Бягайте от суетата

Бягайте от суетата | StandartNews.com

Астрологични предвиждания за периода от 1 до 7 април 2017 година

Пролетта е тук. За усещането допринася присъствието на небесните тела Слънце, Меркурий, Венера и Марс в пролетните зодиакални знаци – Овен и Телец.

Интересните връзки на Меркурий/Венера и Слънце/Марс предразполагат настроението ни към динамичност, която често променя посоката си. Излизаме от къщи оптимисти, но се завръщаме отпаднали или обратното.

Днес се интересуваме от онова, което се случва наоколо, но утре решаваме, че не сега, а в миналото сме били щастливи. Тук повече от ясно се вижда пряката намеса на Венера, нагазила дълбоко във водите на ретроградността си.

Едновременно с тези колебания – основно в чувствената сфера, които ни подтикват да правим дисекция на връзките и отношенията си, имаме Меркурий де юре е ретрограден от 8 срещу 9 април. / Време е да си припомним всичко, което сме чували за неговото поведение през тази фаза /.

Към момента, разбира се, той проявява особености, които са пряко свързани с местонахождението му. Меркурий е на зодиакалната територия на Телец, което забавя реакциите ни при вземане на решения, тъй като сме силно вгледани в намерението си непременно да спечелим от действията си.

Всичко опира, описва се или се свърза с парите и се измерва в материални блага.

До тук не е чак толкова зле. Но да не забравяме, че в атмосферата на седмицата присъства ретроградната Венера, която сега напуска зодиакалната територия на Овен и се "връща" към тази на Риби.

В резултат очаквам обрати при установените връзки – от раздели до нови събирания. Появяват се проблеми при изпълнение на набелязаната програма поради независещи от нас причини. Същото се случва с обявените намерения на обществените институции, на политическите партии.

Налага се да проследя и поведението на голямата планета "общественик" Сатурн, която от 6 април до 25 август 2017 година е ретроградна от знака на Стрелец. От тази си позиция тя носи непремерен, непретеглен оптимизъм и страстно желание за неограничени лични права, стремеж към изрична лична свобода, които влизат в конфликт с нормите на обществото.

Към същата дата, 6 април, Юпитер/Плутон са в силна нетърпимост, която, от своя страна, се изразява в засилване на агресивните нотки в поведението на големи маси от хора.

Да стоим далеч от онези, които ревностно и разгорещено проповядват своята истина.

Овен

Всичко зависи от вас

Започвам тазседмичната си прогноза със съвети. Забелязали сте споменаването на вашия астрологичен знак във въведението. Налага се също да анализираме връзките на небесните тела, осъществяващи се на негова територията. Те създават у вас усещането, че много от нещата в делника зависят от вас, от вашите решения, от вашата пряка намеса. И е точно така. Вашето поведение може да ви създаде неприятности, но в същия момент, ако осъзнато заобикаляте конфликтните теми, не настоявате на своето без да сте обмислили добре тезите си, ситуациите няма да се изпълнят с градоносни облаци. Обърнете особено внимание на деня 6 април. Той е пресечна, конфликтна точка на няколко планетни енергии. Те могат да бъдат целенасочено накарани от вас да работят за бъдещи цели. Надграждайте поведението си в тази посока.

Телец

Държите юздите

Светът може да е в краката ви. Това е вашата настояща задача. Вие държите юздите на партньорствата, управлявате и ги направлявате. Сигурна съм, че ще се поинтересувате коя е причината за този извод. Няма как да скрия, че се свързва и с преминаването на 3 април на планетата Венера към знака на Риби в силна връзка с Меркурий на ваша зодиакална територия. Вие поглеждате от нов ъгъл на своите делнични задължения. Нищо чудно и да попрекалите с претенциите си, защото така смятате, че придавате важност на личността си. Възможно е също така да се държите помпозно, да се обличате екстравагантно и да използвате ума си за критика на реалността. Кой би могъл да устои на проницателността ви? В допълнение, ораторските ви способности ще палят умовете на околните за идеи.

Близнаци

Малко развлечения

Надявам се да ви остане време за развлечения, докато се опитвате да реформирате живота на другите. Повече от всякога разчитайте на възможностите, които ви е подарил по рождение вашият астрологичен управител, планетата Меркурий. Тя току-що се установи на ново място върху лентата на Зодиака, прекрачвайки територията на знака Телец вечерта на 31 март и е в очакване на своята поредна ретроградност. Добрата новина е, че от тази си позицията Меркурий кореспондира хармонично с рожденото ви Слънце. Най-вече родените през май ще почувстват един особен духовен подем, ще се увлекат по нови идеи и намеренията им ще излязат от обичайното русло. Тук е мястото да отбележа, че към 8 срещу 9 април той ще е де юре ретрограден. Преди това да се случи, трябва да сте изключително концентрирани върху актуалните намерения. Запомнете всичко, което се случва на 6 и 7 април. То предупреждава от къде могат да се появят проблеми през следващите 3 -4 седмици.

Рак

Милосърдие за другите

Трудният характер на предстоящата ви седмица ще се усети най-вече на територията, на която изпълнявате своите професионални и служебни задължения. Важно е да сте концентрирани, делови, лоялни и същевременно готови за колективни решения, ако не искате работата да се превърне в източник на отрицателни емоции. Те могат да завладеят и другите сфери от живота ви към 6 април, когато прагът на търпението ви ще е най-нисък. И също така, на 6 и на 7 април темата за партньорства ще придобие особена важност. Не изключвам появата на лице от миналото ви, което настоява отново да обсъдите отношенията си. Според линията на развитието им през годините, определете отношението си по тема днес. Добре е да сте мили и милосърдни, но само, ако сте наистина уверени, че това е правилно или че би помогнало да стигнете до единомислие.

Лъв

Връщайте дълговете

Присъствието на Слънце и на Венера до 4 април в огнен зодиакален знак, този на Овен, подбужда страсти и чувства у вас. Веднага ви обръщам внимание на факта, че и планетата на Любовта е ретроградна: възможно е да ви подтикне да вземете неправилни решения в сферата на чувствата или да си изградите грешна представа за отсрещната страна. Тези съвети обаче не заличават важността на други. Като този, който ви подканя да не вземате нови заеми, кредити, да разчистите старите си задължения. Ако не го сторите, убедена съм, че тези дългове ще вгорчат отношенията ви или ще ви създадат сериозни неприятности през следващите няколко седмици. Извън това, като си представим, че не сте финансово заборчнели, дните 6 и 7 април предоставят възможност да помислите за хубавата страна на живота, да разнообразите делника си.

Дева

Без конфликти

Животът, делничните задачи, ще подскажат на представителите на знака, че поведението им трябва да се наглася спрямо намеренията и желанията на околните. Няма по-ценно качество днес за вас от способността да се общува безконфликтно. Моля, потърсете си съмишленици, които да популяризират вашите идеи. Присъствието на "ретроградна" Венера ви задължава да се оттеглите от светлините на прожекторите. Заради необмислени изяви или прибързаност може да провалите усилия, полагани месеци наред. Към 6 – 7 април планетните влияния изострят чувствителността ви по отношение поведението на околните. Оттук до конфликтите и споровете остава само крачка. Ще е чудо, ако се въздържите. На настроението ви вредят също отново напомнящи за себе си стари задължения, нови разходи и неочаквани претенции на близки хора, които настояват да го подкрепите финансово.

Везни

Големи въпроси

Разсъждения за смисъла на живота владеят ума на представителите на знака до степен на пристрастеност. При някои подтикът ще дойде покрай заниманията с обществени задачи и включването им в социалните процеси. Други до такава степен ще се запленят от идеята да са винаги прави в съжденията си, че открито ще предизвикат околните да им се противопоставят. Адекватният подход изисква да обедините силите със заобикалящите. Иначе? Към 6 април откритата конфронтация ще си кажете думата и мнозинството от родените под знака ще установят, че процесите са ги изтощили и са им отнели желанието да се радват на победите.

Скорпион

Уважавайте традициите

Присъствието на планетата Меркурий през целия разглеждан период върху територия на Телец е сериозна предпоставка за отварянето на вашия ум към новото, което има практическа стойност. Силният ви, често ядовит, но справедлив ум си е поставил за задача да изработи канавата за действията ви, които, евентуално, след втората половина на месеца, ще ви позволят да дадете гласност на своите намерения. Целта им е да се представите, да блеснете. Преди това да се случи, трябва да сте наясно, че само стратегия не е достатъчно условия. При положение, че работите или очаквате да си сътрудничите с чужденци и чуждестранни партньори, приготвите се старателно с аргументи. И помнете, че Меркурий от Телец очаква да цените и уважавате традициите. Дали сте се вслушали и дали сте били внимателни, ще се разбере в края на април.

Стрелец

Промяната идва

Като се обърнете назад, сигурна съм, си давате сметка колко малко неща в делника ви са запазили довчерашния си облик. Това е така, защото вие сте се променили. Приемате го за положителен знак и прегърнете идеята, че звездите ви предлагат възможност да прекроите делника си. Сега по същество. На 6 и на 7 април е разумно да се въздържите, от каквито и да било действия. След този кратък миг на съсредоточаване, се впуснете в действие, задвижите предвидените дела. А преди това, между 1 и 5 април, предлагам да се съсредоточите върху потребностите на своя дух, върху идеята да потърсите баланс и спокойствие за себе си, да загърбите суетата на външния свят. Това са чудесни дни за релакс, за усамотени занимания, за подреждане на документи или на кореспонденцията. Не ги прахосвайте за друго.

Козирог

Изпитание за бюджета

Венера от своята гранична позиция между зодиакалните знаци Овен и на Риби, както и Меркурий от Телец до голяма степен подчертават натюрела вашата астрологична природа и по никой начин не усложняват отношенията ви със света. Напротив. Очаквайте много хора да ви потърсят по различни поводи. Вие преценявайте кому какво внимание да обърнете. Мнозинството от вас ще работят активно на професионалното поприще. Там ще имат успехи към средата на периода под формата на по-добро или по-високо заплащане. Това, по никакъв начин, не ви спестява една друга опасност. Възможно е да си позволите разходи, покупки, инвестиции, които към момента изглеждат подходящи, навременни, но само след няколко седмици ще се окажат истинско, сериозно изпитание за бюджета ви.

Водолей

Професионален успех

Крайно време е да си кажете: с това трябва да се приключи. Периодът е подходящ за промени. Само ще допълня, че встрани от тази тенденция няма да остане незасегната сфера. Промяната в намеренията се основава на сериозни вътрешни разсъждения, за които околните знаят много малко. И точно поради това, трябва да сте особено внимателни по отношение на личните връзки и партньорствата. Описаната тенденция има и добрата страна. От нея първи ще се възползват, най-вероятно, хората с творчески професии. Присъствието на Меркурий в Телец и на Венера в Риби често разкрепостява ролята на творческата фантазия. Стига да използват само по предназначение, към 7 април мнозина ще се поздравят с професионален успех.

Риби

Вслушайте се в съветите

Вие сте заети с размисъл. Обмисляте идеи, разглеждате практическата страна на намерения, свързани с придобиването на нови познания или квалификация. Така някои се подготвят за старт в професионално отношение. А други търсят промяна, тъй като интересите им вече надскачат възможностите и границите на настоящата им заетост. И двете линии са достатъчно сериозни и изискват сериозно отношение. Надявам се, че осъзнавате необходимостта да подхождате с внимание, което може да се преведе с въздържание от прибързване при изпълнението на намеренията. А и да не решавате, че само вие и никой друг няма вярна преценка за обстоятелствата. Подобно поведение граничи с непрепоръчителното лекомислие. Всъщност, 6 и 7 април ще ви предложат ситуация-тест. Ако резултатът не ви удовлетвори, със сигурност, не сте спазили горните уговорки. На този фон, си позволявам да ви посъветвам: вслушвайте се в съвети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай