Да правим любов, а не война!

Да правим любов, а не война! | StandartNews.com

Продължава актуалността на планетните срещи, създали сериозните главоболия на политиците през предходния седемдневен период. Отново се изявяват "обществените" Уран, Плутон, Сатурн и Нептун. Отгоре на това, докато влизат в поредното си противоборство, те са ескортирани от аспект Марс/Уран, който към настоящия момент е в състояние да създаде опасност от нарастване на политическото напрежение. Атмосферата на дните от 28 ноември до 4 декември, включително, има мирис на криза и съпротива. Първи попадат под въздействието им обществено-политическите процеси. Неразбирателства следват отсъствието на гъвкавост в поведението на световните и местните лидери, ще има потърпевши от сблъсъка на техните непримирими позиции. На фона на създалите се поне три сериозни ядра на напрежение в Европа и по света, може да се предположи къде ще е най-сериозният резонанс.

Да не се самоуспокояваме, че личният живот и партньорствата там ще останат незасегнати. Двубоят между Уран и Марс дава нервност, сприхавост, отчаяни амбиции и нездрави намерения. Предлагам да забравим за заинатяването и да се доверим на добронамерения тон в общуването.

Овен

Обърнете внимание на половинката си

Вие нямате търпение да планирате празниците. Бързайте, но не издавайте прибързаността си. Дайте простор на мисълта, на въображението си, защото те ще са вашите помощници по пътя на кариерното развитие. Необходимо е да действате методично, целенасочено. Важно е да помните, че всичко добре претеглено може и трябва да влезе в действие. Убедена съм, че има над какво да размишлявате. Не изключвам вариант за постигане на успех там, при които да използвате средства и методи, които друг път бихте определили като рискови. Вярно е, че над настоящия период тегнат енергиите на "дипломата" Марс /Марс попада в лупичката/ от знака на Везни. Докато той е в противоборство с планетата Уран, вие знаете какво е хем да воюваш, хем невинно да се усмихваш. И в допълнение: така, както си мислите, че трябва да се посветите изцяло на кариерата и работата си, партньорът ще ви изненада с поведението си. Намерете време на 2 декември да разчетете посланието му.

Телец

1 декември е вашият ден

Небесните съчетания ви провокират, настояват да реагирате. Ще преживеете важни дни поради усещането, че правите нещо за бъдещето си. Напрежението, вливано от обстоятелствата, ви позволява да действате. Придържате ли се към своите принципи, нямате причина за безпокойство, а и е невъзможно да сгрешите. Безкомпромисният Марс /Марс попада в лупичката/ този път е изцяло на ваша страна и ви огражда с ореола на владеещите положението. Остава да контролирате емоциите си, за да извадите дивидент от цялата суматоха. Вашият специален ден е 1 декември. Възможно е да ви се наложи да се противопоставите някому, който разполага с власт, но ще го направите по начин, по който той самият да преразгледа позицията си. Ще има и такива от обкръжението ви, които няма да се поколебаят да ви последват. С тях ще работите в близко бъдеще.

Близнаци

Поглезете тялото си

Предпочитате да се оттеглите под сигурния покрив на дома, семейството, партньорството. Неслучайно. Предусещате, че отсрещната страна се нуждае от вас и сега можете да затвърдите позициите си в тези отношения. Не е необходимо да зарежете напълно работата си. Достатъчно е на 28 и на 29 ноември да сте на разположение. Посредата на периода експлозивната сила на Плутон, Уран и Марс /Плутон, Уран и Марс попадат в лупичката/ нееднозначно ви казват, че трябва да сте предпазливи. Ако съумеете да прикриете намеренията си, не показвате сила и премисляте преди да отговорите, всичко ще е наред. На 4 декември е кулминацията на опасните моменти. Не можете да работите на няколко фронта едновременно. Решете за себе си кое е важно и кое може да почака. Така ще съумеете да се възползвате от разкриващата се към края на дните възможност да се погрижите за своето тяло, организъм, кондиция и душевен комфорт.

Рак

Разгадайте сънищата си

Следете съновиденията си. Цялото ви тяло работи за това да ви предупреждава за евентуални кризи в отношенията, за неприятни ситуации в делника. Предлагам ви да се опитате да разгадаете техните послания. Обърнете внимание на съня на 28 срещу 29 ноември, за да акумулирате вярна информация за бъдещето. Още повече, че сами се убедели, че колкото повече разчитате на собствените качества, толкова по-малко ядове ще берете. И си е така. През най-напрегната част от дните 2 - 4 декември, вашата интуиция проговаря и ви подготвя за работа в усложнени условия. Преди всичко следете реакциите на заобикалящите се, въздържайте се от коментари. За да сте подготвени за тази сложна обстановка, използвайте предходните дни за релакс, доколкото е възможно. Здравето ви иска специално отношение и грижа. Подарете си разтоварващи занимания, откажете пътуванията и извадете от чекмеджето старите писма. Те ще ви напомнят за важните неща в живота ви.

Лъв

Прочистете мислите си

Продължава една нелека фаза от вашия живот, но се намесват планетни аспекти, които ви дават сили да пренасочите останалата ви енергия. Правилно е да се вслушате във вътрешния си глас, да не сте напористи на работното място. Отдайте наличните сили на подреждане на семейно-домашните дела и въпроси. Във въведението стана дума за присъствие на аспекти Марс/Сатурн/Уран, транзитиращо Слънце от знака на Стрелец /Марс, Сатурн, Уран попадат в лупичката/. Предлагам ви да се възползвате от техните вибрации и да прочистите мислите, дома си, плановете си от ненужните неща - всичко, което до момента не е поднесло очаквания резултат. Или е било много рано, или не е било по вашите възможности? И в двата случая се налага заключението: ще хабите напразно важен ресурс. Дайте си дадете кратък отдих в края на месеца и не планирайте важни начинания до 4 декември, а и след това го направете едва, когато се почувствате в кондиция за работа.

Дева

Яхвате романтиката

Силата на звездните аспекти поставя при вас акцент върху едни по-тесен диапазон от въпроси и теми. Те ще върнат в центъра на интересите ви романтиката в отношенията с партньора, отглеждането на поколението, грижата за по-възрастните роднини. Вие не сте подвластни на енергиите от страна на Плутон и Уран /Плутон и Уран попадат в лупичката/ в онази степен, с която те упражняват натиск върху останалите зодиакални знаци. Затова те не ви амбицират за работа, за кариерни гонитби, а подклаждат чувство за състрадание и желание за сътрудничество с онези, с които сте във всекидневен контакт. Мнозина ще се пробват да разрешат висящи, належащи семейни или домашни въпроси. След 28 ноември това ще е най-важното за вас. Дори бих се осмелила да спомена, че по този начин вие преработвате енергията си в нещо смислено, от което да черпите сили през месеците напред.

Везни

Стегнете си

Вие обръщате глава от битовизмите и от страха, които неподвластните на волята ви събития, вкарват в живота ви. Не бих казала, че трябва да сте толкова отнесени и незаинтересовани от всички и всички. Дори е редно да вкарате някакъв ред в тази резингнация, абдикация от действителността. Осъзнавам, че от една страна, вие се съхранявате, пазите се, но от друга, е напълно реално да изпаднете в изолация, която да стане причина за вземането на неправилни решения през близките седмици. Ето, защо седмицата е от изключително значение. Тя трябва да ви подскаже кои са верните критерии за оценката на събития, факти, отношения. Изправени пред необходимостта да покажете отговорност спрямо избора на поведение. В противен случай, че се окажете в ситуация, в която всички ще се изправят срещу ви. Днес в разговорите ви е важно да присъстват желание или намерение за постигане на единомислие.

Скорпион

Бъдете нащрек

Обстоятелствата затрудняват изпълнението на вашите планове. Заобиколени сте с интриганти и кариеристи. Може би, това трябва да е достатъчен анонс да свиете кръга на общуването си през първите четири дни от месец декември. Ще се наложи и да ревизирате очакванията си. В действията си няма да следвате праволинейните нагласи. Дните, все пак, носят и добри моменти. Ще ги усетите и ще им се насладите, ако си наложите да не правите напразни усилия, опитвайки се да промените описаното статукво, а се отдалечите от суматохата на делника, за да огледате нещата. На 2 и на 3 декември ще се наложи да сте непрекъснато нащрек, но не за да парирате нечии изяви или изявления, а за да откриете най-подходящи момент за оттегляне от противоборствата. Вие се нуждаете от време само за себе си, от поне няколко часа на ден отдих и релакс.

Стрелец

На пълни обороти

Ако нещо ви тревожи или не сте уверени в решенията си, действайте по интуиция или потърсете съвет. Присъствието на аспект Сатурн/Нептун отваря за вашите проблеми сетивността на посветените в работата с човешката душа и душевност. Ако ли пък се чувствате добре, вие сте поели вълната на аспекта Марс/Уран и е важно за вас да работите на пълни обороти. Конфигурациите, за които споменавам /Сатурн, Нептун, Уран и Марс попадат в лупичката/, единствено не ви разрешават да сте в лекомислено и авантюристично настроение. Поведението ви недвусмислено трябва да изразява нагласа за планиране на предстоящите сериозни начинания. Напомням ви, че техният старт може да е до десетина дни, но е напълно съответно отсега да го огледате.

Козирог

Бъдете снизходителни

Периодът не е добър за изяви на работното място, за кариерни проекти и за служебните задачи. Причината може да се обобщи: вие трудно намирате общ език. В същото време, сте претоварени и за да се справите, се изисква да промените подхода си, да изберете нови методи и средства. Предлагам ви да разчитате повече на анализа и на претеглянето на обстоятелствата. Мнозина ще са склонни да злоупотребят с права или сила. Но и това няма да помогне. Обстоятелствата са се заинатили и това си е. Възможно е да се стигне до крайни ситуации. Къде по-приятно ще завърши седмицата, ако между 1 и 4 декември проявите търпимост спрямо чуждите грешки и решите, че не е момент за настъпление, доказващо вашата правота, наложена със сила. Допускам, че непремереното ви поведение може да се окаже причина за сериозно обтягане на отношенията с хора, които на един следващ етап ще се окажат на ключови позиции.

Водолей

Нова стратегия

Стреснати сте от факта, че усещате как обстоятелствата са неподвластни на волята ви. Бързате да поправите ситуация, за да възстановите статуквото или да я нагодите по старите параметри. И двата подхода са неприемливи. Неправилно е дори да си помислите, че всичко зависи от вас и от усилията ви. Планетните вибрации на Сатурн, Марс, Уран и Нептун /Сатурн, Марс Уран и Нептун попадат в лупичката/ ви дават шанс да се промените. А защо не и да потърсите за себе си друго място под Слънцето в прекия и преносния смисъл. Всеки от представителите на знака сам да се погрижи за изработването на новата стратегия за живот. Докато текат тези възможности, Марс ще се погрижи да сте внимателни и дипломатични, което в голяма степен ще облекчи задачата ви не само на момента. Ще допълня, че има сфера, която днес ви носи недвусмислено спокойствие. Вие намирате разговорите тет-а-тет за силно стимулиращи и зареждащи с енергия.

Риби
Чака ви повишение

Вие отваряте душата си за чуждата болка, както и за задълбочен контакт със сродните души. Не си мислете, че те непременно трябва да са далеч от вас. Погледнете с други очи на близкостоящите. Надявам се, добре да оцените особеностите им, за да изградите правилно поведение и отношение към тях, а и те към вас. Тъй като сте убедени, че знаете точно как да постъпите, за да отгледате истинско партньорство, със сигурност, няма да се допитвате до никого. В настоящия случай, това е за добро. Ако сте прочели въведението, станало ви е ясно, че оглеждането и вглеждането в чуждия опит може само да ви навреди. В тази сложна обстановка, плановете ви за сериозен професионален или обществен просперитет са под въпрос, защото реализацията им не зависи единствено от вас. Но е напълно възможно да ви предложат повишение или да си издействате по-добро заплащане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай