Баланс и дипломация ще носят успеха през 2016 г.

Баланс и дипломация ще носят успеха през 2016 г. | StandartNews.com

Коалиционни партньори може да забият нож в гърба на ГЕРБ

Как да бъдем успешни и да постигаме целите си във високосната 2016 година, която ще бъде динамична и непредсказуема заради влиянията на планетата Марс, на зодиакалния знак Риби и Огнената маймуна в източния календар? Червената планета подбужда безпокойства, бунтове и метежи, а Рибите носят нестабилност, двойственост и променливост, които ще се проявяват в международните финанси. На 8 февруари след Новолунието в 16:40 часа източният зодиак влиза под влиянието на Огнената маймуна, която ще отправи своите предизвикателства отново с динамиката и непредсказуемостта си.

Безпокойството и противоречията в света и България ще се балансират с добри професионални възможности, основани на дипломатичност и умереност в действията. При добре обмислени и използвани обстоятелства годината ще бъде подходяща за сключване на брак или започване на дългосрочна връзка. За постигане на целите в професионален и личен план ще се иска търпение и добре обмислена стратегия. Макар и труднопостижими, ще има усилия и стремеж към уважаване на реда и закона, както и спазване на обичаите. Ще се търси красивото, проявено най-осезаемо в различните модни форуми, на които ще бъдат подчертани красотата и елегантността в дизайна на облеклата.

До 10.9.2016 планетата Юпитер е в Дева, което благоприятства търговията и успеха. Предстои

напредък в изграждането на бизнес и лични партньорства

От 10.9. до 31.12.2016 Юпитер се намира в знака Везни. Добро е влиянието за сключване на брак, за работа в сдружения, организации или по-големи групи от хора. Благоприятстват се пътешествията.

В началото на годината в България ще има слабо повишение в събираемостта на данъците и държавните такси.
Ще се засилят мерките за сигурност във военния апарат , полицията, разузнавателните и шпионските служби.
Успехите на България ще зависят до голяма степен от държавите, с които поддържа приятелски отношения.
През настоящата година управляващите ще се стремят да концентрират властта в ресорите, които управляват, с цел контрол върху по-печелившите и успешни сектори. Тези намерения ще предизвикат недоволство сред обществото и са вероятни протестни действия. Властта ще бъде подложена на силен натиск отвън и отвътре.

Независимо от протекционистичната политика на финансовото ни министерство през последните години рискът от финансови загуби е налице. Има вероятност от големи разходи, които ще възникват по различни поводи. Кабинетът трябва да се пази от всякакви спекулации и дейности от този род! Възможно е лекомислено сключване на вътрешнотърговски сделки или необмислено изразходване на средства. Предстоят инвестиции в сградния фонд на държавните учреждения. Правителството вероятно има намерение да реорганизира и да премести офисите на някои агенции. От друга страна е възможно да се сложи край на споразумения, които носят приходи за страната.
Ще се постави

акцент върху правосъдната система, договорите и търговията

Предстои увеличаване на бюрократичните мерки, нестабилност в политическата сфера. По-сложното финансово положение в световен мащаб ще окаже влияние и на нашата икономика. В социалните отношения е възможно да се наблюдават прикрити машинации.

Не се изключва възможността от наводнения поради силни валежи от дъжд и сняг, поради което е желателно да се вземат сериозни мерки за предотвратяване на щети от подобни природни бедствия - особено през пролетта и есента.

Добро е влиянието за търговия и колективни начинания. Предстои напредък в партньорските взаимоотношения. Вероятни са известни затруднения, свързани с финансиране на строителството на пътища. Управляващите ще направят опити за въвеждане на нови правила в държавното управление. За тези си идеи ще бъдат подложени на критика. Възможни са измами и предателства от коалиционни партньори.

Реформите в здравеопазването, образованието, селското стопанство, спорта и финансите ще се осъществяват бавно. Правителството ще изпитва затруднения в комуникацията си със синдикатите. Има вероятност от ръст на безработицата, което би довело до различни по своя характер протести. Липсата на необходимия лекарски персонал в морските ни курорти ще предизвика дискусия в медиите. Решението на въпроса ще бъде от значение за успеха на туристическия бизнес през летния сезон.

След началото на септември могат се очакват кардинални промени

свързани със съдебната реформа. Дискусиите ще са насочени към премахване на корупцията сред съдийското съсловие. В края на годината са възможни искания за оставката на правосъдния министър или главния прокурор. Коментираните напоследък предсрочни избори е вероятно да се състоят през месец септември.

Финансовото министерство ще бъде подложено на сериозни критики по отношение разпределяне на бюджета за следващата година. Опозицията ще използва всеки удобен случай яростно да атакува действията на финансовия министър. Държавните пари са зависими главно от европейските фондове. Възможни са структурни промени в министерството, както и в банковата система. Банкерите ще се опитат да променят договорите за кредити, но най-вече в посока увеличаване на лихвения процент или промяна на условията им. Потърпевши от намалените евросубсидии ще бъдат и селскостопанските производители.
Част от опозицията не ще реагира адекватно

поради зависимостта си и от чужди държави

и ще протестира срещу финансовата нестабилност и зависимост на държавата. Ще се забележат тенденции към коренна политическа промяна. На дневен ред ще са важни политически решения.

Предстои началото на нови проекти, подкрепяни от правителството във връзка с пътната инфраструктура. Идеята за промяна на цените на винетките ще продължи да среща отпор.

Премиерът ще проявява силна воля и с готовност ще се стреми да доведе започнатото до успешен край.
Не бива да се забравя, че през годината са възможни както твърде деструктивни процеси, така и значим творчески подем.

Търсете нова служба между 28.9 и 10-11

През периодите 4.1. - 7.3.2016 и 28.5. - 3.8.2016 Марс ще се намира в знака Скорпион. Това положение ще донесе решителност, воля и амбиция в обществото, по-добра концентрация, вярност в партньорствата, много постоянство, твърдост и непроменливост. Военните, хирурзите, химиците и инженерите ще усетят благотворно влияние.

За периодите 7.3. - 18.4.2016 и 3.8. - 28.9.2016 Марс ще пребивава в Стрелец. Предвещава се по-голяма импулсивност, стремеж и ентусиазъм. Ето защо е необходимо да се проявява въздържание, умереност и благоразумие
Ще се представят оригинални идеи и мнения. Тази позиция е благоприятна за пътешествия, за промени в работата и местожителството, както и за живот на открито, екскурзии или спорт.

От 28.9. до 10.11.2016 Марс ще се намира в Козирог - Ако ви предстои да заемете отговорен пост, това е вярното време. Удачно е влиянието за издигане в живота и завладяване сърцата на приятелите.

10.11. - 20.12.2016 е Марс във Водолей - Ще сте надарени с точност, решителност във вашите думи и действия. Възможни са проблеми от страна на приятели.

20.12. - 31.12. 2016 Марс е в знака Риби. Ще проявявате по-малка импулсивност. Действията ще са твърде резервирани. Няма да започнете каквото и да било действие, без да го обмислите. Ще чакате търпеливо и дипломатично, за да постигнете целта си.

Азарей е ученик на Люмиер

Азарей е ученик на Люмиер, който е представител на Френската астрологична школа. Той е завършил Строителния техникум в град София, след което УАСГ, със специалност геодезия, картография и фотограметрия. Работил е по специалността в "Овергаз".
Роден е през 1973 г. под знака на Скорпиона, откъдето произтича неговото увлечение по окултното и мистичното знание. През 90-те години започва да проявява интерес към духовните въпроси и се запознава с различните световни и български езотерични традиции.
"Приемам за късмет запознанството си с Люмиер, с когото извървях дълъг път на обучение и подкрепа в практическото приложение на науката астрология. Влиянието на небесните тела върху нашето битие се разпростира и в работна среда, във фирмите и организациите, както и върху държавите", споделя Азарей.
Според Азарей световната астросоциология позволява да се анализират явленията, които се раждат в една нация. След продължителни и задълбочени изследвания се изработват прогнозите за съдбините на една държава.
"Предлагам на вниманието на читателите на в. "Стандарт" кратка статия за процесите, които ще вълнуват българите през 2016 г. Вярвам в успеха на България!", казва той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай