Дъжд от решения между 2 и 6 август благодарение на Меркурий

7 дни трябва да сме реалисти и да пазим баланса във всичко

Дъжд от решения между 2 и 6 август благодарение на Меркурий | StandartNews.com

Днес нашите надежди за правилни и здравомислени решения са вгледани в блестящия ум Меркурий. От 1 август 2014 година той е новоизлюпен в астрологичния знак на Лъв. На 2 и на 3 август планетата "вестител", както обикновено го наричат, се свързва в силен, хармоничен аспект с друга планета доброжелател, Юпитер. Заедно ни връщат вярата в съществуването на земното щастие, на щастливите съвпадения, в щастливия край и ни убеждават, че той не е запазена мярка на американското кино.

Известно е, че Юпитер дарява със сила и енергия онези, които са решени да осъществят своите намерения, но при едно условие: те трябва да се самоконтролират, ако е нужно и когато е необходимо. Посягането към средствата, които могат да превърнат една идея във факт, трябва да се случва прецизирано с оглед на последствията заради дисхармония между транзитиращо Слънце и Марс/Юпитер. Едно е ясно: между 2 и 6 август ще валят решения. Последните две дати, 7 и 8 август, са с неспокоен климат. Нервността и угрижеността надделяват над оптимизма. Задачата ни е да балансираме, като не си поставяме неизпълними цели, да не се размечтаваме.

(Астрологична прогноза за периода от 2 до 8 август 2014 г.)

ОВЕН

Оферта за работа

Трябва да сте силни и последователни. Седмицата предлага възможности. Няма вероятност обстоятелствата сами да разредят напрежението около вас. Вашето присъствие, вашата оценка и вашата намеса са наложителни. Във взаимоотношенията от личен характер ще трябва да проявите мъжество и да сте наясно с бъдещите си намерения. Ще се преоткриете покрай реакциите си към 2 - 3 август. Краят на периода ще ви зарадва с предложения в професионален план. Онези, които все разчитат на себе си, за да просперират, с изненада откриват, че получават неискана, нечакана и неподозирана подкрепа. Мнозина ще приключат седмицата с повече пари в джоба. Оставям ги да решават как да ги употребят. Ще се окаже една нелека задача, ако искат да се покажат разумни и справедливи.

ТЕЛЕЦ

Не влизайте в спор

О, имате проблем. Искате да си говорите с околните, надявате се на конструктивни преговори, очаквате да получите разбиране и подкрепа. Какво сте готови да дадете в замяна? Звездните аспекти на седмицата са твърде амбициозни и ясни, когато отправят поглед към вашия астрологичен знак. Не ви позволяват да шикалкавите и настояват да сте прями и най-вече искрени в поведението и отношенията си. През истината минава вашият път към успеха и общественото признание, от които така много се нуждаете сега и веднага. Стойте далеч от пререкания със знайните противници, не влизайте в спор, когато имате много по-важна работа от това да наливате от пусто в празно, а между 6 и 8 август си позволете отдих, ваканция, почивка. Няма да съжалявате.

БЛИЗНАЦИ

Отпуск от 2 до 5.10

Вие се познавате отлично, макар понякога да желаете да заблудите околните, че у вас се борят не двама, а четирима човека. Това е за пред хората, но сега този "номер" няма как да мине. Намерете друг вариант на поведение, за да проследите интересите си, без да влизате в открит бой с когото и да било. Моето предложение към вас е да си вземете отпуска между 2 и 5 август. Това е подходящото време да се пътува, да се отдадете на семейно-домашните си задължения. Докато всяко допускане на непознати енергии в личния и обществения ви живот, които могат да се появят там, посредством нови лица, нови предложения за бизнес или при промяна на месторабота, ще вкарват в живота ви опасности, за които не сте подготвени. Фактът, че сме насред летен период, ви дават достатъчно основания да отложите вземането на решения до 6 август.

РАК

Приходи и власт

Вие играете "на голямо". Виждате се в ролята на координатор или рефер. Осъществявате своя мечта или си мислите, че сте възможно най-близко до реализацията й. Надявате се обстоятелствата да ви помогнат да блеснете. Мога само да потвърдя, че всичко, което се случва, пренарежда живота ви. Пригответе се отговорно да използвате идващите приходи или власт, защото разточителството във всеки един от вариантите му ще ви отведе до проблеми през следващите месеци. Към 2 август виждате как някой прехвърля личните си отговорности и се чудите как да реагирате. Сигурна съм, че ще ви поблазни мисълта да сте мълчаливи съглашатели, но се надявам да е закратко. След 4 август емоциите и еуфорията от това, че сте станали център на внимание, постепенно отшумяват. Останат последиците, сред които трудната задача да балансирате между разходите, които сте си позволили и сериозните разплащания, които се задават.

ЛЪВ

Не се отчайвайте

Не ви е лесно да сте себе си. Като че ли е свършено с почивката ви през това лято. Каквото и да правите, ангажиментите напират и вие трябва да се вземете в ръце, т.е. да се върнете към обичайния дневен и работен ритъм. Ще го направите, но с неудоволствие и това ще проличи още по първите ви стъпки през дните до 5 август. Предлагам ви сами да си помогнете как по-бързо да влезете в крак с нещата, защото ситуацията не е толкова безнадеждна, колкото ви се струва. Всъщност присъствието на невидими, по-точно още неясни течения, които моделират потока на делничното, вече дават първите анонси, че в живота ви предстоят промени. Всеки един от представителите на Лъв ще ги моделира посвоему в зависимост от личните потребности, но така или иначе няма да се разминат без вземането на решения. Предлагам ви за целта да използвате дните от 6 август нататък и ви желая успех.

ДЕВА

Нужда от спокойствие

Не ви се занимава със световните проблеми. Имате, усещате го, нужда от спокойствие и време за себе си. Дните от 2 до 6 август ви гарантират, че ще намерите онова, което търсите. Ако сте подредили мислите си и сте вкарали в ред делничния си живот, ще ви се отдаде да погледнете към бъдещето с повече очаквания. Преди да му се посветите, предлагам ви да си побъбрите с хората, които са ви близки, за да разберете дали те нямат други намерения или очаквания. Днес е моментът да овладеете надигащата се вълна на неудовлетвореност в личния живот, за чието съществуване е вероятно да имате съучастие. Това не би било от съществено значение, ако разполагате с механизъм за противодействие. При положение, че към 6 август недоразуменията в личния живот се задълбочат, редно е да си дадете сметка, че сте изпуснали момента да ги победите безмълвно и се налага да приложите цялото си красноречие.

ВЕЗНИ

Нова среда

Попадате в нова среда. Оказвате се там, където винаги сте желали - да се намирате сред хора с авторитет и влияние в обществото. Мнозина от вас ще се нагърбят с отговорности, които ще подплатят основателно чувството им на гордост. Дотук с положенията в професионално-обществен план. Бързам да ви върна към бита и взаимоотношенията с най-близките. Хората, които ви обичат, имат нужда да почувстват вашата съпричастност към проблемите им. Те искат да ви опишат своя гледна точка. Може би смятат, че вие не искате или не осъзнавате, че се дистанцирате. Предпочитате да пътувате самостоятелно или сте погълнати от свои преживявания. Те поглъщат цялото ви внимание. Позволявам си да ви помоля да се запитате дали нещата са точно такива, каквито вие ги виждате? Един разговор, проведен на 2 август, ви връща към реалността.

СКОРПИОН

Не отклонявайте поглед от целите си. Отстоявайте визията си за бъдещето. Убедена съм, че към 2 август ще чуете много нови и примамливи идеи, както и предложения, но това не означава, че те са подходящите за вас. Навлизането във води, които не позволяват да се развивате, а ви карат да немеете и да се озъртате за нечие благоволение, ясно трябва да ви говори, че сте се отклонили от пътя си. Тази августовска седмица ви подготвя за есента. Допускам, че нови моменти в обстоятелства ще ви подтикват да вземете решения за промени. Предлагам ви да не се въздържате, а дори да ги инициирате, като за целта използвате подходящия астрологичен климат на дните около 6 август. Силата на вашата воля е от решаващо значение, когато Юпитер е в противоборство с Марс (ЮПИТЕР И МАРС): едно е да искаш, друго е да можеш и вие трябва да решите как да използвате енергията си, за да не я пропилеете.

СТРЕЛЕЦ

Дръжте езика зад зъбите си

Мнозинството от представителите на Зодиака гонят материални цели. Вие правите изключение. Мислите ви се реят в плана на духовното. Надявате се да постигнете вътрешна хармония - усещане, от което се нуждаете и което може да ви зареди с енергия на прага на силната за вас част от календарната година. Не мога да не призная също, че държите повече на онова, което ще дойде, отколкото на онова, което имате. Когато транзитиращият Марс се противопоставя на вашия звезден управител, планетата Юпитер (ТРАНЗИТИРАЩ МАРС), няма как да не се получи такъв разнобой и да изпаднете сами в противоречие. Способността ви да анализирате трезво и да се ползвате от силата на логиката ще предопредели победителя в тази суматошна реалност. Чудесно е да разчитате на интуицията си за ориентир. Ако ви подшушне да си държите езика зад зъбите по време на напрегнат разговор на 4 или на 5 август, доверете й се и тя ще ви предпазва и занапред.

КОЗИРОГ

Не бъдете арбитър

Вие сте силни, самоуверени. Не е лошо, че самочувствието ви е пораснало. Друго ме притеснява. Да не се видите точно сега в ролята на арбитър в дела, които надскачат вашата компетентност. Високото ви самомнение е в състояние да ви вкара в такъв капан. Не ви ли се струва, че ситуацията прилича на "параграф 22". От една страна, искате, а от друга - не трябва да се бъркате в живота на другите. Само така ще прекарате едни безгрижни седем дни. Не мога да не спомена, че е нередно да се залавяте с инвестиционни проекти, да кандидатствате за заеми, кредити. Днес ви изглежда безпроблемно лесно да ги възстановите, след като се възползвате от свободата, която биха ви дали. Сега това ви се вижда напълно реалистично, но един ден, когато се окаже, че сте се самозаблудили, как ще се почувствате, къде ще е вашата самоувереност да ви помогне?

ВОДОЛЕЙ

Време за преоценка

Съдбата иска отговори. Избрала е лятото на 2014 година да ви зададе въпросите. Не си мислете, че е случайно или е съвпадение на неблагоприятни обстоятелства. Нищо подобно. Винаги, когато планетата Юпитер застава срещу вашето рождено Слънце (ЮПИТЕР), се налага да си правите самооценка и преоценка на постигнатото. В този момент се виждате през погледа на околните и резонно се питате как изглеждате в техните очи. Някои ще се осмелят да зададат въпроса си директно, други ще опитат сами да стигнат до истината. Така или иначе, поведението ви може да се тълкува като тест за зрялост на личността ви. Надявам се, ще послушате вътрешния си глас и няма да отместите поглед от важното към маловажното. В случая поемането на нови ангажименти към обществото и институциите е бягство от срещата ви със себе си, което води до провал дори на най-щателно подготвените проекти.

РИБИ

Не прекалявайте с идеите

Колко много планове! Вие не спирате да проектирате и да се вълнувате за бъдещето, което искате да имате. Чудесно е, че точно сега сте се присетили. Характерът на периода благоприятства подобни размисли, а присъствието на Марс и Сатурн в Скорпион подпомагат интуицията ви. Да не забравяме за обратната страна на медала. Когато го обърнем, разбираме, че околните имат нужда да видят в поведението ви сериозност и задълбоченост, която като че ли не съответства на лятното ви настроение или напротив? Точно тук трябва да се намеси вашият здрав разум и логика. При положение, че срещнете несъгласие или съпротива на вашите предложения и инициативи за съвместност, то бързо се преориентирайте, като ги оттеглите и дори забравите за тях, за да не усложните нещата и респективно, да си създадете нови проблеми на работното място, в обществената среда, във взаимоотношенията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай