Дайте воля на фантазията

Дайте воля на фантазията | StandartNews.com

Звезди и партньорства

Астрологическа прогноза за периода от 15 до 21 август 2015 година

Между 15 и 21 август животът ще е изпълнен с изненади и възможности, за които дори фантазията не е била в състояния да ни подготви. Получаваме подкрепата на хармоничния аспект Слънце/ Венера, чиято основна задача е да ни представи света като едно по-добро място за живеене. Той се сключва от територията на знака Лъв и ще се опита да го стори с красиви думи, великодушни жестове и мили предложения.

Да не забравяме обаче, че Венера е ретроградна!

Да не приемаме неща само по това как изглеждат, за да не останем разочаровани след три седмици, сблъсквайки се с реалността.

Меркурий е в знака на Дева и е в противостояние с Нептун. Техният съюз също настоява да сме по-внимателни, да прецизираме собственото си поведение и да наблюдаваме ситуациитеq преди да правим заключения.
Днес мнозина ще получат вътрешен подтик за себеусъвършенстване. Други ще се решат да променят към по-добро живота си или да направят необходимото, за да хармонизират взаимоотношенията си. И тъй като Слънцето остава в знака на Лъв и увеличава силата си покрай хармонията с Уран, на тези действия няма да липсва смелост или увереност.

Овен

Бъдете дипломатични

Вие сте изключително самоуверени, когато става дума за чувства. Сигурни сте, че правилно организирате и експлоатирате взаимоотношенията си, защото сте ги поставили на стабилна основа. И все пак - време е да направите нещо конкретно, за да разбере отсрещната страна, че не всичко е демонстрация и желание за изява. Присъствието на планетата Венера в знака на Лъв, независимо че е ретроградна в микса от звездни аспекти при вас, изисква да се доверите на дипломацията в общуването. Ако до 17 август можете да се наслаждавате на личната си връзка, след това се съсредоточете в търсенето на варианти за представянето на професионалните проекти.

Телец

Късметът каца на рамото

Животът ви тече на бързи обороти. Стъпка по стъпка вие вървите към своя голяма цел и все по-уверено си казвате, че тя е ей там, съвсем пред вас. Още повече, че периодът започва с най-добрия ви ден: 15 август. Празникът наоколо /на 15 август е Голяма Богородица/ ще се превърне и в празник на душата ви! Луната и Юпитер ще се погрижат шансът да кацне на рамото ви. Оценявате случващото се като приятно и не се оплаквате от суматохата наоколо. Това обаче не означава, че трябва да забиете нос в работата си. Ни най-малко. Забавлявайте се на пълни обороти и се наслаждавайте на приятелството и близостта с околните.

Близнаци

Семейни задачи

Няма да ви е лесно. Вие искате да се забавлявате, докато околните разчитат на вашата сериозност и работоспособност. Ще има недоволни. Причината е във вашите високи очаквания и в претенциите на отсрещната страна. При мнозина аспектите Слънце/Венера, Меркурий/Нептун фиксират вниманието им върху фамилните взаимоотношения, отварят врата за недоразумения и разминавания в позициите, когато става дума за наложителни решения, засягащи семейното благо и бюджет. Използвайте дните от 18 до 21 август за преразглеждане на казусите. Процесите, текли под повърхността на делника през последните няколко седмици, са променили значително обстоятелствата.

Рак

Трябва ви фокус

Енергията на Юпитер се чувства изключително силно при вас. Той може да ви даде сили за изява, за успех и за невероятни моменти в любовта. Но най-вече ще направи така, че да сте в непрекъснато движение. Осъзнавате специалната роля на този период от годината за развитието на делата ви във всички сфери от реалността. Напълно съзнателно премествате акцента на заниманията от намеренията за пътувания и развлечения върху професионалната област. Но тъй като навсякъде в делника ви събитията ще са много и всяка ще изисква специално внимание, редно е да се съсредоточите върху едно до две неща с приоритет в мислите ви.

Лъв

Отваряте нова страница

Животът ви се представя с най-добрите си страни. Излишно е да казва, че в това има пръст съчетанието Слънце-Венера. Вие сте уверени, лъчезарни и доволни от случващото се, от начина, по който вървят плановете ви. Бихте могли да съчетаете пътувания и делови срещи, защото в движение ще осъществявате важните контакти и на път ще вземате важните решения. На 21 август ще сте изправени пред необходимостта да затворите една страница и да отворите нова. Всеки един от представителите на знака сам трябва да реши коя да е тя. Мога единствено да потвърдя, че разполагате с достатъчно силни за подобно решение. Не бих се учудила, ако при някои Лъв обстоятелствата породят намерение за промяна в работата или се оформят идея за нова посока, в която те да развиват своята професионална дейност.

Дева

Успехът ви следва

Обстоятелствата се намесват и преконфигурират вашия личен живот. Плановете ви претърпяват неочаквани корекции. Няма как да не се случат тези преобразования, след като Юпитер се намесва пряко в играта. 15 и 16 август са вашите щастливи дни! Не ги пропилявайте в спорове за незначителни неща, а разкрепостете мисленето си и се опитайте да погледнете надалеч, напред пред себе си. В този момент бъдещето се вижда като на длан. Ако искате да разпуснете, отново датите 15 и 16 август са идеалният момент за целта. Следват по-натоварени и нервни дни, но линията на успеха преминава и през тях.

Везни

Край на мъките

Вие сте себе си. Най накрая! Не е нужно да се доверявате на притворството, което ви спасяваше от разправиите. Може би се питате как така се промени атмосферата? За това си има конкретни звездни обстоятелства, но най-общо, причината е в това, че околните осъзнаха колко голяма е вашата роля в техния живот. Да, ще се радвате на повишеното внимание към личността ви от страна на заобикалящите. Мнозина ще са изключително доволни, но всеки от вас ще реагира според нагласите и индивидуалните положения в картата си. Единственото, което е ясно, че никой няма да остане равнодушен към енергиите, които планетата Венера вкарват в делника ви. Продължавайки с ретроградната си фаза, тя се опитва да ви отвори към света. Пожелайте си да сте в хармония с него и ще видите как препятствията се снишават, а проблемите изчезват.

Скорпион

Пазете силите

Необходимо ви е да съхраните желанието си за приятни мигове през свободното време. Така ще си подсигурите сили да свършите многото работа, с която сами сте се натоварили. Не мога да не ви предупредя, че обстоятелствата не ви щадят. Те, а и заобикалящите, изискват все повече и повече от вас, очакват вие да сте винаги на разположение. Прекрачването на границите в общуването може да бъде възпряно от вашия категоричен отказ да се съобразявате с прищевки. Редно е да го сторите, тъй като така защитавате не само своята позиция, но и позволявате на чувството за самосъхранение да предотврати изтичането на жизнена енергия. Тя е тази, която ви предпазва от преумората, както и от обичайните за една ретроградна фаза на Венера недоразумения в партньорския и семейния живот.

Стрелец

Слушайте разума

Воля, намерения, чувства и разсъждения се сливат в едно и ви напомнят, че животът изисква да се ръководи. Нещо повече, Венера е ретроградна и се е приготвила да ви покаже пропуските, да ви върне към онова, което е било погрешно или недооценено. Но моля, не се приготвяйте за битки, а за спокойно и разумно разсъждение върху темата взаимоотношения. Най-важното, с което непременно трябва да се справите, е да претеглите докъде да позволите да стигнат отношенията, които ви притесняват? Как да реагирате на чуждите претенции и как да съхраните самостоятелността на решенията си в личния живот? Преценете до колко сте силни, за да поемете отговорността да кажете онова, което мислите.

Козирог

Пътувайте с близките

Темата за парите и разходите в домашния бюджет вече е на втори план. Изместена е от вътрешната ви потребност да се убедите в искреността на чувствата на отсрещната страна. Избрали сте точния момент за тези отговори. Възползвайте се силния аспект Венера/Слънце, за да изясните съществуващи недоразумения, да приключите със стари проблеми. Съсредоточете се върху необходимостта да преорганизирате своето време така, че да ви остават повече сили за обгрижване на любимите хора. С тях бихте си прекарали чудесно, ако използвате 15 и 16 август за пътувания.

Водолей

Назад към природата

Вие сте готови да попадате някому ръка. Преценката ви за способностите и постиженията на околните е точна и прецизна. Това е отлична основа за правилното претегляне на резултата от едно сътрудничество, на което ви се иска да разчитате в дългосрочен план. След 17 август мнозина ще се окажат в нова лична или професионална ситуация, именно защото са се възползвали днес от силните вибрации на Венера спрямо тяхното рождено Слънце. Преди отново да се впуснете на пълни обороти в работата си, дайте си време за кратък отдих, излезте сред природата или се отдайте на спокойни, разтоварващи занимания. Така ще си съберете мислите - нещо много полезно за душевния ви баланс.

Риби

Чудесни идеи

Усещате се готови за дела, без да можете да си отговорите какво ви прави толкова уверени в успеха. Предлагам ви да се съсредоточите върху делничните задачи и да си дадете сметка, че всичко е във вашите ръце. На 17 - 20 август ще установите какъв е напредъкът ви и ще осъзнаете колко плодоносни могат да са малките стъпки. Мнозина ще се поздравят за чудесните идеи и ще планират нововъведения в близко време. Дайте простор на творческите си инвенции, на фантазията си. В сила и препоръката да се търсят нови полета за личностна или професионална изява. Но не забравяйте, че в един момент трябва да стъпите на земята.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай