Анубис е душица, Хор - смелчага

Анубис е душица, Хор - смелчага | StandartNews.com

И хороскопът на фараоните е с 12 зодии

Амон разбира от пари, харизма тика Хатор в политиката

Класическият зодиак си има "доведен брат" - хороскопът на фараоните. Египетските знаци почти съвпадат с до болка известните ни Овни, Телци и Раци. Озирис или Изида владеят съдбата ви - вижте какво нашепват звездите край пирамидите.

* Озирис (27 март - 25 април)
Озирис е богът на подземното царство. Тези, които попадат под неговия знак, са изключително сложни и неразбрани. Силите им са динамичност, интелигентност, находчивост и предприемчивост. Слабостта им, че често бягат от отговорност. От тях стават добри учители и търговци.

Амон (26 април - 25 май)
* Амон е богът на изграждането. Под неговия знак попадат силни, строги, атлетични и трудолюбиви хора. Имат силна воля, смелост и увереност в себе си. Прекрасни лидери и организатори са. Но се поддават на ярост и често са нетолерантни. Силата им е в професии, свързани с финансите.

* Хатор (26 май - 24 юни)
Хатор е богинята на небето и земята. Хората, родени под нейния знак, са експресивни, обичливи и грижовни. Печелят с чара и романтизма си. Но се поддават на завист, ревност, дори омраза. Родени за са сцената и тв екрана, успяват в политиката, имат и талант в рисуването.

* Феникс (25 юни - 24 юли)
Птицата на живота, енергията и възраждането. Тези хора използват всяка добра възможност да бъдат успешни. Оптимистични, гъвкави и загрижени за другите. Но са инатливи и често "витаят в облаците" или се пускат по течението. От тях стават добри инженери и изобретатели, както и спекуланти - силни са във всички сфери, където трябва да се играе рисково.

* Анубис (25 юли - 28 август)
Анубис е божество на подземния свят. Може би най-устременият и толерантен от всички знаци. Хората, родени под властта на Анубис, са самостоятелни, уверени в себе си и уменията си да се справят с всяка задача. Силно съпричастни, щедри, обичливи, топли и грижовни. На моменти толкова наивни, че мнозина се възползват от добрината им. Успяват в модата и рекламата.

* Тот (29 август - 27 септември)
Тот е бог на мъдростта и ученето. Хората, родени под този знак, умеят лесно да решават проблемите си и се славят като добри организатори. И все пак, ако получат по-добра оферта, ще зарежат започнатото. Автентични, оригинални и улегнали са. На моменти резки, нетърпеливи, претупващи нещата. Реализират се като учители, актьори и адвокати.

* Хор (29 септември - 27 октомври)
Хор е богът на яркото слънце. Хората, родени под влиянието му, са смели, дръзки и агресивни. Оптимистични, общителни и изключително мотивирани да постигат целите си. Искат да получат най-доброто от живота. Спъват ги нереалистичните очаквания, инатът и нежеланието да се изправят пред другите, лице в лице. Успешни са в политиката и журналистиката.

* Уаджет (28 октомври - 26 ноември)
Уаджет е кралската кобра, символ на мъдрост и знание. Родените под този знак са разумни, предпазливи, внимателни, амбициозни, самостоятелни и готови да помогнат. Силни и лоялни към семейството и семейните ценности. Но пък са склонни към песимизъм, често са затворени и стиснати и могат да са много високомерни. От тях излизат отлични инженери, предприемачи, архитекти, редактори и лидери.

* Сехмет (27 ноември - 26 декември)
Сехмет е богът на войната и съперничеството. Родените под този знак притежават брилянтен ум, въображение и оптимизъм. Изключително жизнерадостни и приказливи. Остроумни и гостоприемни, силата им е в доброжелателния характер. Провалят ги обаче нетърпението, бъбривостта и склонността лесно да изпадат в ярост и да влизат в кавги. От тях стават чудесни преподаватели, писатели и бизнесмени.

* Сфинкс (27 декември - 25 януари)
Сфинксът е пазител на богатствата и може да променя формата си, когато ситуацията го изисква. От тази гледна точка това са същества хамелеони, готови да се приспособят към всякакви трудни ситуации. Издръжливи и проницателни са, разсъдливи и с изключителна себедисциплина. Сериозни и дискретни хора. За жалост са прекалено горди, често високомерни и нетърпеливи при взимане на решения. Приляга им всяка работа на частна практика, където сами са си шефове.

* Шу (26 януари - 24 февруари)
Шу е богът на слънчевата светлина и вятъра. Тези, които попадат под неговия знак, са високо творчески индивиди, много нетрадиционни. Също така могат да бъдат доста успешни в професиите си. Силата им е във факта, че притежават чувство за хумор, принципни са и директни. Слабостите им са колебливост и отлагане да свършат каквото е нужно за момента. Приляга им работа в областта на медицина, социалните дейности и земеделието.

* Изида (25 февруари - 26 март)
Богинята Изида покровителства дисциплината. Хората под този знак са честни, горди и идеалистични, много логични и интуитивни. Силата им се крие в активността и самостоятелността. Популярни сред приятелите си. Но имат склонност да развиват мании и да падат духом, когато късметът им изневери. Талантът им е във фотографията, изкуствата и рекламата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай