2016: Възход в офиса, изпитания в брака

2016: Възход в офиса, изпитания в брака  | StandartNews.com

2016 година ще бъде динамична и отлична за постигане на върховните цели. Благодатна е за бизнеса - ще имате изключителен шанс да напреднете, което ще се дължи на упорита работа и на късмета. Бъдете активни и борбени във всяко действие, което предприемете. Именно така ще постигате всичко с лекота.

Овен

Нови възможности се отварят пред Овните - стига да съумеят да се възползват и от ситуацията, и от контактите си. Не бива да се страхувате и се настройте за риск - приемайте покани за пътувания, сделки и партньорства. Понякога може да се почувствате раздвоени между реалността и мечтаното от вас, но не се притеснявайте, защото най-важното е човек да следва желанията си. Иначе за какво живеем?

В началото на годината ще имате предложение, което обмислете добре, преди да отхвърлите. Хармонията ще цари някъде до май, след това ще трябва да обмислите някаква промяна. Тогава ще имате прекрасни възможности за това. Бъдете предприемчиви, рискувайте смело, търсете правата си, не се страхувайте да критикувате. След септември ще имате успех в новите си планове.

Ако успеете да приемете човека до себе си такъв, какъвто е, то в любовния ви небосклон няма да има сътресения. Не си навличайте излишни неприятности, просто сдържайте буйния си нрав. Прекрасни дни ви обещава Венера през януари, февруари, май, юли, ноември. Тогава обвързаните сред вас могат да изживеят страстни и щастливи мигове със своя партньор, някои могат да сключат брак или годеж, а необвързаните все още - да намерят сродната душа.

Телец

През 2016-а ще подобрите материалното си състояние. Пред вас ще се открият възможности за бизнес проекти, свързани с чужденци или с международни представителства. Ще придобиете по-голяма финансова отговорност, особено ако управлявате или имате достъп до чужди пари.

Ще прехвърлите или ще получите нова собственост. Ще бъдете в състояние да сринете планини, за да успеете, но все пак помислете за истинските стойности в живота. Краят на пролетта и краят на лятото ще са двата най-запомнящи се периода за годината, през които ще дадете главни роли на Козирог, Дева или Рак. Представителите на тези зодии ще участват или ще съдействат за важна сделка с недвижима собственост или пък ще повдигнат духа ви, като ви запознаят с точните хора, от които имате нужда тук и сега.

Ще активизирате любовната си връзка и вероятно ще промените семейното си положение - очаква ви брак. Като цяло - доста трудна година за любовния ви живот. Ще бъдете твърде объркани. Но това е и проверка на чувствата към човека до вас. Ако сте семейни, време е за преоценка, но не по отношение на партньора ви, а на вашата собствена ценностна система и на страховете, които таите дълбоко. Към началото на юни ще се почувствате по-добре, но в края на месеца отново ще сте объркани. Това, колкото и да ви се струва нелогично сега, ще бъде положителен знак. Вие държите на истинска връзка - а не просто на някакво съвместно съжителство. Не допускайте думите ви да доведат до болка и противоречия.

Близнаци

Първата половина на годината ще бъде повече от успешна. Може да планирате пътуване зад граница или работа, свързана с чужденци. Търговските сделки ще вървят успешно. Ще продължите да сменяте професии, любовни увлечения, дрехи, жилища, възгледи толкова лесно, колкото и досега. За разлика от предишните години обаче вродената ви импулсивност не ще ви вреди - напротив, вслушвайте се в интуицията си и няма да сгрешите.

Ако направите правилната стъпка още през януари, можете да се надявате на солидни доходи и сделки. През юни, юли и август ще се изправите пред избор, от който ще зависи по-нататъшната ви кариера. Периодът от септември до края на годината ще бъде доста по-спокоен и ще се развива съобразно направените по-рано през годината определени промени.
Ако сте семейни, трябва да обърнете повече внимание на брака си. Не пренебрегвайте задълженията си, защото в противен случай горчиво ще съжалявате. Шансове за необвързаните ще има много. Ако не искате да се обвързвате - просто не го правете, но бъдете откровени и смели и си признайте. Не подвеждайте хората.

Рак

За раците, които до сега са се борили да заемат или запазят позициите си, годината ще бъде истински поврат. Най-после ще видите светлина в тунела и ще можете да промените в положителна насока. Бъдете открити, любезни, приятни и приемете факта, че в живота на всеки упорит, отдаден на работата си и дисциплиниран човек, се случват всякакви чудеса.
Постоянството и упоритостта ще ви донесат благоденствие. И успехът ще дойде - още преди средата на годината. Внимавайте само успехите да не ви замаят, защото всеки, който се надцени и повярва повече от нужното в себе си, започва да работи за своята загуба.

Ако сте семейни, ще изпитате силното влияние на Венера и вероятно ще започнете да гледате на брака си по нов начин. Никой не е съвършен и се научете да приемате хората такива каквито са. Малките компромиси са път към щастието. За свободните предстоят много флиртове и нови изживявания. Желанието за това е по-силно от всичко.

Лъв

Имате шанс за кардинална промяна. Годината ще бъде доста действена за вас. Предстоят ви много приятни и интересни срещи. Толкова, че понякога може да му изпуснете края - за това се концентрирайте. Доверете се на собствените си способности и не се главозамайвате от успеха. С лекота усещате намеренията и амбициите на околните. Ще ви трябва време, за да откриете най-добрата професия и вероятно през тази година ще смените повече от едно работни места, но това ще ви даде само повече опит. През февруари, март, май, август и октомври ще намерите ефикасните и бързи решения и ще успеете да се измъкнете от трудностите. Ще успеете да сключите внезапни, но добри договори, да изпипате сделките и да направите трайни постижения за бъдещето.

Първата половина на годината е опасна за семейните. Много конфликти и разногласия ще пречат на хармонията. Ще трябва сериозно да се постараете, ако сте сигурни, че това е вашият човек. Необвързаните също ще са затворени в себе си. Лъвовете сякаш бягат от любовта тази година. Все пак ако изведнъж тя почука на вратата ви - не се крийте.

Дева

Попадате в много и различни ситуации. Понеже по природа не желаете конфликти, това може да бъде изтълкувано като отказ от съглашателство. Не бъдете безхарактерни и мекушави. Не бъдете нерешителни, безгрижни или мързеливи. Може и да се случи да мислите, че имате проблеми, които не можете да разрешите, но всъщност само ще ви се струва, че сте безсилни.
Още в началото на 2016-а пред вас ще се отвори възможност за нова и по-добре платена работа. Работодателите ви ще бъдат доволни, ако са ви дали повече отговорности или са ви назначили за шеф. Вие ще съумеете да давате на подчинените си пространство, от което те се нуждаят. Ще можете да създадете открита и приятелска атмосфера. През 2016-а може дори да смените няколко работни места, но накрая ще намерите фирмата, където ще има кой да оцени и използва идеите ви.
Ако вече сте семейни, очаквайте малки проблеми в брака. Те могат да се появят още през януари, но ще се задълбочат през март, август и октомври. Внимавайте - ако не ги забележите на време, могат да ескалират в по-сериозна фаза. Ако още не сте женени, ще се опитате да впечатлите някого - но това няма да се окаже толкова успешно и лесно. Може би ще ви сметнат за малко странни и вероятно ще пропуснат ценните страни от характера ви.

Везни

Планирайте и осъществявайте всички възможни пътувания в чужбина. Именно от там ще дойде решението на проблемите ви. Контактите с фирми, свързани с чужденци, ще ви донесат не само материални успехи, но и стабилни връзки и успешни договори. 2016 година ще е спокойна и щастлива за вас. Можете да имате успехи почти навсякъде. Ще достигнете до много прозрения. През първото полугодие успехът в бизнеса ще очаква тези от вас, които умеят да уловят шанса и положителните тенденции. Не обръщайте внимание на мнението на колегите си, които не са винаги добронамерени. През втората част на годината звездите ще влияят конструктивно върху социалния и професионалния ви живот.

Ако сте семейни, годината ще бъде изпитание за брака ви. Ще се справите с проблемите си, ако вникнете в ситуацията и сте в добра форма. Ще ви се иска да сте по-свободни и да правите това, което ви харесва, но не забравяйте ангажимента, който сте поели. Вместо да се освобождавате от брака, научете се да се чувствате достатъчно свободни и зрели, за да го поддържате. Не е изключено да се появят нови възможности. В стремежа си към свобода не стигайте до крайности. Червената предупредителна лампичка в подсъзнанието ви трябва да светне.

Скорпион

Цялата година ще бъде емоционална за вас. Ще спечелите пари, за които дори не сте предполагали, че съществуват като възможност. 2016-а ще бъде и годината на контрастите, на възходите и паденията. За много от представителите на знака ще донесе низ от щастливи мигове и досадни проблеми през второто тримесечие.

През първите три месеца периодът ще се окаже доста труден и напрегнат в професионален план. Бъдещето ще бъде сякаш непредвидимо. Затова е добре да не рискувате с необмислени постъпки. През април и май доста от вас може би ще изпитат желание да променят обстановката край себе си, да се захванат с нещо различно. Някои може би ще се преместят на ново място, дори в друг град, но определено няма да има сериозен напредък на новото място - може би дори адаптацията ще продължи до края на годината. Затова не очаквайте чудеса.

И за скорпионите годината ще е трудна в любовно отношение. Семейните се изправят пред препятствия, но пък същевременно това ще бъде възможност да опознаете по-добре партньора си. Ще имате нужда да откриете нови страни на брака си. Това може да се окаже както много лесно, така и много трудно. Ако не сте семейни, но имате сериозна връзка, трябва да я поставите в съответствие с ценностната си система. Ще изпитвате необходимост да преразглеждате развитието на отношенията си с хората, които не са ви безразлични.

Стрелец

През 2016-а може да развиете успешни връзки с бизнес партньори или в бизнес, свързан с мода, красота или правни консултации. Доверете се на интуицията, когато създавате партньорства - това касае както работата ви, така и емоционалните ви контакти. Очакват ви силни творчески изяви, проява на собствен стил и финансов успех през 2016.
През първите четири месеца някои от проектите ви може и да се провалят - особено тези, които са свързани с чужди компании и изискват пътуване в чужбина. Помнете - сега не е моментът да оригиналничите. Не надценявайте силите и финансите си. Пречки в професионален план очаквайте през периода 1З май - 24 юли. Бъдете предпазливи, пресмятайте добре преди всяко свое решение. Вашия хороскоп през 2016-а ще бъдете двигателят в офиса ви. Ще имате усет и предприемчивост, с лекота ще организирате и водите работата на фирмата.

Ако сте семейни, Сатурн ще сложи акцент върху стабилността, към която толкова сте привързани. Но действието на Уран може да превърне и най-стабилната връзка в руини. Вие сте уравновесени, но често ще сдържате гнева си, а това ще прави неизбежни експлозиите от време на време. Ще искате да има мир, ще се стараете към него, но може би ще се скриете зад маската на безстрастността и равнодушието. Тази година трябва да свалите тази маска. Ако не сте семейни, ще изпитвате същите влияния, но нестабилността, която ще носи Юпитер, за вас ще е добре дошла, защото ще разширява кръга на познатите и приятелите ви. Както семейните, така и несемейните от вас, трудно ще включат нови хора или нови дейности в стереотипа си.

Козирог

Очаква ви успешен период на материални придобивки, свързани с работа, свършена в изминал период. Звездите ще благоприятстват решителни действия и положителни промени. Това би могло да означава утвърждаване на нещо, което сте изградили с усилия, или пък ново лечение за болест, от която страдате. Ще успеете да преодолеете различни обстоятелства, ще намерите съюзници и ще получите необходимата ви подкрепа. Забавлявайте се и не изпитвайте никакво угризение на съвестта.

През първите три месеца на годината вашият организаторски талант ще ви доведе до победа. По-добре от всякога ще виждате нещата в тяхната цялост и лесно ще можете да вземате правилните решения. От април до ноември целите, които си поставите, ще бъдат на път да се реализират. През годината ще бъдете свръх чувствителни, но пък добре ще използвате това си качество в своя полза. Когато получите ангажимента или дадената работа, добре ще преценявате какво се иска от вас, а после ще дадете простор на изобретателността си. Твърде вероятно е през тази година да получите повишение.
Ако сте семейни, влиянието на Юпитер в периода от средата на февруари до края на юни и от 20 октомври до края на годината ще бъде благоприятно за вашия брак. Трябва да осъзнаете, че сега ще израствате духовно чрез взаимоотношенията си с другите хора. Под влиянието на Юпитер обаче може да изпитате известно неспокойствие и негодувание срещу брачните окови.

Ако не сте семейни, ще трябва да имате предвид, че звездите не ви обещават нищо, но създават възможности за много неща. През лятото сигурно почти всички самотни ще се убедят, че много от желанията им са възможни. Стремете се да разширите светогледа си, както и кръга на околните. Дори може да не се влюбите, но пък силно ще привличате другите.

Водолей

Идеите ви ще бъдат на преден план. Годината ще бъде повече от успешна за хората с творчески планове. Ще изпитвате огромна потребност от близък човек. Сега можете да победите своите противници. Звездите ще засилят личното ви излъчване, интимността с приятелите, успехите на конкурси или изпити, радостта от живота, добрите новини. През януари ви очаква активна социална и обществена работа, просто ще сте неотразими във вихъра на известността.

Приятно ще бъде да се работи с вас през годината. Ще сте много по-добри, когато става дума за сделки или предприемачество, отколкото ако трябва да се проектира или произведе нещо. През 2016-а често ще променяте настроенията и намеренията си, затова работете с хора достатъчно адаптивни, за да могат да ви следват и да са добре организирани - така ще запазят и следват правилната посока.

За семейните предстоят много изпитания. Ще се появи тревога, която няма лесно да се разсее. Ще започнете да се затваряте в себе си и да правите равносметка на брака си. Най-добрата политика в този момент за вас ще бъде пълната откровеност, и то - към себе си. Самовглъбяване и равносметка очаква и самотните. Оставете връзките ви с хората да се развиват естествено и до края на годината може да се случи нещо хубаво.

Риби

Свободолюбивият ви дух ще тържествува през тази година. Ще имате шанс да развихрите всички свои възможности и умения, да се захванете с мащабни неща, да прокарате своите идеи и желания, да мислите и действате с хъс, да печелите и да се радвате на живота. Внимавайте обаче точно какво и кога правите, с кого и за какво говорите. Имате невероятната дарба да правите "от мухата - слон" и по този начин, усложнявайки и най-простите и дребни неща, ще можете да претърпите провал и разочарование и при най-добрите условия.

През първата половина на годината сигурно ще проявите голям ентусиазъм по отношение на работата и ще постигнете добри резултати, трудът ви определено ще се окаже ефективен и оценен. Внимавайте да не бъдете прекалено резки, взискателни и претенциозни към колегите си. През първите пет месеца на годината сигурно ще имате различни неприятности по отношение на любовта и интимния си живот. При някои от вас може би ще се стигне и до раздяла. Преценявайте добре, не прибързвайте. През юни, юли и август бъдете съобразителни, не допускайте спорове и противоречия за глупости. Ще бъде неразумно да пренесете проблемите от работата в дома си, нито пък е разумно да обтегнете отношенията си поради финансови въпроси и парични дела. Ако живеете на ергенски начала и ви се иска да си намерите партньор, със сигурност ще ви се наложи да промените своя начин на живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай