Убили Уитни заради дрога

Убили Уитни заради дрога | StandartNews.com

Лос Анджелис. Уитни Хюстън е убита, защото дължи пари на наркодилъри за дрога. Това твърди частен детектив, който отказва да разкрие кой го е наел да разследва смъртта на поп дивата..

Според Пол Хюбъл, звездата не се е споминала, удавена във ваната си, след като се нагълтала с коктейл от кокаин, марихуана и други опиати под формата на лекарства.

Уитни била преследвана от няколко могъщи дилъри, които пратили свои "горили", за да съберат дълговете, които тя била натрупала за предоставени й наркотици. Сумата възлизала приблизително на 1,5 милиона долара, уточнява в. "Дейли Мейл", цитиран от БТА.

Звездата получила поредната доставка кокаин в хотелската си стая в "Бевърли Хилтън" в деня преди смъртта й. Някои я чули да казва "Писна ми от този боклук!". Хюстън и преди била притискана от хора на дилърите, за да уреди сметките си.

Частният детектив се сдобил със записите от видеонаблюдението. Той идентифицирал две непознати лица да влизат малко преди кончината й в хотела, като се смесили с нейния антураж. Именно те се промъкнали в стаята й и я убили.

Хюбъл не е съгласен с изводите на съдебните медици в Ел Ей, които заключиха, че смъртта на Хюстън била нещастен случай. "По тялото й бяха открити класически следи от наранявания вследствие на опит за отбрана", твърди частният детектив.

Той предал заключенията си на клона на ФБР в Чикаго, като се надявал ведомството да започне криминално разследване по случая. Хюбъл бил на мнение, че престъпното деяние било прикрито от местната полиция, за да не се навреди на имиджа на Бевърли Хилс и в частност на хотела "Бевърли Хилтън".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай