Принц Хари се натиска с келнерка

Принц Хари се натиска с келнерка | StandartNews.com

Лондон. Принц Хари бе заснет да се целува със сервитьорка в нощен клуб в Сан Диего (Калифарния). Той бил в заведението на 7 октомври, а кадрите разкриват интимни сцени с 26-годишната Джесика Доналдсън, съобщи в. "Дейли мейл".

Британските медии отбелязаха поразителната прилика между Доналдсън и съпругата на по-големия брат на принца Хари - Кейт Мидълтън. Разликата между двете момичета е в огромната цветна татуировка на корема на сервитьорката.

Джесика е казала пред журналисти, че смята принц Хари за истински английски джентълмен, че е очарована от него, но е опровергала твърденията, че имат връзка. Когато обаче е била попитана защо се е целувала с принца, тя се е разплакала и е избягала от стаята. По-късно е казала, че цялата история й коства много нерви.

Джесика Доналдсън обслужва VIP-зоната на клуба. Тя сервира алкохолни коктейли, водка и други напитки, като получава по 500 долара от всяка маса като бакшиш. На следващия ден след партито в клуб Ivy младите хора са се срещнали в крайбрежно кафене, закусили са, а след това са отишли и на мексикански ресторант.

Принц Хари е прекарал нощта в хотел Marriott Courtyard с неизвестна брюнетка, която много е приличала на Джесика.
Самата Джесика, която от три години живее заедно с 28-годишния импресарио Брендън Томас, отрича да е била в хотела с принца. Служители на Marriott Courtyard обаче са я разпознали на снимки.
 
27-годишният внук на кралица Елизабет Втора преминава двумесечен интензивен тренировъчен курс във военновъздушна база "Ел Сентро" в Калифорния, където беше заснет култовият филм "Топ гън" с участието на Том Круз. Там той усъвършенства уменията си като пилот на хеликоптер "Апачи".


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай