпространената хипотеза е, че НЛО са резултат от дейността на извънземни цивилизации.

От началото на 2016 година обаче се забелязва "офанзива на извънземните". Сигнали за необясними явления валят от всички краища на света. не липсват даже и в България.

През януари са наблюдавани множество непознати, летящи обекти в небето над чилийската столица Сантяго. Видени са от почти всички. Коментарите на очевидците са явно доказателство, че събитието не е монтаж. Относно произхода на обектите не може да се каже какъв е точно, защото се движат прекалено бързо и точно във формация за познати летателни апарати.

В началото на януари в покрайнините на Сан Франциско е забелязан, от група хора, черен триъгълник, гравитиращ в небето. Властите също мълчат по случая.

В Бирмингам пък е забелязано странно тяло, реещо се в небето. То наподобява на ангел, който размахва крила.
В края на месец януари тази година е заснето странно явление в небето над Австралия. Местните власти обясняват, че това е мълния. Размерите му обаче са доста по-големи и произходът му остава загадка.

Над Южна Америка са заснети 5 огнени кълба, гравитиращи едно до друго и правещи резки маневри. Видяно е от над 1000 души.

Камера засне светлини над Пловдив

Неидентифицирани летящи обекти бяха заснети от охранителна камера в Стария Пловдив в началото на февруари. За това сигнализира собственик на обект в архитектурния резерват, който предостави и запис. На кадрите се вижда как няколко светлини се движат по странен начин в небето."Изключено е това да бъде прожектор, защото няма следи от лъч, а и не съм виждал такъв да свети през последната седмица, защото всяка нощ посещавам обекта си", коментира пловдивчанинът, цитиран от TNS.bg. Светлините са забелязани да кръжат в продължение на 20 минути. После изчезнали. Всъщото време е духал ураганен вятър и е валял проливен дъжд. Записът е направен снощи малко след 22 часа.
"Не искам да плаша никого, но мисля, че не сме сами", твърди още той.

Триъгълник в небето над Добрич

На 17 март т.г. около 23,00 ч. в покрайнините на Добрич е наблюдаван триъгълен НЛО. За това съобщава С.М., член на местния клуб "Търсачи на алтернативни форми на живот". Като опитен наблюдател той успял да забележи много детайли на самото събитие, макар да е протекло за много кратко време. Специално за ufo.bg ето и неговото описание: "На 17 март вечерта видях нещо, което първоначално ми се стори като оптическа илюзия, понеже беше за кратко - около секунда. През нощта, когато гледаш към светлини и после ако погледнеш към празното небе, понеже сигналът до мозъка идва по-бавно и имаш илюзията, че виждаш светлина там, където няма. Тази вечер обаче светлинния обект, който видях за около секунда беше с големина и форма много по-различна от светлините наоколо. 30 минути след това оглеждах всички светлини дали случайно някоя не е с подобна големина и форма, както и наблюдавах небето, за да се появи обекта отново. НЛО беше с формата тъп триъгълник, като тъпият връх беше надолу и обектът бе обърнат леко надясно. Той светеше с ярко бяло-жълта светлина, като е възможно да е бил триизмерен (аз го видях като триъгълник), понеже по краищата светлината беше малко по-тъмна. Обектът беше много голям, като протегна ръката си напред, заемаше пространство колкото 3 пръста един до друг. Появи се внезапно в посока запад и просто висеше в пространството за около секунда-секунда и половина, след което внезапно изчезва. Ако не е било илюзия, все някой друг ще го е видял, защото беше наистина много голям. Височината, на която се намираше, беше около 35-40 градуса спрямо повърхността на земята. Тъпият ъгъл на триъгълника (може и обърната чиния да е било, ако е бил триизмерен обект) беше над 120 градуса. Събитието беше около 23 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай