Астрологична прогноза 21 - 27 март 2015 година

Астрологична прогноза 21 - 27 март 2015 година | StandartNews.com

Идва прилив на сили

Пролетното равноденствието за 2015 година е факт. Новата астрономическа и астрологическа година започна на 21 март в 00 часа и 47 минути /източно европейско време/. Да е спокойна и плодородна!
Това събитие остана встрани от погледа ни заради пълното слънчево затъмнение, случило се 13 часа по-рано. Неговата енергия имаше интересен произход - съедини качествата на два зодиакални знака, на Риби и Овен, и малко колебливо поиска от нас да решим кое е важното: миналото или бъдещето. Въпрос, на който всеки би могъл да намери отговор през тази седмица, когато новолунието и равноденствието дават нови сили и енергия за на ново начало.
Основният аспект на периода е хармонията между транзитиращите Слънце и Сатурн. Той ни вдъхва сигурност и самоувереност, които от своя страна, са добра основа за развихрянето на аспекта Венера/Юпитер.
Бих си позволила да подскажа, че през идните дни лесно ще се подвеждаме по желанието да "се надскачаме", да се опитваме да направим повече от възможното, да приемем или да отдадем повече енергия, отколкото можем да обработим. Предупреждението се разпространява и върху нашите навици в ежедневието.

Овен

Пред промяна

Нищо не е по-лесно от това, днес да постигате успех и да сте решителни в действията си. Ако ви кажа, чакайте, знам, че няма да ме послушате и ще сте прави. Дните 23 - 26 март са изключително важни за вашето професионално и кариерно развитие. Очаквахте ги и се надявахте на развитие на ситуацията там. Следователно, трябва да сте готови за промяната и да я посрещнете със стратегия за действие. Дано да е така, защото обстоятелствата се появяват и развиват с шеметна бързина. Преди това, от 21 до 23 март мнозина ще се почувстват сякаш "са им потънали гемиите". Надявам се, да имат с кого да споделят терзанията си. Не само ще им олекне, но и ще разберат, че са изневерили на реалистичния си поглед за нещата от живота.
Остава да ви подскажа: моля, бъдете щедри, раздавайте се, за да получавате.

Телец

Нови хоризонти

Енергията на слънчевото затъмнение /слънчево затъмнение попада в лупичката/ има интересна проекция върху живота ви. Ще се почувствате така, сякаш някой е дръпнал тежко перде и пред погледа ви са се открили нови гледки. И не само. Вие ще придобиете самочувствие на човек, който знае какво прави и как да го постигне. Първото, за което ще си помислите, е как да се разплатите, за да приключите със задължения, които ви тежат. Успоредно, ще развиете самоинициатива, целяща изясняване на отношенията с партньорите в живота и на работа, в бизнеса. Осъзнавате, че виждате линията на вашите отношения много ясно и в перспектива. Не се възпирайте да ги запознаете с намеренията си, да изясните принципите на сътрудничество и разбирателство. Най-подходящият момент за тези разговори ще откриете на 22, 23 и на 27 март.

Близнаци

Затънали сте в планове

Работата, кариерата и просперитетът са най-важни за вас. Трябва да ги обезпечите финансови. Ако е възможно, пробвайте да предоговорите условията по плащания, да ги разсрочите или да съкратите според личните обстоятелства. Преди това си дайте сметка дали не попрекалявате в очакванията си. Следвайте линията на разума си във всичко и се подсетете за предупреждението от анонса. Аспектът Венера/Юпитер /Венера и Юпитер попадат в лупичката/ не ви позволява да разсъждавате трезво. Не се старайте да преборите страховете, а се вслушвайте в техния глас. В противен случай, има опасност да не претеглите правилно риска или да пропуснете важни обстоятелства. Мислете, разсъждавайте, а не се доверявайте на интуицията си. Най-трудните за овладяване процеси ще се развият още в началото на периода - 21 - 23 март.

Рак

Бъкате от идеи

Оглеждате варианти за раздвижване на плановете си в професионалната сфера, където смятате да използвате творческите си заложби, да разкрепостите желанията си и да надскочите досегашните граници. Сега е моментът да им поставите началото. И е най-добре това да се случи на 21 - 24 март или на 27 март. Тогава вашите идеи получават тласък отвън, нечия подкрепа или придобиват завършен облик. Има и едно "но": преди да правите уговорки, с когото и да било, постарайте се да се уверите, че можете да разчитате на тези хора. Задължително си припомнете написаното за енергията на аспекта Венера/Юпитер /Венера и Юпитер попадат в лупичката/. Моля, припомнете си случки, възстановете в паметта си как са се развивали през годините вашите отношения. Не допускайте случайни или нови лица да се разпореждат наравно с вас и да вземате заедно важните за бъдещето решения.

Лъв

Не рискувайте

Задават се още работа и нови задължения. Все пак, не забравяйте, че това са дни, подчинени на енергията от затъмнението / затъмнение попада в лупичката / и че предпазливо трябва да разгръщате намеренията си. Звездното съчетание Венера/Юпитер / Венера и Юпитер попадат в лупичката / има при вас изключителна сила. То ви подтиква да правите големи планове и да очаквате големи приходи, разрастване на влиянието и на бизнеса си. Това е, колкото възможно, толкова и опасно, ако надскочите собствените си възможности. Моля, преценявайте и действайте без излишен риск. В края на периода ви остава време да се възползвате от предоставените от обстоятелствата благоприятни условия за разпускане, разтоварване и събиране на впечатления. Не ги пропускайте.

Дева

Печелите авторитет

Вие сте самоуверени до захлас. Имате основание да изтъквате качествата си, да говорите за попаденията на интуицията си и да смятате, че имате право да давате напътствия. Обстоятелствата са на ваша страна и вие печелите авторитет и уважение. След 23 март събития и случки ще отключат нова страница и във вашите лични, интимни отношения. На пръв поглед ще ви изглежда, че всичко върви постарому, но в един момент ще си дадете сметка, че сте задълбочили отношенията си, потънали сте в чувствата си. Със сигурност, ще потърсите начин да ги изявите. Предполагам, че мнозинството няма да пристъпят в момента към сериозни предложения, но все по-често и внимателно ще обмислят планове за общо начинание, пътуване или преживяване в близко бъдеще. На този фон, когато в мислите си сте изцяло напред във времето, бъдете много внимателни какво и пред кого говорите. Прецизирайте срещите си с непознати на 21, 22 и на 23 март.

Везни

Чакат ви хубави дни

Вие искате да имате и да можете повече. Направеното е забравено, а непостигнатото примамва. Имате желание да развиете своя потенциал. Слънчевото затъмнение /слънчево затъмнение попада в лупичката/ ще ви помогне да осъзнаете, че ваш верен и надежден партньор е не друг, а член от семейството. С неговата навременна помощ или с такава от страна на близки хора вие ще постигнете много повече от предначертаното. В тази поредица от нови или важни стъпки през идните дни няма да ви остане време да се стряскате пред обстоятелствата. Да се надяваме, че преди това сте преценили, криещия се в тях риск. Предпочетете да говорите за съмненията и колебанията си, а не да ги приемете за израз на малодушие. Единствено в сътрудничество и с разбирателство ще постигнете целта, към която вървите няколко месеца. Ако успеете, към 25 март ще се почувствате толкова свободни и толкова сигурни в себе си, че ще ви се прииска да прегърнете целия свят.

Скорпион

Укрепете психиката си

Вие разполагате с енергия и физическа сила. Чувствате се готови за начинания. Бих ви предложила да я изразходите по предназначение като си набележите сериозни задачи или се вдълбочите в далечните си проекти. За вас е важно да се движите - в прекия и в преносния смисъл. Ходенето, движението и смяна на обстановката ще направят чудеса за вашата психика: ще се успокоите, че овладеете тялото си и ще дадете простор на мисълта си. А това ще ви е нужно още на 22 март, когато под влияние на енергиите от слънчевото затъмнение / слънчево затъмнение попада в лупичката /, в живота ви ще се случват странни, интересни и важни неща. При мнозина ще се заговори и за важни промени в живота на обкръжаващите ги. Техни близки им съобщават новини, които, вероятно, ще имат пряко отражение върху живота им и за съвместното бъдеще.

Стрелец

Правете компромиси

Първите четири-пет дни са активната част от периода. Вие не спирате да работите, да планирате и да очаквате резултат от своята професионална дейност. Моля, спазвайте правилата за безопасност при работа на 21, 22 и на 23 март. В личните отношение също е необходимо да си поставяте граници, ограничения като, например, да избягвате упоритата настойчивост, когато искате да получите или да постигнете нещо. Ако не смеете да се доверите на интуицията си, което към момента е правилното поведение, изберете човек, с когото да споделяте, да разисквате вълнуващите ви теми. На 21 - 22 март общуването ще ви носи не само сигурност, но и блестящи идеи. С други думи, през този седемдневен период ще спечелите повече, ако избягвате конфронтациите на работното място / на 26 и на 27 март / и приперните под домашния покрив, в отношенията с родствениците на 23 и на 24 март. Не е важно дали одобрявате нечие поведение. Важно е да живеете в разбирателство.

Козирог

Обърнете внимание на близките

Затъмнението от 20 март / затъмнение попада в лупичка / и следващото на 4 април определят характера не само на периода, но и на следващия месец. Енергията им се излива директно в полето на вашите взаимоотношения и контакти. В тази връзка, имам новина: ще се наложи да се съобразявате с напрегнатите планетни аспекти и да ги заобиколите по един приятен начин - това е вашата актуална задача. Обстоятелствата предлагат да преместите поглед от професионално-служебните дела върху личните и да използвате всяка свободна минута за контакти и общуване с близките хора, с партньора. Преживяното слънчево затъмнение ще ви позволи да откриете в тях отдушник за емоциите си, а ярката ви индивидуалност едва ли ще се задоволи с половинчати отговори и с неясни обяснения. Към 26 март ще сте склонни да давате и да получавате обещания. Моля, не пресилвайте нещата и не пресолявайте отношенията с невъзможни желания.

Водолей

Не се осланяйте на шанса

Усещате силата на затъмнението / затъмнение попада в лупичката / като прилив на енергия. Трябва да сте готови да я експлоатирате, а не да я съхранявате. Предлагам ви да я използвате за проектите си с далечна перспектива. Опитайте се да планирате всичко до края на април с надежда да получите отсега потвърждение за важните дела с днешна дата. Явно сте тръгнали с голяма кошницата, но поне не бързайте. Аспектът Венера/Юпитер / Венера, Юпитер попадат в лупичката / не ви позволява да претупвате нещата или да се осланяте единствено на шанса си. Належащата ви задача е да поддържате добрия тон във взаимоотношенията. Не затваряйте сърцето и вратата на дома си. Няма да закъснее ответната реакция - поддръжка от страна на партньора, на близките ви във важен момент. За 21 - 22 март планирайте срещи и разговори. Вие се нуждаете от тези контакти, за да направлявате намеренията и очакванията си.

Риби

Доверете се на сърцето

Звездните положения от началото на седмицата в комбинация със слънчевото затъмнение, настояват да говорите само онова, което ви е на сърцето и в мислите. Невъзможно е да очакват от вас куртоазни изявления и поведение. Убедена съм, че ще се почувствате по-добре, ако до 27 април се съсредоточите върху работата си. Там идеите и творческият подход биха могли да ви отведат до желан резултат, а и да ви позволят да представите способностите си пред обществото. Последните дни от периода са ви дадени за отдих и развлечения. С голяма вероятност, мнозинството сред вас ще осмислят своята линия на поведение по отношение на партньора, на партньорствата си. Ако чувствате, че искате да кажете някому нещо, не се въздържайте, направете го на 26 или на 27 март. Точно тук и в тези отношения вие трябва да се доверите на интуицията и на онова, което нашепва сърцето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай