Флиртът между Съдбата и Часовника

Флиртът между Съдбата и Часовника | StandartNews.com

Надали някой се съмнява, че дори часът, в който идваме на този свят, влияе върху преживяванията ни под слънцето. Дори и най-хладните скептици знаят, че и за най-лаконичния хороскоп информацията с точност до минути и секунди е просто задължителна. На всеки два часа обаче интервалът се променя - а с него и криволиците на битието и емоциите. Отрязъкът от време е подвластен на конкретна планета. Така че нашият характер и отношения с другите могат да бъдат изчислени - поне в известна степен.

Меркурий: От полунощ до 2

Истерично любопитство или фанатичен устрем към познание - вие сте мотивирани постоянно от изтощаващ мерак да бъдете в час с всичко, което се случва на родната ни планета. Това, разбира се, води до мащабна обща култура, която често подрива самочувствието на околните. Вие, естествено, с лекота се превръщате в център на вниманието, а те, горките околни, остават в сянката ви. Имате страхотно качество - запазвате духа и енергията си десетилетия наред. Понякога ви мислят дори за леко инфантилни, но много грешат - за тяхна сметка.

Венера: От 2 до 4

Колкото и поетично-еротично да звучи името на Венера, вие сте си откровени материалисти - и никога не сте се опитвали да го замаскирате. Обичате да пипнете всичко онова, чиято цена ви интересува. Доброто възнаграждение може да ви вдъхнови за денонощен труд. Обаче залитате - подобно на легендарните собственици в английската литература като Сомс във великата сага "Форсайтови". Каквото и да придобиете, ще останете самотни, ако няма с кой да го споделите и да му се насладите.

Марс: От 4 до 6

С лекота доминирате над околните и едва ли не още от детската градина се изявявате като лидери. Господ ви е дал таланта да ръководите. Затова ненавиждате и минимално ограничаване на свободата ви, обяснителните режими и уточняването на чувствата и суббординациите. Най-често сте адски консервативни - дори не можете да излъжете. Просто не изпитвате необходимост от заобикалянето най-вече на вашата истина, защото сте сигурни в своята непогрешимост. Всичко това логично води до изобилие от врагове. Няма как - ще трябва да се доверите на някого.

Нептун: От 6 до 8

Вашата самота е вашата крепост. Тя е най-сигурното ви убежище. Вие сте лесно уязвими, изпълнени със загадки, затворени дълбоко в себе си. Обаче притежавате пословична интуиция - тя никога не ви подвежда, особено когато трябва да изкачите следващото стъпало в кариерата. Ако имате партньор, го криете до последно. Ако нямате, го търсите до последно. Внимание: Много дразните с позата "аз съм най-умният".

Уран: От 8 до 10

Имате харизма на политически водач. Обаянието ви е без конкуренция. Хората са готови да ви следват със завързани очи. Вие сте непосредствени, не плащате данък "обществено мнение". Но заклеймявате всеки, който се пробва да следи през Фейсбук какви ги вършите. Винаги сте готови да защитите по-слабия. Защо наистина не се пробвате в политиката?

Сатурн: От 10 до 12

Желязна дисциплина. Мотивирани постъпки. Честолюбие. Цел - нагоре и нависоко. Стараете се да не ви личи, че славата ви блазни. Минавате за демократи, които се вълнуват от съдбата на другите. Но всеки, който се опита да застане на пътя ви или да разкрие нюанси от добре прикриваната ви същност, ще пострада яко. На живот и смърт пазите домашния уют и хармонията в семейството. Глезите тези, които обичате.

Юпитер: Между 12 и 14

Вероятно в предишен живот сте били от екипажа на Христофор Колумб - толкова е гигантски стремежът ви към нови приключения. Авантюрите толкова ви блазнят, че сте готови да обърнете гръб на току-що подписалия се под брачното свидетелство партньор. В същото време парите не ви интересуват чак толкова горещо, колкото предстоящите възможности за изненади - в пустинята, в морето или в асфалтовата джунгла. Затова хората, родени между тези часове са от най-настървените номади под Слънцето. Щастливи са - независимо от тоталния хаос.

Плутон: Между 14 и 16

Вие сте силни и страстни. Страх ви е от скуката и еднообразието. Затова понякога не обръщате внимание дори на провалите. Не носите и грам страх в душата си - каквото и да се случва, вие излизате от него още по-железни. Не е невъзможно първата половина от живота ви да е белязана с проблеми. Но след това насочвате енергията си накъдето трябва и никой не може да ви спре. Често криете истинските си чувства. Това води до любовни драми.

Венера: Между 16 и 18

Много държите на брака - разбира се, това е валидно най-вече за дамите. Обаче паническият страх от самотата не бива да води до самоцелни венчавки. Нито пък от постоянна смяна на партньора в ужаса, че няма да откриете точният за вас. Иначе подвластните на Венера са добри хора - помагат на по-слабите, подават ръка на онеправданите, нямат навик да забиват нож в гърба, играят го умиротворители. Въобще - родени дипломати.

Меркурий: От 18 до 20

Ако стане драматичен инцидент, вие сте хората, които ще спасяват околните. Не е тайна за никого, че запазвате присъствие на духа и винаги търсите и откривате изход от кризата. За вас няма безнадеждна ситуация. Може би заради това сте винаги готови с ум и мускули - поддържате и двете системи в отлична форма. Понякога обаче се подавате на малко безумни акции - като тестването на най-нашумялата диета в светските хроники. Повярвайте: напълно излишно е.

Слънце: От 20 до 22

Нали не се лъжете, че ще минете незабелязано, където и да попаднете?! Може да не сте Кралят Слънце, но винаги сте във фокуса на прожекторите. Затова сцената и екранът ви привличат като магнит. Обаче ви мързи да се влюбите. А и моногамността ви ужасява. Прекрасно се разбирате с деца. Винаги чакате някой друг да ви забавлява.

Луна: От 22 до полунощ

Вие сте привлекателни като Луната, но изпитвате необходимост постоянно да доказвате своята хармония със света. Емоционалната ви енергия определено е по-силна от тази на околните. Убедени сте, че можете да прекарате чудесно живота си с единствен партньор. Вие сте откровени непукисти. Но ще издерете очите на всеки, който се опита да ви манипулира. Падате си по спиритизма и окултните науки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай