Вестник "Преса" тръгва на 3 януари

Вестник "Преса" тръгва на 3 януари | StandartNews.com

София. На изискано парти по случай 69-ия си рожден ден Тошо Тошев обяви, че на 3 януари идната година на пазара ще се появи новият му медиен проект - вестник "Преса".

Тошев обясни, че името на изданието е избрано, тъй като има двояко значение. "От една страна, събира всички думи за печатни издания, а от друга - е средство за натиск, обясни още той. По време на партито Тошев представи и екипа на вестника, който е от общо 40 негови бивши служители от вестник "Труд". "Това са хора, с които работя дълги години и на които разчитам", обясни Тошев.
 
Над 300 гости уважиха рождения ден на Тошо Тошев в ресторант "Континентал Плаза" в сряда вечер. Сред тях бяха премиерът Бойко Борисов, президентът Георги Първанов, шефката на парламента Цецка Цачева, министрите Трайчо Трайков, Лиляна Павлова и Сергей Игнатов. В кулминацията на партито Тошев благодари на главния редактор на в. "Стандарт" г-жа Славка Бозукова, че издателство "Стандарт" ще издаде третата част на книгата му "Лъжата", която ще се появи на пазара на 19 декември 2011 г.

Сред политиците, културните дейци и бизнесмените на партито се открояваха Валентин Златев, Васил Божков и Георги Гергов.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай