Астрологична прогноза: Не работете залудо

Астрологична прогноза:  Не работете залудо | StandartNews.com

През май се регистрира раздвижване на планетарните конфигурации поради промяна в местонахождението на небесните тела по мислената лента, проследяваща видимия път на Слънцето. Енергията, която Слънцето и Юпитер излъчват при срещата си, е огромна. Тя би трябвало да се разреди донякъде, посредством участието на Марс в конфигурацията. За целта през първите два дни от май трябва да преобразуваме желанието си за действия в подхващане на сериозни начинания и да забравим за всякакъв лекомислен подход или решение.

Очаквам дисхармонията, през която ни въздействат Слънцето и Юпитер, да ни превърнат в неуморни труженици, които първо се потят, а после питат защо и срещу какви пари работят. Искате ли да останете удовлетворени от свършеното днес, то търсете уговорки със сериозни хора и говорете за пари, било то и в бъдеще време.

На 2 и на 3 май суетенето и прибързаността няма да ни поднесат нищо друго освен камара от нервно напрежение и конфликти. Тъй като дните са преходни между празниците и кратката работна седмица, нищо чудно, ако ги подкарате с недоразумения вкъщи, да ги пренесете навън.

От 4 до 8 май към тези сигнали за внимание се присъединява подкана за много прецизно поведение на работното място и по време на разговори и на обсъждания на обществени места. Всеки недообмислен жест или немотивирана критика могат да ни струват позицията, отвоювания авторитет или срив в кариерното развитие. Така е, защото в играта е впрегнат още един силен аспект, този Слънце/Плутон.

Овен

Всичко е любов

Гледате нависоко, целите се далеко. Мнозина отчитат този период за стартов. Сега вече всички са отпаднали и ви сърбят ръцете да започнете. Надявате се да задоволите и любознателността си покрай онова, което сте намислили в работата си. Ще сте активни по време на разговори, дискусии и беседи. Някои ще мислят как да се нагодят или пригодят към нови, странни или непознати места, нрави и още какво ли не. Всичко може да се очаква, докато са активни аспектите Слънце/Юпитер и Слънце/Плутон /Слънце, Юпитер и Плутон попадат в лупичката/. На всичко отгоре се очаква в забързания ви делник да намерите време за лични и конфеденциални разговори. Ще спомена, че в цялата тази суматоха от очаквания, реални планове и намерения има място за любов. Тя ви е особено важна на 4, 5 и на 6 май.

Телец

Балансирайте

Планетите са ви подготвили задачи. Трудно ще се измъкнете от задълженията си. По-добре помислете как да се съобразите с очакванията на аспекта Слънце/Юпитер /Слънце и Юпитер попадат в лупичката/. Предлагам ви да направите справка с написаното в общия текст и да си го преведете като напомняне за умереност и последователност. Постарайте се съзнателно да балансирате времето, посветено на работа и на отдих. Работохолизмът може да ви припомни за позабравено здравословно неразположение. Емпиричният опит при справянето с подобни аспекти говори, че моментът е неподходящ за волности по отношение на храна и питиета. При мнозина носенето по течение на делника ще се изтълкува от околните като предателство спрямо общата кауза. Към 4 май активните взаимовръзки на Луната с транзитиращото Слънце и с вашия рожден знак напомнят, че сте част от система, колектив, общност и е задължително да показвате уважение към тамошните правила.

Близнаци

Сложни взаимоотношения

Интересите ви са многобройни и разнообразни. Затруднявате се в решението на кои да отделите повече време и внимание. Естеството на планетните вибрации, става дума за съчетанието на Слънце/Юпитер/Луна към 4 май /Слънце и Юпитер попадат в лупичката/, предполага превес на интелектуално-творческата дейност, свързана с писане. Трябва да откриете вашия начин на изразяване и той ще се превърне в печеливша формула занапред: направете нещо сега, за да остави следа или да поставите точка под важен документ, споразумения. Най-вероятно, споменатата тенденция ще засегне личните дела, семейните отношения. Ситуацията има и обратна страна. Някои ще навлязат в сложни и преплетени взаимоотношения, ще се доверят на тайни споразумения и негласни уговорки, смятайки ги за най-доброто средство за постигане на набелязаните цели. Дали са на правилния път, ще установят в края на месец май.

Рак

Анализирайте ситуациите

Небесните вибрации придават особена тежест на лично-семейните отношения и връзки. Припомняте си онова, което сте направили или не сте успели да свършите, за дадени обещания. Съсредоточете, моля, дейността си в тази посока. Мнозина чувстват отговорност към близки хора, към родственици, които очакват от тях внимание, подкрепа. В работата си сте готови да се вглеждате и да задълбавате във всеки детайл, което, вероятно, ще удължи процеса и ще разтегли във времето крайния резултат. Всъщност няма защо да бързате. Ситуацията ви предоставя спокойствие и материал за анализ. Мозъкът ви работи на пълни обороти. Чудесен момент за изпълнение на намерения, които зависят единствено от вашата воля и възможности. Не изневерявайте на това указание.

Лъв

Действайте с мярка

Вие сте жертвоготовни и решени да действате, да работите, да преуспявате. Искате всичко и наведнъж. Поздравления. Помислихте ли дали разполагате с потенциал и ресурс - физически сили, емоционален статус и материални възможности? Е, ако не сте се сетили, то е време да го направите. Навреме се огледайте и анализирайте ситуацията, докато Слънце и Юпитер /Слънце и Юпитер застават в лупичката/ преминават през аспект, пряко засягащ територия от Зодиака, върху която е разположен вашият рожден знак. През цялата настояща седмица ще сте подложени на допълнителни натоварвания и изисквания от страна на обстоятелствата, което неминуемо ще се отрази на общото ви състояние. Особено внимателно да прочетат тези редове родените през август. На 4 и на 5 май ги очакват много и важни разговори, обсъждания, дискусии, за които трябва да са не само добре подготвени, но и със свежи сили.

Дева

Дебнат конфликти

Не давате път на никого. Оценявате своите хрумвания и действия като най-добри и оригинални. Очаквам, по този случай, конфронтации и конфликти при различни делнични ситуации. Не мога да ви подканя да не сте толкова непримирими, тъй като не сте готови да чуете предложения. Предполагам, че самата обстановка ще ви покаже, че трябва да сте по-въздържани. На 2 и на 3 май ще се уморите, дори ще се преуморите да се справяте сами с онези неща, които биха станали по-бързо и лесно, ако се доверите на още две ръце или на още две очи. Доброто в случая е, че след ден-два ситуацията се променя. При положение, че имате набелязани важни задачи, постарайте се да ги извършите след 4 май, за да сте сигурни, че ще успеете да прокарате своя стил и ще станат по интелигентния начин, по който предлагате да върви работата по задачите, проекта. За съжаление, нямате много опции за избор.

Везни

Преоткривате живота

Вие сте в приповдигнато настроение. Имате намерение да се включвате в живота на другите, но и да търсите нови възможности и пътища за собственото си преуспяване и за обществената си изява. Ще ви е от полза да разберете какво мислят околните, какви са техните планове. Днес работата в усамотение ви се струва неуместно и скучновато решение. Впечатлявате се и от всякакви странни и необясними явления - вглеждате се в света и в невидимите връзки, които го управляват с учудването на малкото дете. Сякаш преоткривате живота. Благодарение на силните звездни аспекти, които позволяват да се държите на дистанция от горещите точки на делника, вие ще натрупате увереност и енергия за справяне с онези задачи и дела, за които до момента отлагахте. Най-силните ви дни са от 4 до 8 май, когато ще се надпреварвате с времето, за да смогнете да сте на всички места, които са ви интересни.

Скорпион

Трупате умора

Важните планетни аспекти от седмицата променят генерално вашите намерения и преобразуват ситуацията. Усещате се под прицел и установявате, че околните проследяват с внимание вашите действия. Няма как, съчетанието Слънце/Юпитер /Слънце и Юпитер попадат в лупичката/, което е най-активно към момента, изисква точно това от вас: анализ и внимателна преценка преди всяка стъпка и решение. Натрупани със задна дата задачи и съществуващи ангажименти ще се изсипят наведнъж. Обстоятелствата изискват вие да промените подхода си, за да сте сигурни, че ще успеете. Нищо чудно, че към 4 май ще усетите преумора. Надявам се да приемете сигналите на тялото и да ги оцените правилно. То ви подканя да си дадете отдих или поне да си наложите да редувате работата с часове за отмора. В противен случай, допускам възможност за появата на неразположения, които ще ви извадят от строя, въпреки вашите усилия да сте активни и дейни.

Стрелец

Чакат ви любимите хора

Вие не се колебаете, вие знаете. Виждате ясно обстоятелствата и не се заблуждавате за мотивите на околните. Преоткривате в действията на хората от най-близкото си обкръжение нови елементи и сте готови да промените собственото си отношение, а с това и очакванията си от съвместния живот. Мнозина ще си поставят за задача да са възможно по-дълго време с любимите същества. Други ще тръгнат на път или ще замислят пътуване, за да са по-близко до тях. Убедена съм, че правите всичко това, защото имате нужда от близостта на проверени, лоялни хора, а и защото звездните обстоятелства ви подстрекават да сте откровени, както и да дадете простор за изява на желанията, чувствата и на надеждите си. Възможно е, в подтекста на вашите действия някой да прочете желание за контрол или на опит за надмощие. Това вие не можете да контролирате. Гледайте своята линия.

Козирог

Пред нова работа

Първите два дни са изключително приятни като атмосфера. Подходящи са за интимни срещи и разговори, а не за делови задачи. Следват още няколко също толкова ненатоварени дати. Настройте се за обсъждане на семейни и фамилни дела. Може да стане дума за бъдеща инвестиция или за начало на ремонт, реконструкция за жилището. Дайте всичко от себе си, за да постигнете съгласие. Не протакайте процесите. При някои от представителите на знака към 8 май се разкриват възможности за промяна на работното място в близко бъдеще. Този въпрос може да бъде пряко свързан с необходимостта от преместване. Не можете да решите отведнъж как да постъпите, но се налага да започнете събирането на аргументи за и против. Единственото, с което мога да ви ориентирам, е потвърждението, че звездните обстоятелства подкрепят намеренията ви за промяна.

Водолей

Сърдечна тръпка

Мнозина правят планове. Те включват нови делови ангажименти и идеи за пътувания. В случая, това не са само лични намерения. Ситуацията, в голяма степен, се контролира от действията на околните. Хората от близкото обкръжение /членове на семейството/ преживяват сериозни житейски моменти, осъществяват свои важни проекти. А за вас ви остава да се ориентирате по тези процеси, за да не се окажете пред невъзможност да реализирате своите намерения. Към 4 май се откриват нови предизвикателства. Те са свързани с личните ви дела. Очаквам срещи и запознанства да накарат сърцето ви да бие по-силно. Ясно е, че за това трябва да сте готови. Ако сте прекалено вгледани в съществуващата ситуация в личния живот, едва ли ще се трогнете от нечие излияние. Така или иначе, предоставете си малко време и си разрешете да се зарадвате на онова, което ви предлага животът, дори да нямате намерение да се възползвате от предложението му.

Риби

Харчете умно

Не се чувствате уверени в решенията си. Търсите подкрепата и съветите на своите колеги и близки. Смятам, че сте избрали подходящото време, тъй като към момента и околните са настроени положително към вас. Този взаимен процес може да завърши с откриване на правилното решения за една нелека ситуация. Предполагам, че тя е донякъде свързана с появата на нови или на непредвидени разходи. След нейното разрешаване, към 7 май ще можете да се върнете към намеренията си за активизиране на действията ви по отношение на работните процеси. Приемете вибрациите на съчетанието Слънце/Плутон /Слънце и Плутон попадат в лупичката/ като потвърждение, че сте на прав път. Моментът е подходящ да представите личен проект или идея пред високопоставено лице, както и да потърсите още или нови възможност за разпространяването на ключови моменти от вашите рационализаторски решения в служебно-професионалната среда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай